Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nováčci

+7
Ryuujin
Hiruko
Petrzeger
Miss_Atlantis
Bleach Anime
Mishkenzie
Nawaki
11 posters

Strana 11 z 12 Previous  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Next

Goto down

Nováčci - Stránka 11 Empty Re: Nováčci

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Sun Dec 05, 2010 11:19 am

Ryuuka Hosentsu

Když vyjdu z druhé místnosti, kde jsem svým Hado roztřištil panáky uviděl jsem všechny nováčky včetně fuku-taicho všechny pohromadě, ale fuku-taicho se mi zdála až moc soustředěná na toho nováčka "Yare. yare. Proč tu všichni tak postáváte? Zanjutsu i Kido mám protrénované a Shikai se pro tyto prostory nehodí. Jaké jsou tedy další rozkazy fuku-taicho?"
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Počet příspěvků : 958
Datum registrace : 30. 11. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun Dec 05, 2010 11:49 am

Sachio Abimari

Příjde a rozhlíží se všude a začíná si zvykat na toto prostředí protože tu nějakou chvilku pobude ale už se těší až vypadne a bude moct jít bojovat s hollow.Jde si sednou do rohu místnosti a nad něSachio Abimari
Jde k svičným panákům a aktivuje svoje zanpakutou do Shi-Kaie"Kōtetsu, kurasshu" a zautočí na panáky"Haidoro kiba!" a vyšle zanpakutou útok na panáky kteří se všichni zničí jakmile se jich dotkne útok.čím přemýšlí.

Naposledy upravil wowol dne Sun Dec 05, 2010 4:05 pm, celkově upraveno 1 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun Dec 05, 2010 12:40 pm

Sachio Abimari
Jde k svičným panákům a aktivuje svoje zanpakutou do Shi-Kaie"Kōtetsu, kurasshu" a zautočí na panáky"Haidoro kiba!" a vyšle zanpakutou útok na panáky kteří se všichni zničí jakmile se jich dotkne útok

Naposledy upravil wowol dne Sun Dec 05, 2010 4:11 pm, celkově upraveno 2 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Dec 05, 2010 2:46 pm

Není to v žádném domě, nýbrž venku... omlouvám se, nenapadlo mě, že někomu "tréninkové prostranství" zní jako budova :-)

Hiboru Baru

Všem to šlo dobře, ale přestože jim řekla, aby si potom udělali přestávku, stejně chtěli, aby jim to potvrdila.
"Jak jsem říkala, teď si dejte pauzu," zopakovala. Pak se opět otočila na Soshiho.
"A nepřekáží ti to v běžném životě a vykonávání tvých povinností shinigamiho?" zeptala se.

wowol -> Přečti si prosím pravidla psaní příspěvků a řiď se jimi. Nepiš dva příspěvky pod sebou, použij "Edit" v pravém horním rohu původního příspěvku. Přepiš to do správné formy, až potom na to budu reagovat :-)
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Sun Dec 05, 2010 2:55 pm

Ryuuka Hosentsu

"Hmm, zase pauzu. Přece nejsme zas tak křehcí, nepotřebujeme pořad pauzu." zamumlal jsem si v duchu. "Pauzu? No dobrá tedy" Řekl jsem fuku-taicho a pomalými krůčky přešel do pozice od nováčků dostatečně vzdálené. Po té jsem si odložil svou Zanpakutou na zem a lehl jsem si vedle ní. Při pozorování na nebe mne začali napad různé myšlenky, jací jsou asi Kapitání o kterých se tolik mluví a jestli jsou tak silní, jak se vyprávělo na akademii.
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuujin Sun Dec 05, 2010 6:50 pm

Soshi Danshaku

Zavrěl jsem hlavou. Ne. Jen někdy. A někdy je to docela humorné...Ve službě shinigamiho mi to spíš pomáhá. Je na tom postavený celý můj shikai i bankai. dalo by se říct, že jsem se pousmál. Zhmotnil jsem zanpakutou v jedné ruce, pak jsem ho nechal rozplynout a zhmotnil jsem ho v druhé.
Ryuujin
Ryuujin

Počet příspěvků : 131
Datum registrace : 25. 11. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun Dec 05, 2010 8:03 pm

Samuel Colt

Všichni ostatní co se přišli zeptat, co dál odešli, ale já ne. Zůstal sem u šéfky a Soshiho a poslouchal. To je hustý řeknu, když začne předvádět shikai a dojdu blíž. Můžeš ho zhmotnit všude, kde chceš? Jestli jo, tak by moh vystupovat v cirkusu, například takový zhmotnění v zadku by bylo super.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuujin Sun Dec 05, 2010 8:15 pm

Soshi Danshaku

Samozřejmě... Položil jsem mu ruku přímo na hruď a jakoby chytil meč. V ruce se začala objevovat čepel a v momentě, kdy měla proniknout do Samova těla a roztrhnout mu uniformu jsem přestal. Už bys zemřel.
Ryuujin
Ryuujin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Dec 05, 2010 8:22 pm

Hiboru Baru

"Myslela jsem konkrétně to, že vaše ruka může v náhodném okamžiku procházet skrz věci... jak vám něco takového může pomáhat? Neříkejte, že to dokážete ovládat!" byla čím dál víc udivená tímto zvláštním úkazem.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Sun Dec 05, 2010 9:18 pm

Ryuuka Hosentsu

Po chvilce pozorování nebe jsem usl a začali se mi zdát různé sny hrozivého typu. Gilliani, Adjuchasu, ale i Vasto Lorde ničili celou Sei-rei-tei. Byl to hrozný sen, začal jsem se na té zemi, kde jsem vrtět a trhat sebou. Vypadalo to jako epileptický záchvat, nikdo si toho nemohl všimnout, protože jsem byl v dostatečné dálce od ostatních a dostatečně schovaný. Epileptický záchvat to však nebyl, byl to jen špatný sen. V tu chvíli jsem se rychle probudil. "Eh?! CO TO?!!!" vykřikl jsem. "Ach, to byl jen sen", pomyslel jsem si a na to jsem náhle vstal, sebral svou Zanpakutou do ruky a odešel zpátky k nováčkům a fuku-taicho. Po příchodu jsem si sedl na zem a čekal co se bude dít.
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuujin Sun Dec 05, 2010 9:52 pm

Soshi Danshaku

Už vás někdy netrefil byakurai i když mířil přímo na vás? řekl jsem jenom.
Ryuujin
Ryuujin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun Dec 05, 2010 9:59 pm

Samuel Colt

Jeho ruka na mý hrudi mě docela znervózňovala, ale ani sem se nehnul a se zatajeným dechem sem čekal. Jo dobrý, jako ukázka to stačí. Řeknu trošku nervózně po tý jeho ukázce. Ale je to dost hustý a ovládat takhle celý tělo.. no to by bylo něco. Řeknu už zase nadšeně.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun Dec 05, 2010 11:28 pm

Darui

Kouknul jsem se na posledního panáka co přežil nebo spíš ještě stál přede mnou ... todle jsem trenoval dlouho bez zaříkáváni ... to musím dát abych dokázal že patřím do kido divize .. řekl jsem si a přiložil jsem si ruku ke hrudi ... "Hadō no 54. Haien" .. vyslovil jsem a máchnul jse rukou na panáka z ruky mi vyletěla fialová energie v podobě bumerangu která proťala a spálila figurínu ... Jak já miluji kido taková čistá práce .. řekl jsem si a pak jsme se na jedne noze otočil a pomalu jsem šel k té skupince .. Ale po chvilce jsem se zarazil .. Nebudu je otravovat až něco fukotaicho bude zdělovat tak si mě najde .. řekl jsem si pro sebe a pomalu jsem protočil oči a obrátil jsem svůj směr o 45% a vydal jsem se o deset metrů dál kde jsem stál ve stínu stromu .. opřenej o strom a sledoval jsem nebesa ...

Naposledy upravil Ramaru dne Mon Dec 06, 2010 2:16 pm, celkově upraveno 1 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Sun Dec 05, 2010 11:41 pm

Ryuuka Hosentsu

Při pohodlném sezení na měkké zemi jsem si povšimnul velké dávky reiatsu, která vycházela od jednoho z nováčků. "Yare, yare. Tady někdo střílí Hadō no 54 bez zaříkávání, ten bude asi zkušenej. zamumlal jsem si pod nosem.
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuujin Mon Dec 06, 2010 10:01 am

Soshi Danshaku

No to mi povídej... řekl jsem Samovi. Ale nesmíš to přehánet s tréninkem. dál jsem sledoval situaci.
Ryuujin
Ryuujin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Wizard Tue Dec 07, 2010 7:31 pm

Shizumi Iura

Vyšiel som z akadémie a išiel som smerom ku nováčikom.Cesta trvala veľmi dlho a pri mojej chôdzi ešte dlhšie.Po nejakých 2 hodinách som uvidel skupinku ľudí.Pomyslel som si: To určite budú oni.a šiel som k ním.

Wizard
Wizard

Počet příspěvků : 172
Datum registrace : 05. 05. 10
Věk : 26

http://simpsons.slovakforum.net/

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Tue Dec 07, 2010 10:43 pm

Ryuuka Hosentsu

Zahlédl jsem přicházejícího nováčka a soudě podle vzhledu působil nějak jinak než ostatní. "Co chce někdo tak starý jako on v tréninkovém prostranství pro nováčky, je to vůbec Shinigami?" tázal jsem se sám sebe v duchu. "Nevypadá zrovna dvakrát jako sympatickej Shinigami, ale jeho reiatsu působí dostatečně na to, abych mohl s jistotou říci, že Shinigami je." Stále jsem se zamýšlel nad tím, proč je tak starý, odkud se tu vzal a proč se sem nerozhodl přijít dříve. "No ptát se ho nebudu, nechci působit nějak dotěravě. Už tak jsem se vetřel mezi ty dva a vypadal jsem jako pako" vzpomenul jsem si na předešlou situaci s Kashikem a druhým nováčkem. "Prostě si budu jen dál užívat pauzu, kterou mi dala fuku-taicho a dál pozorvat situaci" uzavřel jsem celé přemýšlení ohledně staře vypadajícího nováčka.
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Dec 11, 2010 2:31 pm

Hiboru Baru

přemýšlela, co s tím. Měla by Soshiho poslat přeci jen k dvanácté divizi nebo do nemocnice? Nebo uvědomit vrchní kapitánku? Opravdu nechtěla být zodpovědná za to, až se kvůli Soshiho "drobnému problému" stane něco nemilého. Až se bude hledat, kdo ho pustil do Gotei 13, je jasné, na koho to bude. Rozhodla se o tom napsat zprávu nadřízeným, ať už si to rozhodnou, jak budou chtít. S ostatními žádný problém nebyl, takže je k divizím klidně poslat mohla.
Obešla tedy Ryuuku, Daruiho, Sama i Soshiho, oznámila jim, že se můžou přestěhovat do kasáren svých divizí, a popřála jim hodně štěstí.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuujin Sat Dec 11, 2010 7:25 pm

Soshi Danshaku

Uklonil jsem se a pak už jen pospíchal pro svoje věci.
Ryuujin
Ryuujin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Sun Dec 12, 2010 1:14 pm

Kashike Gorin

Stojím tak opodál a koukám, jak ostatní fukutaicho propouští do divizí. Příjdu k ní a podívám se jí do očí. Udělal jsem snad něco špatně, že jste na mě zapoměla???
Kashike
Kashike

Počet příspěvků : 53

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Mon Dec 13, 2010 2:16 pm

Ryuuka Hosentsu

"Hai Fuku-taicho, také vám přeji hodně štěstí s budoucími nováčky". slušně jsem odpověděl podkapitánce, uchopil svoje Zanpakutou a odebral se do kasáren 10. divize.
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Dec 13, 2010 2:26 pm

Baru

"Ah, promiňte," zarazila se, když k ní přišel Kashike, "vy též můžete jít, samozřejmě."
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Mon Dec 13, 2010 3:02 pm

Yuki Yaname

Shunpla som sa kúsok od mojej vicekapitánky. Ehh Baru_chan? mám istú .. hmm správu.. v Onsenu v dámskych častiach sa objavila nejaká brána a hodne drzý shinigami mi tam takmer rozmlátil hlavu. Posťažovala som sa a ukázala som na fialovú guču na čele, viete koľko si to budem dávať dole?? budem musieť zájsť za štvrtou divíziou alebo čo. Zahundrala som ešte a čakala som na jej reakciu.
Krumla
Krumla

Počet příspěvků : 152
Datum registrace : 03. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Dec 13, 2010 3:53 pm

Baru

zacukalo obočí. Nepamatovala si, že by se s Yuki až tak dobře seznámila, aby si říkali familiérními příponami! Ovšem její zpráva jí to úplně vyhnala z hlavy.
"Brána v onsenu? To je dost divné... a říkal ten shinigami něco? Jak vypadal, nepoznala jste, kdo to je?" začala se hned vyptávat a hlavou jí letělo, jak moc nebezpečné to asi je.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Mon Dec 13, 2010 3:58 pm

Yuki Yaname

Veľký.. svalnatý... čierne krátke vlasy.. hrubé spôsoby.. pravdepodobne bol z desiatej.. ja sa na nich pôjdem sťažovať, chcela som si dať zaslúženú kúpeľ a ono tam bola tá brána z ktorej vyšiel.. a po tom ma popadol a vrazil mi.. nachvíľu som bola mimo.. ale prebrala som sa a po tom som sa pred ním musela prezliecť.. ak ho nabudúce uvidím tak ho nakopem.. hundrala som stále dokola a ani som si nevšímala či ma Baru počúva.
Krumla
Krumla

Počet příspěvků : 152
Datum registrace : 03. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 11 z 12 Previous  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: