Razakiho patálie
3 posters
Strana 2 z 8
Strana 2 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Razakiho patálie
Razaki
Neodpověděl jsem
K čemu bych to měl říkat někomu, kdo nebude dlouho na tomto světě...
Protočil jsem zanpakuto mezi prsty...
Udělejme dohodu, ty mi řekneš kdo to tu celé řídí a já tě nezabiju...
řekl jsem.... netušil jsem zda z něj něco dostanu, ale nemohl jsem nic ztratit...
Neodpověděl jsem
K čemu bych to měl říkat někomu, kdo nebude dlouho na tomto světě...
Protočil jsem zanpakuto mezi prsty...
Udělejme dohodu, ty mi řekneš kdo to tu celé řídí a já tě nezabiju...
řekl jsem.... netušil jsem zda z něj něco dostanu, ale nemohl jsem nic ztratit...
Nawaki- Kapitán 10. divize
- Počet příspěvků : 3506
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36
Vstane a podívá se na Razakiho. Potom se škaredě usměje a odkryje své tesáky. "Ty asi opravdu nevíš, kdo jsi, nemám pravdu?" Zavrčel potichu. Jeho ocas začal nervozně poletovat ze strany na stranu.
Razaki
Vím naprosto přesně kdo jsem... odpověz mi na mou otázku, nebo se rozluš se životem řekl jsem
Nějak jsem neměl náladu poslouchat "dobré" rady požírače svého druhu...
Vím naprosto přesně kdo jsem... odpověz mi na mou otázku, nebo se rozluš se životem řekl jsem
Nějak jsem neměl náladu poslouchat "dobré" rady požírače svého druhu...
Pozvedl hlavu. "Zřejmě si to neuvědomuješ, ale ty jsi ten, kdo je v nevýhodě. Nejenom, že si na mém území, ty si neuvědomuješ svojí vlastní sílu." Trošku zafuní. "Nemám důvod tě pohlcovat, protože tvoje síla by mi byla k ničemu, avšak pokud mě chceš zabít, pouze oslabíš sám sebe, protože tvé síly nebudou vyrovnané." Venku začlo sílit celkem známé reiatsu.
Razaki
Na bezduchého požírače jsi nějak moc chytrej ne?!
zeptal jsem se
Co tím myslíš?! zeptal jsem se naštvaně
Nevěděl jsem co to kecá a to mi vadilo
Na bezduchého požírače jsi nějak moc chytrej ne?!
zeptal jsem se
Co tím myslíš?! zeptal jsem se naštvaně
Nevěděl jsem co to kecá a to mi vadilo
Opět se posadil na zem. "Momentálně jsi ve stavu, kdy nemáš srdce, přesto ti zůstali tvé vlastní schopnosti. Tady v Heuco Mundo je takový stav dost na pováženou. Nejsi ani hollow ani shinigami. Jsi od každého něco, protože by si jinak nepřežil. Tvé síly jsou rozdělené, polovina tvých sil jsou schopnosti shinigami a polovina jsou schopnosti, které si získal při ztrátě svého srdce." Odkašle si. "Při používání těchto schopností porušuješ jejich rovnováhu, čím více použiješ sil shinigami, tím více se začne tvá podoba podobat hollow a naopak. Přesto, pokud se staneš pouze hollow nebo shinigami, zemřeš, takový je úděl. Avšak pokud získáš něčí srdce, budeš moc být opět tím kým si byl, takový je jediný způsob, jak získat zpět svoji podobu."
Razaki
Byl tu důvod proč sem se vzdal svého srdce, nehodlám ho získávat nazpět řekl jsem pohrdavě...
Ten důvod byl jednoduchý, věděl jsem, že bych neunesl pocit ze ztráty kapitánky Suiren... zvlášt to, že jsem tomu nedokázal zabránit...
Najdu si svojí cestu životem...
Byl tu důvod proč sem se vzdal svého srdce, nehodlám ho získávat nazpět řekl jsem pohrdavě...
Ten důvod byl jednoduchý, věděl jsem, že bych neunesl pocit ze ztráty kapitánky Suiren... zvlášt to, že jsem tomu nedokázal zabránit...
Najdu si svojí cestu životem...
Zadívá se Razakimu do očí. "V tom případě ti nemám již co říct, následuj svůj osud cizinče." Následně zavřel oči a ulehne do pohodlné polohy uprostřed jeskyně. V tu chvílí Razaki pocítil to samé reiatsu jako před jeho proměnou v kánonu. Chvíli bylo cítit pak se začalo vzdalovat na sever od kopce.
Razaki
Rozběhl jsem se za zdrojem reiatsu...
Tak rychle jak jsem to uměl a uměl jsem to velice rychle...
Hodlal jsem mu zatnout tipec a to velice důrazně...
Přeci jen jsem byl znepokojen... musel jsem najít nějakou rovnováhu jinak mě čeká smrt?
Rozběhl jsem se za zdrojem reiatsu...
Tak rychle jak jsem to uměl a uměl jsem to velice rychle...
Hodlal jsem mu zatnout tipec a to velice důrazně...
Přeci jen jsem byl znepokojen... musel jsem najít nějakou rovnováhu jinak mě čeká smrt?
Po rychlém vyběhnutí si viděl, jak onen hollow zaletěl naproti do největší zdejší skály. Hollow měl tu výhodu, že jeho podoba mu umožňuje křídla, takže zaletěl celkem rychle. Skála se zdála celkem vzdálená a opravdu vysoká.
Razaki
Nebyl pro mě takovej problém ho dohonit, ale trochu jsem se bál toho "používání shinigami schopností" přesto jsem použil shunpo... chodit po vzduchu nebyl pro shinigamiho takový problém. Chtěl jsem ho dohnat a donutit ho aby vrátil to, co mi udělal...
Nebyl pro mě takovej problém ho dohonit, ale trochu jsem se bál toho "používání shinigami schopností" přesto jsem použil shunpo... chodit po vzduchu nebyl pro shinigamiho takový problém. Chtěl jsem ho dohnat a donutit ho aby vrátil to, co mi udělal...
Když Razaki došel ke stále a následně vstoupil, byl ohromen. Ve skále se nacházel obrovský komplex, který zahrnoval historický stál. Ten podpíraly velmi staré sloupy, které byly velmi poničené, na mnoha místech prasklé. Podlaha byla také velmi zdecimovaná. Celá tato velká chodba končila kameným trůnem na konci tohoto prapodivného komplexu. Před ním stál onen hollow, který Razakimu změnil identitu. "Očekával jsem tě..." Odsekl chladně. "Nevíš, kdy se máš vrátit ke svému pánovi?!"
Razaki
Dám ti jednu možnost... změň mě zpátky, nebo tu oba dva umřeme řekl jsem zcela vážně, ledově chladným hlasem
Mínil jsem každé slovo zcela vážně...
Nebyl jsem sice zcela připravený umřít...
Dám ti jednu možnost... změň mě zpátky, nebo tu oba dva umřeme řekl jsem zcela vážně, ledově chladným hlasem
Mínil jsem každé slovo zcela vážně...
Nebyl jsem sice zcela připravený umřít...
Tentokrát se otočil, aby se mohl podívat Razakimu do očí. "Cože?" Řekl s klidným hlasem. Pak odvrátil svůj pohled ke stěně. "Chápu, místo aby si toho čokla zabil, si ho nechal mluvit. Dal jsem ti sílu a ty se mi takto chceš odvděčit?" Vzdychne.
Razaki
Jo sílu která mě evidentně zabije ! řekl jsem naštvaně
Namířil jsem na něj zanpakutem...
Dávám ti 10 vteřin, pak ti ukážu svojí sílu
řekl jsem smrtelně vážně
Jo sílu která mě evidentně zabije ! řekl jsem naštvaně
Namířil jsem na něj zanpakutem...
Dávám ti 10 vteřin, pak ti ukážu svojí sílu
řekl jsem smrtelně vážně
"Očividně nevíš o čem mluvíš. Tvá síla tě dokáže zabít pouze při špatném používání, ale pokud nebudeš dělat hlouposti..." Odmlčí se. "Překonává hranice mezi hollow a shinigami...." Opět se podívá Razakiho směrem. "Avšak pokud jí nechceš, vezmu si jí tedy zpět." Následně se v jeho ruce objeví červená kulička, který se záhy rozpadne. Celou sín zahalily hlasy hollow, který se začali slézat po stropech. Mohli jich být desítky. Nebyli nijak nápadní, obyčejní hollow. "Uvidíme, jestli ti má síla aspoň k něčemu byla." Dokončí rituál a mávne rukou, načež se banda hollow začíná slejzat okolo Razakiho.
Razaki
Johatsu suru Batariel uvolnil jsem shikai
Snad mají hollow rádi oheň...
Rozmáchl jsem se svým ohnivým zanpakuto
Rozmáchl jsem se i druhou rukou, v poslední době jsem cítil značnou sílu...
Johatsu suru Batariel uvolnil jsem shikai
Snad mají hollow rádi oheň...
Rozmáchl jsem se svým ohnivým zanpakuto
Rozmáchl jsem se i druhou rukou, v poslední době jsem cítil značnou sílu...
Celý sál okamžitě zasáhla vlna zářícího ohně. První linie, která si tak trochu šla obhlídnout svou kořist byla upálená na popel. Avšak to nic neměnilo na tom, že hollow se seběhlo trochu víc. Všichni chtěli dostat svou kořist, protože prázdnota musí být vyplněna...
Razaki
Tohle by bylo fakt na dlouho...
Ale nechtěl jsem používat bankai na takvou bandu
Prostě jsem krájel dál... pak mi to došlo...
Bankai vykřikl jsem
Pročísl jsme řady hollow a zamířil přímo na toho zmetka...
Chtěl jsem ho překrojit vejpůl svojí kosou...
Nechtěl jsem udržovat bankai moc dlouho, nevěděl jsem co se stane...
Tohle by bylo fakt na dlouho...
Ale nechtěl jsem používat bankai na takvou bandu
Prostě jsem krájel dál... pak mi to došlo...
Bankai vykřikl jsem
Pročísl jsme řady hollow a zamířil přímo na toho zmetka...
Chtěl jsem ho překrojit vejpůl svojí kosou...
Nechtěl jsem udržovat bankai moc dlouho, nevěděl jsem co se stane...
Řady opravdu prořídly. Avšak bankai se vyvolal tak z jedné čtvrtiny. Chyběl tomu efekt a ty si to cítil. Tvoje podvědomí ti říkalo, že kontakt s tvojí zanpakuto na tom není tak dobře, jak by měl. Duch tvé zanpakuto se prostě něčemu bránil, ale to ti došlo až v ten okamžik, kdy ti z nosu začala téct...... bílá nudle. Takutina se za cíl brala obličej a začala být agresivnější. Tvoje vědomí si dalo do hromady co se asi tak děje. Přesto tvůj kontakt se zanpakuto stále udržoval miniaturní bankai...
Razaki
Ale no tak Batariely... vždyť tobě jde jen o destrukci... teď ti jí nabízím...
soustředil jsem útok na toho blbce... ihned po prvním útoku jsem bankai ale deaktivoval nehledě na výsledek...
Následně jsem zaútočil vší sílou rukou...
Moje síla se v poslední době zvýšila hodně...
Co se stane pak... Ať se stane...
Ale no tak Batariely... vždyť tobě jde jen o destrukci... teď ti jí nabízím...
soustředil jsem útok na toho blbce... ihned po prvním útoku jsem bankai ale deaktivoval nehledě na výsledek...
Následně jsem zaútočil vší sílou rukou...
Moje síla se v poslední době zvýšila hodně...
Co se stane pak... Ať se stane...
Do rány okamžik naskákalo mnoho hollow, který pod tlakem okamžitě zmizeli. Už jich okolo moc nebylo, avšak Razaki měl jiné problém. Přes půl tváře mu již vysel maska a to nebyl to nejhorší. Jeho vnitřní svět ho násilně zavolal. Batariel si ho volal do svého světa....
//Batariela zahraji taktéž
//Batariela zahraji taktéž
Razaki
Tak copak potřebuješ tentokrát... poprvé sem ti nabídl to co jsi vždycky chtěl a ty mě chceš zklamat? řekl jsem když jsem se opět objevil na válkou zjizvené louce
Neměl jsem ho rád a on neměl rád měl...
Ale protiklady se přitahují, takže jsme nakonec vždycky našli společnou řeč...
Tak copak potřebuješ tentokrát... poprvé sem ti nabídl to co jsi vždycky chtěl a ty mě chceš zklamat? řekl jsem když jsem se opět objevil na válkou zjizvené louce
Neměl jsem ho rád a on neměl rád měl...
Ale protiklady se přitahují, takže jsme nakonec vždycky našli společnou řeč...
Batariel
Vnitřní svět se dost změnil. Tentokrát svět nabyl podoby ostrůvků mezi nimiž tekla žhnoucí láva. Batariel seděl na jednom z těchto ostrůvků opřený o kus velkého kamene. Jeho křídla byla pokorně stažená. Razakimu vůbec nepřipomínal jeho zlověstnou prvou podobu. Jeho jediné oko se otevřelo a jasně žlutavou barvou vzhlédlo na Razakiho. "Vidíš, co děláš?" Zašeptal. "Oba brzo zemřeme, pokud se nenaučíš ovládat i jeho."
Vnitřní svět se dost změnil. Tentokrát svět nabyl podoby ostrůvků mezi nimiž tekla žhnoucí láva. Batariel seděl na jednom z těchto ostrůvků opřený o kus velkého kamene. Jeho křídla byla pokorně stažená. Razakimu vůbec nepřipomínal jeho zlověstnou prvou podobu. Jeho jediné oko se otevřelo a jasně žlutavou barvou vzhlédlo na Razakiho. "Vidíš, co děláš?" Zašeptal. "Oba brzo zemřeme, pokud se nenaučíš ovládat i jeho."
Razaki
Tak mi dej jednu z tvejch dobrejch rad ne? Vypadá to, že jde o kejhák i tobě... Já sem nikdy nebyl dobrej v těhlech spirituálních věcech... To dobře víš řekl jsem mu
Ono se řekne "ovládní" ale jak když o tom člověk nic neví...
Tak mi dej jednu z tvejch dobrejch rad ne? Vypadá to, že jde o kejhák i tobě... Já sem nikdy nebyl dobrej v těhlech spirituálních věcech... To dobře víš řekl jsem mu
Ono se řekne "ovládní" ale jak když o tom člověk nic neví...
Strana 2 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Strana 2 z 8
Povolení tohoto fóra: