Razakiho patálie
3 posters
Strana 8 z 8
Strana 8 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Razakiho patálie
Razaki
Koukal jsem se jak se hollow rozplizl ve vduchu jak balonek
Vyslechl jsem si kázání papoucháče
No ale nebylo by právě přijemný sledovat jak se rozpliznu po obloze nebo jak dodám víc síly tomu šmejdovy co se tam někde schovává řekl jsem
Něco mi říkalo že bych tam lízt neměl... na druhou stranu člověk žije jen ... 2x
A nenapadlo vás, že až to zmízí, že to pro vás co to používate dopadne špatně? zeptal jsem se
Koukal jsem se jak se hollow rozplizl ve vduchu jak balonek
Vyslechl jsem si kázání papoucháče
No ale nebylo by právě přijemný sledovat jak se rozpliznu po obloze nebo jak dodám víc síly tomu šmejdovy co se tam někde schovává řekl jsem
Něco mi říkalo že bych tam lízt neměl... na druhou stranu člověk žije jen ... 2x
A nenapadlo vás, že až to zmízí, že to pro vás co to používate dopadne špatně? zeptal jsem se
Nawaki- Kapitán 10. divize
- Počet příspěvků : 3506
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36
Jiten se zadíval na Razakiho.
"Po pravdě... na to jsem nepomyslel! Každopádně ne všichni prošli skrz z vlastní vůle, takže i kdyby to tak bylo, těch několik si nemohlo vybrat... Byli jsme vybraní osudem, abychom se stali něčím víc. Jestli za to máme nést následky, i to rozhodne osud," promluvil a podíval se zpět na ten prapodivný úkaz.
"Po pravdě... na to jsem nepomyslel! Každopádně ne všichni prošli skrz z vlastní vůle, takže i kdyby to tak bylo, těch několik si nemohlo vybrat... Byli jsme vybraní osudem, abychom se stali něčím víc. Jestli za to máme nést následky, i to rozhodne osud," promluvil a podíval se zpět na ten prapodivný úkaz.
Miss_Atlantis- Kapitán 6. divize
- Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21
Razaki
Tak zkusím a uvidím, třeba bude sranda
řekl jsem a usmál se. Ten divnej pocit musel znamenat že to bude v pohodě
Rozběhl jsem se a douklouzal až k tý "díře" a proskočil skrz...
Ale nějak jsem čekal že to nedopadne dobře
Ale o čem by pak byl život, kdyby člověk neriskoval trošku...
Tak zkusím a uvidím, třeba bude sranda
řekl jsem a usmál se. Ten divnej pocit musel znamenat že to bude v pohodě
Rozběhl jsem se a douklouzal až k tý "díře" a proskočil skrz...
Ale nějak jsem čekal že to nedopadne dobře
Ale o čem by pak byl život, kdyby člověk neriskoval trošku...
Bohužel Razakiho plán nevyšel tak úplně jak si ho představoval. Čím byl blíž k té podivné trhlině, tím hůř se mu pohybovalo, až nakonec musel přestat používat shunpo, když byl několik desítek metrů od ní. Nedokázal se ani pořádně udržet na stlačených spirituálních částicích, takže začal klouzat dolů mezi nashromážděné hollow. Všechno kolem bylo hrozně zmatené, ten pocit by se dal přirovnat asi k pobytu v mraveništi nebo úlu, kdy kolem něj stále něco bzučí a hemží se. Začalo se mu zatmívat před očima, všechno se slilo v nerozlišitelný hukot v uších... jen jeden hlas z toho všeho vystupoval a Razaki ho slyšel naprosto jasně. Věděl, co je to za hlas.
"Hej, tak ty chceš dovnitř? Fajn, jestli chceš být silnější, já jsem ten poslední, kdo bude proti, ale beze mě to nezvládneš. Takže? Co na to říkáš? Nechci se vnucovat, ale celkem dobrej obchod, ne?" ozval se odněkud zpoza jeho srdce vnitřní hollow.
"Hej, tak ty chceš dovnitř? Fajn, jestli chceš být silnější, já jsem ten poslední, kdo bude proti, ale beze mě to nezvládneš. Takže? Co na to říkáš? Nechci se vnucovat, ale celkem dobrej obchod, ne?" ozval se odněkud zpoza jeho srdce vnitřní hollow.
Razaki
Drž hubu ! řekl jsem mu jenom
Hollow mě nijak netrápili... prostě jsem počkal až budu níž od té věci a pak jsem prostě doběhl kousek stranou
Už jednou jsem ti říkal, že radši chcípnu než abych tě pustil ke kormidlu jasný? Tak radši zalez než tě nakopu znova... oznámil jsem mu suše
Přistál jsem kousek od místa odkud jsem vyrazil
Fajn tohle asi nebude fungovat...asi bys mě tam nehodil co?
zeptal jsem se spíš ze srandy
Drž hubu ! řekl jsem mu jenom
Hollow mě nijak netrápili... prostě jsem počkal až budu níž od té věci a pak jsem prostě doběhl kousek stranou
Už jednou jsem ti říkal, že radši chcípnu než abych tě pustil ke kormidlu jasný? Tak radši zalez než tě nakopu znova... oznámil jsem mu suše
Přistál jsem kousek od místa odkud jsem vyrazil
Fajn tohle asi nebude fungovat...asi bys mě tam nehodil co?
zeptal jsem se spíš ze srandy
Jiten zamyšleně pozoroval, jaké účinky trhlina na Razakiho má. Při jeho žádosti se pousmál.
"Jen si to představ... dospěl bys k moci v bezvědomí, tažen cizím mužem... zrovna důstojná cesta to není... Ale naštěstí tě musím odmítnout, já se k té věci už nechci znova přiblížit," dodal s omluvným výrazem ve tváři. "Můžeš pořádat ohime, třeba bode ochotnější," zablýsklo mu dost pobaveně v očích a vedle vás se objevila princezna. Na pohled vypadala stále stejně, ale energie z ní doslova sálala. Tvářila se spokojeně a samolibě.
"Jen si to představ... dospěl bys k moci v bezvědomí, tažen cizím mužem... zrovna důstojná cesta to není... Ale naštěstí tě musím odmítnout, já se k té věci už nechci znova přiblížit," dodal s omluvným výrazem ve tváři. "Můžeš pořádat ohime, třeba bode ochotnější," zablýsklo mu dost pobaveně v očích a vedle vás se objevila princezna. Na pohled vypadala stále stejně, ale energie z ní doslova sálala. Tvářila se spokojeně a samolibě.
Razaki
Ono to jde i jinak... radši trochu ustupte...
Vytáhl jsem zanpakuto a namířil ho proti zemi
Ban-kai zamával jsem kosou a běžel opět nahoru
Jakmile jsem cítil trochu problémů tak jsem zažehl motory
Docela doslovně
Prostě jsem vyslal oheň proti zemi co největší silou...
Ono to jde i jinak... radši trochu ustupte...
Vytáhl jsem zanpakuto a namířil ho proti zemi
Ban-kai zamával jsem kosou a běžel opět nahoru
Jakmile jsem cítil trochu problémů tak jsem zažehl motory
Docela doslovně
Prostě jsem vyslal oheň proti zemi co největší silou...
Bolest... tma... chlad... prázdno... kovově se odrážející smích... slova...
"No, říkal jsi sice, že bys radši chcípnul, než mě nechat převzít kontrolu... ale to já tě nechám, trochu smůla, viď?" Zase ten smích... Podivná, bílá, rozšklebená tvář. Jako by se Razaki díval do zrcadla, jen ten šílený výraz ho zarážel. Takový na své tváři nikdy neviděl. A pevně sevřené v bílých prstech vnitřního hollow... bylo Razakiho srdce. "Žádný strach, jen si ho trochu vypůjčím... nechci dělat potíže, jen potřebuju nějakou páku, až se budu chtít projevit a ty mě nebudeš chtít nechat... chápeš," ozvalo se a prsty se kolem jediného zdroje tepla v tomhle temném světě sevřely pevněji.
Razaki se probral. Ležel na velkém, bílém gauči a podle architektury byl zpět v Las Noches.
"No, říkal jsi sice, že bys radši chcípnul, než mě nechat převzít kontrolu... ale to já tě nechám, trochu smůla, viď?" Zase ten smích... Podivná, bílá, rozšklebená tvář. Jako by se Razaki díval do zrcadla, jen ten šílený výraz ho zarážel. Takový na své tváři nikdy neviděl. A pevně sevřené v bílých prstech vnitřního hollow... bylo Razakiho srdce. "Žádný strach, jen si ho trochu vypůjčím... nechci dělat potíže, jen potřebuju nějakou páku, až se budu chtít projevit a ty mě nebudeš chtít nechat... chápeš," ozvalo se a prsty se kolem jediného zdroje tepla v tomhle temném světě sevřely pevněji.
Razaki se probral. Ležel na velkém, bílém gauči a podle architektury byl zpět v Las Noches.
Razaki
Moc jsem si nepamatoval co se stalo...
Otevřel jsem oči a díval se na strop...
Ehm... promnul jsem si hlavu
Hádám že to nedopadlo moc dobře co?
zeptal jsem se nahlas stropu
Moc jsem si nepamatoval co se stalo...
Otevřel jsem oči a díval se na strop...
Ehm... promnul jsem si hlavu
Hádám že to nedopadlo moc dobře co?
zeptal jsem se nahlas stropu
Razakimu nikdo neodpověděl, jelikož byl v místnosti sám. Když se rozhlédl po potemnělé místnosti, zdálo se mu, že vidí vše jasněji... a černobíleji. Možná to byl jen klam, Las Noches zrovna nehýřilo barvami... Cítil se podivně. Trochu jako loutka. Ne že by hollow v jeho nitru zesílil, naopak - shinigami část jeho já byla teď hrozně slabá, skoro jako nemocná.
Razaki
Lehl jsem si znovu
Potřeboval jsem odpočinek...
Asi to nebyl nejlepší nápad... neměl jsem tam lízt...
Hej ty... možná bych pro tebe měl menší nabídku... pomoc mi někoho zabít... a pak se uvidí co dál... řekl jsem svému hollow
Lehl jsem si znovu
Potřeboval jsem odpočinek...
Asi to nebyl nejlepší nápad... neměl jsem tam lízt...
Hej ty... možná bych pro tebe měl menší nabídku... pomoc mi někoho zabít... a pak se uvidí co dál... řekl jsem svému hollow
"Někoho zabít? Páni, a já myslel, že tě do toho budu muset tejden přemlouvat! Tak mluv, jsem napjatej!" ozval se celkem nadšeně Razakiho vnitřní hollow.
Razaki
Zatím nepotřebuješ vědět víc, dozvíš se až přijde správnej čas... řekl jsem zase svému vnitřnímu hollow a dál se snažil usnout
Bylo na čase se dát dohromady a připravit se. Zavřel jsem oči a natáhl se
Zejtřek bude zajímavej den...
Zatím nepotřebuješ vědět víc, dozvíš se až přijde správnej čas... řekl jsem zase svému vnitřnímu hollow a dál se snažil usnout
Bylo na čase se dát dohromady a připravit se. Zavřel jsem oči a natáhl se
Zejtřek bude zajímavej den...
Razaki spal dlouho, ale odpočinek neměl takový efekt, jako by měl třeba v Soul Society. Hueco Mundo byl mrtvý, nečinný svět... obnovit tu síly nebylo pro shinigamiho tak snadné. Naštěstí měl Razaki ale i hollow stránku, takže se nedá říct, že by se při probuzení cítil nějak zvlášť dobře, ale aspoň už nebyl vysláblý a dezorientovaný. Měl zvláštní budíček.
"Hej, chlape, vstávej! Vražda čeká, pamatuješ? Vražda, vráážda, vrááááááááááááááááááááážda!" zněl nadšený hlas v jeho hlavě.
"Hej, chlape, vstávej! Vražda čeká, pamatuješ? Vražda, vráážda, vrááááááááááááááááááááážda!" zněl nadšený hlas v jeho hlavě.
Razaki
Velice prudce jsem se posadil
Zmateně jsem se rozhlídl co se děje...
Pak jsem si uvědomil že to bude můj nezvaný nájemník
Ty mě nemůžeš vidět spát co?! řekl jsem mu
Říkal jsem ti, že až přijde čas tak ti dám vědět... do tý doby kušuj !
okřikl jsem ho
Velice prudce jsem se posadil
Zmateně jsem se rozhlídl co se děje...
Pak jsem si uvědomil že to bude můj nezvaný nájemník
Ty mě nemůžeš vidět spát co?! řekl jsem mu
Říkal jsem ti, že až přijde čas tak ti dám vědět... do tý doby kušuj !
okřikl jsem ho
Strana 8 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Strana 8 z 8
Povolení tohoto fóra: