Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

1. divize, Centrála 46, Soukyoku

+25
Hiruko
Bulic
Kurotsuchi Midori
Suki
Bloodkick
Firel
Darlian
Zirvith
Yuki-onna
Shinichi
Myamoto Usagi
Satoshi
Red
Spectral
joemandel
Lus
vodovod
Maršál Křída
Misman
Arinoki
Solas
Sode
Raiden
Miss_Atlantis
dead wind
29 posters

Strana 7 z 20 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20  Next

Goto down

1. divize, Centrála 46, Soukyoku - Stránka 7 Empty Re: 1. divize, Centrála 46, Soukyoku

Příspěvek pro Solas Wed Oct 13, 2010 6:33 pm

Akio Ukitake

Trosky domu se nijak nehýbou....Kapitán ukitake je buďto mrtvý nebo omráčený.Co z toho však nikdo neví jelikož není vidět.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

1. divize, Centrála 46, Soukyoku - Stránka 7 Empty Re: 1. divize, Centrála 46, Soukyoku

Příspěvek pro Raiden Wed Oct 13, 2010 9:06 pm

Raiden Tomisura

Nevěděl jsem jestli mám jít na pomoc Akiovi nebo Mitoshimu. Přeci jen Akio byl kapitán a tak jsem zvolil Mitoshiho. Zaměřil jsem se na psa vytasil zanpakuto a za pomoci shunpa jsem se ocitl nad ním a snažil se ho propíchnout a tím ho přibodnout k zemi. Zemři potvoro ďábelská! Hlesl jsem a doufal jsem že můj útok výjde.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Oct 13, 2010 9:25 pm

Raiden -> Už jsi na tom opravdu špatně, i to shunpo tě unavilo víc, než jak tomu bylo za normálních okolností, kdy to byl naprosto přirozený způsob pohybu. Cítil jsi, že tvoje dočasně usměrněné a uspořádané reiatsu je už zase nahlodáváno působením z okolí.

Baru

se nejdřív zamračila na kapitána, který si dělal srandu z jejího nedostatečného oblečení, ale to ji v následujícím okamžiku přešlo, když si hleděla z očí do očí s bestiálním hollow psem a jediné, co jeho zuby dělilo od jejího ksichtíku, byl právě Akio, který ho držel za nohu. Věděla, že v boji by jim moc platná nebyla, tak se radši uklidila do ústranní, ale po očku se rozhlížela, jestli v okolí není nějaká vhodná zbraň. Ne že by nevěřila třem kapitánům a Mitoshimu, že na ni toho psa nepustěj, ale jistota je jistota...

Yasumaru

"Víte, to je tak, kapitán Ruyichi se nepohodl se Sei-sama, takže bych na chvíli poslán do světa lidí a já jsem ho zastoupil, ale jsem si jistý, že hned jak se vrátí..." vysvětloval, když tu si všiml, že Akio ho už dávno neposlouchá, protože bojuje na život a na smrt s nějakou potvorou. "E...?" řekl mírně nejistě.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Misman Wed Oct 13, 2010 9:28 pm

Pes
Až s obdivuhodnou rychlostí se skoro vyhl Raidenovu útoku - povedlo se ti mu pořezat bok. Když se pes ale vzdálil, jeho zranění se zregenerovalo.
Teď upřel svůj pohled na Raidena a Mitoshiho.
Před maskou se mu znovu začalo nabíjet Cero, nutno dodat že podstatně rychleji než posledně.
Misman
Misman
Zástupce kapitána 9. divize

Počet příspěvků : 588
Datum registrace : 13. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Wed Oct 13, 2010 9:33 pm

Akio Ukitake

Jedna ze stěn, která se zřítila vcelku se začne chvět a pak se převrátí.Za ní stojí Akio.Až na pár odřenin a popálenin vypadá v pořídku i když trošku dezoriantovaný z nárazu.Koukne na Baru a Yasumara,Pak se usměje.
Spoiler:
Bude to v pohodě.Pomalým krokem se vydá k psovi,Raidenovi a
pak zařve na psa.Ale...notak..začali jsme to my dva..my dva to i ukončeme.JE klidnější protože se mu dočasně podařilo hollowa potlačit.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Misman Wed Oct 13, 2010 9:43 pm

Pes
Cero vyletělo až moc rychle směr Mitoshi a Raiden.
Pes se potom otočil na Akia.
Zdálo se, že vnímá. Že vnímá až moc dobře...
V tom znovu otevřel tu parodii tlamy a kolem Akia proletělo něco jakoby modrá mlha, a pak to vletělo přímo do otevřených "úst" psa.
Po chvilce nečinnosti se pes opět zvětšil. Akio ho měl tak něco málo nad pas.
...
A v tom vám to došlo. Ten pes pohlcoval duševní energii. Tu energii, ze které je téměř všechno v Soul Society. Zdi, domy, zem.
Misman
Misman

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Wed Oct 13, 2010 9:48 pm

Akio Ukitake

Koukne na onu mlhu....Tak takhle to je...pohlcuješ duševní částice...a používáš je abys zvyšoval svou sílu....velmi hezký skill....ale promiň..přeci jen jsme nepřátelé.Zvedne ze země kámen velikosti jablka.Ten hodí psovi do hlavy...za jediným důvodem...aby jej přiměl na sebe zaútočit.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Misman Wed Oct 13, 2010 9:54 pm

Pes
I kámen se před psem rozprskl na mlhu a pak do něho vletěl... jakým otvorem to nechám na vás.
Jeho reiatsu od začátku boje celkem stouplo...
Pak se pes rozběhl s úmyslem spapat Akia.
Misman
Misman

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Wed Oct 13, 2010 9:59 pm

Raiden Tomisura

Ceru jsem uhl jen o kousíček a to díky tomu že jsem použil další Shunpo a to mému stavu moc nepomohlo. Navíc jsem ztrácel schopnost odolávat účinkům bouře. Sakra znovu ten temný pocit. A k tomu čokl sající Reiatsu z okolí na kterého fakt teď nemám náladu. Hlasitě jsem oddechoval a díval se na bojujícího Akia. Snad to zvládne beze mě.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Wed Oct 13, 2010 10:01 pm

Akio Ukitake

Stojí....a čeká....čeká..čeká...pes se blíží a on...nic nedělá.....a pak...začne uvolňovat velké množství reiatsu...a to není Bílé jako většinou...tentokrát je Černobílé.NA jeho tváři se objeví úsměv.Všechno a nic....Pak se jeho pěst prudce vyřítí k psově masce.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Oct 13, 2010 10:56 pm

Baru

Navzdory situaci se jí na tváři usadil její až příliš obvyklý výraz, který říkal, že si o některém z přítomných myslí svoje a není to zrovna moc pozitivní. Touha jejího kapitána po heroismu a patosu ji zkrátka dokázala vždycky rozčarovat, i když by se aspoň v této chvíli, kdy mohla co nevidět umřít spolu se všemi okolo, měla nad to povznést... no, nepovznesla.
"Zajímavá podívaná, že?" usmál se Yasumaru, když viděl, jak se Baru tváří. Zřejmě další z těch, kterým plně nedocházelo, jak vážná situace byla. Sáms e do boje nezapojoval. Považoval by to za projev neúcty, kdyby se připletl některému z kapitánů Gotei 13 do souboje.
"Ano... velmi..." řekla Baru s nádechem ironie.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Misman Thu Oct 14, 2010 6:24 am

Akio psa trefil neskutečnou silou. Ten se proletěl skrz několikl zdí pryč.
Ale že by i po takové ráně nebyl mrtvý? Jeho reiatsu zůstalo, ale bylo na cítielném minimu.
Misman
Misman

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Thu Oct 14, 2010 7:30 am

Akio Ukitake

Jeho pravá ruka je po střetu s psovou maskou nějak podivně zdeformovaná a vůbec nevypadá že by se ještě dala použít.Stále žiješ???5ekne Akio udiveně na psa a dojde k zanpakuto zapíchlé v zemi.Vytáhne meč levou rukou s dojde až k psovi..ten leží na zemi...ale stále žije.Je čas....Stoupne mu na krk a mečem mu zatlačí proti masce.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arinoki Thu Oct 14, 2010 7:53 am

Arinoki Kenkyosshou

Právě jsem doběhl na určený místo..a snažím se zjistit co se tady děje..Tak se tedy zeptá ,,Co se tad děje?!"
Arinoki
Arinoki

Počet příspěvků : 460
Datum registrace : 21. 11. 09
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Thu Oct 14, 2010 1:33 pm

Kasumi Haruka

Přibližovala jsem se k místu shromáždění. Ale objevila jsem se kousek mimo ten zmatek a snažila jsem se být prozatím nezpozorována. Jak jsem se totiž přibližovala, bylo mi čím dál tím víc jasné, že se tu něco děje a že bych se do toho neměla zaplést, přinejmenším, hned co přijdu.
Zastavila jsem proto na střeše jedné z domů, odkud bylo vidět, co se děje. Přikrčila jsem se, abych mě nikdo neviděl a svoje reiatsu jsem jakoby ,,uzavřela do sebe" čímž jsem si ho udržovala silné a zároveň nevyzařovalo do okolí.
Snažila jsem se co nejrychleji pochopit situaci, abych případně, kdyby šlo do tuhého, mohla zasáhnout. Prozatím mi přišlo, že to ale zvládnou i beze mně. Taky mi bylo jasné, že je tu bouře mnohem silnější, něž v jiných částech Seireiteie.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Počet příspěvků : 1981
Datum registrace : 28. 10. 09
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Maršál Křída Thu Oct 14, 2010 3:18 pm

Hideki Kanegawa

Se po nějaké chvíli objevil na místě schůze. Cestou se párkrát pozastavil a chvilku hleděl na tu fascinující ukázku na nebi, přecijen, tohle tu dlouho nebylo.

No každopádně, když se objevil na místě, naskytla se mu velmi nečekaná podívaná! Ukitake mladší stojí na krku nějakého podvraťáka bílé barvy a tlačí mu do hlavy zanpakuto.
Taicho se beze slova přesunul trochu dále s množstvím otázek, které sám sobě v mysli kladl.
Maršál Křída
Maršál Křída

Počet příspěvků : 841
Datum registrace : 21. 08. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Misman Thu Oct 14, 2010 5:02 pm

Potom co Akio přišel za psem, byl svědkem opětovného konzumování stěny...
V otm se ale něco stalo.
Výbuch reiatsu odhodil Akia zpátky na místo kde měli být shromážděni kapitáni.
Psovo reiatsu se extrémě zvýšilo a taky se změnilo...
Zachvíli vyšel z díry do které byl odhozen...
Ale už nebyl pes...
Byl to kolem dvou metrů vysoký rádoby vlkodlak, který měl přes celou tlamu Hollow masku. Obrovska´chlupatá obluda...
Než kdokoliv stačil cokoliv udělat, tak se rychle rozběhl na Baru...
...
Baru letěla stranou... z cesty ji odstrčil vícekapitánj 6. divize.
Misman
Misman

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Thu Oct 14, 2010 5:04 pm

Vlkodlak, nebo co to vlastně bylo, si to mířil na Mitoshiho, který neměl moc času na jakoukoliv obranu. Když v tom.... Srazila ho stranou celkem slušně mířená ničivá vlna reiatsu. Vlček se proletěl o pár metrů dál, nečekal to. Na střeše budovy o kousek dál stála známá osoba se Zanpakuto v ruce.

Yoshiro

Mávl jsem rukou.. Čau. Měl jsem o dost delší vlasy než dříve a moje oblečení bylo trochu zdevastované. Vlastně, v pořádku byl jen spodek mého bojového setu. Vršek byl roztrhaný a vlál mi kolem pasu. Sledoval jsem všechny, dlouho jsem je neviděl...
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Počet příspěvků : 3854

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Thu Oct 14, 2010 6:07 pm

Akio Ukitake

Výbuch jej odmrštil zpět mezi ostatní.Při pohledu na změněného psa se v něm ozve opět ten hlasNo tak..dej mi vládu nad svým tělem...zregeneruji ti ruku a porazím toho hollowa...Aki no tak...sám ji neochráníš!!!Akio usykne mezi zuby.Jeho pravá ruka je podivně zdeformovaná...kloub y záprstní kůstky jsou rozdrcené a ruka díky nim začíná jaksi bobtnat...loketní kloub je vyhozený a přetočený na opačnou stranu..celá ruka jen netečně visí.Yoshiro!!!Rád tě tu vidím...pomalu se rozkulhá k němu.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Misman Thu Oct 14, 2010 6:14 pm

Pes to hnusně schytal od Yoshira.
Rána ho zapasovala do blízské budovy.
Zhroucení oné budovy udělalo hodně prachu a... z něj vyletělo tmavě rudé Cero směrem na Bělovláska.

Mitoshi
Stál jsem tam a štěstím jsem nemohl nic říct. Kapitán byl tady
Misman
Misman

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Thu Oct 14, 2010 6:27 pm

Yoshiro

Seskočil jsem k nim dolů. Tohle bylo poprvé, co vlastně mohli vidět tu velkou jizvu, co se mi táhla od ramena až do středu zad. Pomalu jsem mířil k vlkovi, abych mu vysvětlil, že zaútočil na špatné osoby. Okem jsem koukl na to, jestli jsou všichni v pořádku. S Akiem bylo něco v nepořádku. Byl tu trochu bordel, Hollow si sem přišli na výlet a ta divná energie tomu taky moc nepomáhala, takže vycítit reiatsu i na několik metrů byl celkem problém. Ale za tu dobu, co jsem.. Prostě jsem měl dost času na to, abych zlepšoval svoje smysly a vnímání. Cítil jsem od Akia něco, co mě dost zarazilo.. Reiatsu Hollow, které se z něj dralo ven, pomalu však ustupovalo. Worgen Hollow už taky stoupal. Shunpem jsem se přesunul nad něj a napřáhl se Zanpakuto.. Lehni. Řekl jsem klidně a seslal na něj další vlnu, která ho měla přišpendlit k zemi.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Misman Thu Oct 14, 2010 6:40 pm

Hollowlk
Ty jsi po něm vyslal ničivou vlnu bílého reiatsu.
Mu se ale na konečcích drápu začala hromadit černá energie, a jakmile rukou mávnul směrem proti tobě, tak mu z ní vyletěla černá vlna ničivého reiatsu.
Pro případ nouze se ten Hollow stejně přesunul...
Misman
Misman

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Thu Oct 14, 2010 6:48 pm

Yoshiro

Střet obou útoků nedopadl dobře. Tlaková vlna odhodila jak mě, tak všechny okolo stojící. Neváhal jsem a shunpem jsem se přesunul o kus dál. Takže má podobný útoky jako já.. S tím na něj nemůžu, jinak to dopadne stejně jako teď.. I když. Možná má nějaký limit... Rozhodl jsem se to tedy zkusit znovu, jestli proti mě pošle ještě jednou ten svůj útok, tak nemá smysl s tím na něj dál útočit. Napřáhl jsem se a kolem meče se začalo shromažďovat bílé reiatsu.. Sekl jsem mečem proti nepříteli a seslal tak na něj další útok.. Shunpem jsem se přesunul na jiné místo a zabodl jsem Tenshi do země.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Thu Oct 14, 2010 6:54 pm

Akio Ukitake

Vlna reiatsu ho odhodí dál než ostatní jelikož stojí blíže.Skončí nekde za domem...hopadne přímo na ruku, ktera se se silným lupnutím vrátí zpět.Z úst se mu vydere nelidský výkřik...Pak se koukne na ruku.Takhle to nejde...neudržel bych ani Sogyo no Itsuwari.Nikde v okolí nikdo není tak si nenápadně nasadím vizardí masku.Ruka se s praskáním vrátí do normálu.Ač bolí je použitelná.Akiova maska se rozpadne....opře se o zeď a oddechuje....zregenerovat si část těla bylo náročné i v době kdy z vás něco necucalo energii.Pak přeskočí dům,vytáhne zanpakuto a zapíská.Yoshiro...podám ti pomocnou ruku...
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Misman Thu Oct 14, 2010 6:59 pm

Pes
Roztáhla obě ruce tak aby jedna mířila na vlnu od Yoshira a druhá na Akia. Pak jimi opět mávnul a z nich vyletělo něco podobného Yoshirově útoku.
Misman
Misman

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 7 z 20 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: