Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nováčci

+23
Amaru
Suki
Aspire
kioko matsuta
Ichigo88
joemandel
Hiruko
Red
Yuki-onna
Krumla
Spectral
Tertaxka
vodovod
Zirvith
Youmii
Myamoto Usagi
Bloodkick
Shinichi
Kage
Rei
Maršál Křída
Lus
Miss_Atlantis
27 posters

Strana 17 z 33 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 25 ... 33  Next

Goto down

Nováčci - Stránka 17 Empty Re: Nováčci

Příspěvek pro Zirvith Mon Sep 20, 2010 6:09 pm

Koramachi Bukimi

Hmm, tak konečně si zabojuji. A než jsem stačila Usagi odpovědět na otázku, tak vyskočila na střechu. To budeme bojovat na střeše? No, zní to jako dobrý nápad. Při tom pomyšlení jsem se usmála a hned jsem vyskočila nahoru za Usagi. Snad nás nikdo nebude sledovat...
Všimla jsem si, jak se Usagi kouká na jeden souboj dole. Odsud se dá krásně pozorovat. Ani jsem netušila, jak pěkný výhled je ze střechy kasáren. No, já po střechách totiž moc nelozím... A ještě k tomu bojovat zde, to bude taky zajímavé.
Ráda si tu s tebou zabojuji, řekla jsem a podívala se na ni. Nebo odsud taky můžeme napřed trochu pozorovat ostatní, usmála jsem se.
Zirvith
Zirvith

Počet příspěvků : 87
Datum registrace : 16. 08. 10
Věk : 35

http://www.zirvith.ic.cz

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Mon Sep 20, 2010 7:38 pm

Myamoto Usagi

Dobrá, tak z bojem můžeme začít, až za chvilku. Však neni kam spěchat, ne nadarmo se říká práce kvapná málo platná. Přikývla jsem souhlasně směrem k Bukimi. Sedla jsem si a sledovala souboj před sebou. Bude lepší šetřit se na zápas s shikaji, ale trochu bych si měla prověřit i jeji bojový styl, než na nás dojde řada. Pohledem jsem zavadila o Bukimi, ale hned jsem se zase obrátila zpět. Nebe bylo krásné a na chvilku upoutalo moji pozornost. Je tak krásné pozorovat oblouhu, i když mám radši tu noční, tahle má taky něco dosebe. A navíc ze střechy se pozoruje nejlípe. Ale ted kdo asi vyhraje ten souboj dole?!? Z otázkou v mysli jsem shlédla na dění pod námi.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Počet příspěvků : 1207
Datum registrace : 12. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Mon Sep 20, 2010 8:22 pm

Konan

Trochu mě urazilo, když Newermind řekl, že mé zanpakuto má schopnost oslepit protivníka. Né že by tuto schopnost má zanpakuto neměla, ale on to řekl tak, jako kdyby byla má zanpakuto nějak podřadná. Ale teď nebyl čas řešit tohle. Newermind se proti mně už znovu rozeběhl. V přímém útoku, kde jde o sílu, tak bych proti němu asi moc šancí neměla, proto jsem si ho musela držet od těla. Než mohl Newrmind zasadit svou ránu, opět jsem zmizela v proudu motýlů.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 1229
Datum registrace : 17. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Mon Sep 20, 2010 8:26 pm

Akisha Shihomaru

"No, jak vidím, tak ti stejnak nikdo jiný nezbil, tak pojd se mnou." řekla jsem Inushi a šla jsem k východní zdi kasáren. U zdi jsem se zastavila a čekala na Inushi. "Tak začnem tady?"zeptala jsem se.
Tertaxka
Tertaxka

Počet příspěvků : 689
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vodovod Mon Sep 20, 2010 8:31 pm

