Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nováčci

+23
Amaru
Suki
Aspire
kioko matsuta
Ichigo88
joemandel
Hiruko
Red
Yuki-onna
Krumla
Spectral
Tertaxka
vodovod
Zirvith
Youmii
Myamoto Usagi
Bloodkick
Shinichi
Kage
Rei
Maršál Křída
Lus
Miss_Atlantis
27 posters

Strana 24 z 33 Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 28 ... 33  Next

Goto down

Nováčci - Stránka 24 Empty Re: Nováčci

Příspěvek pro Ichigo88 Sun Sep 26, 2010 8:10 pm

Ichigo Imanagi
Dobrá usměje se a začne s Kioko prozkoumávat kasárny

Edit by Red:

Za 1. piš jméno svojí postavy
Za 2. rozepisuj se trochu, tyhle spamy nestojí za nic. A pokud se ti rozepisovat nechce, nehraj RPG..

Naposledy upravil Ichigo88 dne Sun Sep 26, 2010 8:23 pm, celkově upraveno 1 krát
Ichigo88
Ichigo88

Počet příspěvků : 536
Datum registrace : 10. 10. 09
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro kioko matsuta Sun Sep 26, 2010 8:15 pm

Kioko Matsuta
Neví kam jdou a čilou náhodou se dostanou do kuchyně. Tady to tak krásně voní. Kuchyně je k nepoznání a myslí si že je to něco jako kasárna a začnou tam dělat blbosti až je všude  bordel. To sme to tedy vyvedli. Začne se smát. Very Happy

Edit by Red:

Smajlíky do hry nepatří
kioko matsuta
kioko matsuta

Počet příspěvků : 319
Datum registrace : 27. 12. 09
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ichigo88 Sun Sep 26, 2010 8:22 pm

Ichigo Imanagi
celej od polívky Sakra blbá polívka začne se smát a mezitim přejde k umyvadlu a začne si čistit kimono
Ichigo88
Ichigo88

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro kioko matsuta Sun Sep 26, 2010 8:29 pm

Kioko Matsuta
Směje se.Promiň za tu polívku já nechtěla. Jde k němu, k umyvadlu a začne si čistit kimono od vajíček a mouky. Myslím že tohle byla kuchyně. 
kioko matsuta
kioko matsuta

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ichigo88 Sun Sep 26, 2010 8:33 pm

Ichigo Imanagi
Ano BYLA začne se smát.Když si dočistí kimono jde ke dveřím a zavolá na Kioko Rači mizíme než na to někdo přijde vyjde ze dveří a čeká na Kioko
Ichigo88
Ichigo88

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Sep 26, 2010 8:38 pm

Kuchař

se objeví jako bohyně pomsty nad těmi dvěma.
"Tož to ne, mládeži, to ne. Mazejte mýt nádobí, jinak se neznám," zavrčí zuřivě a na znamení, že je jinak čeká něco bolestivého, pozvedne velký sekáček na maso.

Má to být RPG, ne chat, cení se kvalita, ne kvantita. Poslouchejte Reda, tak nějak to s vámi myslí dobře.

Sunako

s divným hihňáním a pochybnou jiskrou v oku se přiblížila ke Keijimu. Uchopila jeho zápěstí do rukou a začala ho léčit kidem. Podivně to šimralo a brnělo a občas i píchlo.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro kioko matsuta Sun Sep 26, 2010 8:42 pm

Kioko Matsuta
Dočistí si kimono a odejde za Ichigem. Doufám že to uklidí ten kdo na to příjde a když na to někdo příjde a zeptá se nás jestli o tom něco nevíme, tak dělej jako že nic že o tom nevíš jo? Táhne ho pryč.
kioko matsuta
kioko matsuta

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ichigo88 Sun Sep 26, 2010 8:44 pm

Ichigo Imanagi
Lekne se Kuchaře Doprčic to sem se lek to už mi nedělejte pane kuchař Všimne si sekáčku na maso a ihned se pomocí shunpa objeví v kuchyni a začne mýt nádobí Kioko rychle začni uklízet jinak dojde k boji začne se smát a dál myje nádobí Nesmíme si udělat špatnou reputaci jinaks e nedostanem do Seireitei
Ichigo88
Ichigo88

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro kioko matsuta Sun Sep 26, 2010 8:47 pm

Kioko Matsuta
Taky se lekne a se smutným pohledem kráčí do kuchyně mýt nádobí. A já myslela že nám to projde, ale sranda to byla. Začne se opět smát

kioko matsuta
kioko matsuta

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ichigo88 Sun Sep 26, 2010 8:49 pm

Ichigo Imanagi
Jo to jo směje se a dál uklízí v kuchyni a pozoruje přitom kuchaře a Kioko
Ichigo88
Ichigo88

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro kioko matsuta Sun Sep 26, 2010 8:53 pm

Kioko Matsuta
Zrudne. Proč mě pořád sleduješ, sem z toho nervózní. Usměje se.
kioko matsuta
kioko matsuta

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Sep 26, 2010 8:56 pm

Kuchař

Hm, ti dva se nějak divně smějou, asi je potom pošlu čtvrté divizi, aby jim udělali nějakou tu analýzu krve nebo jak, aby nejeli na nějakých pochybných houbách! šinulo se mu hlavou. Aby byl klid, vzal mop a podal ho Kioko. "Nádobí zvládne ten borec sám, ty si vem na starost vytírání jídelny. Zřídili jste to tam pěkně," nařídil jí. "A ty, myj to pořádně! Jestli rozbiješ třeba jenom hrníček, nepřej si mě!" zahrozil sekáčkem na Ichiga.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Sun Sep 26, 2010 9:00 pm

Spoiler:
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Počet příspěvků : 3854
Datum registrace : 13. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ichigo88 Sun Sep 26, 2010 9:04 pm

Ichigo Imanagi
O promiň otočí se a dál meje nádobí. Zaslechne kuchaře Ano pane kuchaři k vašim službám. Vyklouzne mu z ruky hrníček ale přímo nad zemí ho chytne Uffff
Ichigo88
Ichigo88

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Spectral Sun Sep 26, 2010 9:50 pm

Keiji Kirako

I přes občasnou bolest při léčení jsem člence 4 divize stoprocentně věřil a ani na chvíli jsem o ní nezapochyboval.
Spectral
Spectral

Počet příspěvků : 118
Datum registrace : 28. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun Sep 26, 2010 10:57 pm

Kurushi Kokatsuna

Sledoval souboj těch dvou který byl mimoděk velice nudný, pak však vše postupovalo velice rychle, oběvila se tam osoba s výrazným reitsu, později Kurushi zjistil, že šlo o kapitána šesté divize.
Následně se nováčci rozprchly po kasárnám jim určeným kde spolu s dalšími trénovali soupeřili či lenili.
Vrátil se zpět na nádvoří kde stál jak pěna a snažil se vyhledat pokapitána 1. divize.
Uslyšel hluk z budovy připomínající kuchyň.
Zamířil tam a spatřil kuchaře s nepříjemně vyhlížejícím sekáčkem na maso dohlížejícího na dva nováčky.
jelikož kuchař taky nebyl nejmladší rozhodl se Kurushi se k němu zachovat alespoň trochu s úctou.
odkašlal si a začal:zdovolením pane kuchař?.
Slaboučkou ruku mu položil zezadu na rameno.
Mohl bych vědět kde nebo kdy bych mohl znovunalézt vicekapitána první, jsem maličko mimo obraz
Prapodivně se zašklebí jako by se jeho tařičká seschlá tvář scvrkla jako rozinka která se jaksi staře tajemně a moudře usmívá.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ichigo88 Mon Sep 27, 2010 7:03 am

