Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Karakura Town

+13
Lus
joemandel
Bloodkick
Solas
vodovod
dead wind
Miss_Atlantis
Zirvith
Myamoto Usagi
Yuki-onna
Shinichi
Krumla
Red
17 posters

Strana 12 z 17 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17  Next

Goto down

Karakura Town  - Stránka 12 Empty Re: Karakura Town

Příspěvek pro Suki Wed Dec 01, 2010 8:53 pm

Suki Taiketo

Když tak očima pročesávala okolí, stihla zpozorovat deset pohybujících se cílů, které se nepochybně řítily přímo na ně.
Hollow! Já to věděla!
"Hitsuto, na dvou hodinách!" křikla a její ruka vystřelila tím směrem. Rychle se dostala ven z gigaie. S tímto tělem by se stali lehkou obětí. Na nic nečekala a vyrazila jim naproti, přitom tasila zanpakuto. V očích se Suki lesklo odhodlání.
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Počet příspěvků : 995
Datum registrace : 27. 09. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Wed Dec 01, 2010 9:30 pm

Akio Ukitake

V rukou protočí zanpakuto a postaví se do obranného postavení, kdy jeden meč má před sebou a druhý vedle sebe.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Wed Dec 01, 2010 9:30 pm

Lus Ayazaki

Vážně ti nic není? Pohlédnu na Bulice. Dřív, než se stihnu zeptat, co se vlastně stalo, mi vše řekne. Vysoukám se ze svého gigai a popojdu kousek dál, až ke konci střechy. Hlavně na sebe dávej pozor ty. Začnu se rozhlížet, zda cosi černé nezahlédnu. Zkoumám každý pohyb, otáčím se za každým zvukem, ale nikde nic nevidím. Zaútočit a zmizet? Ne, to se mi nezdá, určitě to zaútočí znovu. Rukou uchopím rukojeť zanpakuto. Připravená se bránit nebo útočit, dál zkoumám okolí.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Počet příspěvků : 1093
Datum registrace : 07. 07. 10
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rei Wed Dec 01, 2010 9:52 pm

Takara

"Oh, skvelé, už som si myslela, že necháte dámu čakať." Odvetí s kúzelným úsmevom diplomata na oboch mužov a následuje ich cez bránu. Lepšie, než očakávala.
Rei
Rei

Počet příspěvků : 240
Datum registrace : 24. 12. 09

http://blindingreverie.tumblr.com/

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bloodkick Fri Dec 03, 2010 9:32 am

Hitsuto

Byl jsem zamyšlený a ničeho jsem si nevšímal když najednou Suki něco zakřičela tak jsem se jen ohlédnul a uviděl jsem několik hollow Sakra Deme na to řekl jsem si a všimnul si že Suki už vyrazila tak jsem taky vyskočil z Gigaie a rychle tasil zanpakuto Slečny mají přednost řekl jsem Suki a běžel jsem za ní
Bloodkick
Bloodkick
Člen 10. Divize

Počet příspěvků : 216
Datum registrace : 16. 08. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Fri Dec 03, 2010 2:31 pm

Akio Ukitake

Shledá obrané postavení neúčinným, tak chytne meče do natažených rukou a rozběhne se proti hollowům. Nedaleko od nich se roztočí jako káča-smrtící káča a vpadne mezi ně.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Fri Dec 03, 2010 2:51 pm

Od hollow se směrem v Akiově směru snesla tři modrá cera, která okolo sebe šířila led. Jejich spirituální síla nebyla malá, avšak ani nijak vysoká.

Střechu, na které byla Lus s Buličem zahalila modrá záře. Velká síla zasáhla onen barák a totálně zničila střechu. Lus díky svým zkušenostem poznala, že se jednalo o několika násobně cero.

Skupina okolo Suki stihla zpozorovat, že se skupinka rozdělila, teď se již cíle pohybovaly po jednom a nečekaně měnily trajektorii letu, což značně zamezovalo jejich odhadnutí.
dead wind
dead wind
Zástupce kapitána 1. divize

Počet příspěvků : 1585
Datum registrace : 15. 06. 10
Věk : 32

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Fri Dec 03, 2010 2:56 pm

Akio Ukitake

Se v letu přestane točit. Jedno cero nasaje zanpakutem a vystřelí jej zpět. Ihned potom se pokusí se pomocí shunpa dostat z dosahu oněch cer.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Fri Dec 03, 2010 3:00 pm

Vrácené cero sundá dva hollowi, třetí však nelení a uhne. Rozletí se směrem k Akiovi, z pod jeho pláště se vysunou obrovské drápy. Člověk by řekl, že nic tak velkého se pod pláštěm nenachází. Avšak hollow nebyl zase tak obyčejný, okopíroval od Akia jeho pohyby a sám začal rotovat směrem k němu.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Fri Dec 03, 2010 3:04 pm

Akio Ukitake

Kopírujeme co?Pousměje se Akio prudce oddechujíc.Ale bude to stačit? Namíří na něj prst a vyřkne snad jediné Hado které umí.Hado no 4-Byakurai!
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Fri Dec 03, 2010 3:30 pm

Bulic

Při modré záři jsem věděl že je zle tak jsem se Shnupem přemístil na druhou střechu kousek od střechy tehdejší. Ještě před tím sem na Lus křknul Zmiz od tam tut. Když pak pohlédnu na záři z jiného úhlu vidím tam několik Hollow jak stříli cero Mylsel jsem si to že to bude cero. Hado no 31 shakaho.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Počet příspěvků : 749
Datum registrace : 15. 04. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro joemandel Fri Dec 03, 2010 4:35 pm

Renmaru Houkazaki

Už ma nebavilo len tak postávať, rozhodol som sa, že sa zapojím do boja a že pomôžem jednej zo skupín.
"Tak poď. Alebo tam budeš len tak postávať?" na to som vytiahol svoj zanpakutou.
joemandel
joemandel

Počet příspěvků : 449
Datum registrace : 20. 09. 10
Věk : 35

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Fri Dec 03, 2010 7:17 pm

Lus Ayazaki

Když zahlédnu záři, ihned skočím na vedlejší střechu. Cero? Pohlédnu směrem, odkud to přišlo. Moc toho však přes prach z vedlejší budovy nevidím a proto se přesunu nad budovy. Tak tamhle je. Pohlédnu dolů. Na nic nečekám, vytasím zanpakuto a po tom, co Bulic použije hado na něj několikrát zaútočím.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Fri Dec 03, 2010 11:15 pm

Suki Taiketo

V běhu se zarazila, cíle se změnily. Začaly se pohybovat nezávisle po sobě, takže bylo složité odhadnout, co mají v plánu. Suki stále v ruce svírala zanpakuto. Byla ráda, že se Hitsuto hned zorientoval. Přeci jenom nebyla si ještě úplně tak jistá..
Dala se do klusu, cítila adrenalin, který se začal pomalu rozlévat jejím tělem. Na nic nečekala a shunpem se přemístila pod skupinu. Vyskočila do vzduchu a nohou se odrazila od jedno z nich a jistým výpadem sekla po dalším, co zrovna proletěl kolem ní. Suki byla hodně soustředěná, nevnímala nic jiného než jejich pohyby. Pohybovala se dost rychle, doufala, že to bude stačit.
Stale přitom myslela na vybušné svitky, které se nacházely v její tašce. Prosté, ale většinou učinné. Přeci jenom, když se poprvé ocitla v úzkých s Kyouheiem, tak jim to taky zachránilo život, tak proč by to nemohlo vyjít zase? Brala to jako záložní plán, jeden měla ukrytý v rukávu..
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Sat Dec 04, 2010 10:08 am

Nakonec to dopadlo, tak jak dopadlo. Ve chvíli, kdy byli všichni připraveni na boj nebo již bojovali se hollow rozutekli. Mizeli různými směry, jejich reiatsu se utlumilo, takže se nedali ani vystopovat.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sat Dec 04, 2010 11:58 am

Akio Ukitake

Podivné...musím najít ostatní.Vrátí se k budově a i s gigaiem seskočí do ulic....pak si do něj vleze a vydá se hledat zbytek skupiny.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Sat Dec 04, 2010 1:02 pm

Bulic

Zmizeli... i jejich Reiatsu se vypařilo.. Skočím k Lus a řeknu Měli bychom se vrátit k tomu kde sme přestali. Najdu svůj gigai a nasoukám se do něj a jdu směrem k té výloze kde Lzus objevila čajíčky. To nebyli normální hollow byli mnohem silnější... Jdu a vypadám velice zamyšleně.
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Sat Dec 04, 2010 1:09 pm

Suki Taiketo

Co to je?!
Zrovna ve chvíli, když Suki čekala, že se trefí do jednoho z hollow se všechno změnilo. Zmizeli a nezůstalo po nich zhola nic. I jejich reiatsu se utlumilo.. Dopadla na zem a vzhlédla k nebi. Pak se otočila na Hitsuta.
"Tak nic.." pousmála se. "Nejspíš by jsme měli pokračovat v našem úkolu a dostat se na severozápad. Cestou možná někoho potkáme.. Snad jsou v pořádku, kdo ví, jestli se jim nestalo něco podobného.." hlesla a sledovala jeho reakci. Přeci jenom to, že momentálně měla větší funkci ona neznamenalo, že jí nebude zajímat jeho názor.. Ba naopak..
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sat Dec 04, 2010 1:13 pm

Akio Ukitake

Po chvíli chůze zahlédne v postraní uličce něco povědomého...když k tomu jde blíž zjistí, že to není to ale ono...tedy dokonce ona..byla to suki a kolem ní bylo pár dalších shinigami v Gigaích.Pfuu..našel jsme vás...viděli jste ty hollow??
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bloodkick Sat Dec 04, 2010 1:34 pm

Hitsuto

stál jsem a sledoval jsem jak Suki skočila po hollowech kteří se vzápětí rozprchli Hm ... Asi bysmě měli pokračovat řekl jsem Suki ale při tom jsem stále sledoval okolí Zvláštní ... to bylo jako by se vypařili Neměl bych nad tim přemejšlet řekl jsem si a promnul jsem si oči a ucítil jsem známe reiatsu a pak i známý hlas ááá Taichou zdravim ... já skoro nic neviděl ... vydal jsem ze sebe a skočil jsem do Gigaie
Bloodkick
Bloodkick
Člen 10. Divize

Počet příspěvků : 216
Datum registrace : 16. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Sat Dec 04, 2010 2:15 pm

Lus Ayazaki

Ještě než stihnu zaútočit, hollow se rozutečou. Oni utíkají? Pozoruji, jak mi hollow mizí před očima a než stihnu něco udělat, už jsou pryč. Co se to tu děje? Vlezu si zpátky do svého gigai a slezu ze střechy. Dohoním Bulice a zamyšleně pohlédnu na nebe. Je to divný... to počasí, ti hollow... něco se tu děje.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Sat Dec 04, 2010 3:35 pm

Bulic

Ano je to divné Lus.... Podle mého to nebyli klasičtí Hollow... Došli jsem k tomu obchůdku s čajem.. Lus jaký čaj máš ráda???? A vlastně za co by sis ho koupila nemáme tu asi peníze. Začnu šacovat celé moje oblečení a hledám peníze. Snad nám něco dali sakra ....
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Sat Dec 04, 2010 4:00 pm

Lus Ayazaki

Pohlédnu na Bulice. Právě jsme byli napadeni hollow a on se tu stará o čaje a peníze? Teď bychom neměli nakupovat ... copak už jsi zapomněl, kvůli čemu tady jsme? Měli by jsme zjistit, co se děje.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bulic Sat Dec 04, 2010 4:03 pm

Bulic

Nic mon nezjistíme když se náš nepřítel zjevil na okamžik a zase beze stopy zmizl... de by sme měli pátrat ??? Jestli znáš někoho kdo by nám mohl pomoct povídej.. Jinak by chom se měli chovat normálně aby sme zapadali..
Bulic
Bulic
Člen 7. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro joemandel Sat Dec 04, 2010 4:30 pm

Renmaru Houkazaki

Ledva som vytiahol zanpakutou, už boli všetci preč.
"Tak a je po paráde. Zbytočná námaha." povedal som len tak. Naskočil som do gigaia pokračoval som v ceste s Hirukom.
"Ľudský svet bude asi pekne nudné miesto." dodal som.
joemandel
joemandel

Počet příspěvků : 449
Datum registrace : 20. 09. 10
Věk : 35

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 12 z 17 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17  Next

- Similar topics