Newermind Irenami
Pochopil ze Konan bude bojovat pomocou kida .Kedze uz raz pouzila Bakudo.Ked sa blizil ku Konan zase sa tam vytvoryli motyly.Tentokrat som si 3 motyloch pre istotu schoval a tentokrat som zasadil mnoho ran do kopy motylou aby som jej zasadil ranu kedze som ju este nevidel ujst.
vodovod
vodovod

Počet příspěvků : 382
Datum registrace : 19. 08. 10
Věk : 27

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon Sep 20, 2010 9:00 pm

Inushi Hirukima

"Jistě, ráda se k tobě přidám" odpověděla jsem a šla za ní k východní zdi. "A nechceš se nejprve podívat na ostatní?"zeptala jsem se. "Myslím, že potom by se nám bojovalo lépe." odůvodnila jsem."a nebo začnem teď ať to máme za sebou?"Tahle podivná mluva se mi nezamlouvá, ale musím se snažit být jako ostatní.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon Sep 20, 2010 9:29 pm

Kurushi Kokatsuna

Narudlé papsk yzapadjaícího slunce lechtaly Kurushiho na nose a velice příjemně ho uspávali.
Kurushi však nespal pouze zavřel oči a nechal své vědomí toulat se po jeho vnitřním světem, uměl se uklidnit a svou myslí nic nerozptylovat, ale nyní prostě neměl proč nechal se toulat a unášet nasládlou chutí tabáku a teplem.
Pokud byl v blízkosti tří až pěti kilometrů někdo s alespoň trochu citlivějším vnímáním reitsu musel cítit, že se po okolním porstoru potuluje reitsu v malé koncentraci. Kurushi ho něják neformoval prostě se jen uvolnil a nechal ho proudit a vzhledem k jeho myšlenkám vpodstatě reitsu tančilo...
Mohlo připomínat shluky reitsu zvolna klesající a pak náhle odrážející se v rychlých táhlých pohybech připomínající Valc.
Kdosi začal ječet a tak Kurushi rychlejším tempem dobafal dýmku a a za výrazné pomoci hůlky se postavil, dopajdal se k místu odkud se ozýval zvuk lehkého souboje, na které dohlížel šarží výše postavený, podkapiotán mimoděk osoba Kurushim hledaná.
"Hej máničko"
Řekl jistým hlasem dohlížejícímu podkapitánovi, věděl, že ej to podkapitán první divize, ale prostě nebyl pro něj osoba která by si zatím žádala úctu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Sep 21, 2010 5:14 pm

Kuchiki Yasumaru

sledoval zajímavý souboj nováčků, když tu se vedle něj objevila černě maskovaná postava Tougoua, který mu něco v rychlosti pošeptal a zase zmizel. Yasumaru zmateně zamrkal. Obrátil se ke starému pánovi, který ho právě oslovil (Yasumaru už byl na toto oslovení celkem zvyklý, mnozí mu už od Akademie jinak neřekli).
"Ehm... promiňte pane, mohl byste na ně chvíli dohlédnout? Za chvíli jsem zpátky," usmál se a odshunpoval pryč.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Tue Sep 21, 2010 6:54 pm

Konan

Motýli, které jakoby Newermind přesekl, se prostě jen rozplynuli (přeci nebudeme vraždit tak krásná stvoření). Ovšem Newermind sekal do kupy motýlů nadarmo, protože já za ní nebyla. Hned jak mě motýlci schovali, tak jsem použila shunpo a dostala jsem do zad Newerminda a využila toho, že je plně zaneprázdněn do sekání motýlů. Bakudo 1: Sai. Řekla jsem klidným hlasem. Podle toho co jsem zatím zpozorovala, tak Newermind neuměl shunpo a tak neměl šanci se vyhnout, aspoň takhle mi to přišlo.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Tue Sep 21, 2010 6:56 pm

Akisha Shihomaru

"No, myslím že začnem hned, ať to nezdružujem." řekla jsem a poodešla od ní. "Začnem" zavolala a vytáhla zampacutou. Použila Shunpoo a tesně u Inushi se zastavila a sekla na úroveň pasu.
Tertaxka
Tertaxka

Počet příspěvků : 689
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Zirvith Tue Sep 21, 2010 7:26 pm

Koramachi Bukimi

Sedla jsem si vedle Usagi a také začala sledovat souboj pod námi. Pak jsem si všimla, že se kouká na oblohu a taky jsem tam vzhlédla. Krásné modré nebe, je to celkem pěkný pohled. Poté jsem se opět zadívala na ten souboj dole. Když jsem viděla, že Yasumaru někam zmizel, tak jsem se ještě chvíli koukala dolů, ale pak jsem si lehla na střechu a zase se zakoukala na oblohu. Momentálně se mi do boje moc nechtělo, chtěla jsem si trochu odpočinout. A na střeše, kde nikdo kromě nás dvou nebyl, bylo celkem dobře.
Zirvith
Zirvith

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vodovod Tue Sep 21, 2010 7:37 pm

Newermind Irenami
Ked si uvedomil ze konan je zanim rychlo sa otocil a motylov ktorych si schoval rychlo vyhodil pred prsty Konan a tym jej bakudodostali motyle ked sa to stalo daneho motyla odhodil do kopy ostatnych motylov bez toho aby si to mohla Konan uvedomyt.Newermind sa znova rozbehol obroti Konan no tentokrat sa ju nepokusil seknut ale rovno ju chytil pod krkom a dal jej ranu zanpakutom.
vodovod
vodovod

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Tue Sep 21, 2010 7:59 pm

Konan

Bohužel schovaný motýlci Newermindovi moc nepomohli, jelikož jsou vlastně moje zbraň, tak poslouchají mě, takže před kido uhnuli. Ale dejme tomu, že Newermind nějakým způsobem (nevím jakým) odrazil moje kido, chytl mě pod krkem a dal mi ránu zanpakuto třeba do břicha (nenapsal kam přesně). Newermind je chlap, a tak jeho stick je pevný. Automaticky jsem ho chytla za ruku, kterou mě držel pod krkem a skřivila jsem obličej nad ránou, kterou jsem schytala. Ale díky tomu jsem měla nádhernou šanci ho porazit. Jednou rukou jsem se stále držela tou Newermindovou a druhou rukou jsem rychle zopakovala Kido. Bakudo 1: Sai. Newermind nemohl ucuknout, protože jsem se ho držela jak klíště.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Tue Sep 21, 2010 8:42 pm

GM

Newermind tentokrát neměl šanci uhnout a Konan se podařilo jej spoutat bakudem, které použila. Lepší taktika prostě vyhrává a ne vždy je to jen o sekání do všech světových stran.

Yoshiro

Na místě, kde probíhaly souboje
Spoiler:
jsem se objevil jako blesk z čistého nebe. I ti méně bystří by si všimli, že jsem vypadal, jako by mě přejel kombajn - celý obvázaný od paty až po krk. Chvíli jsem si všechny na místě prohlížel a počítal si je. Pak jsem vytáhl papírek, na kterém jsem měl napsaná jména těch, co vyhráli krásnou cenu - výlet do světa lidí i s naplánovaným programem, který obsahoval hlavně - zabíjení Hollow.
Mohli by jste se mi chvíli věnovat? Zakřičel jsem tak, aby mě slyšeli všichni.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Počet příspěvků : 3854
Datum registrace : 13. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro vodovod Tue Sep 21, 2010 8:42 pm

Newermind irenami
Ked drzal v rukach Konan utrpel utok bakudom.Velmi si to nedomyslela.Zabudla si ze ak pouzijes bakudo znehibnis ma ale ja ta drzim pod krkom a teraz sa nemozem pohnut.Mas len jedno stastie. Zasmial sa a Konan dal dalsiu ranu zanpakutom tentokrat zasiahol tepnu a dalej ju drzal pod krkom a rezil a cakal kym ho Kuchiki nezastavi(ak si davas otazku JAK ze namna tvoje bakudo neposobilo tak si pozri moj profil
Spoiler:
a najdi si cast specialne schopnosti tvrda koza.Smile.)
Ked prisiel neznamy shinigami a poziadal o pozornost pustil Konan a odisiel knemu.

Edit by Red: Sai je Bakudo, který ti spoutá ruce za zádama, takže celý tohle je blbost
(Nj ale zapomel si na moji kuzi Smile )

Naposledy upravil vodovod dne Tue Sep 21, 2010 8:58 pm, celkově upraveno 1 krát
vodovod
vodovod

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Tue Sep 21, 2010 8:53 pm

Konan

Nakonec se mi podařilo Newerminda spoutat. Když mi účinkem kida musel pustit krk, mohla jsem konečně nachytat normální množství vzduchu. Trochu jsem si odkašlala, abych se dostala do normála. Najednou se u nás objevil nějaký muž, který zrovna nevypadal v nejlepší formě. Když si vyžádal naší pozornost, tak jsem se k němu otočila, abych slyšela a Newerminda jsem nechala svázaného na zemi.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Tue Sep 21, 2010 8:55 pm

Natsuo Burrado

Hmm? unudene a rozospate som sa pozrel na toho shinigamiho keďže ma práve zobudil. Teda.. dúfam že to bude niečo dôležité. Ten súboj tých dvoch ma už dosť nudil, Postavil som sa a pri tom som drgol do kageho. Ideme nie? spýtal som sa ho a pristúpil som bližšie k tomu týpkovi čo chcel od nás aby sme dávali pozor. Ech .. ten vyzerá ako ... no ani to neviem k ničomu porovnať. Pomyslel som si a čakal som čo povie.
Krumla
Krumla

Počet příspěvků : 152
Datum registrace : 03. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Tue Sep 21, 2010 8:57 pm

Sai Kazuma

Viděl jsem jak se někdo objevil... To někde měli vyprodej na obvazy? pomyslel jsem si při pohledu na toho chlápka, ale věděl jsem že asi nejpravděpodobněji utekl tak z nemocnice... Když žádal o naší pozornost tak jsem přišel blíž od rohu u kterého jsem stál a jen poslouchal co nám chce ten chlap zdělit...
Shinichi
Shinichi

Počet příspěvků : 844
Datum registrace : 02. 08. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Tue Sep 21, 2010 9:03 pm

Yoshiro

Pomalu se ke mně všichni začali přibližovat. Dobře. Myslím, že můžu začít.. Chvíli jsem přemýšlel jak začít. No... Kuchiki Yasumaru na chvíli vezme moji pozici Kapitána 6. divize.. A já byl zaúkolován tím, že mám pár z vás vzít do skutečného světa a trochu vás vytrénovat, aby jste byli připraveni přidat se k vašim divizím... Zadíval jsem se na papírek, na který jsem si napsal jména.. Je tu... Kazuma Sai, Konan Hana, Koramachi Bukimi, Myamoto Usagi a Natsuo Burrado ? Prosím vás 5, aby jste přišli sem za mnou..
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Počet příspěvků : 3854
Datum registrace : 13. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuki-onna Tue Sep 21, 2010 9:10 pm

Konan

Při poslochání kapitána, jak jsem po chvíli zjistila, jsem odvolala svůj shikai a vrátila své zanpakuto do pouzdra. Poslouchala jsem bývalého kapitána 6. divize jen tak trochu, ale když jsem uslyšela své jméno. Pozvedla jsem hlavu, abych zjistila, cože jsem provedla. Naštěstí jsem nic neprovedla, ale podle požadavku jsem přišla ještě blíže k bývalému kapitánovi. Já jsem Konan Hana. Představila jsem se.
Yuki-onna
Yuki-onna
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krumla Tue Sep 21, 2010 9:15 pm

Natsuo Burrado

Podyšiel som bližšie k nemu a potom som ešte kývol na Kageho keďže som mal také menšie tušenie že sa chvíľku neuvidíme. Hmm ja som Natsuo Borrado. Povedal som a bolo mi trocha mizerne z toho že si bude Kage určite užívať bezo mňa. Potom som sa pozrel na to modrovlasé dievča. Eh .. ty? spýtal som sa teraz pre zmenu moc nezaujatým tónom, no keďže som nechcel vyvolávať nejaké nezhody tak som bol po tom radšej ticho a znova som sa obrátil k tomu obviazanému týpkovi.
Krumla
Krumla

Počet příspěvků : 152
Datum registrace : 03. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Tue Sep 21, 2010 9:16 pm

Sai Kazuma

Přišel jsem k Yoshirovi, když jsem slyšel mé jméno... Tak skutečný svět jo? No tak je to o hodně zajímavější než tyhle souboje... Ruce jsem spustil volně k pásu a trochu si narovnal můj meč u pásu, který jsem měl nakřivo a došlo mi že bych se měl představit je to přeci kapitán Já jsem Sai Kazuma... Pak jsem jen čekal... kdy vyrazíme a jaký bude náš úkol v lidským světě... Typují že to asi nebudou nákupy...

Naposledy upravil Shinichi dne Tue Sep 21, 2010 10:12 pm, celkově upraveno 1 krát
Shinichi
Shinichi

Počet příspěvků : 844
Datum registrace : 02. 08. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Tue Sep 21, 2010 9:56 pm

Kageyama Shiratori

Tak se měj! řekl jsem Natsuovi. Hehe tet je čas jít na lov. zvedl jsem se od stromu a šel opačným směrem k tomu novému baru... Doufám že to tam to tam bude dobré a holky budou stát za řeč. Když jsem dorazil k baru tak jsem vešel dovnitř, objednal si drink a začal s lovem..
Kage
Kage

Počet příspěvků : 300
Datum registrace : 27. 07. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Zirvith Tue Sep 21, 2010 10:35 pm

Koramachi Bukimi

Na střeše jsem ležela sotva chvíli, když v tom jsem slyšela, jak někdo pod námi něco řve. Co se to zase děje? Znovu jsem si sedla a podívala se na Usagi. Tak to si asi už nezabojujeme. Vypadalo to, že nás někdo svolává, tak jsem pomalu vstala a seskočila ze střechy dolů, abych zjistila, co se to děje. Když jsem vyslechla oznámení, tak jsem zpozorněla. Tak skutečný svět? Pak Yoshiro začal číst jména, mezi kterými jsem byla já i Usagi. Přišla jsem tedy ještě blíž a představila se. Já jsem Koramachi Bukimi.
Zirvith
Zirvith

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Tue Sep 21, 2010 11:01 pm

Myamoto Usagi

Sledovala jsem souboj těch dvou. Do doby než byl přerušen zafáčovaným sinigamim. Co to asi musel vyvádět, že je tak obvázaný... Napadlo mě, když jsem ho viděla. Pak jsem začala poslouchat, co nám chtěl zdělit, ale ze střechy jsem neseskočila, i když všichni ostatní se k němu začeli hrnout. Hned co začal mluvit, mě cosi zarazilo. Kdo proboha mohl zřídit takto kapitnána?!? Tedy, jestli se mu to stalo v boji..ale jestli ano... Se zájmem jsem si prohlížela jeho zranění. Rozhodně by to musel být někdo dost silný... Z mého přemýšlení mě vytrhlo, až zaznění mého jména. Všichni ostatní už se představili, tak jsem rychle seskočila dolů a jen dodala. A mé jméno je Myamoto Usagi. Hmm skutečný svět...co tam asi budeme mít za úkol...?

Naposledy upravil Myamoto Usagi dne Wed Sep 22, 2010 9:06 pm, celkově upraveno 1 krát
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Počet příspěvků : 1207

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 17 z 33 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 25 ... 33  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: