Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nováčci

+23
Amaru
Suki
Aspire
kioko matsuta
Ichigo88
joemandel
Hiruko
Red
Yuki-onna
Krumla
Spectral
Tertaxka
vodovod
Zirvith
Youmii
Myamoto Usagi
Bloodkick
Shinichi
Kage
Rei
Maršál Křída
Lus
Miss_Atlantis
27 posters

Strana 14 z 33 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 23 ... 33  Next

Goto down

Nováčci - Stránka 14 Empty Re: Nováčci

Příspěvek pro Yuki-onna Fri Sep 17, 2010 11:24 pm

Konan

Kasárny kolem mě vypadaly prázdné. Nikde jsem neviděla nikoho až do doby, kdy do mě vrazila nějaká dívky s rozcuchanými vlasy. To nic. Mávla jsem nad tím rukou. Vždyť to bylo jen drcnutí. Neporadila bys mi prosím? Jsem tu nová a mám se tu hlásit. Kam bych tak měla jít se ohlásit nebo tak něco? Poprosila jsem o pomoc. Nechtěla jsem tu bezcílně bloudit jako nějaké trdlo.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 1229
Datum registrace : 17. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Sat Sep 18, 2010 11:55 am

Kageyama Shiratori

No jo koupel je taková osvobozující... taky se půjdu osprchovat. A pak hned na lov Mokkori slečinek.. usmál jsem se nedočkavě a šel směrem ke kasárnám a uviděl jsem tam Modrovlasou dívku... Jackpot! To je fakt něco... pak jsem se otočil na Natsua a zeptal se ho.. Víš kde jsou sprchy?
Kage
Kage

Počet příspěvků : 300
Datum registrace : 27. 07. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Sat Sep 18, 2010 12:26 pm

[b]Sai Kazuma[/b]

Kolik časů ještě asi zbývá? pomyslel jsem si a poškrabal vzadu na hlavě. Měl bych aspoň něco dělat, nechce se mi tu jen tak stát a být opřený o zeď... udělal jsem několik kroku od zdi... šel do pozice stojky a začal jsem dělat kliky... pak jsem to změnil jen na jednu ruku a pak vystřídal na druhou... nakonec jsem dělal kliky ve stojce jen na dvou palcích...
Shinichi
Shinichi

Počet příspěvků : 844
Datum registrace : 02. 08. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Sat Sep 18, 2010 2:49 pm

Natsuo Burrado

Eh čo kde sú sprchy? spýtal som sa omámene keď som si všimol to modrovlasé dievča. Noo. tam niekde. Povedal som úplne neprítomne a mávol som ani som nevedel kam. Skúsil som či niekde nesmrdím a či mi nesrmdí z úst. Je to v poho. V podstate som na weckách nić nerobil a prišiel som o dosť neskôr takže by to malo byť v pase. Pomyslel som si a prišiel som k tomu dievčaťu. Ahoj.. eh ja som Natsuo. Povieš mi svoje meno? spýtal som sa jej s úsmevom a očividne som si nevšimol to druhé dievča čo do nej vrazilo.
Krumla
Krumla

Počet příspěvků : 152
Datum registrace : 03. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat Sep 18, 2010 2:53 pm

Inushi Hirukima

Když jsem se dozvěděla, že mám jít do kasáren, koukala jsem jako sova, jelikož jsem vůbec nevěděla kde to je. A takjsem šla....., a když došla jsem k nějaké budově vešla dovnitř a hledala někoho kdo by mi poradil, kde to je. Potom jsem potkala tři dívky, které měly mokré vlasy. Ty by my mohly poradit kam mám jít.
"Ahoj, mohli byste mi poradit kam mám jít?"zeptala jsem se jich.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vodovod Sat Sep 18, 2010 3:43 pm

Newermind Irenami
Potom co sa vratil s Yasumarom Kuchikim z cistenia zachodou 11. divizie na kasarne sa prechadzat okolo kasarni. Ked uvidel ivory isiel sa jej opytat aky su dalsie instrukcie kedze skor nez sa stihol opytat kuchikiho na to co bude dalej, kuchiki zmyzol.Ked sa blizil zbadal ako ivory vrazila do modrovlaseho dievcata a vduchu sa zasmial.Ked prisiel blizsie ku ivory opytal sa jej :Ake su rozkazy Ivory-san ?
vodovod
vodovod

Počet příspěvků : 382
Datum registrace : 19. 08. 10
Věk : 27

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Sat Sep 18, 2010 4:10 pm

Konan

Jen co jsem se zeptala dívky, které do mě narazila, zda by mi pomohla, už u nás stál nějaký kluk, který se představil jako Natsuo. Otočila jsem k němu hlavu se svým neutrálním výrazem. Možná časem. Odpovím mu mile. Ale to už k nám přišel další kluk.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Sat Sep 18, 2010 4:27 pm

Natsuo Burrado

Nad hlavou mi preletelo niekoľko anime bodiek. Z očí mi zmizly zorničky a vydýchol som niečo ako dym. Taká chladná. Pomyslel som si s týmto divným výrazom. Možná časem? MOŽNÁ ČASEM!? zvreskol som si v mysli a rezignovane som sklopil hlavu. Odvláčil som sa smerom ku mužským sprchám a vošiel som do nich. Pozrel som sa do zrkadla a hneď som si upravil výraz tváre na taký čo používam stále, no stále tomu chýbala nejaká iskra. Kdo by kedy povedal že sa nájde dievča ktoré vie takto zmraziť. Zahundral som a začal som sa sprchovať.
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Sat Sep 18, 2010 4:33 pm

Kageyama Shiratori

Po málem neúspěchu Natsua jsem se šel do sprchy... Hmm zajímavá holka... aspoň se ztrapnil Natsuo a ne já za to bych mu měl být věčný... ale nebudu do něj tet rýpat. řekl jsem si a po osprchovaní jsem vylezl ze sprchy. Podíval jsem se směrem kde byla banda holek a počkal si až Natsuo také vyleze..
Kage
Kage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Sat Sep 18, 2010 4:42 pm

Natsuo Burrado

Sprchoval som sa no prepadla ma taká moja menšia chvíľka a rukou som takmer prerazil stenu do vedlajšieš sprchy. Trochu dosť to zadunelo a spravila sa na stene celkom veľká puklina a ja som sa zatváril ako keby som zjedol citrón. Rýchlo som vyśiel zo sprchy hodil som na seba oblečenie. Vonku ma už čakal kage. Nič sa nepýtaj. povedal som mu prejstotu lebo bolo viac ako pravdepodobné že tú ranu bolo počuť až sem.
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Sat Sep 18, 2010 8:03 pm

Kageyama Shiratori

Něco jsem uslyšel ze sprch a myslel že se něco stalo, ale když Natsuo vylezl zdajic se v pořádku tak jsem mu pověděl... To tě tak dostal ten neúspěch?... Tohle přece nic není takové věci se mi stávali každý den... všechny holky prostě nedostaneš hned jedním slovem... na některých musíš dlouho pracovat než se dostaneš přes tu slupku do toho sladkého jádra co v ní dřímá a o to to věší výzva to je a radost s toho úspěchu. Kdoví třeba se do ní zamiluješ nebo jen zjistíš že to jádro je jen hořké... pak jsem se jen zasmál a pověděl A tím ti chci vlastně říct že život jde dál a ty se musíš poprat s překažkami v něm... Tak co myslíš není čas začít s akci zvanou "Modrá květina".. Tet se teprve uvidí jaký má ten kluk vlastně potenciál.. Jestli je milovník nebo jako já, který jde jen po jedné věcí... Hehehe..
Kage
Kage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Sat Sep 18, 2010 8:29 pm

Natsuo Burrado

Pozrel som sa naňho. O čom to trpeš? spýtal som sa ho a uškrnul som sa. No vlastne máš pravdu. Ak zistia kto im tam zničil tú stenu tak ma asi zabijú. Povedal som a pri tých slovách som si pretrel hánky na ktorých bola omietka. Potom som sa ešte viac uškrnul. Lovu zdar? spýtal som sa ho s úsmevom a čakal som na jeho odpoveď. Znova bolo v mojich očiach vidieť ten lesk ktorý mi dodával taký ten .. mužský pôvab.
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Sat Sep 18, 2010 9:38 pm

Kageyama Shiratori

Jasně!. Odpověděl jsem Natsuovi a usmál jsem se při tom. Co takhle jít na rozcvičku? Nedaleko odsud asi přibližně u dámských sprch by měli být nějaké holky... Tam jsou pořad nějaké, přece jenom jsou to sprchy.
Kage
Kage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Sep 18, 2010 9:47 pm

Kuchiki Yasumaru

se chvíli pokoušel vzbudit staříkovu pozornost, ale děda asi usnul, tak ho nechtěl budit. Už byl stejně pomalu čas na bojový trénink. Vešel tedy do dvora kasáren a začal co nejhlasitěji svolávat nástup. Sice všem řekl, v kolik hodin tu mají být, ale tak pro jistotu...

Ivory

než stačila komukoli odpovědět, začal kousek od nich řvát Yasumaru jako na lesy, že je nástup.
"Tak... bych řekla, že už nemusím odpovídat, že..." usmála se trochu nejistě a pokoušela se upravit si své jindy výborně učesané černé mikádo.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Sat Sep 18, 2010 9:56 pm

Konan

Všechny ty události se seběhli celkem dost rychle. Nejdříve Ivory, pak Natsuo, pak někdo další, no a nakonec byl nástup, všechno během pár chvil. Ani se pořádně nestačím rozkoukat a už je nástup...No asi je to dobře. V duchu jsem pokrčila rameny a následovala ostatní na nástup, abych se dozvěděla, co se děje. Třeba si při nástupu všimnou, že jsem tu nová a když ne, tak se je na to budu muset upozornit.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Sat Sep 18, 2010 10:09 pm

Sai Kazuma

Když jsem uslyšel jak Yasumaru křičí na nastup tak jsem přerušil svoje kliky a postavil se na nohy. To už je nastup? Ani mi nepřišlo.. při tom cvičení jsem ztratil úplně pojem o čase. Pak jsem se vydal na dvůr kasáren za Yasumarem a postavil jsem se kousek od něho z levé strany tak aby viděl že už jsem dorazil.
Shinichi
Shinichi

Počet příspěvků : 844
Datum registrace : 02. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Sat Sep 18, 2010 10:19 pm

Myamoto Usagi

Čekala jsem na odpověd holek, ale žádna nereagovala. Asi je nic nenapadá..ne že by mě něco zrovna napadlo. Jak jsem tak stála, přišla k nám jakási dívka. Otočila jsem se tedy na ní. Dobrý den, to záleží, kam se chceš dostat. Ale asi jsi tu nová že...?!? Nechala jsem otázku vyznít, ale přitom jsem uslyšela, jak Kuchiki někde huláká. A tak jsem dodala. Jestli tady jsi nová, tak pojd s náma. Mile jsem se na ni usmála a velice pomalu, aby mě mohli kdyžtak dohnat, jsem vyrazila na místo, kde jsme se měli sejít. No snad ji vedu dobře..ale tak tady to vede Kuchiki, tak je správné ji dovést za nim.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Počet příspěvků : 1207
Datum registrace : 12. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat Sep 18, 2010 10:26 pm

Inushi Hirukima

"No, ano, jsem tu nová a hledám někoho kdo to tu vede a budu moc ráda, když mě k němu dovedete." řekla jsem s úsměvem a šla za tou dívkou. "Mimochodem, jmenuji se Inushi Hirukima a vy?" zeptala jsem se jich.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Sat Sep 18, 2010 10:31 pm

Natsuo Burrado

He. Usmial som sa tak trochu ako psychopat a vyrazil som istým smerom. Po chvíľke som sa vrátil späř. Eh.. kage? a kde že sú tie ich sprchy? spýtal som sa ho akoby sa nič nestalo a dal som si ruky za hlavu. Rozcvička..rozcvička..dáme si rozcvičku. Spieval som si v duchu. No v tom som počul niečo v štýle nástupu. Ech.. teraz? spýtal som sa sám seba potichu a sklesnuto som odklusal k nástupu.
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Sat Sep 18, 2010 10:34 pm

Myamoto Usagi

Je tu nová..jak jsem si myslela, ne že bych tu já byla zrovna dlouho.. Chvilku jsem si pohrávala s tou myšlenkou, než jsem jí odpověděla. Já jsem Myamoto Usagi, ale klidně mi můžeš říkat Myo. A jasně právě jdem ke Kuchikimu, ten to tu má na povel. Zajmalo by mě, jak to že jsem najednou tak milá...to u mě není zvykem, aspon ne u neznámích lidí...no možná to je, protože jsem se tu sama dost dloho motala, než jsem narazila na ty správné lidi...A pomoct někomu mě snad nezabije... Přidala jsem do kroku, abych na dvůr kasáren nepřišla pozdě.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Počet příspěvků : 1207
Datum registrace : 12. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat Sep 18, 2010 10:39 pm

Inushi Hirukima

"Jistě, budu ti říkat jen Myo."Je to moc milá holka, ale hlavně se nesmím nechat zmást, třeba je to jen přetvářka. Pomyslela jsem si. Šly jsme na nádvoří kde postávalo několik lidí.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Spectral Sun Sep 19, 2010 1:02 am

Keiji Kirako

Nedělo se nic zajímavého tak jsem se rozeběhl do kasáren jelikož jsem nemohl přeslechnout to Nástup!!!
Spectral
Spectral

Počet příspěvků : 118
Datum registrace : 28. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Zirvith Sun Sep 19, 2010 1:12 am

Koramachi Bukimi

To už je nástup? Ten čas tak rychle utekl. Když se k nám přidala Inushi, tak jsem se jí taky představila. Já jsem Koramachi Bukimi, řekla jsem stručně a už jsem za ní a za Usagi šla směrem na nádvoří. Těšila jsem se, co se bude dít dál.
Zirvith
Zirvith

Počet příspěvků : 87
Datum registrace : 16. 08. 10
Věk : 35

http://www.zirvith.ic.cz

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Sun Sep 19, 2010 10:44 am

Kageyama Shiratori

Ach jo.. No nic jdeme na nastup. trochu se mi v tom zhoršila nálada, ale hned se zlepšila, když jsem si na něco vzpomněl. Na nástupu by přece měli být také holky ne? zeptal jsem se Natsua. A doufal že tam nějaké budou.
Kage
Kage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Sun Sep 19, 2010 10:59 am

Natsuo Burrado

No mohli by byť. Povedal som. Teda ak budeme musieť zase čistiť vecká tak idem na niečo v štýle blicu v akadémii. Pomyslel som si s úškrnom a potom som sa pozrel na Kageho. Eh.. viem že je to tak trochu blbá otázka. Ale vieš vyvolať shikai? spýtal som sa ho zo záujmom a trochu som sa pousmial.
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 14 z 33 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 23 ... 33  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: