Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nováčci

+23
Amaru
Suki
Aspire
kioko matsuta
Ichigo88
joemandel
Hiruko
Red
Yuki-onna
Krumla
Spectral
Tertaxka
vodovod
Zirvith
Youmii
Myamoto Usagi
Bloodkick
Shinichi
Kage
Rei
Maršál Křída
Lus
Miss_Atlantis
27 posters

Strana 16 z 33 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 24 ... 33  Next

Goto down

Nováčci - Stránka 16 Empty Re: Nováčci

Příspěvek pro vodovod Sun Sep 19, 2010 8:55 pm

Newermind Irenami
Ja som Newermind Irenami a budemi ctou s tebou bojovat.Dufam ze to bude stat za to a usmial sa
vodovod
vodovod

Počet příspěvků : 382
Datum registrace : 19. 08. 10
Věk : 27

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Sun Sep 19, 2010 9:03 pm

Kageyama Shiratori

Když se na mě Natsuo rozběhl tak jsem si pomyslel.. Ten na to de rychle., ale hned jsem se vzpamatoval. Postavil jsem se do obranného postoje karate a při tom jak na mě vyběhl jsem ho chytil za ruku a posunul si ho k pasu a moji druhou rukou jsou ho strčil za mě. Pak jsem udělal skok dozadu a neopustil obranný postoj. Uff to bylo těsné. Děkuji ti Shinsho za trening.
Kage
Kage

Počet příspěvků : 300
Datum registrace : 27. 07. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Sun Sep 19, 2010 9:09 pm

Natsuo Burrado

Uškrnul som sa a začal som robiť kombo útok s mojou zanpakuto (stále v puzdre). Hmm rýchli. Pomyslel som si s úsmevom. Uvidíme ako je na tom jeho sila. šepol som tak aby to nepočul a tentokrát som dal do úderov ovela viac sily čím boli rýchlejšie a zároveň by aj viac boleli kebyźe ho trafím.
Krumla
Krumla

Počet příspěvků : 152
Datum registrace : 03. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Sun Sep 19, 2010 9:34 pm

Kageyama Shiratori

Když jsem vykryl rukou par úderu.. Tak tady končím.. síla není moc moje velké plus. Jestli se nezačnu více vyhybat tak to neskončí moc dobře pro mě. přestal jsem kryt Zanpakuto Natsua v pochvě, ale jen se mu vyhybal co se dalo. Nakonec při v hodném okamžiku jsem uskočil dozadu a vytasil své zanpakuto z pouzdra. Pak jsem se rozběhl na něj..
Kage
Kage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Sun Sep 19, 2010 9:38 pm

Natsuo Burrado

Hmm? konečne. Pomyslel som si a keď bol bližšie tak som celou silou sekol so Zanpakuto(v puzdre) po Kageho hrudi. Som zvedavý či to vykrije. Teda len dúfam že mu nezláme nejaké kosti. rozmýšlal som pri tom ale potom som si myšlienky vypustil z hlavy.
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Sun Sep 19, 2010 9:50 pm

Kageyama Shiratori

Nějak moc jsem se rozběhl a to byla moje chyba.. nemohl jsem zastavit ani vykryt úder Natsua a schytal to přímo do hrudí. Při tom jsem odletěl několik metru dál a chytil se za hrud.. Tohle fakt bolelo. Necítím že by jsem měl něco zlomené, ale další takový silný úder a nedopadl by jsem dobře. Pak jsem vstal s bolestí a zase zaujal bojový postoj a tak volnějším tempem jsem se rozběhl na Natsua a sekl prudkým tahem od shora dolů. Úder nebyl silný, ale spíše rychlí.
Kage
Kage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Sun Sep 19, 2010 9:51 pm

Konan

Kývla jsem na svého protivníka hlavou, na znamení, že mě těší. Bude to určitě velmi vyrovnaný soubouj. Povím mile s lehkým úsměvem na tváři, jinak neutrálním výrazem. Pak jsem se s otázkou otočila na našeho dohlížeče na souboj, nebo-li na Kuchikiho. Můžeme začít?
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 1229
Datum registrace : 17. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Sun Sep 19, 2010 9:53 pm

Natsuo Burrado

Zanpakuto som chytil do jednej ruky. Rýchlo som tou rukou vykri jeho úder pri ktorom mi odletela časť púzdra bohvie kam. Voľnou rukou som sa mu zahnal po tvári. Hmm možno by som sa mal trochu viac krotiť. Pomyslel som si a čakal som či sa mojej ruke vyhne alebo to schytá priamo do tváre.
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Sun Sep 19, 2010 9:58 pm

Kageyama Shiratori

Když na mě Natsuo zaútočil rukou tak jsem zanpakuto ihned vrátil k sobě a raně jsem se vyhl, přičemž jsem se sklonil a chtěl Natsuovi podkopnout nohy.
Kage
Kage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Sun Sep 19, 2010 10:04 pm

Natsuo Burrado

Nechal som sa podkopnúť a pri páde ktorý som nasmeroval na Kageho som sa znova rozohnal svojou päsťou po jeho tvári.
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Sun Sep 19, 2010 10:11 pm

Kageyama Shiratori

Pěst mě udeřila do tváře a já zase trochu poodletěl. Tsee.. ten má sílu. Pak jsem vstal, ale bylo vidět že mě ten zabolel. Když jsem vstal tak jsem položil k pasu a čekal co Natsuo udělá. Tohle není moc důležitý boj, tak se při něm nesmím moc unavit, ale nechat se mlátit taký ne..
Kage
Kage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Sun Sep 19, 2010 10:15 pm

Natsuo Burrado

Prevalil som sa na chrbát a spokojne som sa pozrel na oblohu. Tento súboj nemá cenu. povedal som kagemu a usmial som sa naňho. Myslím že ti môžem kludne povedať, bez toho aby si uvolnil shikai aalebo použil kidou .. nemáš žiadnu šancu. Povedal som pokojne. Eh.. a sorry za ten face.. no .. stále s ním budeš môcť baliť baby. uchechtol som sa, pozrel som sa naňho a čakal som na jeho reakciu.
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Sun Sep 19, 2010 10:19 pm

Kageyama Shiratori

Souhlasím.. A za ten obličej se neomlouvej... Ten totiž nic zkazit nedokáže.. usmál jsem se a sedl si ke stromu.. Jen by mě zajímali souboje holek.. usmál jsem se zvrhle.
Kage
Kage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Sep 19, 2010 10:23 pm

Kuchiki Yasumaru

zavedl Konan a Irenamiho na volné prostranství nedaleko kasáren.
"Dobrá - začněte!" a sám se usadil na blízký čerstvě vyrobený pařez, aby mohl souboj sledovat.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Sun Sep 19, 2010 10:23 pm

Natsuo Burrado

Prisadol som si k nemu a len som sa usmial. No jo no. Aj tento súboj vyzerá zaujímavo. Tefa ešte ani nezačal ale pozri sa kto bojuje. Hmm budeme povzbudzovať modrovlásku? spýtal som sa a zahľadel som sa na to miesto kde sa mal už čoskoro uskutočniť súboj tých dvoch aj za pomoci shikaiu. Teda ja ti poviem že tá baba by nepotrebovala ani zanpakuto aby ma dostala. Povedal som ešte s úsmevom.
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Sun Sep 19, 2010 10:44 pm

Sai Kazuma

Tak jedná dvojice už začne bojovat... jedná už začala... Já bych nejradši už bojoval pod dohledem Yasumara, abych to měl za sebou... porozhlédl jsem se okolo a viděl jsem že jsou tam samé dívky... kluka jsem si mezi nimi aspoň nevšiml, když tam nějaký je... Trochu jsem si povzdechl a šel za roh... Tam jsem přišel ke stromu a začal tam sám cvičit...
Shinichi
Shinichi

Počet příspěvků : 844
Datum registrace : 02. 08. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Spectral Mon Sep 20, 2010 2:26 pm

Keiji Kirako

Viděl jsem jednoho kluka který eště neměl dvojici tak jsem k němu přišel a řekl sem : Čau , jsem Keiji Kirako nechceš jít se mnou do dvojice ? Vduchu mi to přišlo velmi trapný ale v tu chvíli sem lepší hlášku nevymyslel
Spectral
Spectral

Počet příspěvků : 118
Datum registrace : 28. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Mon Sep 20, 2010 2:40 pm

Sai Kazuma

Otočil jsem se na kluka, který na mě promluvil... To je tu ještě nějaký, že jsem ho ani neviděl... Ale pořad lepší než bojovat s holkou... To by jsem nemohl ani bojovat naplno chvílí jsem mlčel... Klidně... pověděl jsem tomu klukovi... moje první slovo za celou dobu co jsem tady a vypadlo ze mě jen tohle...
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Mon Sep 20, 2010 2:46 pm

Akisha Shihomaru

"Já jsem Akisha Shihomaru" řekla jsem Inushi. "A jestli si tu nová, měla bys se jít nahlásit Yasumarovi" poradila jsem ji. "A ještě nechtěla by si jít se mnou do dvojce?"zeptala jsem se jí.

Naposledy upravil Tertaxka dne Mon Sep 20, 2010 2:54 pm, celkově upraveno 1 krát
Tertaxka
Tertaxka

Počet příspěvků : 689
Datum registrace : 12. 08. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vodovod Mon Sep 20, 2010 2:50 pm

Newermind Irenami
Ked pocul ako kuchiki povedal ze mozme zacat bez vahania vypustil velke mnozstvo raisetsu a vykrikol sentou musha.Ked sa premena na shikai skoncila newermind sa plnou silou rozbehol na Konan ked bol blizko nej sekol.
vodovod
vodovod

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Mon Sep 20, 2010 4:13 pm

Konan

Na volném prostranství, na které nás s Newermindem odvedl Yasamaru, jsem se od Newerminda postavila o něco dál. No prostě abych měla dostatek času se bránit. Postavila jsem se normálně ale pravou ruku jsem si dala za záda, kde jsem chytla rukojeť své zanpakuto a tím byla připravená ho kdykoliv vytasit. A potom co Yasamaru odstartoval náš souboj, se mi to taky velmi hodilo. Po tom co Newermind vypustil velké množství reiatsu, a pak s vyvolaným shikaiem na mě zaútočil. Též jsem neváhala a i já vyvolala shikai. Hae, Hotarubi. Těch pár sekund než ke mně stačil Newermind přiběhnout úplně stačilo, aby moji motýlci vytvořili kolem Newerminda kulatou zeď, aby nic neviděl a sekl tím na prázdno. Já jsem mezitím tu zeď z motýlků oběhla tak, abych se svému protivníkovi dostala do zad. Přitom jsem potichu odříkala zaklínadlo pro kido. Jen co jsem zaklínadlo odříkala, zastavila jsem se tam, kde by mohl mít Newermind záda a namířila tam prsty. Bakudo 9: Horin. Zakřičela jsem. Zaklínadlo mi vyletělo z prstů a mířilo si to rovnou proti protivníkovi, který byl stále uprostřed motýlkové zdi. Když bylo kido těsně před motýlkovou zdí, motýlci před kido uhnuli, a tak kido mohlo zasáhnout můj pravý cíl....
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 1229
Datum registrace : 17. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Mon Sep 20, 2010 4:28 pm

Myamoto Usagi

Souboj...to by mohla být i legrace. Po tom co Kuchiki domluvil, jsem se ohlídla na holky, zrovna když se Akisha představovala. Hmm takže na mě zjevně zbyla Bukimi, jak je asi silná?!? Lehce jsem do Bukimi štouchla. Tak co zabojujem si taky trochu? Řekla jsem s usměvem. Jelikož tady nebyl nikdo další volnej, aspon jsem si nikoho nevšimla, usoudila jsem, že semnou bude stejnak muset bojovat a tak jsem vyskočila na střechu kasáren. Odsud je dobrej výhled i na ostatní. Bude lepší se kouknout jak bojují i oni. Svoji zanpakutou jsem zatím měla zandanou na svých zádech jako vždy a čekala jsem na Bukimi. Náhle jsem ucítila uvolnění něčího reiatsu. Podívala jsem se směrem kde bojoval Irenami s tou modrovlaou dívkou. Irenami jde do toho dost pohlavě...Tohle vypadá velmi zajmavě. Zamyslela jsem se při pohledu na tu zvláštní zed z motýlů...
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Počet příspěvků : 1207
Datum registrace : 12. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vodovod Mon Sep 20, 2010 4:30 pm

Newermind Irenami
Ked zapocul Konan kricat Bakudo 9. Horin snazil sa co najrychlejsie uhnut .Podarilo sa mu to.Pozrel sa na Konan a povedal Chapem,toto je schopnost tvojho zanpakuto.Oslepit nepriatela.Uhhh- vydychol si.Myslel som ze to bude lahsie.Na priamy stret asi nedojde .Vystrel svoj zanpakuto oproti konan a rozbehol oproti nej...
vodovod
vodovod

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Spectral Mon Sep 20, 2010 5:08 pm

Keiji Kirako

A ty jsi hodně silný ? Zeptal sem se kluka co se mnou byl ve dvojici ?
Jaj to ze mě zas něco vypadlo pomyslel sem si.
Spectral
Spectral

Počet příspěvků : 118
Datum registrace : 28. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Mon Sep 20, 2010 5:29 pm

Sai Kazuma

Co je zas tohle za otázku. "A ty hodně silný..." Nějak užvaněný, ale jde zase přímo k věcí a to není špatné... Díval jsem se na toho kluka s takovým neutrálním pohledem a za chvílí ze mě vylezlo... Kdo ví...
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 16 z 33 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 24 ... 33  Next

- Similar topics