Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nováčci

+23
Amaru
Suki
Aspire
kioko matsuta
Ichigo88
joemandel
Hiruko
Red
Yuki-onna
Krumla
Spectral
Tertaxka
vodovod
Zirvith
Youmii
Myamoto Usagi
Bloodkick
Shinichi
Kage
Rei
Maršál Křída
Lus
Miss_Atlantis
27 posters

Strana 26 z 33 Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 29 ... 33  Next

Goto down

Nováčci - Stránka 26 Empty Re: Nováčci

Příspěvek pro kioko matsuta Tue Sep 28, 2010 8:48 pm

Kioko Matsuta
Podívá se na Ichiga. Tohle je můj nej kamarád Ichigo. Známe se už od dectví a sme opravdu nejlepší přátele. Že jo Ichigo? Řekne méně slyšitelným hlasem a zároveň chladným hlasem. Sem ráda že si přišel. Zamyslí se.

kioko matsuta
kioko matsuta

Počet příspěvků : 319
Datum registrace : 27. 12. 09
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Tue Sep 28, 2010 9:00 pm

Akisha Shihomaru

"No tak už jsme čtyři, jinak já jsem Akisha Shihomaru, těší mě."
To by mě zajímalo, kolik lidí ještě příjde. Řekla jsem si pro sebe. "Tak co teď?"zeptala jsem se jich
Tertaxka
Tertaxka

Počet příspěvků : 689
Datum registrace : 12. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ichigo88 Tue Sep 28, 2010 9:08 pm

Ichigo Imanagi
Ano známe se už od děctví Usměje se, Lehne si a začne koukat do nebe, Já nevim jak vy ale já si sem přišel odpočinout takže já si tu lehnu a budu relaxovat kdo chcete přidejte se a klidně se na něco zeptejte budu vnímat a odpovídat dokud neusnu zasměje se a zavře oči
Ichigo88
Ichigo88

Počet příspěvků : 536
Datum registrace : 10. 10. 09
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bloodkick Tue Sep 28, 2010 9:18 pm

[b]Inuzuri Hitsuto[/b]

Heh tak tady asi klid nebude řekl když přišel Ichigo a dodal já sem Hitsuto Inuzuri. Tak to vypadá že bych možná byl radši v tvém světě Kousene zasmál se, Drž hubu ... místo těch keců bys mě moh aspoň vyvolat. Sorry ... víš že to se nestane. Na Akishinu otázku řekl no ... nevim poškrábal se na hlavě a dodal tak něco navrhni ty ... když si tak akční pousmál se, zavřel oči a lehnul si.
Bloodkick
Bloodkick
Člen 10. Divize

Počet příspěvků : 216
Datum registrace : 16. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Tue Sep 28, 2010 9:26 pm

Akisha Shihomaru

"No jak to vidím budeme relaxovat." řekla jsem a lehla si. Ta obloha je dneska překrásná, je to tu v pohodě, myslím že se mi tu bude zatím líbit. řekla jsem si pro sebe.
Tertaxka
Tertaxka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Sep 29, 2010 2:17 pm

Tougou

U čtveřice na střeše se náhle zjevil hubený, nepříliš vysoký, černě oděný muž v kápi, pod kterou bylo možno zahlédnout ošlehanou tvář a černé, ulíznuté vlasy.
"Nesponzorujeme váš trénink proto, abyste se tu váleli," řekl neutrálním hlasem a dal jim jasně najevo, že by nejspíš měli něco dělat. "Jestli jste už unavení, vraťte se do Rukongai, určitě vás tam rádi uvidí," dodal. Potom seskočil ze střechy a něco oznámil Ivory, s úlevou přikývla a zařadila se mezi nováčky. Zřejmě to byl tedy někdo z první divize.
Vydal všem nováčkům rozkazy, aby se rozdělili do dvojic a pokračovali v tréninku, který byl dříve přerušen.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ichigo88 Wed Sep 29, 2010 3:18 pm

Ichigo Imanagi
Zrovna usínal když v tom ho vyrušil hubený, nepříliš vysoký, černě oděný muž v kápi a oznámil že by měl jít trénovat Ach jo řekne v klidu a pomalu se zvedne Tak se mějte sejdem se na tréninku pokud se zase někam nezdejchnete a zmizí pomocí shunpa.Vejde do kasáren a dojde do tréninkové místnosti kde si vezme dřevěnou katanu a začne s ní cvičit.
Ichigo88
Ichigo88

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Wed Sep 29, 2010 3:28 pm

Akisha Shihomaru

"Tak a je po klidu, no protože nemám dvojci půjdu trénovat sama nabo se někdo chce ke mě přidat?" zeptala jsem se, stoupla si a šla na konec střechy. Seskočila dolů ke stromu a čekala jestli se k ní někdo přidá. Moc se mi do tréninku nechce, ale do Rukongaie se mi nechce už vůbec, tak začnu sama. Řekla se pro sebe.
Tertaxka
Tertaxka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bloodkick Wed Sep 29, 2010 4:15 pm

Inuzuri Hitsuto

Ále ... to je nemilé ... zrovna když sem chtěl jít za tebou Kousene. Akisho já se rád přidám řekl a pousmál se. S ní by to mohl bejt trénink docela v pohodě ... vypadá že neni ten typ co se hned žene do souboje. Stoupl si a skočil shunpem k Akishe a dodal Jestli ti to teda nebude vadit.
Bloodkick
Bloodkick
Člen 10. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Wed Sep 29, 2010 4:26 pm

Akisha Shihomaru

"Ne, to je v pohodě, tak čím začnem?" zeptala jsem se Inuzuriho. Vypadá velice dobře a myslím, že s ním to nebude tak těžké trénovat. Řekla jsem si pro sebe a koukla se na oblohu.
Tertaxka
Tertaxka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bloodkick Wed Sep 29, 2010 4:45 pm

Inuzuri Hitsuto

Usmál se a řekl Možná bysme se nejdřív měli roztrénovat na panákách a pak bysme měli asi dát souboj aby věděli že něco dělám ... ale rozhodnutí nechám na tobě řekl a znovu se usmál. Eště že neni trénink s Shikaiem ... moc se ti omlouvám Kousene ... Začínáš mě pěkně štvát Hitsuto ! Uklidni se řekl si a zasmál se.
Bloodkick
Bloodkick
Člen 10. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro kioko matsuta Wed Sep 29, 2010 4:53 pm

Kioko Matsuta
Když vidí jak pomalu odchází trénovat, tak se jí chce ještě víc ležet. Neměla bych tu polehávat, ale mě se ne chce cvičit..... no ale musím. Tak já se půjdu někoho zeptat jestli se mnou nepůjde cvičit. Samotné se mi to dělat nechce. Sleze ze střechy a začne hledat různé lidi . Nikoho nenajde. Hledá dál a přitom volá.
kioko matsuta
kioko matsuta

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Wed Sep 29, 2010 6:03 pm

Akisha Shihomaru

"No, tak dobře začnem panákama a potom soubojem mezi sebou." řekla, otočila se a shunpem donesla panáky. Ách jo, mě se tak nechce, jsem unavená a hladová. Ani jsem se nestihla najíst to je otarava už bych chtěla večer. Rose se má, ta si hezky celej den spí a nic nedělá. Mumlala jsem se pro sebe a nevnímala okolí.
Tertaxka
Tertaxka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bloodkick Wed Sep 29, 2010 7:37 pm

Inuzuri Hitsuto

Ok ... řekl a počkal než Akisha přinesla panáky Jééžiš já chci už konec ať můžu někam vypadnout ... když přinesla panáky tak řekl asi bysme měli začít a začal dělat nějaké výpady a při tom přemýšlel. Nevim jak ona ale já bych už mohl klidně začít ... radši ji ale nechám roztrénovat ...
Bloodkick
Bloodkick
Člen 10. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Wed Sep 29, 2010 7:44 pm

Akisha Shihomaru

"Co? Promiň byla jsem mimo realitu, jo začneme." řekla jsem a postavila se před panáka. "Tak já začnu a začnu Kidem, protože to mě zahřeje.....Hado, číslo 33-Bledý oheň!!!" vykřikla jsem a zasáhla panu. To byla rána, už se zlepšuju. "No tak už jsem to dokázala, tohle mi nikdy nešlo, bylo to dobrý, ne?" zeptala jsem se a podívala se na Inuzuriho.
Tertaxka
Tertaxka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bloodkick Wed Sep 29, 2010 8:01 pm

Inuzuri Hitsuto

Jo ... bylo to celkem drsný řekl a pousmál se Wau ... to ušlo ... tak v kido je celkem dobrá .řekl si a přestal s tréninkem. No já už bych moh začít ... zandal katanu a zeptal se Akishi chceš eště nějakej čas na trénink nebo můžeme začít ?
Bloodkick
Bloodkick
Člen 10. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Wed Sep 29, 2010 8:28 pm

Akisha Shihomaru

"Hele, sice vypadám jako malá holka, ale taková vážně nejsem." Co si to o mě myslý, já nejsem žádnej uplakánek. Řekla jsem si pro sebe neštvaně. "Já můžu začít."
Tertaxka
Tertaxka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Wed Sep 29, 2010 8:33 pm

Suki Taiketo

To je konec se mnou opravdu, copak musím zrovna dneska zaspat? Dnes?! Když je to tak důležité... Probíhala duševní rozepře uvnitř hlaviny hnědovlasé ženy, která kvapně přiběhla na místo tréninku. Vypadala na to, že opravdu zaspala, nedbale stáhnuté vlasy do ležérního culíku, toho byly důkazem.
Hlava jí chvíli jen nejistě těkala, přičemž se snažila přijít na to, co se přesně má dít. Když však zahlédla, že se většina lidí snaží tvořit dvojice, bylo jí to hned jasné.
S kým mám utvořit dvojici? Nikoho neznám.. Na tyto úvahy, však nebyl čas, každý jejich pohyb byl monitorovám a ona se opravdu chtěla zařadit nějak slušně, proto se bezmyšlenkovitě rozešla. Po chvíli spatřila dívku, která sháněla dvojici podobně jako ona, byla to Kioko.
"Ahojky, já jsem Suki Taiketo, můžeme spolu trénovat?" optala se Suki a nasadila, co nejmilejší úsměv, který dokázala vykouzlit.
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Počet příspěvků : 995
Datum registrace : 27. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bloodkick Wed Sep 29, 2010 9:08 pm

Inuzuri Hitsuto

Jééj tady to někdo bere moc vážně , pardón slečno já to tak nemyslel řekl s úsměvem na tváři Heh ... ta je ale drsná ... když chce začít tak začnem řekl si pro sebe a zachechtal se. Tak jaký budou pravidla ? zeptal se a podíval se na Akishu.
Bloodkick
Bloodkick
Člen 10. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aspire Wed Sep 29, 2010 11:19 pm

Yuki Sarashi

Pot kapal na písek a hlínu, která byla pod nohama Yuki. Yuki se totiž snažil zlepšit se v boji na blízko, ale vůbec se ji nedařilo, hold asi nebyla Shinigami určený na boj tváří v tvář, ale nehodlala si to připustit, v tomhle ohledu byla trošku paličatá, což sama věděla. Sama se prostě nic nenaučim! Možná by se našel někdo na ten cvičný souboj, protože jak vim, tak z toho se naučím asi nejvíce. Proběhlo v hlavě Yuki a tak se pomalu zvedla ze země, na které odpočívala a porozhlédla se kolem sebe s nadějí, že se najde někdo, kdo bude tak hodný, že si s ní zabojuje. Nikoho zde skoro neznala, protože se s nikym moc nebavila, a tak ji došlo, že jediná šance bude asi, když zařve, jako Ivory. Zhluboka se nadechla a v myšlenkách si dodala odvahu a pak to přišlo "Je to někdo, kdo by si se mnou dal souboj?" Zvolala na celý tréninkový plac a pak se trošku začervenala.

Aspire

Počet příspěvků : 57
Datum registrace : 25. 09. 10
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ichigo88 Thu Sep 30, 2010 6:35 am

Ichigo Imanagi
Cvičí si jen tak pro sebe boj s katanou a bez katany ale jelikož je zvyklí mít kosu tak mu to tolik nejde ale snaží se si zvyknout když v tom uslyší jak někdo řve na celý tréninkový plac "Je to někdo, kdo by si se mnou dal souboj?" otočí se a hledá kdo to řve, chvilku se dívá a nakonec ji najde Hmmm vypadá to že se snaží trénovat a podle toho jak drží katanu tak s ní moc neumí.Zkusim to. pomyslí si a pomocí shunpa se přemístí k Yuki. Ahoj Jmenuji se Ichigo Imanagi a rád bych ti vyhověl a dal si s tebou souboj. usměje se a čeká na odpověď.
Ichigo88
Ichigo88

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aspire Thu Sep 30, 2010 8:49 am

Yuki Sarashi

Už nedoufala, že někdo vůbec přijde, ale v tu chvíli se u ní objevil nějaký jiný shinigami, který ji připadal hned na první pohled sebejistý a zřejmě věděl, že toho Yuki moc neumí. Když se jí představil, tak se usmála a koukla se mu do očí, aby navázala lepší kontakt "Já se jmenuji Yuki Sarashi, ale rovnou ti říkám, že toho s katanou moc neumim, protože můj Shikai je uplně jiný než ostatních." Yuki hold nechtěla vypadat, jako arogantní holka, aby si lidi mysleli, že když si zavolala někoho na boj, že je bůh ví, jak dobrá, a proto vše řekla najednou. Snad to nepokazim hned ze začátku, abych nevypadala nešikovně, ikdyž trochu jsem. Pomyslela si Yuki před bojem a sevřela dřevěnou katanu. "Tak jdem na to, Ichigo?"

Aspire

Počet příspěvků : 57
Datum registrace : 25. 09. 10
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ichigo88 Thu Sep 30, 2010 1:01 pm

Ichigo Imanagi
Překvapilo ho že se Yuki hned přiznala že jí boj s katanou nejde ale nedal to vůbec najevo.Prohlídnul si Yuki od zhora dolu, zakročil levou nohou dozadu, mírně se pootočil směrem doleva, katanu chytil oběma rukama, dal si katanu do výšky pasu aby směřovala na Yuki a nasadil bojechtiví výraz. Tak dem na to!
Ichigo88
Ichigo88

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Thu Sep 30, 2010 2:17 pm

Akisha Shihomaru

"Pravidla budou- Můžeme používat kido, zampakutou a ruce. Prohrává ten kdo se dostane jako první na zem a ten kdo se únavou a hladem úplně vyčerpá, což budu asi já. Ta to je asi vše. Souhlasíš s pravidly anebo chceš ještě něco dodat?"zepatala jsem se ho. Zapoměla jsem na něco? No asi ne, nic už mě nenapadá. řekla jsem si pro sebe a podívala se na Inuzuriho.
Tertaxka
Tertaxka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro kioko matsuta Thu Sep 30, 2010 3:05 pm

Kioko Matsuta 
Potká dívku která se ptá jestli s ní nepůjde Kioko cvičit. Ano já jsem Kioko Matsuta. Těšímě a ano, půjdu s tebou cvičit. Usměje se.
kioko matsuta
kioko matsuta

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 26 z 33 Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 29 ... 33  Next

- Similar topics