Ichigo Imanagi
Domyje poslední talíř,položí ho na ostatní talíře a všechny uklidí.Tak a teď dost hraní řekne klidným hlasem a pomalu kráčí ke kuchaři.Když prochází kolem kuchaře prohodí Má práce je hotova víckrát něco takového nedělám.Vejde na chodbu a dá se směrem do leva prozkoumávat další místnosti.Prozkoumal celé kasárny a vydal se ven na střechu kasáren Dneska je docela hezky.. pomyslel si a sednul si na střechu a začal přemýšlet. vypadá to tu docela dobře ale de vidět že někdo spolu vychází a někdo ne.Večer si trochu procvičim bojové umění a zítra se zkusim s někym seznámit pokud nebude zase otravovat kuchař.
Ichigo88
Ichigo88

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro kioko matsuta Mon Sep 27, 2010 12:06 pm

Kioko Matsuta
S otráveností vezme mop a začne vytírat jídelnu. Myslím že bych měla vytřít i kuchyň.......pak musím najít Ichiga.......ale bude to chvíli trvat....je hrůza něco vytírat. Radši bych umývala to nádobí. Až to vytřu tak půjdu za Ichigem a od kuchaře budu mít aspoň pokoj. Dovytře jídelnu a pustí se do vitírání kuchyně. Doufám že vám vadit nebude pane kuchař, když vytřu i kuchyň. Přísahám že už nikdy nic takového neudělám. Dovytře kuchyň. Chcete pomoct s něčím....no něco uvařit sem chtěla říct.Pak si pomyslí. Ale stejnak to byla sranda. Usměje se.
kioko matsuta
kioko matsuta

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aspire Mon Sep 27, 2010 12:42 pm

Yuki Minase

Na zem v malém a skromném domečku dopadla tlustá modrá deka, za kterou najednou došlápla dívčí noha. Jednalo se o zrovna probuzenou Yuki, která se rozhodla, že se zrovna na dnešní den dobře vyspí a zřejmě si půjde zatrénovat, protože nevěděla co jiného by asi tak mohla zase dělat. Možná bych už mohla začít trénovat ten boj na blízko, protože jinak jsem docela v háji. Pořád se jen spoléhám na svou vzdálenost v Shikai, ale pak přijde nějaký rychlý protivník a jsem jasná. Pomyslela si Yuki při cestě do své koupelny, kam šla jen ve své bílé noční košilce. Netrvalo dlouho, což u dívky je docela divné a Yuki vyšla z koupelny, už umytá a dokonce i převlečená. Zamířila si to přímo do své ložnice, kde si připevnila na záda svoji modrou zanpakuto a s radostí vyšla ven a porozhlédla se kolem sebe.

Aspire

Počet příspěvků : 57
Datum registrace : 25. 09. 10
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Sep 27, 2010 2:40 pm

Kuchař

Celkem ho překvapilo, že mu Kioko dobrovolně nabídla pomoc, ale raději odmítl.
"Ale ne, radši už jdi," mávl sekáčkem, byl zvyklý nováčkům nadávat za to, jak jsou líní, ne odmítat, když za něj chtějí něco aktivně udělat. Najednou mu na záda dopadla vyschlá ruka a za ním někdo promluvil.
"Fuj to jsem se lek!! Dědo, to už mi nedělejte," chytil se za srdce, když se prudce otočil a spatřil Kurushiho. "No, kde je máňa, to fakt netuším, většinou se poflakuje tady v okolí, ale když teď o tom mluvíte, už jsem ho dlouho neviděl..." zamyslel se.

Ivory

To, co jí sdělil pekelný motýl, se jí příliš nelíbilo, ale brala to tak, že teď bude moct ukázat své organizační schopnosti, které budou jistě v deváté divizi oceněny. Vyšla na dvůr a odkašlala si.
"Haló... nástup... nástup..." začala trochu nejistě, ale moc jí to nešlo, zdálo se jí, že ji pravděpodobně nikdo ani nemůže slyšet. Rozhlédla se kolem. Kde byly vhodné předměty na mlácení, když je člověk potřeboval?!
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro joemandel Mon Sep 27, 2010 3:16 pm

Remnaru Houkazaki

Kráčam smerom ku kasárňam rozmýšľajúc o tom, čo povedala vrchná kapitánka - sama. Za svoje činy sa zodpovedať musím a je mi vonkoncom jedno, čo s Newermindom bude. Ale cítim, že sa blíži čas, kedy budem musieť niečo urobiť inak, než som zvyknutý. Prídem bližšie a Ivory-sama zvoláva na nástup. Neváham a pridám do kroku, aby som to stihol.
joemandel
joemandel

Počet příspěvků : 449
Datum registrace : 20. 09. 10
Věk : 35

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Sep 27, 2010 3:20 pm

Ivory

se celkem podivila, že někdo doopravdy na nástup přišel. Ale nepamatovala si, že by ho tu už někdy viděla.
"Ehm... promiňte, mohl byste mi trochu pomoct? Asi mám moc slabý hlas... ale opravdu potřebuju, aby se tu pokud možno všichni sešli..." pošinula si trochu nesvá brýle na nose a doufala, že Renmaru bude chvíli řvát za ni.

Sunako

Všichni okolo pochybovačně sledovali, jak mladá shinigami s šíleným výrazem ve tváři spravuje nervy mladému muži. Ač u toho vypadala skutečně dost děsivě, výsledek byl bezchybný - Keijiho ruce byly jako nové. Sunako se usmála a vypadala spokojená sama se sebou.

Naposledy upravil Miss_Atlantis dne Mon Sep 27, 2010 3:30 pm, celkově upraveno 1 krát
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro kioko matsuta Mon Sep 27, 2010 3:23 pm

Kioko Matsuta
Poděkuje, ale je trochu smutná že nemůže pomost a odejde na chodbu. Myslím že bych měla najít Ichiga. Hledá 1hodinu, Hledá 2 Hodiny a pak výjde z kasáren Kde si sedne na zem. Kde asi tak Ichigo může být? Nemůžu ho nikde najít. Vůbec jí nenapadne že Ichigo je za ní a sedí na střeše. Myslím že bych si měla odpočinout, tady venku je ticho a klid a navíc vytírání kuchyně vyčerpalo. Lehne si a kouká do nebe. Je to tu překrásné.
kioko matsuta
kioko matsuta

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aspire Mon Sep 27, 2010 3:25 pm

Yuki Sarashi

Uslyšela nějaký jekot, ze kterého si rozluštila, že se jedná o svolávání nástupu, na kterém by asi neměla chybět. To jsem vztala v tu pravou chvíli. Pomyslela si Yuki a povzdechla si s přejetím ruky po čele, jako náznak úlevy. Poté už se pomalu rozkoukala a šla směrem, kde řvala ta Ivory, aby ještě neměla problémy za to, že přišla pozdě na nástup. Třeba to bude aspoň něco záživnějšího než jen to moje trénování, což tu dělám skoro pořád a už mě to fakt nebaví. V tu chvíli však už Yuki dorazila na nástup a podívala se kolem sebe.

Aspire

Počet příspěvků : 57
Datum registrace : 25. 09. 10
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro joemandel Mon Sep 27, 2010 3:30 pm

Renmaru Houkazaki

Docválal som k Ivory-sama a tá odo mňa požadovala pomoc. Ja viem, že toto nebol okamih, kedy by som mal urobiť niečo iné, ale Ivory-sama je taká milá dáma.
"Bude mi potešením."
Postavím sa na nádvorie, vypľujem paličku z lízanky a spustím.
"Nástup! Nováčikovia nástup na nádvorie a bleskom, ináč na vás Ivory-sama vytiahne svoj bankai a nespoznáte sa!"
Zreval som z plných pľúc.
"Stačí?"
Spýtal som sa jej.
joemandel
joemandel

Počet příspěvků : 449
Datum registrace : 20. 09. 10
Věk : 35

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content