Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nováčci

+23
Amaru
Suki
Aspire
kioko matsuta
Ichigo88
joemandel
Hiruko
Red
Yuki-onna
Krumla
Spectral
Tertaxka
vodovod
Zirvith
Youmii
Myamoto Usagi
Bloodkick
Shinichi
Kage
Rei
Maršál Křída
Lus
Miss_Atlantis
27 posters

Strana 9 z 33 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 21 ... 33  Next

Goto down

Nováčci - Stránka 9 Empty Re: Nováčci

Příspěvek pro Zirvith Mon Aug 30, 2010 10:07 pm

Koramachi Bukimi

Ráno ji vzbudil veliký rámus. Nejprve nevěděla, co se to děje, ale když se konečně trochu vzpamatovala, tak zjistila, že Irenami i Usagi jsou už někde pryč. To na mě Usagi ani nepočká? Nakonec se jí podařilo vyhrabat se z postele a vydala se za tím rámusem. Určitě příjdu jako poslední, pomyslela si.
Zirvith
Zirvith

Počet příspěvků : 87
Datum registrace : 16. 08. 10
Věk : 35

http://www.zirvith.ic.cz

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Aug 30, 2010 11:57 pm

Kuchiki Yasumaru

spokojeně pozoroval, jak se nádvoří plní rozespalými nováčky.
"Taky," odpověděl Akishe a vůbec se nenechal zaskočit tím, že ji nikdy před tím neviděl. Když se mu zdálo, že asi nikdo další nepřijde, odložil dva vhodné předměty a dal si ruce vbok, jako by v nováčcích viděl svou dobře odvedenou práci. "Tak, dobré ránko vespolek!" začal jako nejotravnější ranní ptáče. Jemu se to mluvilo, když ještě ani nešel spát. "Nejdřív bych chtěl poprosit všechny nové, které jsem ještě nezapsal, aby šli za mnou do kanceláře. Rozcvičku bude zatím řídit... umm..." rozhlížel se, až spočinul pohledem na zívajícím blonďákovi. "Hideo! Tak šup šup, do toho! Je potřeba rozproudit krev!" přidával jednu pomyslnou ránu za druhou a sám vykročil směrem dovnitř a ke své kanceláři.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Maršál Křída Tue Aug 31, 2010 12:32 am

Hideki Kanegawa

Souboj vypadal vskutku zajímavě. Po nějaké době ho ovšem přerušil Yasumaru, který hollowa prostě a jednoduše odkrádloval, což se mi samozřejmě ani trochu nelíbilo!
No co už. Po chvilce se všichni vydali směrem zpět, přičemž Yasumaru s jedním nováčkem vyšli směr nemocnice.
Dnes už asi konec, pěkný výkon. pomyslel si, zabalil se více do pláště jelikož už byla poměrně slušná zima a vydal se směrem kasárny desáté divize.
Maršál Křída
Maršál Křída

Počet příspěvků : 841
Datum registrace : 21. 08. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Tue Aug 31, 2010 12:52 am

Myamoto Usagi

Šla jsem rychle a snažila se úpně probudit. Ach jo..ještě bych spala... Hned co jsem se dostala na místo odkud přicházel ten šílený rámus, uviděla jsem Irenamiho, další které jsem neznala a toho kdo dělal ten randál. Ha, to je ten ze včera...jestli to tu vede, tak to musí být ten kapitán Kuchiki, o kterém mluvila Ivory ne?!?...vypadá to tak... Při tom jsem vyrazila k němu a pozdravila. Dobré ráno. Jak jsem popošla uviděla jsem za sebou i Bukimi. Kývla jsem ji na pozdrav. Něchtělo se mi křičet hned po ránu. A pak jsem jako první vyrazila za Kuchikim do kanceláře. Že by se mi podařilo vyhnout rozcvičce hned první den?! To asi těžko... Jak jsem procházela, prohlížela jsem si blondáka jménem Hideo, kterému byla svěřena rozcvička.

Naposledy upravil Myamoto Usagi dne Tue Aug 31, 2010 2:10 am, celkově upraveno 1 krát
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Počet příspěvků : 1207
Datum registrace : 12. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Zirvith Tue Aug 31, 2010 2:05 am

Koramachi Bukimi

Sotva jsem se doloudala na místo, spatřila jsem Usagi, která na mě kývla a vydala se do kanceláře za Kuchikim. Ani jsem si ho nestačila pořádně prohlédnout. Přidala jsem tedy do kroku, abych Usagi předběhla a následovala Kuchikiho jako první já. Přitom jsem se radovala, že se vyhnu rozcvičce, kterou tak nesnáším.
Zirvith
Zirvith

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Tue Aug 31, 2010 9:21 am

Akisha Shihomaru

Vyšla jsem za tím mužem, do jeho kanceláře kde jsem se představila "Mé jméno je Akisha Shihomaru",vychrlila jsem ze sebe, jelikož jsem byla nervozní a myslím, že to na mě bylo asi vidět.
Tertaxka
Tertaxka

Počet příspěvků : 689
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vodovod Tue Aug 31, 2010 9:37 am

Newermind Irenami
Nasledoval neznameho shingamiho do kancelarie.Ked videl jak sa dievcata predbehuju aby boly prinom co najblizsie radsej ostal vzado aby nedopadol zle.Po case dal otazku "Co vam to tak trvalo ?"
vodovod
vodovod

Počet příspěvků : 382
Datum registrace : 19. 08. 10
Věk : 27

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue Aug 31, 2010 10:20 am

Touriyus

Trochu nechápavý výraz skončil na zdroji hluku. Nevypadalo to, že by ho zajímalo, kdo tu skutečně je a kdo zase ne. Ačkoliv, volný režim není nikdy k zahození.
Normálním krokem jsem šel za Yasumarem do jeho kanceláře. Nasadil jsem velice nemilý chladný výraz a řekl své jméno, jako by to bylo každodenní slovo, které se používá neustále, naprosto bez zabarvení hlasu, prostě bez citu a emocí: "Touriyus, pane."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Tue Aug 31, 2010 11:40 am

Myamoto Usagi

Jak jsem šla najednou mě Bukimi předběhla. Co to zase vyvádí?! Koukala jsem na ni se smíšeným pohledem překvapení a ještě čehosi co nedokáži popsat, dokud mi to nedocvaklo. Jižiš marja, at si jde za ním klidně první... Zařadila jsem se tedy za ní. Za chvilku někdo vzadu položil otázku, byl to Irenami. Ta otázka patřila mě s Bukimi nebo těm dalším dvěma?! Nebo všem? No můžu dělat že jsem ji přeslechla.. A tak aiž bych reagovala na otázku, jsem došla do kanceláře. Tam se začali skoro všichni náhle představovat. Co mám dělat? Snad si mě ze včerejška ještě pamatuje. No ale ze zdvořilosti, bych se asi znovu představit mohla. Jen co to velci rychle dořekla ta bolndatá dívka co se jmenovala Akisha a ten obr se jménem Touriyus. I já jsem se do toho hodlala vložit. Já jsem Myamoto Usagi. Pak mi pohled zas střelil k Touriyusovi. Myslim že tomhlu bude lepší se spíše vyhýbat, ten jeho ton hlasu...Třeba má jen dnes špatnou náladu no a třeba taky ne. Dál už jsem se nedostala, porotože mě začelo bolet za krkem, jak jsem se na něj dívala. Se zvláštním nepatrním napětím jsem čekala co příjde dál.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vodovod Tue Aug 31, 2010 12:09 pm

Newermind irenami
Ked dosli do kancelaria zacali sa vsetci predstavovat.Ked sa predstavila hnedovlasa shinigami ktora sa podla vsetkeho volala Myamoto z Newerminda vyhrklo "Newermind irenami" .A zacal dufat ze tymto skoncili vsetky formalne hluposti nadnes.
vodovod
vodovod

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Zirvith Tue Aug 31, 2010 12:30 pm

Koramachi Bukimi

I když jsem došla do kanceláře jako první, tak jsem se představila až jako poslední.
Já jsem Koramachi Bukimi, řekla jsem tiše a přitom jsem se na Kuchikiho usmála.
Zirvith
Zirvith

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Wed Sep 01, 2010 10:38 am

Kageyama Shiratori

Když jsem se na rozkaz Yasumara vrátil do kasáren tak to vypadalo že je tam nějaký zápis a tak aby si mě všiml jsem tam vykřikl Čaute, jak pak se máme.
Kage
Kage

Počet příspěvků : 300
Datum registrace : 27. 07. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Sep 02, 2010 2:27 pm

Kuchiki Yasumaru

sena všechny bez rozdílu mile usmíval a všechny si zapsal. Pak si ještě jednou změřil nesourodou skupinku před sebou. Byl rád, že Akademie shinigami láká tolik různých druhů lidí, jistě každý z nich najde uplatnění podle svých osobitých schopností.
"Vítejte všichni, doufám, že od vás uvidím jen ty nejlěpší výsledky!" řekl jim na uvítanou a vstal. pak se zarazil a zamyslel. Co že to mají dneska na programu? Nějak to vůbec netušil. Poprvé si po rušné noci vzpomněl na události včerejška, které mu z hlavy vyhnaly všechno ostatní. Jeho úsměv trochu pohasl a on se sehnul pro složku s rozkazy. Aha, tady to bylo. "Dobrá, pojďte ven, možná ještě stihnem zbytek rozcvičky, a pak vám řeknu, co dál."

Shiratori -> Přišel jsi na nádvoří a zařval. Všichni se na tebe podívali pohledem, který říkal, ať jsi zticha a radši cvičíš, probíhala totiž zrovna rozcvička.
(mimochodem, všimni si - byl jsi poslán do kasáren a Yasumaru šel do nemocnice, ze které se vrátil až k ránu, tys měl dorazit před ním a ne až po něm, takže příště tomu svůj příspěvek přizpůsob, OK? :-))
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Thu Sep 02, 2010 3:41 pm

Akisha Shihomarau

Zatím co se představovali ostatní, jsem se já jen mile usmívala a koukala co se bude dít dál. Potom nás ten muž přivítal, vstal ze židle,ale pak se nějak zarazil a přemýšlel. Pak vzal do rukou nějakou složku a řekl: "Dobrá, pojďte ven, možná ještě stihnem zbytek rozcvičky, a pak vám řeknu, co dál." Všicni šly na nádvoří a čakali co se bude dít.
Tertaxka
Tertaxka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Sep 02, 2010 4:43 pm

Psát to, co bylo v předchozím příspěvku je zbytečné :-) Můžeš to samozřejmě podat z pohledu své postavy, ale přímou řeč nepřepisuj.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Thu Sep 02, 2010 4:52 pm

Sai Kazuma

Podle pokynu jsem se měl dostavit do kasáren nováčku a tak jsem se tam vydal, ale po cestě jsem narazil na opravdu pěknou trávu a rozhodl si lehnout... nějakou tu chvíli to trvalo asi tak dlouho jako ukončeni zápisu... pak jsem se zvedl a konečně se rozhodl se vydat hledat ty kasárny... nakonec jsem nějak svým blouděním došel na nějaké nádvoří kde se podle všeho konala rozcvička, ale nebyl si jisty jestli jsem tu správně a tak jsem jen pozoroval a vyčkával co se bude dít dále...
Shinichi
Shinichi

Počet příspěvků : 844
Datum registrace : 02. 08. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Thu Sep 02, 2010 5:27 pm

Kageyama Shiratori

Radši už ani nic neříkal a začal s rozcvičkou, moc se do toho ani nevložil a vypadal při tom jako by asi dva dny nespal. Což byla pravda, protože když měl jít na rozkaz Yasumara do kasáren se ještě stavil někam za holkama a tak toho moc teda vůbec nenaspal... (Důvod, proč jsem přišel až tak pozdě.)
Kage
Kage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vodovod Thu Sep 02, 2010 6:57 pm

Newermind Irenami
Nasledoval Yasumaru ktory ho viedol na rozcvicku.Bol zvedavy aky bude dnesny plan.V hlave mal mnoho myslienok ako napriklad s akym hollow bude bojovat, aka bude rozcvicka a hlavne aku ma yasumara silu.Veril ze obrovsku kedze je podkapitan 1. divizie ale podkapitani niesu silny. Ked dosiel na rozcvicku...
vodovod
vodovod

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Thu Sep 02, 2010 7:42 pm

Myamoto Usagi

Jen jsem stála a pozorně poslouchala. No skvělí a já si myslela, že se rozcvičce první den i možná vyhnu. No i když myslim že Bukimi si to myslela taky, nebo ten její štastný pohled, když jsme šli sem byl z jiného důvodu?!? Pohled mi spadl zpět na Kuchikiho. Ztracená ve svých myšlenkách jsem vyšla z kanceláře a sledovala rozcvičku před sebou.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Sep 02, 2010 8:01 pm

Kuchiki Yasumaru

se taky trochu protáhl, a pak na sebe upoutal pozornost nováčků, když poslal Hidea zpátky mezi ně a sám si před ně stoupl.
"Takže, milí nastávající členové Gotei 13! Jedenáctá divize nás požádala, abychom pro ně udělali jistou velice důležitou práci. Nesmíme je zklamat, takže si dojděte do kumbálu pro náčiní a za pět minut odtud vyrazíme!" To, že v kumbálu najdou kartáče a čistící prostředky a to, že daná práce je mytí záchodů, jim jaksi "opoměl"sdělit. Podíval se na červenovlasého mladíka, který před chvílí dorazil na nádvoří. "Ty jdi taky, zapíšu si tě až potom," usmál se.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Thu Sep 02, 2010 8:10 pm

Sai Kazuma

Vypadá to že jsem u správně... pomyslel si a bez řečí prostě vyrazil ke kumbálu... sice jsem tady byl noví, ale nebylo to těžké najít... s údivem jsem zjistil že tam leželi čisticí prostředky a kartáče... Tse co jsem mohl čekat jsme přece nováčci... řekl si a sebral prostředky na úklid a hned mi došlo že to bude něco ve stylu jako míti záchodu... Ale ani mě to navenek nevytočilo a vypadalo to že jsem v pohodě... Pak se vydal zpět a čekal tam na ostatní...
Shinichi
Shinichi

Počet příspěvků : 844
Datum registrace : 02. 08. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Thu Sep 02, 2010 8:15 pm

Akisha Shihomaru

S nad jim nebudeme uklízet pokoje.To bych nesnesla. Pronesla jsem v duchu a otočila jsem se a šla ke kumbálku pro kartáče, čističe a hlavně rukavice.(ty jsou při úklidu důležité). A vrátila jsem se k ostatním.
Tertaxka
Tertaxka

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Thu Sep 02, 2010 8:30 pm

Myamoto Usagi

Ke kumbálu jsem se dostala až jako třetí. No to tedy opravdu vypadá na nebezpečný úkol....neni na tohle čtvrtá divize?!? Jako nováček, asi nemůžu čekat, že půjdu hned na nějakou skvělou misi...Ale že zrovna uklízení...to je zase štěstí... Popadla jsem kartáč, rukavice a jeden čistící prostředek a šla se zařadit mezi ostatní, co už si věci vzali. Tak co to asi budem drhnout? Vsadim se že něco pěkně nechutného, když to dali nám. A ještě to patří jedenácté divizi...to nezní vůbec dobře.

Naposledy upravil Myamoto Usagi dne Thu Sep 02, 2010 8:31 pm, celkově upraveno 1 krát
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vodovod Thu Sep 02, 2010 8:31 pm

Newermind Irenami
Bol zhrozeny ked nasiel v kumpalu cistiacve potreby.A este viacej zhrozeny ked si spomenul ze to bude robyt pre jeho diviziu.
To bude potupa, pomyslel si.Dufam ze zajtra konecne budeme bojovat s hollow. Ked pozbieral vsetky potrebne veci vratil sa ku kapitanovy kuchikimu.
vodovod
vodovod

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Thu Sep 02, 2010 8:39 pm

Kageyama Shiratori

CO! t- to ne! Já a dělat tohle? Je čas utéct. řekl si a rozhlížel se okolo. Viděl jsem malé okno a rozhodl se na ústup. Snažil jsem se prostrčit oknem a ze zadu se dostat pryč. Nejlépe někde na pěkné místo ke spánku...
Kage
Kage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 9 z 33 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 21 ... 33  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: