Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nováčci

+23
Amaru
Suki
Aspire
kioko matsuta
Ichigo88
joemandel
Hiruko
Red
Yuki-onna
Krumla
Spectral
Tertaxka
vodovod
Zirvith
Youmii
Myamoto Usagi
Bloodkick
Shinichi
Kage
Rei
Maršál Křída
Lus
Miss_Atlantis
27 posters

Strana 15 z 33 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 24 ... 33  Next

Goto down

Nováčci - Stránka 15 Empty Re: Nováčci

Příspěvek pro Anonymní Sun Sep 19, 2010 11:19 am

Inushi Hirukima

Jen co se mi představila ta druhá dívka, začal jeden muž na nádvoří křičet nástup. Tak jsem se postavila(jelikož jsem si hned po příchodu sedla) a koukala na toho muže a čekala co se mude dít.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vodovod Sun Sep 19, 2010 11:40 am

Newermind Irenami
Nez mu stihla Ivory odpovedat zadal kuchiki nastup.Newermind sa siel nastpit ku Kuchikimu a povedal mu:Uz mam dost tichto hluposti kedy budeme bojovat ?
vodovod
vodovod

Počet příspěvků : 382
Datum registrace : 19. 08. 10
Věk : 27

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Sun Sep 19, 2010 11:55 am

Kageyama shiratori

Otázka Natsua mě trochu zarazila. No jo umím vyvolat shikai. Ty snad ne? odpověděl jsem Natsuovi a zeptal se ho hned na další otázku. Když jsem dorazil do dvora tak jsem se tam jen postavil a čekal na Natsuovu odpověď.
Kage
Kage

Počet příspěvků : 300
Datum registrace : 27. 07. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Sun Sep 19, 2010 12:02 pm

Natsuo Burrado

Popravde? ja nechápem ako môžu mať zanpakuto meno.. som z toho blbí .. hmm ja totiž no .. nejak som nikdy nepotreboval aby som vyvolal shikai. povedal som mu a trochu som sa zamyslel. Teda. nikdy som sa nejak nevedel spojiť zo svojím zanpakuto a pochvílke ma to jednoducho omrzelo. dopovedal som ešte a usmial som sa.
Krumla
Krumla

Počet příspěvků : 152
Datum registrace : 03. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Sun Sep 19, 2010 2:36 pm

Kageyama Shiratori

Hmm. Zajímavé. řekl jsem a usmál se na něj, To jsem teda zvědavý co budeme tet dělat. Že by vytírat seireitei? pověděl jsem ještě Natsuovi a nahodil velký úsměv. Teda doufám že se to nestane. pak mě úsměv hned opustil.
Kage
Kage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Sun Sep 19, 2010 2:48 pm

Natsuo Burrado

Heh no to dúfam že nie. Ale konečne by sme si mohli dať taký ten nejaký cvičný súboj. Treba sa nejak odreagovať. Povedal som s úsmevom a pobúchal som si svojou zanpakuto (v pošve) po hlave. Alebo by nám už mohli dať rozchod. Teda už mi chýba to saké. dodal som a oprel som si zanpakuto o plece.
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Sun Sep 19, 2010 2:51 pm

Kageyama Shiratori

Já souboje moc v lásce nemám, ale to saké bych si teda moc rád dál. Já totiž bez saké bojuji na 60%, ale se saké na 100%.. začal jsem se chvíli smát a v mysli jsem si představil jak si ho nalívám.
Kage
Kage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Sun Sep 19, 2010 2:56 pm

Natsuo Burrado

No.. ani ja ich nemám moc v láske ale po tom čo ma skosilo to modrovlasé dievča. Povedal som s úsmevom a predstavil som si ju po mojom boku v tom bare kde sme boli s kagem. V jednej ruke ona a v druhej saké he? zasmial som sa. Počuj .. po tomto cvičení by sme mohli zájsť do toho podniku čo sme tam boli pred tým než nás odtiaľ tá starká vyhodila hmm?
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Sun Sep 19, 2010 3:00 pm

Kageyama Shiratori

Jo mohli... ne ne mi budeme muset.. usmál jsem se. Pak jsem ještě Natsuovi potichu zašeptal. Vypadalo to že ta babka nás poznala podle shinigami uniformy. Takže navrhuji se obléct do nějakého jiného cool oblečení. Co myslíš? A hned jsem si v hlavě už předem procházel co by se hodilo.
Kage
Kage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Sun Sep 19, 2010 3:06 pm

Natsuo Burrado

Naklonil som sa k nemu. Jasan, teda ja len dúfam že toto bude už posledné to cvičenie či ako sa tu tomu nadáva. Ech.. a pôjdeme znova "tam" alebo vieš éšte o nejakých iných podnikoch? spýtal som sa ho takmer sprisahanecky a nástup išiel čím ďalej tým viac mimo mňa.
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Sun Sep 19, 2010 3:10 pm

Kageyama Shiratori

Slyšel jsem že poblíž lázní je nějaký nový podnik, nebylo by moc špatné se tam podívat, ani já jsem tam ještě nebyl.. Ale když to tam bude blbe tak půjdeme "tam". To víš všechno se musí vyzkoušet. odpověděl jsem mu potichu. Myslím že je čas nahodit oblek..
Kage
Kage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Sun Sep 19, 2010 3:15 pm

Natsuo Burrado

Tak to potom o veľa prichádzajú ak si tam ty ešte nebol. Uchechtol som sa. A vieš čo znamená nový podnik? no predsa nové ..ee.. hovoril som a zaleskli sa mi oči. Dúfam že tam budú mať niečo poriadne tvrdé. Niečo po čom by som sa poriadne odviazal. romýšlal som s úsmevom.
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Sun Sep 19, 2010 3:21 pm

Kageyama Shiratori

Jen doufám že tam budou mít kvalitní saké.. Jednou jsem šel taký do nového podniku a saké tam měli slabé jako vodu.. To bylo na dvě věci. pověděl jsem mu zpátky. Kdyby tohle byl fakt bojový trening, by mě zajímalo jak by to dopadlo kdybych měl bojovat s Natsuem. pomyslel jsem si a chvíli se na něj díval přemyšlívě, ale hned mě to přešlo a nahodil jsem normální výraz.
Kage
Kage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Sep 19, 2010 7:33 pm

Yasumaru

Když se konečně nováčci sešli na nádvoří, zadal jim instrukce.
"Tak! Teď se rozdělte do dvojic a začněte s tréninkem souboje, můžete používat kidou nízkých řádů a vaše zanpakutou, ale nesmíte vyvolávat shikai, jasné? To bude smět vždycky jen jedna dvojice, na kterou budu dohlížet. Můžete bojovat, kde chcete, tady nebo i kdekoli na pozemku kasáren. A snažte se, podle vašich výsledků se z vás vybere několik lidí, kteří půjdou na misi do světa lidí. Takže, kdo chce být první dvojice, která bude moci aktivovat shikai?"
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vodovod Sun Sep 19, 2010 7:37 pm

Newermind Irenami
Ked zapocul ze sa bude konecne bojovat vduchu sa zaradoval.
Pozrel sa na kuchikiho a povedal: Ja chcem ist prvy ale dvojicu nemam tak mi prosim pridelte kohokolvek kuchiki.
vodovod
vodovod

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Sun Sep 19, 2010 7:40 pm

Natsuo Burrado

Spýtavo som sa pozrel na Kageho. Ech.. no budeme dvojica? spýtal som sa ho tak trochu ironicky. Aj keď ty budeš v nevýhode.. hmm nevyvolať shikai. ešte šťastie že ja ho vyvolať neviem. Ale aj tak.. tak čo začneme? spýtal som sa ho a prehodil som si zanpakuto do druhej ruky.
Všetkých tu roztrieskam. tešil som sa v duchu ako malé dieťa a takmer som skákal od radosti.
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Youmii Sun Sep 19, 2010 7:55 pm

Youmii

Rozhlédne se a vidí to co každý . Obyčejné kasárny , venku velké prostory . Rozhlédne se po místnosti a zděsí se . Koho to vidí ??? Je to ona kapitánka 1. divize Kuchiki Yasumarupomyslí si a polkne . D-D-Dobrý den vykoktá ze sebe a usměje se ...
Youmii
Youmii

Počet příspěvků : 121
Datum registrace : 22. 12. 09
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Sun Sep 19, 2010 7:56 pm

Konan

Když jsem si vyslechla, co řekl ten, co svolal nástup, nebyla jsem z toho zrovna nadšená. Trénink? Zrovna teď? Pfůůůů. Mě už celkem unavilo to, že jsem nemohla vůbec tyhle kasárny najít, a když jsem je konečně s ohromným štěstím našla, tak příjde tohle. No jo no. Co se dá dělat. V duchu pokrčím rameny a stále tiše stojím v zadních řadách nástupu.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 1229
Datum registrace : 17. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Sun Sep 19, 2010 8:05 pm

Sai Kazuma

Oznámení od Yasumara mě ani trochu nezaskočilo a nebyla vidět ani radost či něco jiného. Jen jsem tam tak stal u zdí a prohlédl si ostatní. Tak nějak se mi moc nechtělo bojovat s holkou, ale ani to se mnou nijak nepohnulo. Nechtělo se mi moc jít a hledat si partnera na souboj... řečnění není přeci jenom má silná stránka... Tak jsem tam jen stal a čekal co se stane či jestli někdo bude bez partnera a zůstanu pro něj jen já.
Shinichi
Shinichi

Počet příspěvků : 844
Datum registrace : 02. 08. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Sep 19, 2010 8:06 pm

Kuchiki Yasumaru

se usmál nad Irenamiho odhodláním. "Fajn, proč ne! Tak co bys řekl... na támhletu dívku?" Yasumaru pokynul Konan, aby k nim přišla. Ještě ji tu neviděl, aspoň se s ní seznámí. Když ho pozdravila Youmii, kývl na ni. "Vítej! Zatím si najdi někoho do dvojice a začni trénovat, zbytek vyřešíme potom!" usmíval se. Chudák, vůbec netušil, že si o něm Youmii myslí, že je žena. Ale s jeho vzhledem... asi ji nemohl nikdo vinit.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Youmii Sun Sep 19, 2010 8:08 pm

Youmii

Vám se řekne najdi si někoho když vůbec nikoho neznam řekne , aniž by si pomyslela , že to může vyznít dosti neůctivě . Ta ženská vypadá silně pomyslí si a vzdychne . Rozhlédne se po místnosti , ale nikdo do dvojice ...
Youmii
Youmii

Počet příspěvků : 121
Datum registrace : 22. 12. 09
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vodovod Sun Sep 19, 2010 8:15 pm

Newermind Irenami
Ked uvidel jak kuchiki ukazal na konan otocil sa na kuchikiho a povedal:Dobre budem bojovat snov ale kde budeme bojovat ?
vodovod
vodovod

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Sun Sep 19, 2010 8:33 pm

Kageyama Shiratori

Jasně proč ne.. jdeme na to. odpověděl jsem s úsměvem Natsuovi. To jsem teda zvědavý. Tohle asi projedu. Šel jsem o něco dál a našel jsem pěkné místečko kde bylo okolo docela hodně stromu. Tady by to možná šlo.. Tak co myslíš začneme?.
Kage
Kage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Sun Sep 19, 2010 8:40 pm

Konan

V zadních řadách jsem ale nestála dlouho. Zrovna jsem si prohlížela, jak kolem třepetá motýl, když jsem si všimla, že na mě organizátor ukázal. Cože? Já? Proč?....No vždyť je to jedno. Pustila jsem to z hlavy a spíše jsem začala cestou ke svému soupeři přemýšlet nad nějakou účinou technikou. Jelikož budeme první dvojice, na kterou bude Yasumaru dohlížet, tak můžu použít shikai, což mi také velmi pomůže. Když jsem k nim přišla, tak aby se neřeklo, tak jsem se představila. Jmenuji se Konan a jsem tu právě nová.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 1229
Datum registrace : 17. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Sun Sep 19, 2010 8:46 pm

Natsuo Burrado

Len som prikývol a stále s zanpakuto v puzdre som sa naňho nečakane zahnal. Hmm.. som zvedavý ako je na tom s bojovaním. Pomyslel som si v rýchlosti a rozhodol som sa že je to predsa len môj kamoš a ja ho neprizabijem.
Krumla
Krumla

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 15 z 33 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 24 ... 33  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: