Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tréninkové prostranství

+37
Aki
Tora_naga
Naxther
Mini_Monster
Zuta
Metalcore
dead wind
DarkLezdgar
Stanci
Inaki
Seki
Tertaxka
Meiki Ookami
Sode
ondrab25
Natsumi
Smooky
passionpower
Yatö Chikara
Shark
Dawn de Diablo
Mina
joemandel
Bloodkick
Kawarasi
OuYee
Ranum
Suki
Kage
Mishkenzie
Myamoto Usagi
Firel
Krumla
Masahiro Hotake
Ichiro Gojo
Shizuka Hotake
Miss_Atlantis
41 posters

Strana 23 z 31 Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 27 ... 31  Next

Goto down

Tréninkové prostranství - Stránka 23 Empty Re: Tréninkové prostranství

Příspěvek pro Metalcore Wed Sep 12, 2012 9:58 pm

Mizuki Raihatsu

Po té co říkala, nějakou řeč, která mě absolutně, nezajímala, musel jsem něco odpovědět, tedy po zásahu. Zásah. Kdo ví jestli jsi to udělala, schválně, navíc se mýlíš Rin.. Hlavním cílem každého shinigami je, ochránit ty další, ať už trénuješ nebo ne, jsme tu jen pro existenci lidí. Je to to samé, že nemůžeš tvrdit, jestli je silnější tamhleten a tamhleten kapitán, všechno má svůj cíl, chápeš? Nerad tě tu poučuju ale já končím, doufám že je to splněno, nerad bych se zase naštval před tolikama, lidma a vypustil své reiatsu. Lehce se pousmál.
Metalcore
Metalcore

Počet příspěvků : 40
Datum registrace : 16. 07. 12

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Thu Sep 20, 2012 6:44 pm

Spoiler:

Rin se zamračila a ty si z nějakých nepochopitelných důvodu ležel na zemi, něco tě srazilo.. Ohromnou silou, přitom vypadalo, že Rin se ani nepohla. Jak to ta ženská udělala?
"Trocha úcty, maličký, nemáš mě co poučovat. Až budeš tam, kde já, tak se ozvi. Pak mě teprve tvůj názor bude zajímat. Teď mazej do sborovny, bude ti přidělena divize a pamatuj, že o životě shinigamiho zatím nic nevíš.. Jsi teprve v akademii, nic jsi nedokázal." sýkla posměšně, otočila se a pak odešla. Očividně jsi ji nahněval, to není dobré do budoucna.
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Počet příspěvků : 995
Datum registrace : 27. 09. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Zuta Mon Jan 14, 2013 9:28 pm

Zuta Sakuchi

Když jsem se konečně dostal na tréningové území byl už skoro večer. Budu cvičit přes noc musím zapracovat na svém Kido, klidně tu zůstanu celou noc a tu další taky řekl jsem si. Nejdřív začnu s něčím lehčím, Hado no 4 Byakurai! A tak jsem tam trénoval skoro celou noc, když už skoro svítalo šel jsem si lehnout.
Zuta
Zuta
Člen 5. Divize

Počet příspěvků : 32
Datum registrace : 11. 01. 13

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Zuta Wed Jan 16, 2013 7:48 pm

Zuta Sakuchi

Tááák jsem tu zas řekl jsem si potichu. No nedávno jsem trénoval Kido, ale co dneska zkusit něco trochu jiného? hm. Připravoval jsem se na vyvolání formy Shikai. Tasil jsem svoje zanpakutou. Chytil jsem ho oběma rukama a uvolnil svoje reiatsu. Vzplaň! Ardien Kairi! zařval jsem. Takový nával adrenalinu jsem nečekal. Když už jsem v tom, tak je na řadě nějaký ten útok. Tori Kendo! A ze zanpakutou jsem vypustil ohnivého draka, který letěl přímo na terč.
Zuta
Zuta
Člen 5. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mini_Monster Wed Jan 16, 2013 10:29 pm

Kira
Z venku se ozval nějáký řev a tak jsem nelenil a vydal se k tomu místu.
Že by boj?Cestou jsem se usmíval a bručel něco,co se mělo podobat melodii. No konečně,tohle ráno bylo až moc klidný.Pomyslel si.Když jsem dorazil na ono místo,byl tam nějáký blonďák a něco si zkoušel.Z toho nejspíš nic nebude.Přestal se usmívat a pomalu odcházel.
Mini_Monster
Mini_Monster

Počet příspěvků : 27
Datum registrace : 31. 12. 12

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Zuta Thu Jan 17, 2013 6:08 am

Zuta Sakuchi

Pot ze mě jen lil. Všiml jsem si nějakého týpka, co pomalu odcházel. Nevěděl jsem, jestli na něj mám zavolat, nebo ho nechat odejít. Hm, takhle po ránu jsem tu nikoho nečekal. Ale tohle by mohla být skvělá příležitost jak se ještě zlepšit. Neváhal jsem, potlačil svoje reiatsu a zakřičel jsem na něj. Hej! Počkej! A pomalu šel směrem k němu.
Zuta
Zuta
Člen 5. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mini_Monster Thu Jan 17, 2013 4:18 pm

Kira
Otočil jsem hlavu a krátce se na něj podíval.To volá mě?Rozhlédl se kolem sebe, zda se tady nenachází ještě někdo jiný.Poté se zahleděl do země.Takže já jsem hej nebo počkej jo?Měl jsem sto chutí setnout mu hlavu a jít si po svém, ale nakonec jsem se otočil.Co chceš? Pronesl jsem velice potichu.A komu tykáš? Bylo znát, že se mi to nelíbilo, ale snažil jsem se to překousnout.Když už byl celkem blízko, odskočil jsem asi o deset metrů zpět.
Mini_Monster
Mini_Monster

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Zuta Thu Jan 17, 2013 4:53 pm

Zuta Sakuchi

Zastavil jsem se. Výraz v jeho obličeji vypadal, jako kdyby mě chtěl na místě zabít. Pro jistotu jsem couvl zpět. Sakra, radši to nějak urovnám nebo skončím na ošetřovně. Pardon, jen jsem si vás s někým spletl. Pokoušel jsem se to nějak urovnat. Ale bohužel jsem si ho prohlédl až moc dobře. Nakonec jsem se otočil a šel si po svém.
Zuta
Zuta
Člen 5. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mini_Monster Thu Jan 17, 2013 5:25 pm

Kira
Začal jsem se hlasitě smát.To se mi líbí. V duchu jsem se zaradoval.Jak si mě mohl s někým splíst? To neni možný, Protože jsem jedinej kdo takhle vypadá. teď bych ho mohl v klidu zlikvidovat ze zadu, ale to by přece nebyla žádná zábava. Počkej co jsi chtěl?Otázal jsem se, přiskočil k němu a chytl ho za levé rameno. Nejspíš se chce vyhnoutt konfliktu, ale já to tak nenechám. Strčil ruku do kimona, chvíli se v něm hrabal a pak vytáhl malou dýmku nacpanou tabákem. Poté vytasil meč a položil před něj dýmku i meč. Tak co si vybereš? Upřeně jsem na něj zíral a čekal co zvolí. Můžem si dát zápas na život a na smrt, nebo spolu vykouřit dýmku míru. To jsem hodnej co? Nechal jsem ti možnost výběru, to jiní už by nebili mezi živími.
Mini_Monster
Mini_Monster

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Zuta Thu Jan 17, 2013 6:56 pm

Zuta Sakuchi

A sakra, co teď? Nevím co si mám vybrat. Nakonec jsem se usmál. To co jsem chtěl teď není podstatné. Hm, souboj a takhle po ránu. To se mi líbí, i když asi skončím pod kytkami. Tasil jsem zanpakutou a odskočil asi 3 metry. Asi víš co to znamená řekl jsem. Připraven zemřít jsem čekal na jeho reakci.
Zuta
Zuta
Člen 5. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mini_Monster Thu Jan 17, 2013 7:48 pm

Kira
Tak si nakonec vybral boj, no možná nebude takovej srab.Potom tasil meč a odskočil si. Dobrá. To jeho tykání mě dovádělo k šílenství. To je magor! Už jednou jsem mu říkal ať mi netyká a on o udělá zase! Sebral ze země meč i dýmku.Dýmku strčil zpět do kimona, aby mohl uchopit meč oběma rukama.Můj pohled vypadal ještě hůř.Byl jsem tak naštvaný, že jsem až zrudl, cítil jsem se dokonce tak sebejistě že jsem jednou rukou meč pustil.Použil jsem shunpo, čímž jsem se dostal přímo před něj a začal zběsile sekat.

/takhle vypadal když jsi mu podruhý tykal
Tréninkové prostranství - Stránka 23 D57okxn
Mini_Monster
Mini_Monster

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Zuta Thu Jan 17, 2013 8:28 pm

Zuta Sakuchi

Když se přede mnou objevil, docela mě to zarazilo. Naštěstí jsem zareagoval včas a pomocí shunpo jsem stihl jen tak tak uhnout. I když mě sekl do tváře. Ta rychlost, je asi tak o půlku rychlejší než já ne-li o víc. Tohle bylo štěstí, jestli někdo tvrdí něco jiného tak... Znovu jsem použil shunpo abych se mu dostal za záda. Byl jsem od něj asi na 2 metry. Neváhal jsem a zaútočil. Hado no 4 Byakurai!
Zuta
Zuta
Člen 5. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mini_Monster Thu Jan 17, 2013 8:43 pm

Kira
Nemělo smysl pokusit se o nějáké úskoky, ale zjistil jsem, že je pomalejší než já a to dost. Proto jsem znovu použil shunpo a přemístil se vedle jeho levého boku.Mohl si všimnout jak mi plápolá vrchní část kimona, ale já tomu nevěnoval pozornost. Mojí prioritou bylo zneškodnění soupeře a proto jsem se snažil zapíchnout meč do jeho boku.
Mini_Monster
Mini_Monster

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Thu Jan 17, 2013 8:59 pm

Je fajn, že se umíte zabavit.. Ale hrát na GM si tu nebudete.. Já jsem tu od toho, abych posoudila, jak na sebe reagujete a jestli vám daný zákrok výšel, nebo ne...
Hrát si tu na život a na smrt v akademii.. :-D to vůbec..

(Viděla jsem to tu někde, takže ještě připomenu) když z nějaké lokality odcházíte, nezapomeňte, že to musíte do příspěvku napsat, abyste nebyli na dvou místech zároveň (vaše postava) Smile

Vaše soupeření přerušil sensei. Měl ohromné ramena a celkově vypadal velice silně. "Tak dost vy dva... Chcete se mi tu nasekat na nudličky?.. Trošku to povedu, aby se vám dvěma, trumberům, ještě něco nestalo..." zasmál se pobaveně od ucha k uchu. "Chci vidět boj beze zbraně."
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mini_Monster Thu Jan 17, 2013 9:13 pm

Doobrá pokusím se, aby se to už nestalo Smile

Kira
Kdosi mě vyrušil a tak jsem od soupeře odskočil a podíval se na toho kulturistu. Ale to tu chcípnu nudou! Zasunul meč do pochvy, sundal ho ze zad a hodil ho po kulturistovi. Dávej mi na něj bacha. Sundal jsem si vrchní část kimona a znuděně kouknul na soupeře.To mě nebude bavit, tak proč to tady zkoušet? Opět kouknul na kulturistu.
Mini_Monster
Mini_Monster

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Thu Jan 17, 2013 9:28 pm

Sensei

"Povinnosti shinigamiho nejsou o tom, co tě baví... Ale o tom, co je třeba vykonat.. Máchat zanpakuto kolem sebe umí každý.. Z boje je třeba udělat umění a já chci vidět, jak to budete umět bez něj." řekl prostě a chytil tvou zbraň bez mrknutí oka. "A vyjadřuj trochu úctu.. Ne stylem: Dávej na něj bacha.. To se senseiovi neříká.." káral tě, ale přitom se culil.
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mini_Monster Thu Jan 17, 2013 9:44 pm

Kira
Ty jseš nějákej chytrej ne? Abych mohl věci dělat, musí mě nejdřív bavit ne? Začal jsem mu sdělovat moje názory. Proč se pořád směje? Vzpoměl jsem si na babičku, kterou jsem přirovnával k tomuto senseiovi. Víš co? Ty mi připomínáš babičku. Ta mě taky poučovala jak se mám chovat, jak mám mluvit a podobně. Umění? Jaký umění boj je boj a hotovo. Když chceš vidět umění zajdi si do galerie, protože boj mi žádný umění nepřipomíná! Řekl jsem mu pěkně od plic a čekal jak se k tomu postaví.
Mini_Monster
Mini_Monster

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Zuta Fri Jan 18, 2013 6:07 am

Zuta Sakuchi

Svůj zanpakutou jsem zasunul zpět do pochvy a i s ní jsem od sebe odhodil asi 20 metrů. Znuděně jsem tam stál a nic neříkal. Už se konečně vykecaj ?! Tohle mě nudí víc, než když spím. Co takhle už začít. Skočil jsem těm dvěma do řeči.
Zuta
Zuta
Člen 5. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mini_Monster Fri Jan 18, 2013 3:57 pm

Kira
Do řeči mi skočil ten blonďák. No jo prosimtě. Když chceš mít rozbitou hubu,bránit ti v tom nebudu! Podíval jsem se na soupeře. Už jsem si všiml že jsem rychlejší a to byla moje výhoda. Ale co když je silnější? Asi to risknu, no přece pěsti a kopance nemůžou působit tak jako třeba meč nebo nůž.
Řekl jsem si v duchu a podíval jsem se na vedoucího. Pak jsem zaťal ruku v pěst a namířil jí na vedoucího, abych gesto dokončil, vztyčil jsem prostředník jako důkaz nesouhlasu s jeho myšlenkami. Dále jsem mu nevěnoval pozornost a zaměřil se na soupeře.Použil jsem shunpo abych se dostal přímo před něj a uštědřil mu pár ran do obličeje.
Mini_Monster
Mini_Monster

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Zuta Fri Jan 18, 2013 4:12 pm

Zuta Sakuchi

Hm, ta rychlost mě štve! Dal mi jednu ránu do obličeje, pak jsem rychle uskočil dozadu. To je všechno ?! Snažil jsem se ho vyprovokovat a přitom jsem se smál. Tak tahle bitka se mi začíná čím dál víc líbit. Zaťal jsem pěst a mířil jsem mu přímo mezi oči.
Zuta
Zuta
Člen 5. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mini_Monster Fri Jan 18, 2013 4:37 pm

Já myslel že o tom, jestli jsem ti dal ránu rozhoduje Ayano nebo ostatní GMka.

Kira
Tak ty jsi se rozhodl, že mě budeš urážet?
To je zmetek, s kým si myslí že mluví? Můj znuděný pohled se vůbec nezměnil, ale tím proslovem mě ještě víc naštval. Tak se ukaž. Jestli to je taková nuda jak říkáš, tak bys to měl skončit. A ještě něco. Zkus mě jen trochu urážet a nebudu ani trochu váhat nad tím, mám-li tě zabít. Odvětil jsem a čekal na reakci.
Mini_Monster
Mini_Monster

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Zuta Fri Jan 18, 2013 5:36 pm

Zuta Sakuchi

Pro tebe je to urážka? Pro mě každodenní styl mluvy. Jen jsem se usmál.
Je rychlí, to je pro mě nevýhoda. Ovšem jak mě zasáhl... no nebude to nic lehkého pomyslel jsem si. Můj výraz vypadal sebejistě. Věřil jsem si. Napřáhl jsem se a rozběhl, že mu jí dám přímo mezi oči. Pak jsem ovšem udělal manévr a objevil se za jeho zády. Tak, mám tě. řekl jsem s klidnou hlavou. Začal jsem metat rány jednu za druhou.
Zuta
Zuta
Člen 5. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mini_Monster Fri Jan 18, 2013 7:18 pm

Kira
To mě nebaví...Končím.
řekl jsem těsně před tím než na mě začal mlátit.Když jsem se chtěl přemístit jinam, ten magor už byl za mnou.Tykat...mi....nebu..deš, už jsem ti ro řík...al. Pokusil jsem se mu sdělit, když mě mlátil. Vůbec mi nevadilo že si ze mě dělá boxovací pytel, protože jsem měl možnost přemístit se, ale ani silou mě nepřevyšoval. (bráno podle boje se zanpakutou) A tak jsem se otočil. Samozřejmě jsem jich pár dostal i ze předu a to mě opravdu vytočilo, proto jsem ho vší silou kopnul mezi nohy. Tak co chlape. Jak se ti to líbí?
Mini_Monster
Mini_Monster

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Zuta Fri Jan 18, 2013 7:42 pm

Zuta Sakuchi

Do prdele! Ty šmejde! Zařval jsem na něj. Spadl jsem na kolena. Teď bych se nedivil kdyby mě ještě dodělal. Ku*va co teď? Zvedl jsem se a chtěl jsem se dostat ke svému zanpakutou. Bohužel mě to až moc bolelo. Zakopl jsem a spadnul na zem. Pak jsem uvolnil svoje reiatsu a zvedl se. Po několika metrech jsem zase spadl. Sakra. Možná jsem měl raději zůstat v knihovně. Ale tak to ne! Zvedl jsem a dobelhal jsem se k útočníkovi. Napřáhl se a vší silou jsem ho praštil.
Zuta
Zuta
Člen 5. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mini_Monster Fri Jan 18, 2013 8:02 pm

Kira
Na tom jetli mě zasáhne nebo ne už nezáleželo a ty jeho předchozí výpady taky splnili svou roli. Ve skutečnosti bych vyhrál, tak ať mi jednu natáhne.
Nechal jsem se udeřit a spadl na zem. Příště...už tě zabiju, tak si dej majzla na to komu tykáš! Ani jsem nezkoušel se postavit, protože ten blonďák za chvíli taky odpadne a tomu kulturistovi jsem nepotřeboval nic dokazovat. Prostě jsem si jen prohlížel nebe.
Mini_Monster
Mini_Monster

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 23 z 31 Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 27 ... 31  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: