Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nováčci

+7
Ryuujin
Hiruko
Petrzeger
Miss_Atlantis
Bleach Anime
Mishkenzie
Nawaki
11 posters

Strana 10 z 12 Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Next

Goto down

Nováčci - Stránka 10 Empty Re: Nováčci

Příspěvek pro Kashike Sat Dec 04, 2010 8:38 pm

Kashike Gorin

Tak tedy dobrá, začneme zlehka. Krátce se shumpnu před něj a vedu sek na pavý loket.
Kashike
Kashike

Počet příspěvků : 53
Datum registrace : 25. 11. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Sat Dec 04, 2010 8:43 pm

Ryuuka Hosentsu

V průběhu Kashikeho shumpnutí jsem nastavil ruce před sebe a jelikož mi kido v celkové míře jde, stačilo rychlým hláskem zašeptat jen Sai!. Dřív než mě stačil Kashike seknout, už na něj mířilo poutací bakudo.
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Počet příspěvků : 958
Datum registrace : 30. 11. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Sat Dec 04, 2010 8:47 pm

Kashike Gorin

Uslyšel jsem jen tichounké Sai a reagoval jak jen to šlo. Výskok ze shumpa jsem změnil ve kluz a kido mi prolétlo těsně nad hlavou. Zároveň s tím bych mu měl řádně podkosit nohy.
Kashike
Kashike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Sat Dec 04, 2010 8:51 pm

Ryuuka Hosen

Kashikeho skluz mířený přímo na mé nohy mi je podrazil a já na něj spadl celou váhou. "To bylo o fous, ale dopadl jsem na měkké" řekl jsem si vduchu.
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Sat Dec 04, 2010 8:58 pm

Kashike Gorin

Dopadl mi na hrudník a na levou ruku.Na chvíli mi vyrazil dech. Rychle se vzpamatuju a prohlásím akorát: Bakudo 8: Seki. Vytvořím na levé ruce seki, které by ho mělo odhodit stranou.
Kashike
Kashike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Sat Dec 04, 2010 9:06 pm

Ryuuka Hosentsu

Po tom, co jsem uslyšel Bakudo 8, jsem se snažil co nejrychleji dostat z jeho těla a tak jsem se převalil na levou stranu (válením sudu), ale nestihl jsem uhnout úplně. Po vyslovení názvu Kida (Seki) jsem vyletěl přímou ránou do zdi tréninkového cvičičtě Kido. Když jsem se vzpamatoval, oslovil jsem Kashikeho. "Neporušuješ tak trochu pravidla? Myslel jsem, že fuku-taicho říkala, abychom spolu bojovali mečem a s kido které nás nemůže ohrozit."
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Sat Dec 04, 2010 9:16 pm

Kashike Gorin

Sklopkou vyskočím na nohy a podívám se na něj. Pardon. Pokud se cítíš ohrožen, tak už to nebudu opakovat. Počkám teď na jeho tah.
Kashike
Kashike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Sat Dec 04, 2010 9:24 pm

Ryuuka Hosentsu

"Neboj se, něco vydržím. Nejsem třasořitka. Jen mě to trochu zaskočilo, nic víc" odpověděl Kashikemu a rychlým Shumpem vedl naznačující výpad na krk, když v průběhu seku shumpnul za něj a jemným hlasem pošeptal Sai!
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Sat Dec 04, 2010 9:28 pm

Kashike Gorin

Sekl mi na krk. Sek byl velmi slušný a já věděl, že nestihnu krýt, takže jsem se skrčil v kolenou a udělal otočku přez patu. O vteřinu později mi došlo, že jsem si zachránil kůži. Opět mě málem zasáhlo Sai. Využil jsem rotace a vedl čepel přesně na kyčel. Na takovouhle vzdálenost by neměl stihnout reagovat, ale nebylo by to prvně co mě překvapil.
Kashike
Kashike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Sat Dec 04, 2010 9:34 pm

Ryuuka Hosentsu

Zásah do kyčle byl přesný a tvrdý jako železná tyč. Po zásahu do kyčle jsem se opět podlomil a spadl. Tentokrát na normální zem. Hned, jak jsem se vzpamatoval jsem využil po zásahu do kyčle neohrabané shumpo od něj abych si udržel vzdálenost. Skvělý boj! Myslím, že opravdu patříš mezi nejlepší šermíře, co jsem potkal. A to jsem jich na akademii potkal mnoho. Mimochodem jmenuji se Ryuuka Hosentsu.
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Dec 04, 2010 9:36 pm

Hiboru Baru

"Dosáhl jsi... bankai?" Bankai? Nováček? Baru se začínalo zdát, že má co do činění s nebezpečným šílencem trpícím schizofrenií nebo kdoví čím jiným. "Víš, ale... něco takového opravdu není v pořádku, myslím, že bys přece jen měl zajít za čtvrtou nebo dvanáctou divizí, třeba by s tím něco svedli..." Přemýšlela, jestli je nějaký postih pro shinigami, kteří trénují bankai na vlastní pěst. Po pravdě, nevěděla o nikom, kdo by bankai na vlastní pěst netrénoval. Proč se s tím tedy Soshi tak tajil? proč si raději nenašel učitele, který by v něm jeho talent pěstoval, pokud to byla skutečně pravda? Tolik otázek...
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Sat Dec 04, 2010 9:40 pm

Kashike Gorin

Odskočím od něj tak na 5 metrů. Jo, děkuju za uznání. Taky nejsi úplně špatný, a je mi potěšením tě poznat. Jsem Kashike Gorin, pro příště stačí jen Kashike.
Kashike
Kashike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Sat Dec 04, 2010 9:44 pm

Ryuuka Hosentsu

Pevně sevřu meč do obou ruk, Je čas na poslední úder, do toho Kashike! řekl jsem si a udělám prudké Shumpo směrem na Kashikeho s velkým nápřahem se snahou ho zasáhnout vší silou.
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Sat Dec 04, 2010 9:47 pm

Kashike Gorin

Udělám mu radost. Vyrazím maximální rychlostí shumpa směrem na něj. Seknu a v zápětí mě oslní výbuch reiatsu. Když se rozptýlí, stojím asi o metr za Ryuukou a v ruce svírám rukjeť od bokkenu. Čepel není nikde vidět.
Kashike
Kashike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Sat Dec 04, 2010 9:51 pm

Ryuuka Hosentsu

Taktéž jsem soucítil výbuch reiatsu s Kashikem a měl jsem zlomený meč. Jinými slovy se v mé ruce nacházela, jak v Kashikově jenom rukojeť. Výbuch byl tak silný, že ho museli ucítit i v budově sloužící na trénovaní Kido. Parádní úder, jseš vážně jednička Kashike! pousmál se a lichotivě řekl Kashikemu. Teď bychom asi měli jít za fuku-taicho a zeptat se jí na další trénink, co myslíš?
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Sat Dec 04, 2010 9:55 pm

Kashike Gorin

Otočil jsem se a přišel k němu. Děkuju za kompliment, ale zas taková jednička nejsem. Mírně rozevřu ,,výstřih,, na kimonu a Ryuuka si může všimnout pomalu se zabarvující modřiny na místě, kde mě při posledním úderu zasáhl. Tvoje čepel vydržela dýl, což mě přivádí na myšlenku, kdepak asi obě jsou??? Asi se proměnily v teplo a světlo. Ale to je jedno, jdeme za tou podkapitánkou??? Já bych šel, už mě to tady nebaví.
Kashike
Kashike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat Dec 04, 2010 9:56 pm

Samuel Colt

Mě si nikdo nevšímal, tak sem si dal pohov a poslouchal sem šéfku a Soshiho. Bankai? To myslí vážně? Vždyť sotva vylez z akademie, jak se mu to mohlo podařit? Vrtalo mi to hlavou, ale pořád nevim, co je v nepořádku, takže sem k nim šel blíž. K čemu 4. nebo 12. divize? Pořád nevim co se stalo. Možná neni slušný poslouchat, ale když sou hned vedle, tak se nemůžou divit.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Sat Dec 04, 2010 10:02 pm

Ryuuka Hosentsu

Byl jsem překvapený po spatření jeho modřin, ale ovšem já jsem taky nebyl bez zranění. Nemluvě o té kyčli mne bolela celá hruď po Kashikeho zásahu. Ano, jdeme dovnitř a necháme si sdělit další instrukce. pousmál se šťasten po báječném boji. "Myslím že my dva si budeme rozumět" pomyslel jsem si.
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Sat Dec 04, 2010 10:04 pm

Kashike Gorin

Fajn, jděmeš. Otočm se a vykročím za podkapitánkou. Příjdu k ní a rozhlédnu se kolem. Pak přenesu pohled na ni a optám se: Zbili jsme se, jaké jsou vaše další rozkazy???
Kashike
Kashike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Dec 04, 2010 10:15 pm

Hiboru Baru

V tu chvíli přišli dva další, kteří zřejmě už skončili se soubojem.
"Jak jsem říkala, teď mi tady na těch cvičných panácích ukažte shikai." Ovšem stejně je moc nevnímala, jelikož teď si chtěla dávat pozor na možného nebezpečného šílence před sebou. "Pak nějaké to kidou... a potom si můžete dát přestávku, než skončí i ostatní," rozhodla.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Sat Dec 04, 2010 10:19 pm

Ryuuka Hosentsu

"Shikai? Použít můj Shikai v tomhle baráku plnýho dřeva? To snad né" zamumlal si Fuku-taicho, můj Shikai není vhodný pro tyto prostory, prosím pochopte. Tudíž se chci Shikaie vyvarovat a chci přejít hned na trénování Kido Oslovil podkapitánku naprosto vážně a bez humoru, tak až to znělo trochu hrozivě.
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuujin Sat Dec 04, 2010 10:50 pm

Soshi Danshaku

Sedl jsem si a pozoroval dlaň, která se ještě stále nedotvořila a létaly koem ní spirituální částice. Omlouvám se za tvrdohlavost, ale nezajdu s tím nikam. Připomíná mi to mou pýchu. Kdybych dal na radu svého učitele... prohlédl jsem si zanpakutou ...nestalo by se to. Jsem hlupák a tohle je toho důkazem. Pak jsem vstal: Chiriokori, Gosuto a má zanpakutou zmizela. Teď kolem mě poletovaly malé smaragdové částečky a já tam prostě stál a díval se na podkapitánku, co řekne.
Ryuujin
Ryuujin

Počet příspěvků : 131

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Sat Dec 04, 2010 11:11 pm

Ryuuka Hosentsu

Bez ohledu na reakci fuku-taicho jsem šel do vedlejší místnosti, kde jsem chtěl otestovat mojí současnou úroveň sesílání Hada a Bakuda. Po příchodu do místnosti jsem nastavil ruku před sebe, konrkétněji prst a zašeptal "Hado no 4. Byakurai!". Prorazil jsem hruď třech cvičných panáků naskládaných za sebou. Otočil jsem se a ihned zašeptal "Hado no 31. Shakkahō". z mých rukou se vytvořila přiměřená červená koule plná reiatsu, která mířila přímo do středu panáků s následným výbuchem všechny zničila. "Tak, ještě jednou!" zamumlal jsem si pro sebe Hado no 33. Sōkatsui! když v tom vyletěla opět koule plná reiatsu z mých rukou, akorát jinak zbarvená (modrá) a silnější, tudíž s větší dávkou reiatsu. Sōkatsui zničilo zbytek panáků co v té druhé místnosti bylo. "Tak, tady bych měl hotovo." s úsměvem na tváři jsem si potichu řekl.
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Sun Dec 05, 2010 8:24 am

Kashike Gorin

Tak shikai??? Budiž tedy. Zakousni se, Sero! V rukách se mi objeví dva cepíny spojené žiletkovým drátem. Podívám se na panáka, napřáhnu se a pravý cepín po něm hodím. Když je cepín skoro u něj, trhnu za drát a on se omová kolem panáka. Když trhnu znovu směrem ke mě, drát se zařízne do panáka a ten se po chvíli rozletí na kusy. Opět trhnu za drát a cepín mi přistane v ruce. Stačilo???
Kashike
Kashike

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun Dec 05, 2010 10:15 am

Samuel Colt

Všim sem si Soshiho ruky a došlo mi, čemu se šéfka divila. Tak teď nevim, co na to říct, ale kdyby to ovládal, tak je to dost hustý. Radši se du věnovat těm panákům. Otočil sem se zpátky na panáky, vytáh Ebony a zamířil na panáka. To je moc snadný. Dojdu do vzdálenosti 20 metrů od panáků a chvíli mířim. Pak vystřelim a trefim se přesně do místa, kde by mělo bejt srdce. Pak zamířim na hlavu a vystřelim a panákovi se roztříští hlava. Tak to by mohlo stačit usměju se a dojdu zpátky k Soshimu a šéfce.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 10 z 12 Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: