Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

13. divize

+4
Shinichi
Kage
Krumla
Miss_Atlantis
8 posters

Strana 2 z 3 Previous  1, 2, 3  Next

Goto down

13. divize - Stránka 2 Empty Re: 13. divize

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Feb 23, 2011 11:22 pm

"To by měl kapitán radost... na jeho zdraví pijou jeho nejvyšší přítomný důstojník, jeho nejoblíbenější člen divize a krásná ženská!" rozplýval se Kyouhei, ovšem jeho nadšení přerušila Suki, když se měla k odchodu. "Ne! Počkej! Suki-chan!" snažil se ji zastavit, že málem spadl ze židle.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Fri Feb 25, 2011 12:28 pm

Suki Taiketo

Spěšně se otočila a zadívala se na Kyouheie, byl to poměrně vtipný pohled. V duchu jí bylo jasné, že pokud bude pít takovým tempem dál, tak za chvíli bude považována za doslova nejkrásnější. Zasmála se..
"Obávám se, že mám nějaké povinnosti, navíc co bych vám tu byla platná.. Určitě chcete probírat mužské záležitosti."zaculila se. Navíc mě může shánět můj kapitán.. Snažila se Suki podat další pádné důvody proč odejít..
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Počet příspěvků : 995
Datum registrace : 27. 09. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bloodkick Sun Feb 27, 2011 1:59 pm

Hitsuto

sledoval jsem Kyouheie jak málem spadl ze židle a smál jsem se "Kyouhei-san neměl byste se tolik naklánět nebo si ublížíte" dodal jsem a podíval se na Suki.
"Yare yare ... Suki-chan neměla by ses tolik starat o svoje povinnosti, kapitán to bez tebe chvíli přežije" zaculil jsem se a vyndal jsem další láhev saké pobízejíc Suki aby si ještě na chvíli sedla.
Bloodkick
Bloodkick
Člen 10. Divize

Počet příspěvků : 216
Datum registrace : 16. 08. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Feb 27, 2011 6:20 pm

Kyouhei

"Počkej, počkej," vyrazil ze sebe směrem na Hitsuta, "jestli se nepletu, tak její novej kapitán je ten mladej Kuchiki... toho by asi neměla nechávat čekat, se šlechtou by si člověk neměl zahrávat a taky mu určitě teď pěkně narost hřebínek, když jeho tatík zaklepal bačkorama," rozprávěl moudrým tónem a přikyvoval si k tomu hlavou.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Tue Mar 01, 2011 4:34 pm

Suki Taiketo

"Chápej Hitsuto, jsem šťastná za to, že jsem se mohla stát podkapitánkou, tak si to nechci pokazit." usmála se a lehce mrkla, pak její pohled sklouzl zpět k Kyouheiovi a úsměv vytřídalo zamračení. "Nemluv tak o kapitánovi.. Je to skvělý člověk! Ideální kapitán, žadný hřebínek mu nenarostl!" zavrčela.
Nakonec se zahleděla na hodiny. Nevěděla kam jít, kde Akia hledat. Mohl se nacházet všude a to jí děsilo.. Ale i tak si byla jistá, že potom co opustí tuhle kancelář, ho bude dál hledat..
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Thu Mar 03, 2011 8:14 pm

Suki Taiketo

Naposledy se omluvila za to, že odchází, popřála jim hodně zdaru a vyšla z kanceláře kapitána 13.divize. Povinnost jí hnala zpátky do kasáren, kde by se již mohl nacházet její kapitán. Proto se co nejrychleji dala na cestu.. Hlavu měla sice Suki plnou něčeho jiného než zrovna povinnosti k divizi, ale věděla, že její osobní život jde v takových chvílích stranou. Za pár chvil zmizela z pozemků 13.divize..
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bloodkick Sat Mar 05, 2011 8:12 pm

Hitsuto

chvíli jsem sledoval Suki jak vyjela po Kyouheiovi a pak jsem už jen zamával na Suki "Tak se měj ... a pozdravuj kapitána" poznamenal jsem a otočil se na Kyouheie "Hele a jak si to myslel že mu narost hřebínek ? Já myslel že tihle šlechtici jsou všichni už od narození namyšlený, tak jak mu mohl narůst hřebínek ?" řekl jsem a zasmál se. "Ikdyž ... třeba to sou docela pohodový lidi ... jenom kvůli tomu jak se jmenujou se musí chovat nadřazeně..." dodal jsem a zavzpomínal jsem na dny v Rukongaii a na malého chlapce oblečeného v krásném obleku který se se mnou přátelil.
Bloodkick
Bloodkick
Člen 10. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Mar 06, 2011 4:09 pm

Kyouhei

pokrčil rameny.
"No, je vidět, že toho moc nevíš," pokýval hlavou a tvářil se velice zasvěceně do záležitostí rodiny Kuchiki. "Mladej Yasumaru nechtěl bejt kapitánem, takže dlouho dělal poskoka vrchní kapitánce, dokonce učil nováčky, což není zrovna vznešená činnost, co si budem povídat. Ale teď už se na to asi cejtí a co jsem slyšel, je dost oblíbenej... ale do hospody nezajde a nezajde!" shrnul své myšlenky o něm.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bloodkick Wed Mar 09, 2011 1:32 pm

Hitsuto

"Aha ... to víš ... já se o tohle moc nezajímám, mě stačí vědět kdo je kde kapitán a podkapitán" řekl jsem s hloupým úsměvem a rychle jsem se napil "Tak ... tohle bude poslední flaška" řekl jsem hned po tom co jsem si loknul a podíval se na téměř práznou láhev "Pak si pudu někam vyvětrat hlavu" odmlčel jsem se "a navíc ... kdyby přišel Taicho tak by asi nebyl rád kdyby nás tady viděl" zasmál jsem se a zase jsem se napil tak, že jsem dopil celou flašku "Tak se tu měj Kyouheii" zvednul jsem se a kymácivě jsem vyšel před kasárny kde jsem se svalil na nejbližší lavičku a po chvíli jsem usnul.
Bloodkick
Bloodkick
Člen 10. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Fri Mar 11, 2011 9:22 pm

Suki Taiketo

Než dorazila do kasáren 13.divize, narazila cestou na Hitsuta, který snad spal! On si klidně chrápal! Suki cítila, jak se v ní začal hromadit vztek. Tak ona mu svěří tu důvěru a přednostně ho vybere a on dělá tohle!
"Hitsuto, okamžitě vstávej!" zařvala afektovaně a s chutí nakopla lavičku na které ležel. Tváře měla rudé vzteky a ruce v bok. Takhle jí dlouho nic nenaštvalo. Tímhle zbytečně ztráceli čas!
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bloodkick Sat Mar 12, 2011 11:36 am

Hitsuto

ležel jsem na lavičce a spal jsem když najednou jsem uslyšel něčí hlas a ránu do lavičky, Co je ? nevídíte že spim ? řekl jsem podrážděně a otevřel jsem pomalu oči, chvíli jsem zaostřoval ale nakonec jsem si všiml kdo mě vzbudil Jééé... Suki-chan, copak tu děláš ? podrbal jsem se na hlavě a sednul jsem si se značnými potížemi a bolestmi hlavy.
Bloodkick
Bloodkick
Člen 10. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Sat Mar 12, 2011 12:03 pm

Suki Taiketo

Měřila si Hitsuta lehce naštvaným pohledem. Stále byla trochu namíchnutá, ale už to bylo trochu lepší než před chvílí.
"Dávají se dohromady týmy na obranu Seireitei. Já velím jenomu z nich a chtěla bych tě v něm, i přes to, že tu s Kyouheiem nasáváte." řekla a pohlédla na něj trochu kriticky. "Co na to říkáš?" pousmála se a sedla si vedle něj. Bylo zbytečné se zlobit..
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Sat Mar 12, 2011 2:29 pm

Yoshiro

blížil se ke kasárnám 13. divize. Někde tam by se mohly potulovat ty 3. Onsen byl zničený, takže nemohli špehovat nevinné shinigami, kteří by jenom relaxovali a vůbec nevěděli o tom, že je očumují nějaké yaoi fanynky. Přímo do kasáren se Yoshirovi chodit nechtělo, takže se nejdřív začal rozhlížet okolo. Třeba bude mít štěstí a najde je někde venku.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Počet příspěvků : 3854
Datum registrace : 13. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Mar 12, 2011 3:05 pm

Uplynula notná chvíle a už to vypadalo, že Yoshiro asi štěstí mít nebude, když tu ho něco zaujalo. Za rohem kasárny se něco zablesklo. Když přišel trochu blíž, uslyšel odtamtud dokonce zanihňání a něco jako: "Myslíte, že tu na někoho čeká? Třeba má rande! Teď když je vy víte kdo konečně pryč, může dát průchod své tajné lásce!" Najednou odtamtud vykoukla blonďatá hlava. Když spatřila, že si jich Yoshiro asi všiml a jde k nim, rychle se zase schovala. Yoshiro slyšel nějaké šustění a taky hlášky typu: "Jde sem! Dělejte, že nic!" a další hihňání.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bloodkick Sat Mar 12, 2011 3:36 pm

Hitsuto

jelikož mě hodně bolela hlava tak jsem chvíli přemýšlel a nakonec jsem ze sebe dostal "Jo, jdu do toho!" usmál jsem se na Suki "A kdo s námi jseště půjde" zeptal jsem se a začal jsem si prohledávat oblečení "Sakra kam jsem to dal ?" pomyslel jsem si a najednou jsem ucítil nějakou krabičku v kapse "Heuréka !" vykřikl jsem a vytáhl jsem pilulky proti bolesti, hned potom jsem si jednu vzal a krabičku dal zpět do kapsy.
Bloodkick
Bloodkick
Člen 10. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Sat Mar 12, 2011 3:40 pm

Yoshiro

Přišel k místu, odkud slyšel dost pochybné zvuky. Vypadalo to, že má dneska štěstí (nebo naopak?), že je našel tak rychle. "Tak...Tady jste.." Všiml si i dalších dvou. Vypadalo to, že když Yasumaru řekl, že bez sebe nedají ani ránu, věděl o čem mluví. Vůbec netušil, jak se ty tři jmenovaly. "Byly jste přiděleny do mého obranného týmu.." Řekl dost kapitánsky a čekal na to, jak budou reagovat. Doufal, že nebudou klást odpor nebo tak něco, když tam nemá žádného společníka nebo tak něco..
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Sat Mar 12, 2011 3:54 pm

Suki Taiketo

Suki se pousmála, byla ráda, že to Hitsuto bere vážně. "To jsem moc ráda! Další je Kyouhei!" zaculila se. "Doufám, že se neopil až do němoty, protože to by byl trochu problém.." hlesla Suki a pomalu vstala. "Asi bychom si měli pospíšit, nemáme moc času.. Můžeš mě tu počkat a dát se ještě trochu do pořádku.."
Následně se vydala do budovy kasáren. Šla rychle a ničím se nezdržovala. Po chvilce, kdy schody brala téměř po dvou, došla do kanceláře Akia. Jemně zaklepala a pak otevřela dveře.
"Kyouheii?"
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Mar 12, 2011 7:08 pm

Yaoi fanynky

se po sobě podívaly. Vypadalo to, že se jim to líbí! Bylo to už dlouho, co se dostaly k nějaké akci. Poslední dobou pořád jenom pomáhaly ve čtvrté divizi, protože tam bylo málo personálu, a to bylo celkem zábavné, ale přece jen... byl čas na nějakou skutečnou shinigami práci. Měly na Yoshira spoustu otázek a jednu z nich hned vyslovila za zrzavá:
"A kdo je v tom týmu ještě?" všechny tři na Yoshira upíraly možná až příliš zaujatý pohled. Působilo to... znepokojivě.

Suki -> Kancelář byla prázdná. Přece jen, než u Yasumara vypila čaj, nějaký ten čas uběhl. Kdyby tam Kyouhei stále ještě chlastal či vyspával, bylo by to na pováženou.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Sat Mar 12, 2011 7:16 pm

Yoshiro

Si uvědomil, že má u sebe lístek, na kterém je i seznam těch, kteří budou v jeho týmu. Vzpomněl si na to, jak Yasumaru říkal něco o tom, že mu do týmu dá i nějakého medika. Nespíš někdo ze 4. divize. Kdyby ale Yoshiro věděl! Začal si číst jména a . . . Jeho výraz v obličeji ztuhl. Ruce, kterými držel papír, se začaly třást. "Kuchiki-taichou...Jak jste mohl?!" Zeptal se potichu jako by tam snad Yasumaru stál. Určitě by se tvářil překvapeně a omlouval by se. Yoshiro se podíval na tu zrzku, která se ho ptala. "... Shiranui Genma..." Dělalo mu to celkem problém, vyslovit jméno toho ďábla ze čtvrté divize.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Sat Mar 12, 2011 10:32 pm

Suki Taiketo

Svým rentgenovým pohledem zkontrolovala pokoj a Kyouhei se tam bohužel nikde nenacházel! To bylo velice špatně, teď ho Suki bude muset za každou cenu najít!Bude zavánět alkoholem a třeba mít i trochu opici.. To nemůže být zase tak těžké, určitě je někde tady..
Co nejrychleji se vypařila z kanceláře a zamířila chodbou k pokojům. Suki neměla ani tušení, který z nich by mohl obývat. Rozhodla se tedy, že bude muset prozkoumat všechny, bude-li to nutné.
Namátkou došla k jednomu z nich a rázně zaklepala. Pak už jen čekala, kdo se v něm nachází...
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Mar 12, 2011 11:00 pm

Yaoi fanynky

se na sebe podívaly se smíšenými pocity.
"No lepší než nic..."
"Akorát smůla, že nás nesnáší, to bude otrava..."
"Jo, pořád má nějaké hemzy, vůbec neví, jak se chovat k dámám..."
"Navíc ten jeho teploměr... vždycky přemýšlím - "
"A jaké jsou vlastně rozkazy?" zasypaly tři dívky Yoshira informacemi, z nichž většina nebyla moc užitečná, část naštěstí nezaslechl a jen ta poslední otázka dávala nějaký smysl. Ptala se blondýnka... vypadalo to, že z nich má největší smysl pro realitu.

Suki -> Nikdo neodpovídal, zato jsi někde vlevo zaslechla hlasitý zpět, který byl beze sporu Kyouheiovým hlasem. Vypadalo to, že se zase oddává produkcí své oblíbené písně... no, její název jsi neznala, ale slyšela jsi něco jako "měl jsem tě rád, nechtěl mi stát".
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Sat Mar 12, 2011 11:08 pm

Yoshiro

Zakroutil hlavou a skoro i facepalmnul. Situaci zachránila blondýnka, která se zeptala na rozkazy. "No...Bránit.." Odpověděl stručně. On sám ani pořádně neznal rozkazy. Věděl jen to, že má bojovat, když dorazí Reimei..
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Mar 12, 2011 11:26 pm

Yaoi fanynky

se po sobě opět podívaly. To neznělo tak složitě!
"Fajn, jsme připravené!" nahlásila zase blondýnka. Bylo to nezvyklé, ale situace se měla tak, že dokonce i tyhle tři měly zanpakutou při sobě, což často nedělaly. Yoshiro si mohl všimnout, že jejich pochvy na meče byly hezky ozdobené korálky, vyšíváním a různými uzlíkovými vzory. Tedy... blondýnčina a zrzčina. Zanpakutou té černovlasé vidět nebylo a byla to právě ona, kdo náhle zaprotestoval.
"Ne, počkej!" V rychlosti se otočila, vytáhla z rukávu pudřenku a rychle si přepudrovala nos. Pak se zase otočila.
"Tak, teď jsme připravené," zopakovala blondýna a hleděla na Yoshira odhodlaně, stejně jako její kolegyně.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Sat Mar 12, 2011 11:31 pm

Suki Taiketo

Mezitím, co čekala než se dveře daného pokoje otevřou, zaslechla zleva podivný zvuk.. Byl to zpěv.. Text jí však doslova dorazil, začala se smát a opřela se jednou rukou o zeď a pak se několik nádherných vteřin svíjela smíchy. Vypadalo to podivně..
Poté, co se opět uklidnila, se rychlým krokem přesunula k pokoji, v kterém předpokládala, že zpívá Kyouhei. S cukajícími koutky zaklepala a čekala než otevře..
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bloodkick Sun Mar 13, 2011 11:23 am

Hitsuto

pomalu jsem šel za Suki ale protože šla moc rychle tak jsem jí dostihl až když klepala na pokoj odkud jsem slyšel Kyouheie "Jo tak Kyouhei-san s náma bude ? aspoň bude sranda" zaculil jsem se na Suki a přišel k ní "Neboj se všechny jeho flašky jsme snad dodělali" pošeptal jsem Suki s ďábelským úsměvem jako bych mluvil o Kyouheiově kryptonitu.
Bloodkick
Bloodkick
Člen 10. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 3 Previous  1, 2, 3  Next