Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nováčci

+7
Ryuujin
Hiruko
Petrzeger
Miss_Atlantis
Bleach Anime
Mishkenzie
Nawaki
11 posters

Strana 8 z 12 Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next

Goto down

Nováčci - Stránka 8 Empty Re: Nováčci

Příspěvek pro Anonymní Mon Nov 29, 2010 10:45 pm

Samuel Colt

No, o nějaký velký zdokonalování nestojim, víc mě baví shunpo. Zazubim se a někam si sednu. Doufám, že nebude chtít vidět kido, to bych se zas moc nepředved.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuujin Mon Nov 29, 2010 10:52 pm

Soshi Danshaku

To jsme dva. Já umím z kidou tak leda....no neumím nic. sedl jsem vedle něj, sundal jsem klobouk a prohrábl jsem si vlasy.
Ryuujin
Ryuujin

Počet příspěvků : 131
Datum registrace : 25. 11. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Tue Nov 30, 2010 10:49 am

Kashike Gorin

Tak tenhle se nebojí. Vyseknu jen malou poklonu a podívám se mu do očí. Omlouvám se za své chování, chtěl jsem si vás jen trochu otrkat. Jmenuji se Kashike Gorin. Co se instruktorů týče jsme dostali pokyn od podkapitánky 13. divize, že si máme procvičit šerm, bez použití shikaie a kida.
Kashike
Kashike

Počet příspěvků : 53

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue Nov 30, 2010 4:05 pm

Darui

Uhm .. nahodil jsem zadůmaný výraz na slovo šerm .. "Asi tě zklamu ale já své zanpakutou nepoužívám". Řekl jsem mu na rovinu a posumál jsem se. "Já preferuju kido a bojová umění na blízko." Řekl jsem mu v klidu a čekal na jeho reakci

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Tue Nov 30, 2010 4:22 pm

Kashike Gorin

Zachovám si ledový výraz. No když myslíš. Můj názor je že to tvou zampakuto musí mrzet. Přeci jen je stvořena k tomu, aby s tebou bojoval bok po boku a ty jí takhle odstrčíš kvůli saloním trikům jako je kido???
Kashike
Kashike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue Nov 30, 2010 4:25 pm

Darui

Trochu jsem překvapeně nadzvedl obočí TO ONA JE TA ŠPATNÁ . Při jejím použítí se mi dostává do duše její chtíč jako kdyby mě chtěla pohltit. Křičel jsem si v hlavě že bych mu to nejradši řekl ale přece nebudu unavovat někoho svoji minulosti při prvním potkání.Jemu jsem chladně bez citu a hlavně bez známky problému odpoveděl. Todle není zas tak obyčejná zanpakutou , nemůžu jí používat .. řekl jsem mu chladně a na jeho tříštivou poznámku o kidu jsem radši nereagoval

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Nov 30, 2010 5:10 pm

Hiboru Baru

sledovala souboje a přišlo jí, že si všichni vedou celkem dobře, někteří přímo výborně. Všimla si, že jedna dvojice už si dává pauzu, přišla tedy k nim.
"Dobrá práce, vy dva," usmála se na Samuela a Soshiho (mimochodem, to je příjmení nebo jméno? ^_^\" ). "Jestli už jste skončili, poprosila bych vás, abyste vyndali cvičné panáky, abych se podívala i na věci, které není bezpečné zkoušet proti živému protivníkovi, pokud ho nechceme zranit..." ukázala rukou na blízkou kůlnu, ve které asi byly pomůcky k tréninku. Potom se přesunula dál, ke dvěma shinigami, kteří stáli kousek od ostatních a jako jediní ještě nezačli trénovat. "Ehm, nějaký problém?" oslovila je, čímž se jim snažila naznačit, že by měli začít.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue Nov 30, 2010 5:30 pm

Samuel Colt

Nebejt v tak dobrý náladě, tak bych si nejspíš neodpustil nějakou poznámku o tom, že sem přišel trénovat, né tahat nějaký panáky, ale tentokrát sem si to nechal pro sebe. OK, šéfe řeknu s úsměvem na tváři a veselým tónem. Doufám, že teď nebude to kido Zazubim se na Soshiha a vydám se pro panáka.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuujin Tue Nov 30, 2010 5:57 pm

Soshi (jméno, skloňuje se Soshi bez Soshiho) Danshaku (skloňuje se Danshaku bez Danshakua)

Jen jsem kývl, nasadil klobouk a šel tahat panáky. Já kidou neumím. Vůbec...
Ryuujin
Ryuujin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Tue Nov 30, 2010 6:05 pm

Kashike

Nemohu jen tak někoho soudit ale vím, že Zampakuto, její schopnosti, povaha a mnoho dalšího je odvozeno od duše uživatele. Je přesně taková, jaká k tobě pasuje. Pak přišla podkapitánka a ptala se na problémy. Klidně se na ní otočím a bez mrknutí jí pohlédnu do očí. Nic se neděje, fukutaicho, vše v pořádku.
Kashike
Kashike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue Nov 30, 2010 6:25 pm

Darui

Nachvilku mě zasáhla nejistota .. Co když má pravdu ? .. Co když ta zanpakutou opravdu odpovídá mé duši .... pak jeto ale.. Nedokončil jsem svoji myšlenku nechal jsme svýma očima proniknout obavy a nejistotu. On sám mohl poznat že mě tou poznámkou vykolejil a pak přišla fukotaicho. "Problém né , jenom pokud bych vás mohl poprosil jestli se mohu spíše zaměřit na trénink z kido , je pro mě přednější." řekl jsem jí v klidu a v očích mi se mi zažehla jiskra při vzpomínce na kido. Doufal jsem že mi vyhový a pochopíto , težko se vysvětluje že odmítáte použít svoje zanpakutou k tréninku ,ale přišla mi celkem ráznější povahy a tak jsem do svých slov přidal špetku citu abych jí více přesvědčil

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue Nov 30, 2010 6:27 pm

Samuel Colt

Já taky ne, ale mám na to takovej fígl Usměju se a čapnu jednoho panáka, kterýho odnesu někam na volný místo a počkám, až přijde podkapitánka. Ale to kido bych radši přeskočil a rovnou přešel k shikaii.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Tue Nov 30, 2010 6:33 pm

Kashike Gorin

Není si jistý!!! Nejspíš nerozumí tomu vztahu mezi nimi. Ukážu mu, že ta zbraň je on a naopak. Při zmínce o kidu se zatvářím mírně smutně ale dál čekám na pokyn.
Kashike
Kashike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuujin Tue Nov 30, 2010 6:37 pm

Soshi Danshaku

Neříkal jsme nic. Taky bych kidou přeskočil, možná bych dal třeba...třeba sai...Ale že bych chtěl vytahovat shikai, no tak klidně, ale na to nepotřebuju tady Sama, protže ten se neubrání ani když shikai nemám. Panák mi propadl rukou. Druhou jsme ho instinktivně chytl, takže nespadl až na zem. Nevšiml si toho nevšiml si toho nevšiml si toho....prosííííím!
Ryuujin
Ryuujin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed Dec 01, 2010 5:22 pm

Samuel Colt

Postavil sem panáka na zem a jednou rukou sem s nim zaklepal, abych viděl jak pevně stojí a pak sem se rozhlížel kolem a díky tomu sem si nevšim, jak Soshimu panák propad. Chtělo by to tu podkapitánku, chci to tady dokončit, dokuď sem v dobrý náladě. Řeknu a hledám pohledem podkapitánku.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Dec 01, 2010 9:11 pm

Hiboru Baru

zavrtěla hlavou.
"Ještě ne, opravdu bych nejprve viděla boj zblízka. Přišli jste myslím později, tak vám to zopakuju - můžete používat zanpakutou, ale nesmíte aktivovat shikai. Kidou jen slabé, nic, co by vašeho soupeře mohlo vážně zranit. Pokud chcete, můžete si půjčit dřevěne tréninkové zbraně, s tím není problém." Nemohla věřit tomu, že právě ona něco takového říkala, jako kdyby sama byla v boji s mečem nějak zručná. Bylo to právě naopak... ale to nemusel nikdo vědět. Pak zanechara Daruiho a Kashikeho (OK, to je jméno nebo příjmení? ^^") jejich osudu a pokračovala dál k těm dvěma, kteří už postavili do řady několik tréninkových panáků. "Dobře! Vidím, že vy dva jste napřed," usmála se na ně. No co, aspoň s nimi nebude mít problémy. "Fajn, ukažte mi nějaká jednoduchá kida... nějaké hado i bakudo, na co se cítíte. Nezapomeňte na zaříkání... to vám pomůže se soustředit!" pronesla jimi oběma obávanou větu.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuujin Wed Dec 01, 2010 9:50 pm

Soshi Danshaku

Postavil jsem se a natáhl před sebe nejistě ruku. Poprvé bylo vidět, že jsem nervózní. Nesnáším dlouhý věty. Nerad mluvím. Takže...Bakkudo no 4: Hainawa (pardon, nenašel jsem zaříkadlo). Z prstů se mi spustilo lano, které omotalo panáka. Tak, a teď přide ta hezčí část... bleskově jsem lano chytl a prudce trhnul. Panákovi škubla hlava a otočila se o 360 stupňů. A takhle se láme vaz. Víc kida neumím. Omlouvám se.
Ryuujin
Ryuujin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Dec 01, 2010 10:58 pm

Hiboru Baru

"Ale tak to aspoň zkus," pobídla Soshiho. Něco snadného přece musí zvládnout, ne?
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuujin Thu Dec 02, 2010 12:01 am

Soshi Danshaku

Mě lámání vazu pomocí Hainawy docela stačí... Znovu jsem namířil na panáka: Hado no 4: Byakurai! Pak jsem sykl bolestí, když mi byakurai popálil prsty a půlku dlaně.
Ryuujin
Ryuujin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu Dec 02, 2010 4:48 pm

Samuel Colt

A je to tady usměju se a už chci říct, že žádný neumim, ale to už Soshi začal. A pak že nic neumíš řeknu mu a dál ho sleduju při jeho nepovedeným byakuraii, kterýmu se uchechtnu. Já si žádný nepamatuju a nechci to ani zkoušet, abych se nezmrzačil jako Soshi. řeknu s úsměvem.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu Dec 02, 2010 5:22 pm

Darui

Protočil jsem očima v sloup ... tak tady počkej ... řekl jsem mu a odběhnul strnaou zase dovnitř
Z rohu jsem si sebral cvičný dřevěný meč a zase jsem se vrátil .. Svoji zanpakutou nebudu použivat .. oznámil jsem mu a upřel jsem naněj pohled

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Thu Dec 02, 2010 5:42 pm

Kashike

Přiběh zpátky s cvičným mečem. Jen tak ledabyla se podívám na svou zampakuto u pasu. Nevím proč se bojíš použít svůj meč, ale pokud chceš dřevem, tak dřevem. Jedním shumpem se přesunu tam kde vzal bokken a druhým se vrátím zpět. Tam se k němu postavím čelem a čekám až zaútočí.
Kashike
Kashike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu Dec 02, 2010 7:01 pm

Darui

Pousmál jsem se a kývnul hlavou .. Dřevo na Dřevo ... dřevo je mnohem lehčí než zanpakutou , což je výhoda pro něj pokud je ne něj zaměřenej ... Což podle jeho výrazů bude ... udělal jsem 2 kroky dopředu a použil shunpo abych ho zmatl , oběvil jsem se asi metr předním a sekl jsem směrem do pravýho ramena z prava , takže jeho osa pohybu byla delší

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Thu Dec 02, 2010 8:46 pm

Kashike

Neobtěžuju se s dlouhým krytem a jen udělám krátky odskok vzad. Když promáchne a má čepel dole, provedu sek ze zápěstí který vedu na levou klíční kost. Neublíží mu to ale bolest ho anučí si pamatovat, že má mít čepel vždy nahoře.
Kashike
Kashike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Dec 02, 2010 10:01 pm

Hiboru Baru

Možná ho přece jen neměla do toho kida nutit, vypadalo to, že opravdu vůbec nic neumí. Ta dnešní mládež... jak na té Akademii takhle můžou prolézt? Asi nějaké změněné osnovy nebo co...
"No... jestli by to mělo dopadnout takhle, tak to radši vážně nezkoušej..." řekla trochu nejistě směrem k Samuelovi. První den a už se kvůli ní zranil nováček... "Tak mi ukaž aspoň shikai, zatímco tvého kolegu budu léčit," kývla na něj a zároveň napřáhla dlaně k Soshimu, aby jí dal ruku. Když nic jiného, aspoň si zas trochu procvičí léčení.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down