Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Karakura Town

+13
Lus
joemandel
Bloodkick
Solas
vodovod
dead wind
Miss_Atlantis
Zirvith
Myamoto Usagi
Yuki-onna
Shinichi
Krumla
Red
17 posters

Strana 14 z 17 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17  Next

Goto down

Karakura Town  - Stránka 14 Empty Re: Karakura Town

Příspěvek pro Hiruko Mon Dec 13, 2010 8:12 pm

Hiruko

"co ty tady děláš děvče?to tě neučili že máš mít respekt ke starším?
"
Poté ukázal prstem na trosky."To se dělá?"Sednul si do dřepu a pokusil se dívce podkopnout nohy.V zápětí použil shumpo a přemístil se dál od ostatních.Ta holka je fakt divná,zasloužila by si domácí vězení. Nasadil znuděný výraz a čekal co se bude dít dál.
Hiruko
Hiruko

Počet příspěvků : 241
Datum registrace : 02. 11. 09
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Mon Dec 13, 2010 8:27 pm

Akio Ukitake

Cítí jak mu něco někde pulzuje. Je v naprostých mrákotách..neví kde je nahoře a kde dole. Taky se mu zdá že slyší hlasy. Pomalu se začne soustřeďovat a svět kolem něj začne nabývat jasnějších rozměrů. Ono něco pulzující se projeví jako silná bolest nejspíše v zátylku. A oněch hlasů je několik, ale jen pár z nich jsou dost blízko na to, aby jím šlo rozumět. Soustředí se tady na ony hlasy a po chvíli opravdu rozpozná, že k němu někdo mluví. První hlas je ustaraný a je mužský...Akio bez omylu pozná svého nového 3.důstojníka Hitsuta jak se jej snaží vyprostit ze sutin a jak se jej ptá jestli je v pořádku. Chce mu odpovědět, ale jaksi nemá vládu nad ústy. Soustředí se na další hlasy. Jakmile to udělá hlavou se jako zvon mocně rozezní křik.Akio-neeeeeeeeeeeeechaaan!!!Vstáveeeej je třeba jim nakopat zadééééék. Uslyší jednu ze svých zanpakuto. Na to se ozve druhá-starší.Akio...nevím jestli si děláš srandu...ale jak ses mohlo nechat tak trapně sejmout??? Patříš mezi nejsilnější shinigami a necháš se takhle stupidně sestřelit!!!Do toho se přidá druhá..mladší.Jo...už si s náma vůbec nehraješ na bouřku!!! Od té toby co přišel tamten máš furt strach. Je to nudáááááá...a já nudu nesnáším. Sykne typicky dětským uraženým tónem a její sestra hned přitaká.Výjimečně má pravdu. Pořád se ho bojíš...vůbec nepoužíváš náš pravý potenciál....proč??Proč nevěříš že ti pomůžeme s jeho udržením no??? Akio prosímtě seber se...vstaň a udělej z té holky deset malých. Akio se chvíli zamyslí.Asi máte pravdu holky...pojďme na to. Akio se začne zvedat ze země. Pár sekund mu trvá než se z rozmazaných fleků stanou postavy.Drž se stranou Hitsuto...kryj mi záda. Pronese načež prudce navýší své reaiatsu které se uvolní v černo-bílé podobě. Něž má arrankarka šanci něco udělat objeví se Akio před ní-v bezprostřední blízkosti.(V Shunpu mám 10 tak snad není problém Very Happy) Zírají na ní rudé oči...plné chladu...né hollow...né shinigami...jeho pravá ruka s mečem prutce vystřelí proti jejímu břichu a levá zůstane pro případ potřebné obrany.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro joemandel Tue Dec 14, 2010 6:16 am

Renmaru Houkazaki

"Takže tu niekto neposlúchal." dodal som a chcel som sa vyrútiť na to dievča, ale ktosi ma už predbehol. Chcel som zasiahnuť a aj som sa na to chystal.
joemandel
joemandel

Počet příspěvků : 449
Datum registrace : 20. 09. 10
Věk : 35

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bloodkick Tue Dec 14, 2010 4:31 pm

Hitsuto

Když přiběhli posily tak jsem se na jen podíval a dál jsem se staral o kapitána a nevnímal jsem okolí ale když se kapitán vyřítil na tu holku tak jsem ho s údivem sledoval do té doby než se tam připletl renmaru Blbec ... řekl jsem si a shunpnul jsem se vedle něj a chytnul jsem ho za rameno Stůj ... Kapitán si poradí ... kdyby potřeboval pomoct tak by to vypadalo jinak řekl jsem potichu s ledovým hlasem dívajíc se na kapitána.
Bloodkick
Bloodkick
Člen 10. Divize

Počet příspěvků : 216
Datum registrace : 16. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Tue Dec 14, 2010 6:42 pm

Než stihl Akio jakkoliv dívku zranit zasáhl jí útok Suki. Tam kde před chvílí stála dívka vznikla obrovská exploze, která způsobila obrovský vítr v okolí. Její reiatsu se někam vypařilo, vůbec se již nedalo zachytit, co bylo na nejvýš divné.

(Předpokládám, že skupinka, u které byla dívka uskočila)

Lus s Buličem v troskách domu našli pouze mrtvé tělo člověka, avšak nic zvláštního, což je nutil k zamyšlení.
dead wind
dead wind
Zástupce kapitána 1. divize

Počet příspěvků : 1585
Datum registrace : 15. 06. 10
Věk : 32

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Tue Dec 14, 2010 7:33 pm

Suki Taiketo

Na místo se dostavili i ostatní. Kývnutím hlavy je Suki pozdravila. Dál, však sledovala to malé nebezpečné děvče. Touha jí ztrestat za ublížení Akiovi byla velká, když jí šíp zasáhl a nastala exloze, okamžitě uskočila. Nadšení z toho, že jí zasáhla bylo veliké. Na její tváři se to projevilo malým úsměvem.
Reiatsu zmizelo a zvedl se obrovský vítr. Suki se ovolnily svázené vlasy a spustily se až po zadek. Byla ráda, že její útok nebyl zbytečný, ale to, že dívku neviděla Suki krajně znervozňovalo. Potřebovala vidět, že je zraněná, nebo co se s ní stalo.. Stála tam, v ruce svírala katanu a kaštanové vlasy jí poletovaly kolem hlavy, v očích zvláštní chladný výraz. Stále byla koncentrovaná...
"Kde je.." hlesla do prostoru..
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Počet příspěvků : 995
Datum registrace : 27. 09. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Thu Dec 16, 2010 3:41 pm

Vítr již mírně vál po okolí, avšak po nepříteli ani stopy. Z kráteru doutnal světlý kouř, který se postupně rozptýlil po okolí. Začalo se oteplovat. Z nedaleké ruiny vylezl člověk, neměl ruku a byl téměř paralizovaný.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sat Dec 18, 2010 11:31 pm

Akio Ukitake

Chtěl udeřit, když Sukiin útok zasáhl tu dívku a nastala expoze. Instinktivně uskočil bokem a připravil se na další útoky. Avšak žádné nepřišly. Reiatsu té dívky zmizelo, jediné co po ní zůstalo byl kráter a oblak prachu. Ať se Akio snažil jak chtěl nemohl nikde zaznamenat ani stopu jejího reiatsu.Podivné...velmi... Když se přestane soustřeďovat na boj, začne mu bolest v zátylku tepat silněji. Krom toho ucítí něco teplého na krku...něco jako pot, ale bylo to divné protože jej bylo nějak moc. Zrušil Shikai...zanpakuto zasunul do pochvy a rukou si přejel po zátylku až mu onen pot zůstal na ruce. Když se na ní podíval vypadalo to spíše jako by se patlal v kečupu a rychle mu došlo, že ono teplé a mokré na zátylku je krev.Musel jsem si to udělat při tom nárazu...booože... zamrmlá si potichu pro sebe a pak se otočí ke gigai. Najednou se cítí nějak unavený.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bloodkick Sat Dec 18, 2010 11:43 pm

Hitsuto

Stál jsem vedle Renmara který tam chtěl vlítnout když najednou nastala exploze od které jsem okamžitě odskočil Zatracený rameno ... špitnul jsem naštvaně když jsem tím ramene trhnul jak jsem odskočil a začal jsem sledvat okolí co se děje. Když opadl prach pokukoval jsem po ostatních Suki ... Hiruko ... Renmaru ... a Taicho ... jsou tu všichni řekl jsem si spokojeně ale najednou jsem si všiml kapitána jak si přejíždí po krvavém zátylku co ? to se muselo stát když ho ta malá holka sejmula Hej Taichou řekl jsem a shunpnul jsem se k němu jste v pořádku ? To vám udělala ta malá mrcha ? zeptal jsem se a s hrůzou jsem sledoval kapitánovu ránu.
Bloodkick
Bloodkick
Člen 10. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Sun Dec 19, 2010 5:57 pm

Suki Taiketo

Bylo šokována tím, že děvče zmizelo a také trochu zklamána z toho, že se jí nemohla řádně pomstit. Ale nakonec se to Suki rozhodla vypustit z hlavy. Byla si totiž jistá, že se zanedlouho určitě budou muset zabývat něčím dalším a možná ještě více závažnějším.
Vítr se uklidnil a vlasy ji volně splývaly kolem tváře. Hned poté, co se otočila začala kontrolovat počet členů. Zdá se, že všichni byli v pořádku. Hřálo to Suki u srdce, byla ráda...
Pomalým krokem přešla k Akiovi a Hitsutovi a než cokoliv řekla, podívala se nejprve, proč se Akio drží za zátylek. Krvácí... konstatovala si v duchu a okamžitě se začala přehrabovat v taštičce, která jí stále vysela kolem pravého ramena.
Tenkrát, když se při útoku na Seireitei společně vydala s Kyouheiem do nemocnice, vyžádala si od doktora pilulku na zástavu krvácení. Dostala jí bez problému, jelikož v té dobe měla nepěknou ránu na ruce a dost jí to bolelo.
Teď jí mohla využit.. Přistoupila k Akiovi a lehce se vyhoupla na špičky, přeci jenom byla menší.
"Není to až tak hluboké, snad to bude v pořádku. Jak se cítíte?" řekla a v jejím hlase byl znát osten strachu.
Ránu na krku mu jemně otřela a polila kapkou dezinfekce, co u sebe měla. Pak vytáhla pilulku, kterou rozdrtila mezi prsty a vetřela mu jí do rány. Nakonec vytáhla náplast. Nechtělo se jí to ani věřit, ale byla dokonce s obrázky. Byly tam jakési kachničky.. No radši o tom nepřemýšlela a přelepila mu zátylek. Suki při tom vypadala, jako by jí doslova bavilo se o Akia starat. Ta horlivost a jemnost s jakou zjišťovala jestli mu něco dalšího není. Byla zarážející...
"A co ta ruka Hitsuto?" řekla hned v zápětí s připravenou taštičkou v ruce.
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sun Dec 19, 2010 8:45 pm

Akio Ukitake
Koukne na Hisuta.Asi už stárnu...kdysi se mi tohle nestávalo.Na tváři se mu objeví úsměv. Pak si Suki prohlédne ránu nahlavě a otáže se jej.Jako po kolaudování Kyouheiovice s Kyouheiem.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro joemandel Mon Dec 20, 2010 10:00 am

Renmaru Houkazaki

To je ale malá potvora. Dovoľuje si na starého pána. V svetle týchto udalostí som zvieral rukoväť svojho zanpakutou. Rozmýšľal som, či mám zasiahnuť, alebo mám poslúchnuť iných. Proti nej by som ale bez shi-kaia nemal veľké šance. No na druhej strane sa mi už nechce chodiť do Centrály 46 preto, že som neposlúchol rozkaz. V čepeli sa opäť odrazila kostnatá Uyokukazeho tvár.
"Renmaru-chan. Aký si len bezmocný. Nezmôžeš sa na nič, len tu postávať hehe. Použi ma a budeme jej rovnocennými súpermi." vedel som, že tlachá sprostosti, ale je už odjakživa akýsi ctižiadostivý. Ale povedal som, že musím odpútať pozornosť. Priblížim sa k Ukitakemu.
"Kapitán, žiadam o povolenie použiť shi-kai." povedal som, hoci som vedel, že na tieto somariny nemám čas, ale bolo nám povedané, že shi-kai môžeme použiť len s povolením.
joemandel
joemandel

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Mon Dec 20, 2010 5:10 pm

Lus Ayazaki

Po tom, co vlezu do rozpadlého domu nic nenajdu. Jen v rohu mezi troskami zahlédnu nehybné tělo člověka. Opatrně k němu prolezu a přiložím prst k jeho tepně. Je mrtvý... Rozhlédnu se po domě, teda po tom, co dřív domem bylo. Snažím se najít zdroj tohoto výbuchu. Avšak nic zvláštního nenajdu. Přeci ten dům nebouchl jen sám od sebe. Něco se tu muselo stát. Vstanu a pohlédnu na Bulice, stojícího poblíž. Neviděl jsi něco zvláštního? Pomalými kroky zamířím ven z trosek, při tom však ještě pátrám po zdroji výbuchu.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Počet příspěvků : 1093
Datum registrace : 07. 07. 10
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Mon Dec 20, 2010 6:07 pm

Lus -> Opravdu si nic nenašla, jako by neexistoval zdroj exploze.
Renmaru -> Už je dávno pryč
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Mon Dec 20, 2010 7:28 pm

Bulic
Vejdu za Lus a stojím opodál na otázku Lus jen kývnu hlavou a pokrčím rameny. Poté výjdu ven a rozhlédnu se. Nic tu není vevnitř taky ne jak může buduva sam vybuchnout někdo tam musel být a nebo něco, ale co to bylo ??? Vypadám zamyšleně, ale po hcvíli se ohlédnu za Lus a zeptám se Co dál ??
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Počet příspěvků : 749
Datum registrace : 15. 04. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Mon Dec 20, 2010 8:50 pm

Suki Taiketo

"Dobrosrdečná osoba ten Kyouhei."
pousmála se a ještě jednou zkontrolovala ošetřený Akiův krk. Zdálo se být vše v pořádku, žádné krvácení.
"Snad to bude dobre Akio, kdyžtak mám ještě pár dalších věcí, s kterými bych mohla pomoct." šeptla s lehkým úsměvem, byla šťastná, že všechny ty obvazy a léky netahala zbytečně a na druhou stranu jí bylo líto, že se zranili. Dál čekala na odpověd Hitsuta a přitom se ledabyle prohrabávala taštičkou.
Pak pohlédla na Renmara a pomalu pozvedla obočí do údivu, chvíli tak zůstala a pak se obrátila zpět. Takovým tím třetím okem stačila zahlédnout muže, který se k nim blížil. Po jednom očku se tam dívala a přitom si levou rukou spěšně svázala své dlouhé vlasy a kaštanovýma očkama začala pozorovat Hitsuta. Lehce se dotkla jeho ruky.
"Vidíte ho.." řekla vážnějí a kývla hlavou tím směrem a přitom obhlížela Hitsutovu ruku.
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bloodkick Tue Dec 21, 2010 12:15 pm

Hitsuto

stál jsem a sledoval jsem Suki a Kapitána Ty seš na tom hodně blbě co Hitsuto-kun ... myslel jsem že seš silnější než nějaká malá holka, když budeš chtít můž- ... Drž hubu Kousene ... na tvoje rady nejsem zvědavej ... ale máš pravdu ... musím se víc snažit ... takhle nezvládnu nikoho ochránit ... když se mě Suki ptala na moje rameno tak jsem jen pokrčil rameny ale když se mně dotkla okamžitě jsem se probral a podíval jsme se na ni Ta ruka bude v pohodě prohodil jsem a podíval jsem se směrem kterým Suki naznačovala hm ? kdo to je ? špitnul jsem a lehce jsem si zmáčknul zraněné rameno
Bloodkick
Bloodkick
Člen 10. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro joemandel Tue Dec 21, 2010 4:36 pm

Renmaru Houkazaki

To malé hollow-stvorenie zmizlo. Pre mňa to znamenalo jedinú vec.
"Nuž...čert to ber. Pôjdeme ju hľadať, alebo sa máme vrátiť na svoje pozície?"
Spýtal som sa nevrlo.
joemandel
joemandel

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Thu Dec 23, 2010 7:14 pm

Akio Ukitake

Koukne na Renmarua.Jo...vy všichni se vraťte na svá místa. Ty Hitsuto si nech ošetřit tu ruku. A já se musím vrátit zpátky na základnu. Pronese ke všem. Zrak se mu zase začíná mlžit...potřebuje si odpočinout.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Thu Dec 23, 2010 10:57 pm

Lus Ayazaki

Konečně se objevím venku před troskami. Je to divné... nejspíš za to ani nemůžou hollow. Možná to byl jen normální výbuch, který způsobil člověk nebo něco jiného. Pohlédnu na Bulice. Co dál? Budeme pokračovat do středu města. Pomalým krokem se vydám naším směrem.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Počet příspěvků : 1093
Datum registrace : 07. 07. 10
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Fri Dec 24, 2010 12:58 pm

Suki Taiketo

Suki se pousmála. Hitsuto sice tvrdil, že mu nic není, jí se však zdálo, že nemluví pravdu. Jinak by si přeci pořád nedržel to rameno.
"S dovolením, bych tě stejně v rychlosti ošetřila." pousmála se a vytáhla potřebné věci z taštičky. Děkovala v duchu svému učiteli, lékařskému kurzu a věcem, co se naučila v akademii. Mohla teď aspoň trochu pomáhat.. Její štíhlé ruce pracovaly rychle. Rameno mu ošetřila prostředky, které měla u sebe, pak mu ještě Suki dala lék na bolest.
"Snad to bude dobré Hitsuto, moc toho nezmůžu, ale aspoň něco." šeptla, když skončila s vázáním jeho ramene. "Nemám ponětí.." hlesla ještě k Hitsutovi, který stejně jako ona zpozoroval toho muže.
"Hai.." žbletla nejprve, ale v jejích očích byl znát nesouhlas. Akio vypadal unaveně.. "Neměl by jste si před tím trochu odpočinout?" řekla Suki opatrně, nechtěla mu něco nakazovat. Na to neměla ani pravomoce, prostě se jen obávala...
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bloodkick Fri Dec 24, 2010 3:10 pm

Hitsuto

Tak jo... řekl jsem Suki která mi ošetřovala ránu Hej Hitsuto... to se z tebe asi stává slečinka co... ani nevydržíš takový malý zranění... pche ... Já nechtěl aby mi to nikdo ošetřil, stačilo by kdybys poslouchal Kousene ... Prosimtě, stejně seš slečinka ... Děkuju Suki... nemusela si se s tim obtěžovat řekl jsem a usmál jsem se na ni. Ok Taicho ... ale vy si nejdřiv odpočinete řekl jsem s důrazem ikdyž jsem věděl že bych tohle kapitánovi neměl říct.
Bloodkick
Bloodkick
Člen 10. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro joemandel Fri Dec 24, 2010 6:33 pm

Renmaru Houkazaki

Nešlo mi do hlavy, ako mohla narobiť toľko paseky a potom sa z ničoho nič vypariť. Na to som sa ale vykašľal a rozhodol som sa ísť na pôvodný rajón.
"Tak sa tu majte. Vraciam sa späť."
joemandel
joemandel

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Fri Dec 24, 2010 10:51 pm

Akio Ukitake

Ano ano...odpočinu si.Odpoví rychle a mávne rukou. Chová se nějak jinak. Pak rychlými kroky dojde ke gigai a vleze do něj a poté zamíří do staré továrny.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Sat Dec 25, 2010 1:36 pm

Suki Taiketo

"To je v pořádku Hitsuto, jsem ráda, že jsem mohla pomoci." pousmála se Suki vřele a pak pohlédla na Akia. Od té doby, co zmizla ta holčina se choval dost zvláštně. Ztratil se jeho úsměv a přestal vtipkovat, i jeho vyjadřování bylo chladné. Mrzelo jí to, nechápala tu změnu.Jsem naivní, jak jsem si mohla myslet, že bych se.. nedokončila větu ve své hlavě a odvrátila pohled. Na venek její city nebyly moc znát, jen její oči přestaly zářit jako obvykle.
Sama si pak vlezla zpět do gigaie a pohlédla na Hitsuta svýma kaštanovýma očima.
"Tak se konečně vrátíme tam, kde máme být.." hlesla, počkala na Hitsuta a pak se rychlejším tempem rozešla na severozápad, kde měli hlídat město.
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 14 z 17 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17  Next