Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nováčci

+23
Amaru
Suki
Aspire
kioko matsuta
Ichigo88
joemandel
Hiruko
Red
Yuki-onna
Krumla
Spectral
Tertaxka
vodovod
Zirvith
Youmii
Myamoto Usagi
Bloodkick
Shinichi
Kage
Rei
Maršál Křída
Lus
Miss_Atlantis
27 posters

Strana 25 z 33 Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 29 ... 33  Next

Goto down

Nováčci - Stránka 25 Empty Re: Nováčci

Příspěvek pro kioko matsuta Mon Sep 27, 2010 3:33 pm

Kioko Matsuta
Uslyší něčí volání. Kdo to asi volá. Myslím že svolávají nástup, možná, půjdu se tam podívat abych zjistila co se děje. Vstane a jde smě rem od kaď se ozývá hlukot. Dojde tam kde se ozývá hlukot a pozná že to opravdu bylo na nástup. Doufám že se sem ichigo dostaví, ještě že sem to stihla... nejdřív kuchyně a pak tohle. Měla bych opravdu asi velký průser kdybych nepřišla. Vzdychne.
kioko matsuta
kioko matsuta

Počet příspěvků : 319
Datum registrace : 27. 12. 09
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Sep 27, 2010 3:54 pm

Ivory

se mírně začervenala, oslovení "-sama" a taky že si někdo myslel, že její bankai, kterou samozřejmě neuměla, by zavařila všem nováčkům, jí lichotilo.
"Ano, děkuji, myslím, že to bohatě stačí," poděkovala černovlasému shinigamimu. Po Renmaruově pokřiku už se skutečně nováčci začali houfně scházet a Ivory si připravovala, co jim řekne. Nebyla zvyklá mluvit před lidmi, takže byla nervózní, ale věděla, že to udělat musí.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Spectral Mon Sep 27, 2010 3:56 pm

Keiji Kirako

Trošku jsem si hned protáhl ruce a řekl jsem Páááni děkuju , Tak já pádim na nástup ať na mě nečekají měj se a eště jednou ti děkuju.Vyběhl jsem z ošetřovny jako šílený a běžel jsem na nástup.Přiběhl jsem na nádvoří a stoupl jsem si do řady k ostatním nováčkům.
Spectral
Spectral

Počet příspěvků : 118
Datum registrace : 28. 08. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro joemandel Mon Sep 27, 2010 4:49 pm

Renmaru Houkazaki

"Niet za čo."
Odpovedal som jej a vybral som sa na svoje miesto v rade. Vyzerala dosť napätá. Azda by nechcela, aby som to všetko povedal za ňu. To hádam nebude potrebné. Nájdem si pekné miestečko a postavím sa ako soľný stĺp.
joemandel
joemandel

Počet příspěvků : 449
Datum registrace : 20. 09. 10
Věk : 35

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon Sep 27, 2010 5:23 pm

Kurushi Kokatsuna

I přes to, že měl něco málo přes stopadesát cenimetrů a stál proti muži se sekáčkem azvrčel po zaslechnutí oslovení dědo.
Souhlasně přikývnul a hodla se prostě pokusit najít se poflakující "máňu".
To už se však svolával nástup, Kurushi tam rychel azmířil(ve skutečnosti se stejně jen ploužil)
Na násrtupu již bylo pár lidí a tak Kurushi nehybně stál v postraní.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ichigo88 Mon Sep 27, 2010 6:06 pm

Ichigo Imanagi
Leží na střeše kasáren, usíná když vtom slyší jak někdo svolává nástup na nádvoří Hmmmm? otevře jedno oko a vydí jak se tam všichni schází Vypadá to že je to něco důležitýho asi bych tam měl jít pomalu se s odporem zvedne a pomocí shunpa se přemístí na nádvoří.Stoupne si tak aby vyděl na Ivory a začne přemýšlet. By mě zajímalo co chtěj.Doufám že to bude aspoň trochu zajímavé když už sem vstal
Ichigo88
Ichigo88

Počet příspěvků : 536
Datum registrace : 10. 10. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro kioko matsuta Mon Sep 27, 2010 6:20 pm

Kioko Matsuta
Uleví se jí. Ichigo je už tady,sem ráda že to stihnul. Usměje se. Doufám že budeme dělat něco zajímavého, doufám že budeme cvičit a bojovat zanpakuto proti sobě. Já nedoufám, já si to přeju. Podívá se nejistě na Ivory a pak studeným pohledem na Ichiga.
kioko matsuta
kioko matsuta

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Sep 27, 2010 8:02 pm

Ivory

se rozhlížela po narůstající skupince a docela se jí nedělalo dobře. Ale pak si uvědomila, že je schopná žena a že přece nejde o život. Odkašlala si a začala.
"Tak tedy... abych se představila, jmenuju se Ivory a dostala jsem za úkol sdělit vám, co a jak bude dál tady v kasárnách. Za prvé už nám tu nebude velet Kuchiki Yasumaru, ten byl jmenován opět kapitánem šesté divize, takže má povinnosti jinde. Bylo mi řečeno, že na nás budou dohlížet různí důstojníci z první divize, ale zatím se nikdo nedostavil... Ve chvílích, kdy tu nikdo nebude, mám velení převzít já. Nemám z toho moc radost a nemám k tomu kvalifikaci, ale chtěla bych vás poprosit, abyste to rozhodnutí respektovali, nějak to tu spolu musíme zvládnout. Nevím podrobnosti, ale v Seireitei je pravděpodobně pohotovost, takže bychom měli být ve střehu..." Už mluvila celkem dlouho, takže se trochu uklidnila. "Máte k tomu někdo nějaké otázky?"
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro joemandel Mon Sep 27, 2010 8:16 pm

Renmaru Houkazaki

A to sa ešte bála. Pohotovosť čo? Možno to tu bude zaujímavé. Ale nepáči sa mi, že na mňa musí niekto dozerať. Som už dospelý. A táto slečna tu nevyzerá veľmi na to, že by to tu mohla mať pod palcom. Rešpekt je ale všetko, takže budem sekať dobrotu. Nemám čo k tomu povedať. Zanpakutou budem mať vždy po ruke a tak sa po rozpustení nástupu odoberiem preč a počkám si na súd.
joemandel
joemandel

Počet příspěvků : 449
Datum registrace : 20. 09. 10
Věk : 35

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro kioko matsuta Mon Sep 27, 2010 8:19 pm

Kioko Matsuta
Zvedne ruku. Jsem Kioko Matsuta a mám dotaz. Když bude mít velitel Kuchiki Yasumaru čas, příjde se na nás někdy podívat? Zeptá se a nejistě, rozpačitě a zárověň chladně se dívá na Ivory. Doufám že ano.
kioko matsuta
kioko matsuta

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aspire Mon Sep 27, 2010 8:28 pm

Yuki Sarashi

Yuki pečlivě poslouchala Ivory a ani jedna informace ji neunikla. Pohotovost, co se děje? Neměli by jsme jít snad pomáhat? Pomyslela si překvapeně a pak se zamyslela. Můj Shikai by se jim mohl hodit, ale oni o něm vědí, takže kdyby mě potřebovali, tak dají vědět. Ujistila se v myšlenkách a pak se znovu podívala na Ivory a nakonec prostě nevydržela se nezeptat. "No, omlouvám se, že se teď tak hloupě zeptám, ale kdy nás přeřadí k divizím a co teď máme jinak dělat?" Zeptala se Yuki trošku se strachem a vyčkávala na odpověď Ivory.

Spoiler:

Aspire

Počet příspěvků : 57
Datum registrace : 25. 09. 10
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Sep 27, 2010 9:09 pm

Ivory

pokrčila rameny při prvním dotazu. "Netuším, jestli přijde na návštěvu... možná ano..." Yasumara zas tak dobře neznala. Tajně si myslela, že mu nováčci určitě budou chybět a přijde, ale jistě to vědět nemohla. Potom se obrátila na Yuki. "K divizím se přiřazuje buď až si pro vás dojde kapitán nebo na základě dobrých výsledků v tréninku. Sama přesně nevím, jak to funguje, ale nevšimla jsem si, že by v tom byl nějaký konkrétní řád..." zamyslela se. Teď, když o tom přemýšlela, Yasumaru posílal nováčky pryč celkem chaoticky. "Ohledně toho, co se bude dít..." Ivory byla teď trochu nesvá. Nic takového jí totiž nikdo nesdělil, ani nevěděla, kde asumaru přechovává rozkazy. "Hádám, že by se mělo trénovat, ale není tady Yasumaru, takže pouze bez shikaie a se slabými kidou, kterými se nedá doopravdy ublížit... ale kdo nechce, nemusí... Omlouvám se, ještě to musím sama zjistit..." zčervenala, protože se styděla, že si to nezjistila předem. Nevěděla, jestli je trénink dobrý nápad, sama v boji nevynikala, takže jí bylo jasné, že na to dohlížet nemůže.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aspire Mon Sep 27, 2010 9:25 pm

Yuki Sarashi

Yuki se pousmála, když zjistila, že se k divizím bude přidávat podle jejich výkonu nebo že si pro ně přijde sám kapitán. Doufám, že někdo ocení můj podpůrný Shikai. Pomyslela si Yuki s menší nadějí a pak se podívala na Ivory, která právě říkala něco o tom, že se bude trénovat bez Shikaie, což Yuki trošku vystrašilo až sebou trochu i cukla. V tom se podívala přímo na Ivory a znovu se zeptala. "Omlouvám se, že jsem plná dotazů, ale ráda mám vždycky hned jasno. Můj Shikai je tak trošku, jak to říct? Takový neobvyklý, protože se jedná přímo o zbraň na dálku, na hodně velkou dálku. A proto bych potřebovala trénovat svoji mušku, ale při tom potřebuji mít aktivovaný Shikai, fakt se to nedá nějak udělat?" Zeptala se Yuki a trošku se bála, že ji pak budou ostatní odstrkovat, protože je jen jako podpora, ale nikdy nebude schopná jít na nepřítele přímo, ale ona sama v tom viděla spíše výhody, jako třeba rychlé zabití a podobné věci.

Aspire

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Sep 27, 2010 9:40 pm

Ivory

nechtěla nic riskovat. Doslechla se, že za aktivaci shikai při dnešních soubojích bylo několik lidí předvoláno před vrchní kapitánku.
"Bohužel, opravdu bych to být tebou nepokoušela. Můžeš trénovat s nějakou cvičnou zbraní, jestli ti nějaká bude vyhovovat," i když měla za to, že tu jsou jen samé dřevěné katany... "a nebo se prostě soustředit na boj na blízko, i když tvé zanpakutou je na dálku. Myslím, že se to určitě neztratí..." pokusila se vyzvednout pozitivní stránku věci. "Nezbývá než počkat, dokud se neobjeví někdo z první divize, do té doby se budeme muset spokojit s tím, co máme povolené..."

Ke Keijimu a Renmaruovi doletěli pekelní motýli se zprávou, že se mají dostavit před Centrálu 46 k soudu.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aspire Mon Sep 27, 2010 9:55 pm

Yuki Sarashi

Yuki dávala pozor a vše pečlivě poslouchala, aby ji neunikla žádná informace. "No, v tom případě mi asi nezbývá nic jiného než se učit boj na blízko, ale pro tenhle trénink si asi budu muset někoho najít, protože o tom moc nevim, ale to se nějak vyřeší." Řekla s úsměvem Yuki a pak se opět zamyslela. Tak kde mám trénovat Shikai, když nemohu zde? Snad až budu v divizi, tak už budu mít aspoň tohle povolené. Pak se zadívala na lidi kolem sebe a znovu pohled zaměřila na Ivory, na které poznala, že ji trošku zaskakuje svými otázkami. "Děkuji mnohokrát, za vaši trpělivost. Pokud už je to vše, tak bych chtěla jít na ten trénink." Řekla Yuki a čekala co na to Ivory řekne.

Aspire

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bloodkick Tue Sep 28, 2010 11:49 am

Inuzuri Hitsuto

Se zrovna procházel kolem kasáren když najednou slyšel svolávání na nástup. Áchjo řekl a vydal se pomalým krokem na nástup. Hmm ... to bude zas otrava ... snad se nic nestane když příjdu trochu pozdě na nástup řekl si a pousmál se. Když dorazil na nástup všichni už byli nastoupeni a Ivory zrovna něco říkala ostatním. Pardón za zdržení .... byl sem ... na záchodě řekl se skrývaným úsměvem se a zařadil se a dodal Prošvihnul sem něco důležitýho ?

(omlouvám se za delší neaktivitu ... byl sem v nemocnici)
Bloodkick
Bloodkick
Člen 10. Divize

Počet příspěvků : 216
Datum registrace : 16. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ichigo88 Tue Sep 28, 2010 12:03 pm

Ichigo Imanagi
Hmm zajímavé.Zrovna když příjdu já tak sou změny.. pomyslí si, otočí se na patě a odchází.Vejde do kasáren, prochází a kouká po stěnách.Dojde do tréninkové místnosti, vezme si dřevěnou katanu a chvilku si s ní šermuje, potom jí položí a začne cvičit techniky jeho bojového stylu.Když docvičí vezme si zase do ruky dřevěnou katanu a de si stoupnout ke zdi o kterou se opře a kouká na ostatní Plně připraven k boji
Ichigo88
Ichigo88

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro kioko matsuta Tue Sep 28, 2010 1:13 pm

Kioko Matsuta
Vydí že Ichigo odchází a tak se taky chýlí k odchodu. prochází se po kasárnách a výjde ven. Doufám že to kuchař nikomu neřekne.....bylo by to špatné mít průser takhle brzo. Pomocí shunpa se přesune na střechu. Konečně klid.
kioko matsuta
kioko matsuta

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Tue Sep 28, 2010 1:47 pm

Akisha Shohomaru

Rozhlídla jsem se kolem sebe a uviděla jakousi holku co si hoví na střeše. Co kdybych šla za ní se spřátelit? Pomyslela jsem si a vyskočila na střechu. "Ahoj, jsem Akisha Shihomaru, můžu se k tobě přidat?"
Tertaxka
Tertaxka

Počet příspěvků : 689
Datum registrace : 12. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aspire Tue Sep 28, 2010 3:58 pm

Yuki Sarashi

Yuki se trochu vzdálila od toho nástupu a svými oči sledovala všechny ty shinigami a viděla v nich odhodlání a sílu, ale když se podívala na sebe tak spíše viděla pořád jen strach z prohry nebo zklamání. Bála se, že se jejímu Shikai bude někdo smát, že ji budou odstrkovat, protože je jen bojovník na dálku, ale co jiného ji zbývalo. Pomalu se otočila a hledala nějakého cvičného dřevěného panáka, aby mohla trénovat boj na blízko. Když jednoho uviděla, tak se k němu hned rozešla a po cestě si z bedny vzala dřevěnou katanu. Stoupla si přímo před panáka a snažila se na něj udělat nějaký výpad, ale pro lidi kolem to mohlo vypadat trošku vtipně, protože ten výpad nebyl moc dobrý, ale Yuki se to nějak naučit musela.

Aspire

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro kioko matsuta Tue Sep 28, 2010 5:09 pm

Kioko Matsuta
Oběví se u ní holka a zeptá se jí. Ahoj, jsem Akisha Shihomaru, můžu se k tobě přidat?". Ano můžeš. Jmenuji se Kioko Matsuta. Sem ráda že sem někdo přišel, začínala tu být tak trochu nuda, ale relaxovat se tu dá. Usměje  se. Vypadá mile a určitě milá je. Pomyslí si.

kioko matsuta
kioko matsuta

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bloodkick Tue Sep 28, 2010 5:37 pm

Inuzuri Hitsuto

Poté co si vyslelchnul něco o tréninku, se jako ostatní vydal velmi pomalým krokem na cestu do kasáren. To zas bude den ... skusim se zase ulejt na střeše ... snad to výjde řekl si pro sebe a za pomalé chůze skočil shunpem na střechu kde uviděl dvě holky. Jaj ... promiňte ... nevěděl sem že tu už někdo bude ... řekl si a trochu se zamračil. Možná bych tu moh s nima zůstat řekl si pro sebe a zeptal se s úsměvem No ... vidim že se vám asi taky nechce na trénink ... můžu se přidat ? Jsem Hitsuto Inuzuri ... těší mě. Řekl a posadil se.
Bloodkick
Bloodkick
Člen 10. Divize

Počet příspěvků : 216
Datum registrace : 16. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro kioko matsuta Tue Sep 28, 2010 5:45 pm

Kioko Matsuta
Příjde k nim další člověk. No ... vidim že se vám asi taky nechce na trénink ... můžu se přidat ? Jsem Hitsuto Inuzuri ... těší mě. Ona odpoví. Ahoj, já jsem Kioko Matsuta. Taky mě těší a ano, opravdu se mi na trénink nechtělo. Pro mě moc práce. Další? Tohle místo je jak magnet na lidi. Určitě je milej jako Akisha. No, uvidíme. Pomyslí si a usměje se.
kioko matsuta
kioko matsuta

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Tue Sep 28, 2010 7:17 pm

Akisha Shihomaru

"JJ, na střeše je moc pěkně, mám ráda místa která jsou někde nahoře" řekla jsem a posadila se vedle ní. Za chvíli k nám přišel kluk a představil se jako Hitsuto Inuzuri. "Já jsem Akisha Shihomaru. A taky se mi nechtělo trénovat."řekla jsem mu. "Hele, nevíte náhodou jak to tu chodí? Myslím jako kde tu jsou pokoje a tak."zeptala jsem se obou.
Tertaxka
Tertaxka

Počet příspěvků : 689
Datum registrace : 12. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ichigo88 Tue Sep 28, 2010 7:26 pm

Ichigo Imanagi
Dokončil trénink s katanou, položil katanu a vyšel z tréninkové místnosti, prošel chodbami a vyšel z divize Mohl bych jít zase na střechu si odpočinout.... pomyslí si a pomocí shunpa se přemístí na střechu, oběví se Před Kioko a dalšími 2 shinigami.Ahoj vám se nechce na trénink co? zasměje se Já už sem dotrénoval a dobře se tu odpočívá nevadilo by vám kdybych se přidal? Jmenuji se Ichigo Imanagi.
Ichigo88
Ichigo88

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 25 z 33 Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 29 ... 33  Next

- Similar topics