Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nováčci

+7
Ryuujin
Hiruko
Petrzeger
Miss_Atlantis
Bleach Anime
Mishkenzie
Nawaki
11 posters

Strana 9 z 12 Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Next

Goto down

Nováčci - Stránka 9 Empty Re: Nováčci

Příspěvek pro Ryuujin Thu Dec 02, 2010 10:15 pm

Soshi Danshaku

Ukázal jsem dlaň a mezitím jsem koukal na Sama. DOufám, že te%d vytáhne něco, co mě zarazí do země, jinak to bude opravdu smutné. tak nějak jsem se zakoukal až najednou moje ruka propadla skrz podkapitánčinu. Dohaj.lu, a teď to přijde: Co se to stalo? Jak se to stalo? a tak dále a tak dále...
Ryuujin
Ryuujin

Počet příspěvků : 131
Datum registrace : 25. 11. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Dec 02, 2010 10:59 pm

Hiboru Baru

se strašně lekla, zalapala po dechu a ucouvla. Zděšeně zamrkala a pohlédla na Soshiho. Původně si totiž myslela, že to její péče zapřičinila ten podivný úkaz, což by byl více než průšvih, ale bylo jí vidět na očích, jak postupně tuhle možnost vylučuje.
"Co to...?" dostala ze sebe.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuujin Thu Dec 02, 2010 11:12 pm

Soshi Danshaku

Vpořádku, to se mi děje pořád... řekl jsem jako kdyby propadávání předměty byla nějaká samozřejmost.
Ryuujin
Ryuujin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Dec 03, 2010 3:29 pm

Hiboru Baru

"Doopravdy?" vykulila na Soshiho oči. "A už jsi s tím někde byl? Víš, asi to nebude úplně normální..." Podívala se zpátky na jeho ruku. V poslední době se děly různé věci... jestli to začalo ovlivňovat už i shinigami v Seireitei, asi by se s tím opravdu mělo něco dělat...
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri Dec 03, 2010 3:42 pm

Samuel Colt

OK, tak teda shikai. Shinme Ebony! vykřiknu a kolem pasu se mi objeví opasek plnej munice a jedno pouzdro se zbraní. Promiň Ivory, ale tebe ukážu jindy. Pravačku mám už na Ebony, když v tom vyjekne šéfka. Co je? Co se děje pořád? Zeptám se zmateně, protože nevim očem mluvěj.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuujin Fri Dec 03, 2010 5:23 pm

Soshi Danshaku

Naklonil jsem se až k podkapitánce, podíval jsem se svýma červenýma očima do těch jejích a potichu, ale tak, že z toho běhal mráz po zádech jsem zašeptal: Děje se to často... Doufám, že jsem to řekl tak, aby pochopila, že o tom nehodlám mluvit. Chci bankai...a dostanu ho.
Ryuujin
Ryuujin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Sat Dec 04, 2010 2:04 pm

Ryuuka Hosentsu

Přišel jsem do cvičných kasáren pro nováčky, kde jsem zahlédl dva Shinigami se dvěmi dřevěnými meči. "Ale, ale.." pomyslel jsem si "tohle jsme přeci dělali na akademii, myslel jsem, že v kasárnách to bude žhavější". Z budovy (asi nějakého cvičiště) šlo cítit uvolněné reiatsu. "Tam to vypadá žhavěji" zašeptal jsem si v duchu. "Zdravím vás Shinigami, jsem tu nový. Můžete mi říct kam se mám vydat? A mimochodem, co se děje uvnitř toho cvičiště, vychází odtamtud reiatsu." přátelsky oslovil dva Shinigami bojujíci s dřevěnými meči.

Naposledy upravil Ryuuka Hosentsu dne Mon Dec 06, 2010 9:54 pm, celkově upraveno 1 krát
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Počet příspěvků : 958
Datum registrace : 30. 11. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Sat Dec 04, 2010 3:10 pm

Kashike Gorin

Zastavím úder těsně před jeho ramenem a otočím se na nově příchozího. Pokud jsi tu čerstvě, dej si s někým souboj na čepele. Bez kida a bez shiake. Tam uvnitř se pravděpodobně trénuje kido. Pokud chceš soupeře, já se klidně uvolím. Tenhleten je zoufalej.
Kashike
Kashike

Počet příspěvků : 53

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Sat Dec 04, 2010 3:23 pm

Ryuuka Hosentsu

Zajímavé, bez Shikaie a Kido.."Tak tedy dobrá, jestli bys byl tak hodný a dělal mi soupeře, tak můžem jít na to?" řekl a doufal, že se mezi ně nějak nevhodně nevetřel.
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Dec 04, 2010 4:43 pm

Hiboru Baru

nebyla nijak zvlášť tělesně zdatná, takže se mohla zdát slabá, ale nechat se zastrašit od nějakého nováčka, který teprve přišel, se nehodlala nechat.
"To, že se to děje často, není zrovna důvod se tím nezneklidňovat, nemyslíš?" odpověděla mu poměrně chladně. "Pokud pro to máš vysvětlení, prosím podej ho. Pokud ne, žádám tě, aby ses hlásil u čtvrté divize." Kdyby se to nesnažil takovým způsobem přejít, možná by ji to až tak nezneklidnilo, ale z tohohle měla pocit, že by to neměla nechat jen tak.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat Dec 04, 2010 4:54 pm

Darui

Protočil jsem oči v sloup .. fajn , zabojuj si sním ... pokud tak toužíš po boji .... řekl jsem chladně a sklopil jsem meč a pomalými kroky jsem odcházel pryč a prošel jsem i nejdřív kolem Kashikeho do kterého jsem mírně ramenem vrazil ale bylo to spíš na tu jeho narážku pak jsem prošel i kolem Hiborua a na toho jsem si ani nepodival ... Nejdřív mi strká podnos moje zanpakutou a pak se i proti mě obrátí ..... řekl jsem si ve zlosti v sobě a neco v zádu v mysli. ta temnota tam se začala rozšiřovat od mého zanpakutou

Btw: To že jsem nepsal jeden či dva dny ,protože jsme slavili neznamená to že jsem nebudu psát aby mě vynechával a nebo nahrazoval ;-)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Sat Dec 04, 2010 4:59 pm

Ryuuka Hosentsu

"Počkej prosím!" zařval jsem na Shinigamiho s (pro mě) neznámým jménem. "Omlouvám se za to, že jsem se mezi vás vetřel, opravdu jsem nechtěl být za nejhoršího" řekl omlouvajícím se tónem. Bojujte klidně spolu, já se půjdu kouknout do té tréninkové místnosti, nebo tu počkám na někoho jiného, to už je jedno.
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Dec 04, 2010 5:09 pm

Hiboru Baru

Jako by nestačilo, že tu má před sebou záhadu, ještě jí nějaký nováček bez vysvětlení odcházel z tréninku.
"Mladíku," oslovila Daruiho, "trénink ještě není u konce. Jestli už jsi skončil se soubojem, ráda bych viděla taky nějaké to kidou tady na těch cvičných panácích," informovala ho.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Sat Dec 04, 2010 5:11 pm

Kashike

Když do mě vrazil, bylo to jako vrazit do skály. Rameno bylo zaťaté a velmi pevné. Dohodněte se mezi sebou. Je mi jedno, s kým budu bojovat. Na trenink kido opravdu nespěchám, je k ničemu. Takže??? Kdo je tedy můj soupeř??? Stojím s bokkenem spuštěným podél těla a sleduju je chladným pohledem bez jediného mrknutí.
Kashike
Kashike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat Dec 04, 2010 5:13 pm

Darui

Otočil jsem se na ryuuku můj usměv který mi plál na obličeji byl ale pravý a přátelský. "To je v pořádku". Utvrdil jsem ho a pak jsem dodal s takovým nejistým tonem. "Nechtěl jsem bojovat na blízko a můj ted už bývalý soupeř je do toho boje zapálenej a nejradši by se řezal sem a tam , Takže ty pro něj budeš určitě lepším soupeřem" .. řekl jsem mu s jistotou a mrknul jsem na něj a pak se ozvala hiboru. "To vám ukážu velice rád. Můj souboj už skončil." řekl jsem ji narovinu a můj usměv plál radosti že konečně je řada na kidou ještě jsem omluvným tonem dodal. "Chtěl jsem jen odevzdat ten dřevěný meč"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Sat Dec 04, 2010 5:21 pm

Ryuuka Hosentsu

"Arigatoo a ještě jednou se omlouvám, mé jméno je Ryuuka Hosentsu"oslovil Darui. "Já taky zrovna dvakrát neoplývám radostí k boji v zanpakutoo samo o sobě" dopověděl Daruiovi (promiň nevím, jak se tvé jméno skloňuje), když ale uviděl Vcházet velitele nováčků, "To je určitě podkapitánka třinácté divize" poznal podle pásky přes ruku. "Fuku-Taicho, mohla byste mi říct něco bližšího k tomuto tréninku prosím? Jsem tady nový" přátelsky s úsměvem oslovil krásnou podkapitánku.

Naposledy upravil Ryuuka Hosentsu dne Sat Dec 04, 2010 7:51 pm, celkově upraveno 1 krát
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Dec 04, 2010 7:39 pm

Pro pořádek, tohle všechno se odehrává na tom samém tréninkovém prostranství, v jedné části jsou souboje a kousek dál cviční panáci na trénink kida :-)

Hiboru Baru

kývla na Daruiho, že je to v pořádku, ať meč klidně vrátí a až potom se věnuje kidou. Možná to se svou reakcí trochu přehnala... Starat se o nováčky bylo dost náročné. Na Ryuuka už se pokusila být trochu přívětivější.
"Nejdřív se pusť do souboje na blízko, se svým zanpakutou nebo cvičným mečem. Nesmí se používat shikai a taky by nebylo dobré, kdyby s svého soupeře zranil pomocí kidou. Až skončíte, přijďte sem a já se podívám, jak vám jdou právě kidou a shikai, čili věci, které je lepší ukázat na cvičných panácích než na jiných shinigami."
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Sat Dec 04, 2010 7:48 pm

Ryuuka Hosentsu

Šel si pěkně pomalými krůčky pro dřevěný meč a oslovil podkapitánku "V tom případě se dáme do toho, s kým mám tedy bojovat fuku-taicho?, připraven s dřevěným mečem v ruce opět oslovil fuku-taicho nechci se vetřít mezi ty dva, co už byli na začátku souboje". mrzutě řekl.

Naposledy upravil Ryuuka Hosentsu dne Sat Dec 04, 2010 7:54 pm, celkově upraveno 1 krát
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Sat Dec 04, 2010 7:54 pm

Kashike Gorin

Podívám se na ty tři a zakroutím hlavou. A proč se prostě jen nepřidáš??? Nejsem z nejhorších, myslím, že vás zvládnu oba. Co vy na to??? Mám odhodlaný postoj a neurčitý výraz v obličeji.
Kashike
Kashike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Sat Dec 04, 2010 7:56 pm

Ryuuka Hosentsu

Uslyšel, jak ho oslovil Kashike "Proč ne, to by šlo pokud bude souhlasit i ten druhý" spokojeně odpověděl Kashikovi.

Naposledy upravil Ryuuka Hosentsu dne Sat Dec 04, 2010 8:02 pm, celkově upraveno 1 krát
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Dec 04, 2010 7:59 pm

Hiboru Baru

usoudila, že ti tři už si to nějak mezi sebou vyřeší, takže se zase může sousředit na Soshiho a jeho podivnou ruku procházející skrz hmotné objekty.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuujin Sat Dec 04, 2010 8:03 pm

Soshi Danshaku

Dosáhl jsem úrovně Ban-kai... řekl jsem. Než stačila něco říct, zastavil jsem ji gestem a dodal: Jednou. A není to věc, se kterou bych se chlubil, protože od té doby se mi děje tohle. Byl bych rád, kdybyste o tom nikomu neříkala, Fuku-taichou. Při tom jsem se jí podíval do očí a v těch svých jsem měl prosebný pohled.
Ryuujin
Ryuujin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Sat Dec 04, 2010 8:29 pm

Kashike Gorin

Čekat na souhlas se nebude. Bude chtít bojovat, zaútočí, nebude chtít, jeho smůla. Začnem spolu. Odstoupím o tři kroky a připravím se.
Kashike
Kashike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Sat Dec 04, 2010 8:32 pm

Ryuuka Hosentsu

"Když myslíš" vážně se na Kashike podíval, zbystřil všechny smysly a dal se do bojového postoje. "Jdem na to!"

Naposledy upravil Ryuuka Hosentsu dne Sat Dec 04, 2010 8:47 pm, celkově upraveno 1 krát
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat Dec 04, 2010 8:32 pm

Darui

Zašel jsem do místnosti kde jsem vrátil dřevěný meč a pomalu jsem přistoupil 5 metrů od pánáku na kido .. na ty dva jsem nereagoval ,protože už nebyly mou starosti a já se chtěl věnovat nečemu co mě baví a de mi to ... Kouknul jsem se na panáka a dal jsem spojené ruce před sebe ... jdeme na to sice to dá zabrat ,ale půjde to řekl jsem si a pak jsem vyslovil "Bakudō no 21. Sekienton" pooof .. ozvalo se v blízkosti a kolem mě a panáka byla červená "kuřová bomba" která nás zahalovala. Rychle jsem si stoupnul bokem a natáhnul jsem pomalu ruku vstičil ukazovaček na panáka .... "Hadō no 4. Byakurai" .. vyslovil jsem z lehkosti a nakonci mého ukazováču zasvitila modrá energie která bleskurychle proletěla tím kouřem a rozkrojil ho jako nůž maslo a tím se kouř rozptýlil dál proletěl zkrz hrud panáka a udělala doněj uctyhodnou díru na toto Hadō ... Můžu předvíst i klidně větší uroven .... řekl jsem si pro sebe a pak jsem ještě spojil ruce před sebou. V Kidō jsem byl opravdu nadprůměrný ale zase s ojem zanpakutou jsem dost neskušený

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 9 z 12 Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: