Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tréninkové prostranství

+37
Aki
Tora_naga
Naxther
Mini_Monster
Zuta
Metalcore
dead wind
DarkLezdgar
Stanci
Inaki
Seki
Tertaxka
Meiki Ookami
Sode
ondrab25
Natsumi
Smooky
passionpower
Yatö Chikara
Shark
Dawn de Diablo
Mina
joemandel
Bloodkick
Kawarasi
OuYee
Ranum
Suki
Kage
Mishkenzie
Myamoto Usagi
Firel
Krumla
Masahiro Hotake
Ichiro Gojo
Shizuka Hotake
Miss_Atlantis
41 posters

Strana 15 z 31 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 23 ... 31  Next

Goto down

Tréninkové prostranství - Stránka 15 Empty Re: Tréninkové prostranství

Příspěvek pro Natsumi Sun Oct 02, 2011 11:36 pm

Natsumi Yuhara
Sama pro sebe si pomyslela, že ani někteří sensei zkrátka nemyslí moc dopředu, na časy budoucí. Tváří jí při zmínce o zkoušce kido prokmitl letmý úsměv. Pootevřela ústa, připravila si na patře záblesk Sokatsui, ale protože se na sensei mezitím vrhli všichni ostatní, takticky ustoupila stranou a ztratila se mezi stromy, aniž by kdo mohl nějak zvlášť vycítit její pohyb a přítomnost. Zaujatě sledovala, kdo by mohl odpadnout první, zatímco rukama se opírala o drsnou kůru a mimoděk obdivovala ladné kroky shunpo.

Už dlouho sháněla někoho, na kom si nacvičí rovnání polámaných kostí, možná že dnes se konečně naskytne příležitost. S touto lehce morbidní myšlenkou zůstávala s netečným výrazem při okraji veškerého zuřivého dění. Když nebude zbytí, možná si konečně vyzkouší i Inemuri a Hakufuku, kdyby se sensei znovu o něco pokusila, ačkoli si nebyla jistá, zda zkušenou shinigami přebije vlastní skromnou silou, pokud na to dojde. Útlými prsty se dotkla lahvičky zavěšené u pasu. Uspávací nektar by mohl být stejně tak účinnou, ale podlou zbraní. Zavrtěla hlavou. Pokud bude zatažena do zkoušky, neměla by využívat nic než kido, žádá-li se to.
Natsumi
Natsumi
3rd Seat 8. Divize

Počet příspěvků : 107
Datum registrace : 28. 09. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Oct 04, 2011 8:32 pm

Rin Hirosaki-sensei

"A nebo neuděláme ani jedno, ty se naučíš kidou povinné v tomhle předmětu a pokud ne, dostaneš neprospěl, co ty na to?" usmála se sladce na Shinga, poté co se ladně vyhnula jeho útoku a byla kus od něho než stačil mrknout. "Dobře, hezké!" povzbudila Kitsune, jejíž kidou nyní mířilo na Shinga a dávalo mu velice málo prostoru k uhnutí. I Sókatsui, které vyslala Hotaru na něj mířilo. Sensei byla zvědavá, jak si s tím poradí. Doufala, že od něj uvidí nějaké to bakudo.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue Oct 04, 2011 9:49 pm

Madarame Shingo

Čtvrtého dne řekl Madarame svému studentovi
prudce jsem spustil těžiště svého těla dolů a nechal gravitaci, aby mi sama udělila zrychlení, čímž jsem se asi o metr propadl a Kido proletěla nad mou hlavou.
Cvič své tělo, srdce i duši, od magie drž se však dál neb ta jen tomu, kdo v srdci slabý jest náleží.
odcitoval jsem pár řádků z Hovorů, základní knihy mého řádu a kromě meče vytáhl i Sayu.
Ve zkutečnosti jsem rád, že jste takhle odpověděla sensei. Teď vás můžu prostě porazit a donutit, aby jste mi to "prospěl dala"
s tím jsem srazil Sayu se Zanpakuto a spolu s rychlou rotací do ní koncentroval Reiryoku.
Tsubuse Onidachi!
rovnou z rotace jsem přešel na útok na seknutí na její břicho. Vzdálenost jsem neodhadoval, věděl jsem že se do svých tří metrů vejdu bez problémů, díky Jemu. Zatímco ostatní shinigami vždycky mluvili o své Zanpakuto jako o někom, o svém kamarádovi, o svém společníkovi, když přišlo na věc, my dva jsme byli jako jeden, doslova. Moje tělo, každičký sval byl uzpůsobený pro boj s Onidachi a Onidachi byl zase dokonalou zbraní pro mě. Když jsem s ním pak bojoval nebylo to jako bych mával zbraní, ale jako bych vedl údery vlastní rukou.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Natsumi Wed Oct 05, 2011 2:23 pm

Natsumi Yuhara
V duchu obrátila oči nad filozofií, co právě slyšela. Tupá, syrová síla. Nejspíš neměl nejmenší ponětí o tom, jak delikátní ona energie byla, součást samotné duše. Čím silnější, vyrovnanější duch, tím lépe s ní korespondovala. Natsumi to znělo, jako kdyby ten shinigami v zácviku tu energii ani používat neuměl, a tak kolem sebe jen tvrdohlavě mrhá a plýtvá cennými záblesky.

Vůlí zadržela dlaň, která mimoděk chtěla poskytnout úkryt bílému čelu, ale slabý, rezignovaný povzdych jí skrze rty stejně unikl. Pohled nyní stočila ke dvěma dívkám a rychle si dala obrázek dohromady: Ten hlupáček chce za každou cenu hrát sám za sebe, ony se budou snažit spojit síly, budiž, i bez něj. Krátce nakrčila čílko a sestrojila v duchu taktiku, jakou by použila sama.
Zbrklost toho mladého muže by mohla využít ve vlastní prospěch. Krom šance, že si na něm vyzkouší vytoužené rovnání zlomených kostí, by svými zuřivými výpady mohl v nějakém okamžiku sensei zabavit natolik, že by vznikla díra, příležitost pro útok. Sensei byla zdatná v shunpu a snadno by nejspíš uprchla i v okamžiku, kdy na ni zaútočí dvě dívky. Ale druhá díra v pozornosti... Mohla by se využít. Vyčkávavě se zahleděla na bojové pole.
Natsumi
Natsumi
3rd Seat 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sat Oct 08, 2011 7:56 pm

Rin Hirosaki-sensei
Bakudo no.8 Seki Šeptla Rin v reakci na celkem rychlé kopí.
Se sečným útokem si tedy už nemusela dělat starosti, tedy pokud Madarame neměl v záloze nějaký útok zanpakuto, nebo pokud by nepoužil instantní haien tak zde nebyl důvod vůbec nějak řešit ten sečný útok. Ten se totiž odrazil od vytvořeného seki a dodal Rin potřebný čas.
Namířila tedy obě dlaně na Madarameho a pokračovala v protiútoku.
Hado no. 33 Sokatsui Potom rychle zkontrolovala o co se snaží ostatní.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat Oct 08, 2011 8:01 pm

Madarame Shingo

Věděl jsem to, v okamžiku kdy nastavila před můj útok ruku mi bylo jasné co plánuje podniknout, už jsem to kido jednou viděl, když s ním ta druhá holka odrazila onen kouzelný provaz. Pravda, do teď jsem neznal jeho jméno, ovšem už jsem věděl jak funguje. Malá koule reiatsu, kterému uživatel vnutí svou vůlí značnou pružnost, takže koule nejen že absorbuje veškerou energii příchozího útoku, ale dokonce jej i odrazí stejnou silou zpět. Mít dost času vysvětlím sensei, žej sem takhle očividný útok volil záměrně, právě proto že jsem doufal, že použije tohle kido. Ona byla rychlá, rychlejší než já a tak jsem potřeboval větší rychlost a moment překvapení abych ji dostal. V okamžiku, kdy má zanpakuto narazila do Kido a to ji odmrštilo zpět jsem použil jednoduchý trik. Otočil jsem kopím v rukách, čímž jsem převedl veškerou energii zpětného úderu do rotačního pohybu, takže má Zanpakuto místo pryč mířila na její krk. Samozřejmě plochou stranou čepele, abych ji náhodou nezabil. Vzhledem k tomu, že se během tohoto útoku nezměnila jakkoli silueta mého těla, patrně by neměla mít dost času koncentrovat reiatsu na další kido ani Shunpo, kterým by se bránilo před útokem. Takže by jí to mělo nechat prostor jen pro staré dobré uhnutí, má li zatraceně dobré reflexy.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sat Oct 08, 2011 8:12 pm

Rin Hirosaki-sensei
I když tohle byl celkem překvapující chvat, nebyl zde důvod přerušit Sokatsui. Pravou rukou mířila pořád na Madarameho, povolila v kolenou a vyhnula se tak Madaramovu útoku a nemusela nijak zasahovat do svého útoku.
Mohla by teď v klidu chytit Madaramovu zanpakuto, což by ho připravilo o zanpakuto a odkázalo na boj beze zbraně.
Madarame měl štěstí že jeho zanpakuto byla 3 metry dlouhá. Díky tomu měl dost času někam uhnout. Pokud byl ovšem dostatečně rychlý.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat Oct 08, 2011 9:04 pm

Madarame Shingo

Udělala chybu když se skrčila. Za normálních okolností bych prostě pokračoval v onom kruhovém pohybu a omráčil jí bočním úderem do hlavy, ovšem naštěstí jsem si všiml otevřené dlaně, která na mě mířila. Poměrně rychle mi došlo, že se bude jednat o kouzlo s širokým rozsahem, takže uhýbat pro někoho s mou rychlostí nemělo cenu. Stejně tak jsem věděl, že snažit se prorazit skrz nemá smysl. Nestihl bych stáhnout Onidachi včas a připravit dostatečně silný útok aby se něco takového podařilo. Zbávala mi tedy jenom jedna možnost.
Sakero
Naprosto normálně jsem pokračoval v kruhovém pohybu, ovšem oddělil jsem přední část s čepelí tak, že v okamžiku kdy vypálí své Kido udeří naplocho do její natažené ruky a odchýlí kido směrem šikmo dolů, patrně na ta dvě stojící děvčata, ovšem bezpečně odemně.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sat Oct 08, 2011 9:34 pm

Rin Hirosaki-sensei
Pěkná reakce. Pomeslila si rin když dostala přez nataženou ruku.
Rozhodla se toho využít a Sokatsui vyslala na dívky které stály o kousek vedle.
vyslala jen jakýsi náznak Sokatsui aby dívky probrala. Potom lehce luskla prsty.
Bakudo no. 1 Sai I když byla slabá šance že by došlo k delšímu spoutání i slabé nucené pohnutí rukou by Madaramemu zabránilo v protiútoku.
Hado no 54. Haien. Pokračovala Rin svižným máchnutím nahoru a následným odskokem.
Na Madarameho letěl Haien z bezprostřední blízkosti tří metrů. A na dívky jemný impulz sokatsui který by mohl způsobit nepěkné popálenini i přez sníženou efektivitu.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat Oct 08, 2011 9:57 pm

Madarame Shingo

Zatímco vysílala své útočné kido proti děvčatům, já znovu spojil a stál své kopí, abych jí mohl pěkně bodnout, ovšem v ten samý okamžik, kdy jsem přenášel váhu dopředu pro bodnutí zvedla druhou ruku a namířila ji směrem ke mě v děsivě známém gestu. Rozhodně jsem neplánoval se tu producírovat s rukama spoutanýma za zády a tak jsem využil přenášené váhy do předu a praštil s sebou o "zem" tedy lépe řečeno, udělal jsem něco jako parasalto, díky kterému jsem se dostal od sensei zhruba na její třetí hodinu. Během pohybu jsem si všiml nějakého fialového záblesku, a hořícího stromu za zády, ale moc jsem tomu nevěnoval pozornos, vzhledem k tomu, že se můj Onidachi dostal kvůli saltu do poněkud neužitečné pozice, kdy jsem ho držel za konec a čepel mi čouhala pod ramenem za záda.
takhle ne...Sakero
tentokrát jsem kopí rozdělil na tři části a využil plnou délku a pružnost své zbraně, díky které jsem rychlými žvihy zápěstí zasipal sensei deštěm bodnutí ve stylu úder mokrého ručníku ve sprše.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Mon Oct 10, 2011 3:50 pm

Kitsune

Když jsem viděla, že na nás míří Sokatsui, ryhle jsem se Shunpem přenesla o kus dál na strom. Musím něco vymyslet, než skončí s tím soubojem. Pozorovala jsem právě probíhající souboj a snažila se na něco přijít.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2787
Datum registrace : 12. 09. 11
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Smooky Mon Oct 10, 2011 5:31 pm

Hotaru Harubato

Sokatsui, které vyslala Hotaru se moc nepovedlo. Bylo slabé a pomalé. Ach jo...i když jsem ho už párkrát bez zaklínadla zkoušela, stále mi to moc nevychází. Hotaru se chvíli dívala za kidem. Tak sensei to překvapivě nezasáhlo a nikoho dalšího taky ne. Jaká smůla. Hotaru se ušklíbla. Pozorovala souboj mezi sensei a studentem a přemýšlela, jak by mohla projít zkouškou. Pak se ale jejím směrem vydalo Sokatsui, sice slabé, ale stále dost silné na to, aby ji zranilo. Hotaru počkala, až se Kitsune vyhne a pak se sama shunpem, které ji dodalo dostatečnou rychlost, odrazila od větve, na které stála a svůj úhyb zakončila ladným saltem vzad. Ted' stála pevně na zemi a čekala na nejlepší chvíli pro útok. Nebyla si ale jistá, jestli by měla útočit, když ten shinigami chce bojovat se sensei sám. Bylo by to ode mě docela hnusné, kdybych ted' zaútočila. Hotaru se tedy prozatím zaměřila na sensei a začala zkoumat její pohyby při boji.
Smooky
Smooky

Počet příspěvků : 126
Datum registrace : 02. 09. 11
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ranum Mon Oct 10, 2011 7:55 pm

Ryouji Keikain

Vlastně ani nevěděl jak se dostal na tréninkové prostranství. Nejspíše sama prozřetelnost vedla jeho kroky do místa, které k tužení těla i ducha sloužiti mělo. I spatřil úkaz tak zvláštní že jeho srdce zapomnělo na chvíli odbíjet život. Tolik zmatku a zbytečného pohybu navíc vzduchem svištěla kida všemožných barev. Pohrdavě si povzdechl nad tímto zjevením a pravil.
" Jest psáno. Vtom jsem spatřil, jak z moře vystupuje šelma se sedmi hlavami a deseti rohy; na těch rozích měla deset korun a na hlavách rouhavé jméno. Šelma, kterou jsem spatřil, byla podobná pardálu, ale její nohy byly jako medvědí a její tlama jako tlama lva. Drak jí dal svou sílu, svůj trůn i velikou moc. Však nezalekl se držitel svaté krve a neustoupil ani o krok. Pevně sevřel svou zbraň a chystal se ku střetu. Nepoužil žádného z kido, neb to jen ruce zaměstnává a ty by lépe využity býti měli."
Jeho pohled spočinul nad vším co se pohybovalo po bojišti. Jeho srdce zaplesalo ,když viděl tolik dívek, ale hned zvadlo když spatřil jak laxní jsou. Jediný kdo bojoval byl kopiník a nejspíše sensei.
" I pravil Eizel . Běda toho dne kdy se zaplete do souboje cti ,kdokoliv z živých i mrtvých. Ten kdož proviní se s trestán by měl být krve zbavením a vystavením na hrot kopí pro věcný posměch člověčenstva."
Ranum
Ranum

Počet příspěvků : 98
Datum registrace : 30. 03. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Tue Oct 11, 2011 8:04 pm

Rin Hirosaki-sensei
Uskočila před salvou útoků do dostatečné vzdálenosti aby ji nemohli zasáhnout.
Proti kidu bojuješ celkem slušně, ale ještě jsem neviděla jakýkoliv náznak kida z tvojí strany.
Bakudo no. 30 Shitotsu sansen Vypálila rin poutací kido na Madarameho s úmyslem zmást ho, v případě zásahu by byl stejně spoután.
Skusím se madarameho nějak zbavit abych mohla zatopit těm holčinám co tu furt skáčou z větve na větev. Pomyslela si Rin a pokračovala se zabavováním.
Bakudo no.9 horín. Pronesla Rin v těsném závěsu a Nasměrovala horín přesně na místo kam se Madarame uhne.

Spoiler:
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue Oct 11, 2011 9:41 pm

Madarame Shingo

Nice one sensei!
zasmál jsem se, když uhnula mé sérii úderů. Podle širokého úsměvu, vepsaného ve tváři se dalo jednoznačně poznat, že se dostávám do jakéhosi opojného stavu bojového tranzu, kterým byl pověstný předchozý nositel mého příjmení. Když tedy sensei po mě vypálila Bakudo, nijak jsem se neobtěžoval zbytečnými pohyby, prostě jsem jen spojil svou Zanpakuto opět v třímetrové kopí a hlavou napřed proskočil mezerou mezi útočícími "tesáky". Skok jsem ukončil rychlým "saltem" kvůli kterému jsem však drobet přehlédl útočící Horin a ve dřepu už jen stihl reflexivně nastavit do obrané pozici levou ruku, kolem které se mi pevně omotalo.
Tohle kido už znám, jeho slabina je...
na tváři se mi objevil vražedný úsměv, když jsem se vyšvyhl na nohy a plnou vahou prudce zabral směrem dozadu. Slabostí Horin byl fakt, že lano bylo stále ve spojení s uživatelem a nějak jsem si nemyslel, že bych nedokázal pohnout s muší vahou sensei, navíc...když je "tažená" těžko může použít Shunpo a vyhnout se.
Mám tě!
zařval jsem a namířil před sebe kopí(tupou stranou) směrem k ní.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Wed Oct 12, 2011 12:05 pm

Rin Hirosaki-sensei
Pěkný pokus, ovšem lano horínu může být skoro nekonečné.
Rin nechala Madarameho volně zatáhnout. Ve stejný okamžik se horín prodloužil.
Následně rin vyslala jeden další paprsek z levé ruky, který se omotával madaramemu kolem zanpakuto a pokračoval na pravou ruku. Vědomě tak dala šanci ostatním aby předvedli co dovedou.
Proč plítvat vlastním reiatsu když budu moct použít útoky ostatních.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ranum Wed Oct 12, 2011 4:04 pm

Ryouji Keikain
sledoval chvilku techniky senseie přeci ,jen je dobré se naučit jak které kido vypadá a co umí . Nevýhoda tohohle byla až moc jasná zaměstnávala ruce a tedy zamezovala pohybu rukou aniž by bylo kido přerušeno. Jistě kido bylo možná natahovací ale reiatsu ne. Vlastně by každé zvýšení vzdálenosti znamenalo nárůst reiatsu v kido nebo samotné oslabení kido. Bežet dost daleko, nebo mezi stromy a kido praskne samo.
" předpokládám že ukolem tohohle je vás porazit. Avšak bylo by dost ostudné rušit čestný duel. Navíc když vás jeden student dost zaměstnává."
Ranum
Ranum

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Natsumi Wed Oct 12, 2011 6:59 pm

Natsumi Yuhara
Bázeň, pousmála se Natsumi sama pro sebe, když se na scéně objevil další mladý bojovník, tohle nikdy nebyl duel. Proč mi přijde, že všichni muži odmítají uvěřit tomu, že titul senseie není jen ozdoba? Záhy se zasmušila. Proč se musí zkoušky skládat zrovna z takových umění? Proč nestačí složit jeřába nebo napsat test?

S povzdychem opustila své pozorovací místo. Kido by měla zvládnout, mnohem víc se obávala ostří. Paradoxem léčitelů bylo, že se málokdy dovedli vyléčit sami. Vyskočilo do vzduchu a svým nepříliš obratným shunpem se přesunula tak, aby se sensei ocitla pokud možno v obklíčení svých žáků, byť se bude zajisté snažit okamžitě vyvléci z pavučiny ven.
Rikujokoro! vykřikla téměř současně velmi soustředěně.
Natsumi
Natsumi
3rd Seat 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Wed Oct 12, 2011 7:45 pm

Rin Hirosaki-sensei
Rikuokoro bez zaříkávání a číselné formulace? To vůbec není špatné.
Rin napnula všechny prsty které mohla a z každého vyšel jeden pramen horínu, nechala se spoutat rikujokorem jelikož veděla jak z toho. Ihned po spoutání začala narušovat stavbu kida svím přesně směrovaným reiatsu. Není to nijak butální metoda a chvíli to trvá, ale hlavní je, že tento způsob narušování kida je absolutně neviditelný.
Hádám že tebe bych mohla rovnou propustit. Kido takové úrovně bez zaříkání a ještě k tomu takto zákařné provedení útoku. Ale dokázala by jsi to kido ještě posílit? Zeptala se dábelsky Rin a vyslala 4 prameny horínu po Natsumi 2 pokračovali v omotávání Madarameho a zbytek vyrazil po dvou na dívky čekající dole.
Tak schválně kdo bude tak hloupý aby se nechal chytit do malé pastičky.
Čestný duel? Do toho to má daleko, tohle je zkouša vašich schopností ohledně kida, není čas na nějaké čestnosti. nebo by jste snad nechali padnout svého kolegu v "čestném" duelu? Narážela Rin na nedostatek týmové sporupráce členů.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed Oct 12, 2011 7:59 pm

Madarame Shingo

To, že se Kido může natahovat mě trošku překvapilo, ale vlastně jsem byl spokojený, i tohle se dalo využít. Ještě jednou jsem za něj prudce škubl a zařval při tom na Natsumi
Tohle je můj boj!
načež jsem začal šílenou rychlostí tahat za Kido lana a ustupovat zároveň pomocí Shunpo. To že bych vyrazil přímo proti ní mě ani nenapadlo, s tím kolik lan tu měla by mě mohla chytit jako pavouk mouchu do sítě, na druhou stranu, zásoby Reiatsu určitě neomezené neměla a já umím tahat hodně rychle.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ranum Wed Oct 12, 2011 8:09 pm

Ryouji Keikain
Nevěděl jestli si má povzdechnout ,nebo začít plakat. Takovou rychlost shunpa snad mohl mít jenom hlemýžď ne i ten by byl v shunpo rychlejší a obratnější. Tak jako tak potřeba " rychlého" pohybu. Mohla znamenat jen plánované narušení duelu, což bylo naprosto nepřípustné. Mohl zkusit zasáhnout, ale sensei byla rychlejší. Docela ho udivovalo že zvládá reiatsu korigovat tak dobře ,aby udržela stávající poutací kido a ještě se bránit kido od narušitelky duelu. Zvláštní bylo že se sensei chovala jako by tu on nebyl.
" Cha jestli dobře počítám 4 prsty zaměstnává kido na bleduli 2 míří na kopiníka a další dva na každou z dívek. Sensei myslím že vám právě došli prsty. Jestli neumíte seslat kido i nohou. Navíc nemůžete dost dobře použít shunpo aniž by jste povolila kida. Já ano takže shunpo za vás a probodnutí. Pokud se nepletu moc by jste proti tomu dělat nemohla."
oznámil celkem vlažně ale nezasahoval.
"Ale to je proti regulím čestného duelu pokud jeden silou stačí není třeba se plést. Pokud bude na smrt raněný byl prostě moc slabý a je to jeho škoda."
zachovával si vzdálenost a kontroloval co které kido udělá. Čistě pro jistotu tasil svou zanpakuto.
Ranum
Ranum

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Wed Oct 12, 2011 8:29 pm

Rin Hirosaki-sensei
Madarame začal celkem nebezpečně tahat za horín. Jen at si tahá, čím víc reioku to potom spálí tím víc ho to bude bolet, ale nechci do jednoho kida narvat veškeré svoje reiatsu.
Vážně si myslíš že můžeš tahat večně? Madarame byl natolik zaneprázdněn že ignoroval horín který ho pomalu spoutával. Zanpakuto a levou ruku měl už dostatečně smotanou na to aby se horín nějakou kratší chvilku mohl zabývat nohama.
madarame najednou ucítil slušný tlak, mohl si všimnout že je spoutaný horínem stejně jako Rin rikujokorem.
Potom Rin uslyšela celkem vtipnou připomínku.
Takže mi došli prsty? No uvidíme.
A nechtěl by jsi si to raději zkusit? Usmála se Rin a dva horíny které letěli na dívky vyslala na Ryoujiho.
Jestli se nechá madarame takhle lehce odrovnat tak budu muset o jeho propuštění z akademie hodně uvažovat. Bojuje celkem slušně ale pořád mu chybí klíčové znalosti.

Spoiler:
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Wed Oct 12, 2011 9:07 pm

Kitsune

Když jsem viděla, jak na mě míří horin, čekala jsem na vhodnu chvíli pror uhnutí shunpem. Poté však horin změnil dráhu, využila jsem toho a přenesla se dál za sensei, hodila na ní drát, který jsem vytáhla zpoza opasku a který by se měl omotat sensei kolem ruky.
Potom, co se omotal jsem zvedla svou zanpakuto a pronesla. Hadō no. 11. Tsuzuri Raiden Při názvu techniky jsem se zanpakuto dotkla drátu a pustila skrz něj elektrický proud do sensei.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2787
Datum registrace : 12. 09. 11
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ranum Wed Oct 12, 2011 9:30 pm

Ryouji Keikain
Jedna věc se sensei musela nechat. a to byl fakt že nějakým zahadným důvodem dokázala kontrolovat celé bojiště a řídit kida přes prsty i do oblastí do kterých by to pro lidskou ruku nebylo možné. Jen co uviděl že se dvě kido stáčejí za něj přesunul se pomocí shunpo za sensei a doufal ,že ho neuvidí tudíž bude mnohem těžší ho zasáhnout stejně jako namířit prsty za sebe a zároveň pokrýt další lidi. I tak byl ale čas něco otestovat Horín byl pevný jinak by nedokázal chytit takže muset jít odrazit.
"Kuiarasu Tepes"
spíš zašeptal pro případ, že by sensei dokázala určit jeho polohu pomocí zvuku pak už se připravil oba paprsky prostě odrazit, chtěl zjistit jestli je Tepes bude brát jako nepřítele.
Ranum
Ranum

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu Oct 13, 2011 7:33 pm

Madarame Shingo

Dobrá nálada ze mě viditelně opadla stejně rychle jako přišla.
Čtyři na jednu? Ubohé...Onidachi!
zakroutil jsem znechuceně hlavou, načež má Zanpakuto přešla zpět do zapečetěné formy. Vzhledem k tomu, že jsem ji měl přivázanou k ruce, získal jsem dost prostoru pro jedno rychlé seknutí a přetnutí dvou poutacích Kido této úrovně, když se sensei musí soustředit na dalších osm by neměl být problém. Hned poté jsem se pomalu spustil na zem a schoval zanpakuto v saye u pasu. Beze slova jsem se otočil k bojující skupince zády a zamířil pryč, směrem k hlavní budově akademie.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 15 z 31 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 23 ... 31  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: