Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

1. divize, Centrála 46, Soukyoku

+25
Hiruko
Bulic
Kurotsuchi Midori
Suki
Bloodkick
Firel
Darlian
Zirvith
Yuki-onna
Shinichi
Myamoto Usagi
Satoshi
Red
Spectral
joemandel
Lus
vodovod
Maršál Křída
Misman
Arinoki
Solas
Sode
Raiden
Miss_Atlantis
dead wind
29 posters

Strana 3 z 20 Previous  1, 2, 3, 4 ... 11 ... 20  Next

Goto down

1. divize, Centrála 46, Soukyoku - Stránka 3 Empty Re: 1. divize, Centrála 46, Soukyoku

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Sep 18, 2010 10:53 pm

Shounagon Sei

"Chceš přesné rozkazy? Mobilizuj jednotku, buďneustále ve střehu a čekej na rozpiz posílených hlídek, které ti pošlu, víc momentálně dělat nemůžeme. Ne dokud si nepromluvím se Satoshim, pak snad budeme moudřejší. Pokus nemáte nikdo žádné další návrhy, myslím, že to můžeme rozpustit. A Mitoshi... jestli se tvůj kapitán zase jen tak zjeví a nebude jevit zájem se za mnou zastavit, dožeň ho sem třeba holí, jasné?!"
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

1. divize, Centrála 46, Soukyoku - Stránka 3 Empty Re: 1. divize, Centrála 46, Soukyoku

Příspěvek pro Solas Sat Sep 18, 2010 10:56 pm

Akio Ukitake

Beze slova odejde.Zamíří si do divize kde se usadí na svém oblíbeném stromě.Nedozvěděl se nic nové tak divizi svolávat nebude.Usne.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Sep 18, 2010 11:11 pm

Shounagon Sei

Už nějakou chvíli to cítila. Dělo se něco... velkého. Něco mocného a strašného. nebyla si jistá, ale nechtěla riskovat, zrovna teď...
"Raidene?" oslovila svého bývalého žáka, než opustil poradní místnost. "Někam zaletíme. Není tvé zanpakutou už moc unavené? Není to zrovna blízko..."
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sat Sep 18, 2010 11:29 pm

Raiden Tomisura

Chystal jsem se k odchodu a najednou jsem dostal velmi nepříjemný pocit. Reiatsu, Yoshiro...? Najednou jsem ucítil malý záchjev Reiatsu a pak náhle zmizelo. Sever... ale kdepak Východ! A nebo sever? Nevím asi nikam nepoletímPak se ozvala babča. Moje Zanpakuto ne a ani já ne. Vytasil jsem prudce zanpakuto. BAN-KAI Kumori farukonkingu Pohltilo mě stříbrné Reiatsu a okolo mě se vytvořil středně velký kráter takže až zdi místnosti popraskali a krátel byl i částečně pod nimi. Ach jo takový bordel tu babče udělám. Z Reiatsu se ozvalo Farukon no ao gin no tsubasa V tu chvíli Reiatsu zmizelo a uprostřed kráteru jsem stál já v diamantovém brnění, se zářícím mečem a křídly. Tak jo babčo proletíme se. Jediná zvláštnost na mě byla poznat že jsem již na sobě neměl svůj slamák. Meč jsem zasunul opatrně za obi a jednou rukou jsem ukázal na strop. Hado no. 4 Byakurai. Od ruky mi vyšlo Kido obyčejného 4. levelu ale díky tomu že jsem v Bankaii bylo mnohem silnější. Ve stropě se udělala díra jak vrata a já popadl babču do náruče a letěli jsme směr směrem ze Seireitei Tak jo Babčo kudy máme letět? Pak jsem použil Shunpo a během okamžiku jsme byli za hranicemi Seireitei kde jsem se zastavil a čekal na instrukce. Ještě že můj Bankai navyšuje mojí rychlost a i vše ostatní.

Naposledy upravil Raiden dne Sat Sep 18, 2010 11:45 pm, celkově upraveno 2 krát
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Maršál Křída Sat Sep 18, 2010 11:35 pm

Hideki Kanegawa

Beze slova stál na kraji místnosti a zamyšleně se drbal na hlavě, přitom pozoroval otvor ve stropě.
To je materiál... pomyslel si smířlivě, oprášil se, založil ruce a vyšel ze zdevastované místnosti.
Maršál Křída
Maršál Křída

Počet příspěvků : 841
Datum registrace : 21. 08. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Sep 18, 2010 11:49 pm

Shounagon Sei

"Na jih.... Víš ale mohls to vzít oknem..." povzdechla si vrchní velitelka, která už neměla šumák, takže se odmítala rozčilovat.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Misman Sun Sep 19, 2010 8:43 am

Mitoshi
Ještě než So-taichou odletěla tak jsem utrousil poznámku : Hůl nemám, takže použiji své kladivo.
Pak jsem jejich odchod bral jako rozpuštění.
Proto jsem se spěšně vydal ke kasárném šesté divize.
Misman
Misman
Zástupce kapitána 9. divize
Zástupce kapitána 9. divize

Počet příspěvků : 588
Datum registrace : 13. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Sun Sep 19, 2010 9:20 am

Izanagi Kentaro

S znuděným výrazem se díval na to divadlo, které se v místnosti první divize odehrávalo. Neměl chuť cokoliv dělat s bandou vystrašených pytlíků. Odebral se do své divize, kde opět sedl na svůj domnělý trůn a spal.
dead wind
dead wind
Zástupce kapitána 1. divize
Zástupce kapitána 1. divize

Počet příspěvků : 1585
Datum registrace : 15. 06. 10
Věk : 32

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Tue Sep 21, 2010 9:23 pm

Kasumi Haruka

Pozorně vnímá vše, co se projednává. Ale nějak nedává najevo svoje názory. Raději si to nechá projít hlavou, a až pak se k tomu vyjádří. Po ukončení okamžitě a beze slova opouští místnost i pozemky 1.divize.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Počet příspěvků : 1981
Datum registrace : 28. 10. 09
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vodovod Sun Sep 26, 2010 5:50 pm

Newermind Irenami
Nasledoval divneho chlapika az po kasarne 1 divizie.
vodovod
vodovod

Počet příspěvků : 382
Datum registrace : 19. 08. 10
Věk : 27

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Sun Sep 26, 2010 5:54 pm

Lus Ayazaki

Pomalými kroky kráčela kasárnami první divize až nakonec došla ke kanceláři vrchní kapitánky. Chvíli stála před dveřmi, pak však zaklepala a vstoupila dovnitř. [b]Dobrý den, jsem Lus Ayazaki, členka sedmé divize a přicházím sem kvůli použití shikai na cvičišti nováčků."
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Počet příspěvků : 1093
Datum registrace : 07. 07. 10
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Sep 26, 2010 5:56 pm

Tougou

dovedl Irenamiho až ke kanceláři nejvyšší velitelky, Shouhagon Sei. Potom mu pokynul, aby vstoupil dovnitř. Když tak učinil, následoval ho a postavil se kamsi do temného rohu, kde splynul se stínem.

Za stolem seděla stará žena. Měla na sobě vlněné šaty, šál, spoustu náramků a náhrdelníků a v neposlední řadě kapitánské haori první divize. Vypadala velice rozčileně a házela si do sklenice vodou, která před ní stála, jeden šumák za druhým. Dlouhou chvíli nic neříkala.

Strážný

který se zjevil bůhvé odkud, zadržel Lus, než vstoupila do kanceláře.
"Shounagon-sama vás přijme za chvíli," řekl Lus smířlivě a pokynul jí, aby si zatím sedla na lavičku, která byla nedaleko dveří do kanceláře.

Naposledy upravil Miss_Atlantis dne Sun Sep 26, 2010 6:44 pm, celkově upraveno 1 krát
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vodovod Sun Sep 26, 2010 5:58 pm

Newermind Irenami
Ked uvidel aka je vrchny kapitanka nervozna pochopil ze ma pruser. Ked vstupil do kancelarie hodil sa na kolena po vedal.Dobry den vrchni kapitanko, proc ste me povolala ?
vodovod
vodovod

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Sun Sep 26, 2010 6:03 pm

Lus Ayazaki

Zůstane tedy před kanceláří a sedne si na lavičku. Vyčkává, než si jí vrchní kapitánka zavolá.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro joemandel Sun Sep 26, 2010 6:20 pm

Renmaru Houkazaki

Opatrne prikročím k miestu. Najprv strčím dnu jednu nohu a potom vojdem dovnútra celý.
Bol som trochu netrpezlivý, ale koho to trápi? Mňa nie. Ostatní sa netrápia pre mňa a ja sa netrápim pre nich. Takto sa vyhýbam stresu. Stojím pred kanclom a čakám, čo sa bude diať. Ako sa zdalo, nie som tam sám. Boli tam aj moji známi z tréningu. Dovtípil som sa, že asi budú problémy.
joemandel
joemandel

Počet příspěvků : 449
Datum registrace : 20. 09. 10
Věk : 35

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sun Sep 26, 2010 6:33 pm

Kasumi Haruka

Blížila jsem se ke kasárnám 1.divize. Nakonec jsem došla až k nim a rovnou jsem zamířila ke kanceláři vrchní kapitánky. Když jsem byla u ní, všimla jsem si Lus. Nějak jsem se s tím ale nezdržovala. Zaklepala jsem na dveře a následovně vešla. Mírně jsem na pozdrav pokývla hlavou se slovy. Zdravím, vrchní kapitánko. Takže, kde je ten problém? Zeptala jsem se vrchní kapitánky a vše ostatní kolem jsem nevnímala.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Sep 26, 2010 6:50 pm

Shounagon Sei

jen skřípala zuby. Když vešla kapitánka druhé divize, konečně promluvila.
"Newermind Irenami připravil při tréninku o život jiného shinigamiho. Jeho případ bude projednávat Centrála 46, do té doby ho zajistěte ve vězení." Obrátila oči k Irenamimu. "Mladej, nevím, co tě to napadlo, tak ostře útočit při tréninku, navíc na pozemku kasáren nováčků. Je to možná moje vina, protože jsem odvolala Yasumara a nikdo na vás chvíli nedohlížel, ale shinigami musí i sám umět posoudit, co je přiměřené a co už je trochu moc. Seireitei je v problémech, nemůžu posílat svoje lidi, aby chodili věčně dětem za zadkem a učili je, co se nemá. Zabití spolubojovníka je těžký zločin, připrav se, že podle toho budou vypadat následky."
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vodovod Sun Sep 26, 2010 6:54 pm

Newermind Irenami
Sa otocil ku kapitanke 2 divizie.A povedal: Ak by som to neurobil ten shinigami by mi urobil dieru do hlavy a tym by ma zabil, bola to cista sebaobrana, ale dobre som pripraveny niest nasledky.
vodovod
vodovod

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sun Sep 26, 2010 7:14 pm

Kasumi Haruka

Přikývla jsem vrchní kapitánce. Rozumím, postarám se o to. Pak jsem jen na chvíli sklouzla pohledem na Irenamiho. Nováček... Pomyslela jsem si krátce. Když dovolíte, vrchní kapitánko, okamžitě ho odvedu.... Tedy, pokud mi nechcete ještě něco zdělit. Řekla jsem a čekala jsem, jak se kapitánka vyjádří. Při celém tom dění v kasárnách 1.divize se mi z tváře neztratil můj trochu přísný a odhodlaný pohled.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Sep 26, 2010 7:56 pm

Shounagon Sei

"Samozřejmě bude soud, kam povoláme všechny svědky toho souboje," kývla na Irenamiho. Bylo vidět, že mu nepřeje nic zlého, i když je na něj naštvaná. "Ne, to je vše, Kasumi-chan, postarejte se o něj," pokynula Irenamimu a Kasumi ke dveřím.

Když vyšli, strážný pustil dovnitř Lus a Renmarua.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vodovod Sun Sep 26, 2010 8:02 pm

Newermind Irenami
Ked odisiel s kapitankou 2. divizie a vysiel z kasaren 1 divizie opytal sa jej.Tak co ma teda caka ?
vodovod
vodovod

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lus Sun Sep 26, 2010 8:07 pm

Lus Ayazaki

Doba, kterou sedí před kanceláří vrchní kapitánky se zdá jako věčnost. Když už přestává věřit, že to čekání skončí, otevřou se dveře a vyjde Newermind s doprovodem kapitánky druhé divize. Poté je vpuštěna spolu s Renmarem dovnitř. Dobrý den, Shounagon-sama.
Lus
Lus
Člen 8. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sun Sep 26, 2010 8:16 pm

Kasumi Haruka

Dle rozkazu..... Následuj mě. Řekla jsem Irenamimu a vyšla jsem z kanceláře. Irenami mě samozřejmě následoval. Co tě čeká? Myslím, že to ti už oznámila vrchní kapitánka. Nechce se mi to opakovat, ale budiž. Zkrátka si teď chvíli pobudeš ve vězení. Než se Centrála 46 rozhodne, co s tebou udělá. Pokračovali jsme až, jsme opustili pozemky 1.divize. Dále jsem si po cestě Irenamiho bedlivě hlídala, aby náhodou něco nezkoušel.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vodovod Sun Sep 26, 2010 8:19 pm

Newermind Irenami
Vezenie ? Som tu estelen 2. den a uz vezenie? Tentokrat som zabodoval no.Dufam ze sa to co najskor skonci.Povedal a nasledoval Kapitanku 2. divizie az do vezenia.
vodovod
vodovod

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro joemandel Mon Sep 27, 2010 7:11 am

Renmaru Houkazaki

Keď vstúpim dovnútra, radšej nepoviem ani slovo. Zachovám kamennú tvár a na pozdrav sa pokloním. Nevedel som čo ma čaká, avšak ja nie som ten, kto ho zabil. Ale koniec koncov, bol to blázon. Strieľal byakurai po celom cvičisku. Ostatní sa len bránili, hoci ten posledný útok...hmm. Čo bude asi s tým, čo to spískal? Kašľať na to. Odnesiem si odtiaľto čo mi patrí a odídem do kasární.
joemandel
joemandel

Počet příspěvků : 449
Datum registrace : 20. 09. 10
Věk : 35

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 3 z 20 Previous  1, 2, 3, 4 ... 11 ... 20  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: