Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Karakura Town

+13
Lus
joemandel
Bloodkick
Solas
vodovod
dead wind
Miss_Atlantis
Zirvith
Myamoto Usagi
Yuki-onna
Shinichi
Krumla
Red
17 posters

Strana 16 z 17 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17  Next

Goto down

Karakura Town  - Stránka 16 Empty Re: Karakura Town

Příspěvek pro Bulic Thu Jan 06, 2011 8:31 am

Bulic
Jsem zahlcen ve výru positivních myšlenek nesmím myslet na boj ted ještě ne musím se vyčistit... chladný vánek který je příjemným osvěžěním mi dodává klid v duši. Po chvíli i přes zavřené oči poznám to žálající teplo Slunce které mě přímo zahřeje na duši. Lus pronese svou otázku já na ní jen zklopím hlavu a odpovím donst dlouho na to abych poznal bolest..
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Počet příspěvků : 749
Datum registrace : 15. 04. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Thu Jan 06, 2011 11:15 am

Podivný shinigami svou katanou doslova rozseknul vyslané hado. Avšak ve stejném okamžiku zmizel kamsi kdo ví kam. Skupina si mezitím mohla odpočinout dva dny v domě určeném Seireitei pro účely shinigami.
dead wind
dead wind
Zástupce kapitána 1. divize
Zástupce kapitána 1. divize

Počet příspěvků : 1585
Datum registrace : 15. 06. 10
Věk : 32

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Thu Jan 06, 2011 9:30 pm

Suki Taiketo

Než Suki stačila cokoliv říct, nebo se aspoň pohnout. Shinigami zmizel, doslova rozťal hado a nezbylo po něm zhola nic. Bylo naprosto jasné, že to byl někdo z Reimei, ale to jim teď bylo stejně k ničemu. Museli přeci počkat až zde budou všichni a až pak se pustí do bitvy, kde možná zahynou..
Suki se otřásla. Představa smrti, jak už své vlastní, tak ostatních jí připadala strašlivá. Štítila se té představy a sama se několikrát přistihla, že v době, kdy se všichni přesunuli do domu určeném pro shigami, se občas jen koukala do prázdna a okusovala si spodní ret.
Smrt byla přirozená, stejně jí však naháněla strach. Vzpomněla si na Ayu, kamarádku z dětství, s kterou vyrůstala v Rukongaii. Chodily ven, hrály si, postupem času byly obě obletovány chlapci, kryly si záda a při pouličních roztržkách si vždy pomohly. Pak ale nastal zvrat, Aya zemřela při jedné nešťastné náhodě. To aspoň bylo Suki sděleno... Když na pohřbu viděla její mrtvolu, zatočila se jí hlava a omdlela. Od té doby je trochu háklivá na téma smrti.. Hlavně blízkých.. Kdo by taky nebyl.. Možná právě proto, že Suki ztratila mnoho přátel, se postupně její city i chování ochladily..
Následující dny hlavně odpočívala, občas prohodila pár vět s ostatními a snažila se psychicky i fyzicky připravit na to, co je čeká. Avšak, dá se na toto vůbec připravit?!
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Počet příspěvků : 995
Datum registrace : 27. 09. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro joemandel Fri Jan 07, 2011 7:52 am

Renmaru Houkazaki

To reiatsu zas zmizlo.
"Niekto si tu z nás robí de*ilov!"
Bol som pomerne dosť nahnevaný. Ale koho by nenaštvalo, keby mu niečo uniklo pred nosom? Najmä ak je to nejaký zbehlý shinigami.
joemandel
joemandel

Počet příspěvků : 449
Datum registrace : 20. 09. 10
Věk : 35

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bloodkick Fri Jan 07, 2011 3:02 pm

Hitsuto

Když ten tajemný muž rozsekl mé hado tak jsem se zarazil a než jsem si vše srovnal byl pryč a tak jsem se na to vykašlal a následující dny jsem přemýšlel o tom co se bude dít. Reimei je jistě silná organizace a tak jsem uvažoval jestli zvládnu zabránit tomu aby někdo z našeho týmu zemřel. Nezáleželo mi na tom abych se vrátil do Seireitei v celku ale aby se tam tak dostali ostatní. Při přemýšlení jsem zjistil že mé ledové chování se měnilo díky některým shinigami a proto jsem usoudil že bych měl opět zahodit city. S ostatníma jsem se nebavil už jen proto že jsem měl plnou hlavu jiných věcí.
Bloodkick
Bloodkick
Člen 10. Divize

Počet příspěvků : 216
Datum registrace : 16. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Sun Jan 09, 2011 12:00 pm

Suki Taiketo

Čas plynul a Suki se stále necítila připravená na to, co mělo přijít. Mezi tu dobu si v domě doplnila zásoby léků, odpočinula si dosytosti a nakonec, když už měla dojem, že udělala všechny nezbytně nutné věci, otevřela okno v pokoji, v kterém byla momentálně úplně sama.
Bylo jí zvláštně, přemýšlela nad tím, co se asi děje v Seireitei. Jaké by to bylo v jejím malém domečku. Vrátí se do něj vůbec? Zůstane na tom místě stát nějaký dům, když příjde válka. Myslela na nejhorší, měla poslední dobou nějakou pesimistickou náladu...
Co se vůbec stalo s Akiem... Měl tu nějaké jiné zájmy, že se k nám nepřipojil? Je to vizard, kdo ví jak.. nedokončila myšlenku. Suki měla opravdový strach, co se s ním děje. Věděla sice, že to je zkušený kapitán, který se o sebe dokáže postarat, ale ten stísněný pocit jí neopouštěl.
Po několika minutách nakonec zavřela okno a odešla z pokoje. Chtěla se jít provětrat ven na čerstvý vzduch. Netrvalo dlouho než se ocitla venku a hleděla na nebe..
Venku vypadalo vše v pořádku. Zatím nic nenasvědčovalo tomu, že by se měla odehrát nějaká bitva. Suki doufala, že to bude brzy, aby to měli rychle za sebou. Cítila se celá nervozní z toho věčného čekání. Byla rozhodnuta bránit všechny i za cenu vlastní smrti. Začala se s touto alternativou dokonce smiřovat.Když umřu, tak po mě nikdo nebude truchlit. Jenom bratři, ale ti mají rodinu. Smíří se s tím a budou šťastni, to je nejdůležitejší. Pousmála se sama pro sebe a pohlédla na to prostranství před domem.
Napadlo jí, že by tu klidně mohla cvičit zatímco se ostatní připravují. Suki měla vše hotové a když bude cvičit jen lehce, nevyčerpá se. Usmála se a pomalu začla přeházet do bojových postojů. Oči měla zavřené, plně se koncentrovala jen na své pohyby. Musela vypadat trochu zvláštně, ale to jí bylo jedno. Kombinovala různé styly, jak ladné prvky tak tvrdé údery a duševně se cítila líp..
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Jan 10, 2011 9:23 pm

Lus -> Uslyšela jsi telepatickou zprávu, podle všeho předávanou pomocí bakuda 77. "Toto je zpráva od vrchní kapitánky Shounagon pro Ayazaki Lus. Mnou vedené síly ze Soul Society dorazili do světa lidí, ale brána v Karakuře je zablokovaná, jsme ve skalách za Karakurou. Nepřátelé jsou v blízkosti, nedostaneme se k vám nejspíš. Co nejrychleji mě stejnou cestou informuj o všem, co jste tu zjistili a co by mohlo být důležité pro boj s Reimei. Potom se vydejte na cestu naším směrem, dávám vám 20 minut. Po dvaceti minutách zaútočíme na nepřátele, za předpokladu že oni nezaútočí dřív. Očekávám vaši podporu z druhé strany, od Karakury."
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Mon Jan 10, 2011 10:26 pm

Lus Ayazaki

Zdálo se, jako by se čas úplně zastavil. Čekání na příchod skupiny ze Seireitei bylo zdlouhavé. Byla jsem ponořena ve své mysli, když tu mi najednou proud mých myšlenek překazila zpráva od vrchní kapitánky. Je to tady. Během chvíle jsem na nohou a pohlédnu na Bulice. Vrchní kapitánka se skupinou ze Seireitei jsou tady. Vrátíme se do toho domu pro ostatní a pak se vydáme na pomoc. Musíme si pospíšit. Nečekám na Bulice a vydám se pomocí shunpa za ostatními do domu.
Jsou tu všichni? Optám se ihned po příchodu a rozhlédnu se po ostatních, zda někdo nechybí. Byli tu všichni kromě kapitána Ukitakeho. Kapitán Ukitake se stále nevrátil? Pohlédnu tázavě na všechny přítomné. Skupina ze Seireitei spolu s vrchní kapitánkou dorazili. Teď od Vás potřebuji vědět vše, co jste o Reimei zjistili, abych mohla podat informace vrchní kapitánce. Doufám, že toho zjistili víc, než my. Skoro mi to připadá, jako by se nám Reimei vyhýbalo... V hlavě si pomalu začínám dávat do kupy zaklínadlo pro kido, abych mohla poslat poslat zprávu. Vlastně si ani nejsem jistá, zda tohle dokáži. Nezbývalo mi nic jiného, než věřit.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Počet příspěvků : 1093
Datum registrace : 07. 07. 10
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro joemandel Tue Jan 11, 2011 5:45 am

Renmaru Houkazaki

Trpezlivo som postával na svojom hliadkovacom stanovišti. Po Hirukovi ani stopy, takže je to všetko zasa na mne. Akurát sa mi nepáči, že bolo už toľko planých poplachov. Ak teraz vyhlásia ďalší, asi to nebudem brať príliš vážne. Aj keď sa reiatsu mojich kolegov akosi zhlukuje do jedného miesta. Musím vyčkávať, kým ma niekto nezavolá.
joemandel
joemandel

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Tue Jan 11, 2011 4:01 pm

Bulic
Z mírumilovného klidu mě vytáhne věta Lus a poté za ní vyrazím došli sme do budovi kde Lus začala rozdávat rozkazy. Je to tu boj proti Reimei..... Bude to zajímavý, ale nesmíme podcenovat Reimei i s tak početnou skupinou to nebude lehké porazit je všechny, ale pokud má někdo zemřít budu to já ..... Vypadá to jako bych se vrátil z tranzu oklepu se a všechyn projedu svím pohledem...
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro joemandel Tue Jan 11, 2011 4:07 pm

Renmaru Houkazaki

Po chvíli som zbadal niečo sa mihať okolím. Reiatsu sa ešte viac zvýšilo.
Čo sa deje? Síce sa mi tam veľmi nechce, ale okom tam snáď mrknem.
Vydal som sa teda smerom k skupine. Všetci vyzerali dosť vážne.
"Prečo sa tvárite tak kyslo? Deje sa snáď niečo?" spýtal som sa, nakoľko tam bola aj kapitánka.
joemandel
joemandel

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiruko Tue Jan 11, 2011 5:52 pm

Hiruko

Ostatní se mu ztratili z dohledu,zatím co byl zamyšlený.Kam zas šli ? Zeptal se v duchu sám sebe.
No,nic to nevadí.Chvíli se potloukal po Karakuře do té doby než ho napadlo najít je pomocí Reiatsu.
Když začal Reiatsu skupiny vyhledávat ucítil,že jsou v reálném světě jěště další skupiny,ale nebyly to jen shinigami.Byl tam ještě někdo jiný.Ale kdo to je ,To už ho nějak moc nezajímalo.
Konečně našel Reiatsu Lus a ostatních.Okamžitě se rozběhl do míst,kde cítil Reiatsu ostatních.
Po cestě zrovna na moc lidí nenarazil a proto použil Shumpo.
Když k ostatním konečně dorazil dorazil,postavil se do kouta Někde v reálném světě je ještě místo Shinigami někdo jiný.Myslel si ře už o tom ví,ale mohla by to být dobrá informace.
Je škoda že nevím kdo.doplnil aby předešel dotazům ve smyslu kdo?
Hiruko
Hiruko

Počet příspěvků : 241
Datum registrace : 02. 11. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bloodkick Tue Jan 11, 2011 7:14 pm

Hitsuto

Když přišla Lus tak jsme jí naslouchal ale v duchu jsem byl stále jinde. Kde je Taicho ? snad se mu nic nestalo.. Má to něco společnýho s tou maskou ? pomyslel jsem si když se na něj Lus ptala.
Takže už je to tu.. nemam z toho nejlepší pocit.. poohlédl jsem se po ostatních bude to masakr.. doufám že jediní shinigami kteří tam zůstanou ležet budou ti z Reimei .. nanejvýš eště já..
Dost přemejšlení řekl jsem si a vyskočil jsem Ikuze.. Kousene..
Bloodkick
Bloodkick
Člen 10. Divize

Počet příspěvků : 216
Datum registrace : 16. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Tue Jan 11, 2011 7:28 pm

Lus Ayazaki

Příliš informací jsem se nedozvěděla. Začnu si tedy v hlavě přeříkávat, co oznámím vrchní kapitánce. Nevím sice, zda se mi to kido opravdu povede a i kdyby, nevím, kolik na to budu mít času. Než začnu, pohlédnu na ostatní. Připravte se na boj, dorazila skupina ze Seireitei v čele s vrchní kapitánkou. Jen co pošlu zprávu, vyrazíme. Pokud jí teda pošlu. Zhluboka se nadechnu a začnu se soustředit pouze na kido. Pomalu začnu s zaříkáváním a doufám, že se mi kido povede.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Tue Jan 11, 2011 8:24 pm

Suki Taiketo

Když se všichni sešli společně, začala Suki usilovně přemýšlet, co všechno se dozvěděli. Její tvář se začala krabatit, jelikož jí došlo, že nic podstatného, co se týká Reimei nemají.
"Bohužel nic kapitánko, neměli jsme šanci se s někým dostat do blízkého kontaktu. Akorát ke konci než jsme se vydali zde, tak jsme měli šanci zahlédnout muže, který do Reimei pravděpodobně patřil. Hitsuto na něj zautočil, ale muž útok odklonil a zmizel. Nezbyly žádné stopy.." hlesne a jde vidět, že je opravdu zklamaná ze svého výkonu... Automaticky totiž vinu hodila na sebe..
Poté co kapitánka řekla, že za chvíli vyrazí, jen souhlasně kývnula hlavou a pohlédla na ostatní. Všichni byli zaražení, aby taky ne.. Možná si jdou pro smrt..
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Tue Jan 11, 2011 8:53 pm

Bulic
Prohlížím si všechny..... Mám na sobě výraz zaražení, ale po chvíli se ušklíbnu radostí. Nepřítel o kterém nic nevíme neznáme přesný počet neznáme jejich sílu nevíme vůbec nic a útočíme... Vypadalo to jako kritika, ale dodal jsem k tomu po chvíli ticha To se mi líbí bude to ještě zajímavé. Poohlédnu se po Lus vidím jak připravuje kido Chudák chvilku ve své pozici a hned velí celé skupině shinigami.....
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro joemandel Wed Jan 12, 2011 6:50 pm

Renmaru Houkazaki

Sledoval som ostatných, ako sa o tom bavia.
Mohol som si myslieť, že sú to oni. Určite sú niekde tu a skúšajú sa nám vyhýbať.
Preblesklo mi hlavou. Neveští to nič dobré. Najradšej by som sa na to vykašľal, ale keď už sa niečo deje, tak to bude stáť za to.
"Hlavne nech sa konečne ukážu! Z tej nudy som už nervózny."
joemandel
joemandel

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Wed Jan 12, 2011 7:38 pm

Lus Ayazaki

Když se mi podaří odeslat zprávu vrchní kapitánce, oddechnu si a pohlédnu na ostatní. Stále mi nikdo neodpověděl na otázku, zda neví, kde je kapitán Ukitake. Tak co? Víte někdo, kde je kapitán Ukitake? Věřím, že se o sebe dokáže postarat sám, ale už delší dobu se neukázal a podle výrazu ostatních ani nikdo neví, kde je. Kdyby šel napřed, určitě by o tom někomu řekl. Teprve teď si všimnu, že nám kromě kapitána ještě někdo chybí. Kam zas zmizel Hiruko?! Pohlédnu tázavě na ostatní. S takovou tam ani nedorazíme.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Thu Jan 13, 2011 3:10 pm

Suki Taiketo

Suki byla zamyšlená a vypadala, že je úplně mimo. Zdání klamalo, nebyla mimo jen si snažila vzpomenout, jestli Akio zmiňoval, kde jde. Nejprve vypadalo, že si nevzpomene, ale v poslední chvíli, když už chtěla vyřknout, že nemá zdání se jí vybavil ten moment.
"Kapitán Ukitake... Je v továrně!" řekla horlivě a pohlédla na ostatní. Její čokoládové oči se rozjasnily..
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Thu Jan 13, 2011 5:40 pm

Lus Ayazaki

Už jsem myslela, že se nikdo neozve, když v tom se ozvala Suki. V továrně... mohlo mě to hned napadnou... Pomyslím si a rozhlédnu se po ostatních. Suki, jděte se spolu s Hitsutem podívat do té továrny. My ostatní ihned vyrážíme na pomoc druhé skupině. Vydám se ke dveřím. Pak se ještě ohlédnu na ty dva. Dávejte na sebe pozor a co nejdříve nám přijďte na pomoc. Pomocí shunpa zmizím venku, kde čekám na ostatní, aby jsme mohli společně vyrazit.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Thu Jan 13, 2011 6:10 pm

Bulic
Jen sleduji ke konci dění poté Lus vyjde z domu.. Shunpem se objevím u ní Tak co jak myslíš že todleto dopadne ?? Podívám se vzhůru k té krásné obloze bohužel krásná už nebyla bylo tam spousta mraků a bylo zataženo... Silně stisknu ruce v pěst... Můj pohled se změní z přemýšlivého na pasivní výraz.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Thu Jan 13, 2011 6:21 pm

Suki Taiketo

Přikývla souhlasně hlavou a pohlédla svýma kaštanovýma očima na Hitsuta.
"Hodně štěstí, příjdeme hned, jak to jen půjde."odpověděla pak kapitánce a bylo opravdu vidět, že je ráda, že může jít zrovna s ním. Konec konců, už se trochu poznali a aspoň ví, co od toho druhého můžou očekávat. Suki dále nečekala ani chvíli, zkontrolovala jestli má vše, co potřebuje a doslova vystřelila ven z domů. Poháněna podivným pocitem, který nevěstil nic dobrého.
Mezi tu dobu, co čekala než se k ní připojí Hitsuto, pohlédla na nebe.Proboha... Ať je v pořádku, ať se mu nic nestalo.. nedovedu si představit, kdyby.. Sevřela ruce v pěst a zvážněla. Na její tváři bylo znát, jak moc u ní pracují emoce. Hlavou jí výřilo nespočet mýšlenek, všechno splývalo dohromady, ale to hlavní, co jí naskakovalo před očima, bylo pořád to samé. Jeho vřelý usměv poté, co jí v nemocnici poprvé spatřil..
Ne, bude v pořádku, musí..
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiruko Fri Jan 14, 2011 6:54 am

K Lus přiletěl pekelný motýl se zprávou.

Spoiler:
Hiruko
Hiruko

Počet příspěvků : 241
Datum registrace : 02. 11. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro joemandel Fri Jan 14, 2011 7:27 am

Renmaru Houkazaki

Len tak som tam chvíľu postával, odrazu som videl, že priletel pekelný motýľ. Tak som si popraskal pár kostí na krku a prstoch na rukách.
"Hádam by sme mali kopnúť do vrtule." doložil som.
joemandel
joemandel

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Fri Jan 14, 2011 10:26 am

Lus Ayazaki

Teprve teď jsem si uvědomila, jak málo nás je. A k tomu ještě zmizel
Hiruko. Až ho najdu, tak si to s ním vyřídím. Na tohle však teď nebyl čas. Přiletěl ke mě pekelný motýl, ale vzhledem k obsahu zprávy, ho ignoruji. Když se všichni sejdeme venku, vyrazím na místo, kde by měl být boj.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 16 z 17 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17  Next