Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nováčci

+7
Ryuujin
Hiruko
Petrzeger
Miss_Atlantis
Bleach Anime
Mishkenzie
Nawaki
11 posters

Strana 7 z 12 Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Next

Goto down

Nováčci - Stránka 7 Empty Re: Nováčci

Příspěvek pro Anonymní Sun Nov 28, 2010 11:12 pm

Samuel Colt

Na rozcvičce sem se trochu zdržel, takže když sem přišel, tak podkapitánka už mluvila. Neaktivovat shikai?! No to mě po*er. Sem volnej, de někdo? Křiknu na ostatní nováčky.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuujin Sun Nov 28, 2010 11:18 pm

Soshi Danshaku

Díval jsem se po nováčcích a mlčel. Pak se ozval ten, co se rozcvičoval. Nelíbí se mi. Vypadá jako střízlík.
Nadruhou stranu když si s ním zabojuješ, můžeš s ním navázat přátelský vztah.
Jo, přátelský vztah tím, že ho sestřelim. Super: Ahoj, promiň, že máš kvůli mě proraženej hrudník. Já jsem Soshi...Jasně.
Ryuujin
Ryuujin

Počet příspěvků : 131
Datum registrace : 25. 11. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Nov 28, 2010 11:46 pm

Naneštěstí pro vás dva, ostatní už měli, zdálo se, domluvené páry z dřívějška, kdy tu trénovali, takže vy, kteří jste tu byli noví, jste brzo zůstali jediní bez partnerů.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Mon Nov 29, 2010 3:54 pm

Kashike Gorin

Stojím na cvičáku a pozoruji lidi okolo. Někdo tam začne něco vykřikovat, hodím po něm pohledem, který značí, že by měl možná být zticha a pak si dál prohlížím lidi okolo. Budeš tu jen tak postávat a koukat??? Já jen že se nudím!!! Ale klid, tihle nestojí za to, abych jim dával po čumáku.
Kashike
Kashike

Počet příspěvků : 53

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuujin Mon Nov 29, 2010 4:05 pm

Soshi Danshaku

Všichni měli již zadáno, takže mi nezbývalo než dojít k tomu, co křičel. Chytl jsem ho za rameno a kývl na něj. Soshi Danshaku, nováček 2. divize. víc jsem neřekl. Poodstoupil jsem a tasil.
Ryuujin
Ryuujin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon Nov 29, 2010 5:54 pm

Samuel Colt

Někdo mě chytil za ruku a já se otočil a spatřil chlápka v klobouku. Pro většinu je asi trochu výstřední, ale to mi nevadí, protože to já taky. Ňák moc vážnej ne? Zasměju se. Já sem Sam Řeknu pořád s úsměvem a neohrabaně vytáhnu svoje wakizashi.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuujin Mon Nov 29, 2010 6:02 pm

Soshi Danshaku

Jen to hraje nebo s tím opravdu neumí? popřemýšlím a jen tak mimochodem seknu na jeho levý bok (takže křížem přes moje tělo)
Ryuujin
Ryuujin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon Nov 29, 2010 6:05 pm

Darui Shuuhin

"Je čas vstát" zamřouzal jsem si sám pro sebe a pomalu otevíral oči .. Moc se mi vstávat nechtělo a tak jsem dělal to co vždycky motivoval jsem se ... Brzo budu officialně v Gotei 13 tak se musím snažit .... Moje prohozená slova mě donutila se probrat a vstát. Ráno už dávno nebylo ,slunce bylo na středu a to napovídalo tomu že bude něco kolem poledne ale tady se čas moc neřešil ..."Co bych tu měl asi dělat ?" ... zeptal jsem se sám sebe a stěmi to slovy jsem vstal z postele a vedle a věšáčku jsem si vzal černý "oblek" neboly robu která napovídala tomu že jsem pouhám nečlenem divize a teprve se tma chystam. Také jsem si vzal moje zanpakutou zpod postele i s krytem. Po nocích jsem ho míval vytasene pod polštářem kdyby něco a kryt byl pohozen překvapivě vedle mé postele protože nato už jsme byl línej abych ho někam uschoval ... Tudíž jsem ho zandal a zastrčil za opasek. Ladně jsem se otočil a pokračoval jsem ven z "ubytovny" a nazul jsem si botky.
Venku slunce svítilo a jakožto shinigami připraven jít do své služby jsem neměl ještě tolik poviností. Co si budem povídat já jsem neměl téméř žádné povinosti. Tudíž mě napadla jedna z věcí co byhc mohl dělat a to trénovat ale ještě než jsem tak učinil jsem si sedl na roh terasy a pomalinku jsem se probíral z toho dlouhého spánku

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon Nov 29, 2010 6:28 pm

Samuel Colt

Opatrně s tim! řkiknu, zatímco chytnu wakizashi oběma rukama a dám ho do dráhy jeho katany, doufajíc, že se mi to pevede a von mě nezraní.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuujin Mon Nov 29, 2010 6:43 pm

Soshi Danshaku

Kývl jsem jakože rozumím. Hlavně ho nezranit, přeci jen, má určitě jiné silné stránky. Odělal jsem krok vpřed a stále jednou rukou jsem zaútočil na hlavu. Celkem jednoduchý kryt, měl by ho zvládnout bez problémů.
Ryuujin
Ryuujin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon Nov 29, 2010 9:18 pm

Darui Shuuhin

Málem jsem tam zase začal pochrupovat ale moje svědomí mě nenechalo pootevřle jsem oči a slunce mi zasvítilo přímo do očí a já jsem ucuknul. "Tak jdeme nato ,čeká nás dlouhý den" prohlásil jsem a seskočil z terasy. Není to jako na akademii , tam aspon měli halu na trénování kido. Tady to musím udělat venku ... řekl jsem si a s zamyšleným výzem jsem hledal nějakého vedoucího co by mi mohl prozradit kde bych tu mohl trénovat kido a vše kolem něj

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Mon Nov 29, 2010 9:21 pm

Kashike

Znuděně koukám na nejbližší bojující pár. Pak si všimnu nějákého frajera jak seskočil z terasy dolů a zmateně se rozhlíží. Chjo, čas začít žít. Shumpnu mu za záda a tiše se ho zeptám: Hledáš někoho???
Kashike
Kashike

Počet příspěvků : 53

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon Nov 29, 2010 9:33 pm

Samuel Colt

Dík řeknu na jeho kývnutí a začnu se soustředit jen na pohyb jeho katany a jeho pořádně nesleduju. Wakizashi, který držim pořád oběma rukama, což je dost nepřirozený strčim nějak před hlavu, abych zastavil jeho katanu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuujin Mon Nov 29, 2010 9:38 pm

Soshi Danshaku

Odskočil jsem, zaujal obrané postavení a pohodil hlavou, že má útočit on.
Ryuujin
Ryuujin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon Nov 29, 2010 9:43 pm

Darui Shuuhin

Oběvil se zamnou nějaký shinigami ,asi chtěl předvest svoji moc a chtěl mě postrašit když se zamnou oběvil. Jistě .. prohlásil jsem prátelským tonem a pak jsem pokračoval ... Hledám nákýho instruktora nebo tak něco. Potřebuju vedět kde je nějaký prostor na trénování kido řekl jsem mu přátelsky a pak jsem se naněj zadívala a lehce jsme se uklonil. Pardon ještě jsem se nepředstavil. řekl jsem omluvným totem a dodal jsem svoje jméno Darui Shuuhin .. řekl jsem mu vznešeně a čekla co řekne dál

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon Nov 29, 2010 9:43 pm

Samuel Colt

Jáá? Zeptám se překvapeně a ukazuju prstem na sebe. No dobrá, ale musim ti říct, že sem s tim dost levej. Pamatuju si jen pár základních pohybů z akademie. Zvednu ruce nad hlavu, udělám krok dopředu a švihnu wakizashim dolů na jeho hlavu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuujin Mon Nov 29, 2010 9:47 pm

Soshi Danshaku

Obě ruce? stihl jsem vykrýt jen tak tak, protože boj oběma rukama jsem opravdu nečekal. Trochu jsem poklesl. Pak jsem jednou rukou ukázal soupeři na břicho. Kdybych uměl kidou, měl bys ho v sobě. Ty ho ale umíš, že? Nauč se jednou rukou krýt a místo odseku střelit po nepříteli kidou, to nečeká... řekl jsem potichu a doufal, že to neznělo moc tajemně. Pak jsem odskočil, chvilku počkal a zaútočil sekem na hlavu.
Ryuujin
Ryuujin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon Nov 29, 2010 9:54 pm

Samuel Colt

Toho že mi ukázal na břicho sem si všim až potom, co to řek. Tak to sem rád, že ho neumíš. A hádáš špatně, kido je sice pěkný, ale neumim ho. Zazubim se chytim wakizashi jen jednou rukou jak řikal a pokusil sem se to vykrýt stejně jako minule, akorát jednou rukou.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuujin Mon Nov 29, 2010 9:56 pm

Soshi Danshaku

Umíš ty vůbec něco? nadzvedl jsem obočí a díval jsem se, jak kryje. Pak jsem mu poupravil kryt tak, jak jsem ho znal a zeptal se: A co umíš?
Ryuujin
Ryuujin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon Nov 29, 2010 10:01 pm

Samuel Colt

Celkem slušně zvládám shunpo, na akademii sem patřil mezi elitu, samozřejmě jen v tom shunpu. Zasměju se a shunpnu se o pár metrů dozadu a zase zpátky. A ještě se docela slušně rvu, ale to je asitak všechno.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuujin Mon Nov 29, 2010 10:13 pm

Soshi Danshaku

Zajímavé. zamyslel jsem se. Pak jsem mu řekl: Naučím tě alespoň pořádně krýt. Bude to pro ostatní vypadat jako zápas. Vysvětlil jsem mu kryty a pak jsem je s ním střídavě cvičil. Stále jsem zrychloval a sledoval, kdy nebude moct. Respektive to asi poznám, až mu kryt proseknu.
Ryuujin
Ryuujin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon Nov 29, 2010 10:22 pm

Samuel Colt

Nejdřív sem chtěl protestovat, že to nechci, ale pak sem se zamyslel a uvědomil si, že nás ta ženská sleduje a kdybych tady předváděl to co dosavaď, tak bych tady moh zůstat ještě hodně dlouho, tak sem začal dělat to, co řikal. On zrychluje! Uvědomim si po chvíli, když už sem dost zadejchanej a sotva stíhám.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuujin Mon Nov 29, 2010 10:24 pm

Soshi Danshaku

V jednu chvíli jsem zaútočil na hlavu a v posledním momentě jsem stočil na bok. Dotkl jsem se jeho kimona a pak jsem stáhl ruku. Pak že s tím neumíš... uchechtnul jsem se. Dáme si voraz, ona přijde a zase nám něco řekne.
Ryuujin
Ryuujin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon Nov 29, 2010 10:31 pm

Samuel Colt

Čekal sem útok na hlavu a sotva sem to stíhal vybrat, ale najednou změnil směr na bok, což sem už vůbec nestíhal a jen sem spustil ruce. JNeumim, se podívej, kolik si měl šancí. A souhlasim dáme si pauzu Řeknu a utřu si pot z čela.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuujin Mon Nov 29, 2010 10:37 pm

Soshi Danshaku

S mečem se zdokonalíš. Vždyť ti to jde.
Teda chlape, mluvíš trochu moc...Co je to s tebou?
Hm, máš pravdu. Ale tak ten kluk potřebuje pomoct. Teda, já nejsem profi, ale rozhodně se nepotim u krytů.
Pak jsem se trochu protáhl. Počkáme na podkapitánku, mám pocit, že se bude trénovat něco jiného.
Ryuujin
Ryuujin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 7 z 12 Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: