Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Karakura Town

+13
Lus
joemandel
Bloodkick
Solas
vodovod
dead wind
Miss_Atlantis
Zirvith
Myamoto Usagi
Yuki-onna
Shinichi
Krumla
Red
17 posters

Strana 7 z 17 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 17  Next

Goto down

Karakura Town  - Stránka 7 Empty Re: Karakura Town

Příspěvek pro Shinichi Tue Oct 26, 2010 4:58 pm

Sai Kazuma

Než jsem vešel do brány tak jsem byl velice klidný a v pohodě... avšak po vstupu mě to ihned přešlo... bylo to dosti chaotické... nic se nedalo rozeznat, velmi špatně se tam orientovalo... jak jsem to tak pozoroval začali mě bolet i oči... Co je sakra zase tohle!? Podíval jsem se směrem k tomu shinigamimu co nás sem zavedl... Teda opravdu jen krapet nepřehledné... pomyslel jsem si ironicky... Měl bych, ale jít... našlapoval jsem pomalu i když jsem věděl stěží kde a jak se dostat pryč... Jaj! To mě teda štve... ne ne... musím zachovat chladnou hlavu... uklidňoval jsem se... pak jsem pozvedl hlavu a šel vpřed... přitom jsem se držel blízko toho shinigami, protože tím už jednou prošel a asi se tu vyzná...
Shinichi
Shinichi

Počet příspěvků : 844
Datum registrace : 02. 08. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Tue Oct 26, 2010 5:17 pm

Konan

Když jsem došla k holkám, mávnutím ruky a lehkým úsměvem jsem je pozdravila. Ve třetí osobě, která tam byla, jsem poznala někoho známeho z 1. divize, ale nevěděla jsem jméno ani hodnost. Když jsem si ho vyslechla, konečně jsem pochopila podivný tvar bráty Sekaimon, do kterých se bez váhání vrhl kapitán Ruyichi. Tak přeci jenom se v Seireitei něco stalo. Ale promyšlený útok hollow? Já měla dojem, že hollow nemyslí, že jde prostě jen tupě po kořisti? Huh. To je divné. Přemýšlela jsem tak, když jsem následovala muže z 1. divize do brány. Však když jsem vešla, nestačila jsem se divit. Asi to opravdu nebyl jen obyčejný útok a hollow umí myslet. Řekla jsem si ještě pro sebe, a pak hodně opatrně pokračovala v cestě. Snažila jsem se jít podle toho shinigami z 1. divize, ale ten mi bez větších problémů zdrhl.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 1229
Datum registrace : 17. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Zirvith Tue Oct 26, 2010 5:46 pm

Koramachi Bukimi

Stála jsem a poslouchala, co Tougou říká. Nechtělo se mi věřit, že by hollow napadli Seireitei. Je to vůbec možné? Když domluvil, následovala jsem ho spolu s ostatními do brány. V bráně to vypadalo opravdu podivně. Takhle jsem si to tu vážně nepředstavovala. Dávala jsem pozor, kudy jdu a abych se někde neztratila..
Zirvith
Zirvith

Počet příspěvků : 87
Datum registrace : 16. 08. 10
Věk : 35

http://www.zirvith.ic.cz

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vodovod Tue Oct 26, 2010 5:52 pm

Newermind irenami
Behal som velmi dlho a po raisetsu toho chlapika ani stopy.Nasiel som nejaku opustenu budovu.Co sa tu asi robilo ? dal som si otazku sam pre seba. Uaaah... zivol som si Uz som velmi unaveny. Dufam ze dnu sa bude dat vyspat. Vosiel som dnu a hladal som si miesto na spanok.
vodovod
vodovod

Počet příspěvků : 382
Datum registrace : 19. 08. 10
Věk : 27

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Oct 26, 2010 9:03 pm

Budova se ukázala být nějakou starou a dávno nepoužívanou továrnou. Všechno použitelné z ní bylo odvezeno, takže tam byla jen fůra harampádí a pavučin. Na mnoha místech už se budova rozpadala a u zdí se kupily uvolněné cihly, prach a opadaná omítka. Prostory uvnitř byly rozlehlé a bylo tu spoustu míst, kde by se dalo schovat. Cítil jsi tu nějaké zbytkové reiatsu, jako by tu dřív často pobývaly osoby spirituálně aktivní, ale momentálně tu nejspíš nikdo nebyl.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Tue Oct 26, 2010 9:40 pm

Myamoto Usagi

I můj skoro nikdy nemizející klid zakolísal, po té co jsem vztoupila do toho šíleného chaosu. Snažila jsem se moc nerozhlížet. Když to tady vypadá takto....to musel ten útok být asi opravdu dost vážný... Našlapovala jsem opatrně a nevzdaloala se od ostatních. Z toho všeho kolem se mi málem zatočila hlava, ale horší byl ten bzukot. Ten zvuk mě až vytáčel. At už jsme na druhý straně....
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Počet příspěvků : 1207
Datum registrace : 12. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Oct 27, 2010 3:50 pm

Tougou

Když se dost pobavil na jejich účet, vrátil se kousek zpátky pro Konan, kterou si přehodil přes rameno. Ostatní se drželi celkem slušně.
Zdálo se to jako věčnost, ale konečně se vynořili na druhé straně... a hned je zchladil příval studené vody, která padala z temných mraků nahoře. Nad Seireitei byla noc a bouřka. (dál už pište do Seireitei, do 1. divize, i když je sekaimon někde mimo ni :-))
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vodovod Wed Oct 27, 2010 4:10 pm

Newermind irenami
Ked som vosiel dnu, Ihned som si nasiel miesto v strede tovarne.V tejto tovarni sa museli schadzat nejaky shinigamiovia a nie len tak na hociakej urovni. Ked som si lahold po 5. Minutach som zaspal. Pocas spanku som sa zobudil vo svojom vnutornom svete .A to priamo pri vstube na najvyssiu vezu.
Tu som snad nebol storocie. Kde je asi tak musha ? pomyslel si a isel mushu hladat.Najprv isiel do tronnej sali kde bol tron na ktorom zvikol musha sedavat lebo si myslel ze je panom tohto sveta.Kde sakra moze byt ? povedal a zacul vykryky. IRENAMI TY SRAC UKAZ SA MI. Vykryk isiel z vazenia. Ked Newermind prisiel do vazenia nasiel mushu vo vezenskej cele sputaneho retazmi. TU SI TY SRAC. TY ZRADCA. NECHAL SI MA V SOUL SOCITIE U TEJ KAPITANKY.NEVIES SI PREDSTAVIT CO TU PREZIVAM. NEMOZEM SA HYBAT. A UZ VOBEC NEMOZEM VLADNUT SVOJEJ KRAJINE TY... Drz hubu povedal Newermind. Neboj sa, ziskam ta spet sice este neviem ako ale urcite. A trocha sputania ti nezaskodi povedal a odisiel z tohto sveta.
vodovod
vodovod

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Thu Oct 28, 2010 9:17 pm

GM

Zavál studený vítr a Newerminda někdo uchopil za rameno. Cítil něčí přítomnost, ale vůbec si nedokázal upřesnit, kdo přesně to může být. "Ani se nehni, vím, že si utekl." Pravil namyšlený hlas.
dead wind
dead wind
Zástupce kapitána 1. divize

Počet příspěvků : 1585
Datum registrace : 15. 06. 10
Věk : 32

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vodovod Thu Oct 28, 2010 9:47 pm

Newermind Irenami
Kto si ? Si jeden z tych utecencov ktory sa tu potuluju ? Ako si ma nasiel? Zahrnul Newermind otazkami cudzinca. Varujem ta, som dobre cviceny clen 11. divizie.
vodovod
vodovod

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Sat Oct 30, 2010 4:43 pm

"Jedenáctá divize říkáš? Huh.... nebuď tak naivní, dej mi svou zbraň." Odpověděl na newermindovo varování.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vodovod Sat Oct 30, 2010 6:57 pm

Newermind Irenami
Neváhal a dal mu svoju zbraň, aj tak mu bola nanič lebo to nebola je zanpakutou. Ako si to myslel tou naivitou ? A stale si mi neodpovedal na otazku kto si.
vodovod
vodovod

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Sat Oct 30, 2010 8:18 pm

"To nepotřebuješ vědět, až se probudíš, možná si o naivitě promluvíme." Zazněl naposledy ledový hlas, pak už slyšel pouze jistý charakteristický zvuk. Jeho víčka se pomalu zavírala a on padal k zemi.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Fri Nov 05, 2010 7:57 pm

Když se Newermind probudil, nacházel se na úpatí jakési skály, která na samotném vrcholu nabízela velké prostranství. Naproti němu seděl na kameni znuděně vyhlížející člověk, který nohou znuděně houpal ze strany na stranu.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vodovod Fri Nov 05, 2010 8:08 pm

Newermind Irenami
Poobzeral sa okolo seba. Potom zmenil pohľad smeru na akého si divného človeka.Čo chceš somnou ? Opýtal sa znudene vyzerajúce človeka.
vodovod
vodovod

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Sat Nov 06, 2010 1:16 pm

Týpek

Pohlédl na Newerminda. "Byl jsi sem předán, aby sis odbyl svůj trest za zabití shinigamiho. Ber to, jako tvoji nápravu, tvým úkolem je prostě nezemřít." Skloní hlavu.

Kousek vedle něho se objevil tento shinigami. "Budu tvým instruktorem, popřípadě tím, kdo tě zabije." Pravil směrem k Newermindovi.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vodovod Sat Nov 06, 2010 2:36 pm

Newermind Irenami
Newermind sa pozrel do zeme. Rozumiem, som pripravený no ešte pred nápravou mám jednu otázku.Pozrel sa na týpka. Kto ste ?
vodovod
vodovod

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Sat Nov 06, 2010 6:18 pm

On

Se ušklíbne. "Nikdo důležitý." Zkříží ruce, kde se začne tvořit rudá energie. "Hadou no 31, Shakahou." Vyslaná rudá koule letí přímo proti Newermindovi.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vodovod Sat Nov 06, 2010 6:36 pm

Newermind Irenami
Uskočí červenej guli. Aspoň mi vysvetlite o čo tu ide. Toto nie je fér ja nemám ani zanpakutou a vy na mňa útočíte. Začal sa sťažovať a zmetene pozeral naňho
vodovod
vodovod

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Sun Nov 07, 2010 2:19 pm

On

"Prostě to ber jako boj o přežití. A tvoje zanpakuto, je támhle." Ukáže na pahorek, kde je zanpakuto zabodlá. "Ach, říkali, že jsi z jedenáctý, ale že jsi až takhle neschopnej... ach jo" Povzdechne si.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vodovod Sun Nov 07, 2010 4:42 pm

Newermind Irenami
Čože ? Jak ste ju dostali od kapitánky ? To znamená že tam musíte mať špeha, preto viete že som utiekol. Tak to som zvedavý. Prišiel k zanpakutou a vytiahol ju zo zeme. Takže ty hovoríš že som neschopný ? Začne sa smiať. Teraz uvidíme kto je neschopný. Rozbehol sa proti nemu a začal kľučkovať. Zanpakutou mal pripravené na zásah do krku..
vodovod
vodovod

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Sun Nov 07, 2010 5:15 pm

On

Usměje se. "Hadou no 31, Shakahou." Tentokrát vyletí tři rudé střely směrem k Newermindovi. Onen týpek z kamene zmizel neznámo kam.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vodovod Sun Nov 07, 2010 5:33 pm

Newermind Irenami
Ani si nevšimol že ten znudený chlapík zmizol. Keď naňho ten druhy chlapík vypálil 3 shakahou, Newermind nemal šancu sa im vyhnuť tak sa rozbehol priamo proti tomu strednému. Keď bola ta strela blízko neho, svojim zanpakutom ju preťal aby zmiernil zranenia. Keď už bol dosť blízko toho týpka rozmahol sa mečom po krku.
vodovod
vodovod

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Sun Nov 07, 2010 5:38 pm

Ohnivá střela mu celkem solidně popálila pravou ruku, takže držení meče bylo již těžší.

On

Když se po něm Newermind napřáhl mečem použil shunpo a dostal se za Newerminda. "Bakudo no 4, Hainawa." Vyslal proti němu poutací kido.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vodovod Sun Nov 07, 2010 6:26 pm

Newermind Irenami
Kidu sa vyhol a reťaz ,ktorá pomocou kida vznikla, presekol a zaútočil priamo na aortu.
vodovod
vodovod

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 7 z 17 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 17  Next

- Similar topics