Cesta za Černou želvou
5 posters
Strana 1 z 1
Cesta za Černou želvou
Duše k nebi se blíží
tam, kam si nikdo netroufne
černá želva ji stráží
ať se jí nikdo nedotkne
tam, kam si nikdo netroufne
černá želva ji stráží
ať se jí nikdo nedotkne
První okresky Rukongaie prošli vcelku snadno. Šli jste po hlavní cestě, která snadno určovala váš směr. Nikde žádné problémy, jen spousta kyselých obličejů, když vás spatřili. Inu, lidé v rukongaii nebyli ze Shinigami nadšení, ale to se vědělo. Naštěstí jste nepotkali ani žádného zmrzlináře, jen občas Minami zachytila svým, jistě lepším čichem, nějakou lahodnou vůni z nějaké kuchyně.
Pomalu jste se dostávali do chudších obětí, když vám cestu zahradila nějaká hradba. Normální, regulérní hradba, co se táhla doprava i doleva. Tohle tu rozhodně nebývalo.
Raiden- Kapitán 8. divize
- Počet příspěvků : 2595
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29
Re: Cesta za Černou želvou
Wilhelm Gure
Zastavil jsem se jako první a hradbu si prohlížel zleva doprava a zase zpět. Hledal jsem nějakou bránu, či dveře skrz. Jen jsem nadhodil směrem k Rezakimu: Myslíte si, že někdo nechce, abychom šli dál za onou... věcí? Nebyla by to až tak zvláštní věc, pokud to byl úkol pro nultou divizi. Ta jistě měla nepřátele, kteří by byli schopni se postavit i Vrchnímu kapitánovi, dokázal jsem si představit, že postavili do cesty nějakou zeď... která by za těchto okolností mohla být mnohem méně "normální", než se zdá.
Zastavil jsem se jako první a hradbu si prohlížel zleva doprava a zase zpět. Hledal jsem nějakou bránu, či dveře skrz. Jen jsem nadhodil směrem k Rezakimu: Myslíte si, že někdo nechce, abychom šli dál za onou... věcí? Nebyla by to až tak zvláštní věc, pokud to byl úkol pro nultou divizi. Ta jistě měla nepřátele, kteří by byli schopni se postavit i Vrchnímu kapitánovi, dokázal jsem si představit, že postavili do cesty nějakou zeď... která by za těchto okolností mohla být mnohem méně "normální", než se zdá.
Akkaku Naito- Kapitán 5. divize
- Počet příspěvků : 1687
Datum registrace : 01. 02. 12
Věk : 28
-> Severní brána
Yasuo Tachibana
Konečně se vydali na cestu. Procházeli Rukogaií, Yasuo v této oblasti byl jen párkrát, takže cestou pozorně sledoval okolní dění. Věděl, že duše mimo Seireitei neměli shinigami moc v lásce, naštěstí velká část z nich nebyla agresivní. I kdyby byli, měli jsme sebou Vrchního kapitána. Zeď? Praštil pohled na ní Yasuoa do obličeje. Byla tu jako pěst na oko. "Táhla zeď tu bývala?" zeptal se nejistě.
Yasuo Tachibana
Konečně se vydali na cestu. Procházeli Rukogaií, Yasuo v této oblasti byl jen párkrát, takže cestou pozorně sledoval okolní dění. Věděl, že duše mimo Seireitei neměli shinigami moc v lásce, naštěstí velká část z nich nebyla agresivní. I kdyby byli, měli jsme sebou Vrchního kapitána. Zeď? Praštil pohled na ní Yasuoa do obličeje. Byla tu jako pěst na oko. "Táhla zeď tu bývala?" zeptal se nejistě.
WrongSign- Počet příspěvků : 287
Datum registrace : 23. 02. 15
Věk : 25
Izumi Razaki
Cesta skrze Rukongai byla klasická, spousty kyselých obličejů, ale proti shinigami se málokdy něco podnikalo, zvlášť, když s nimi byl kapitán. Většina lidí dobře věděla, že shinigami jsou velice mocní ale obvykle neměli důvod napadat lidi z Rukongai. Vše probíhalo dobře, než se před nimi objevila zeď. To bylo... zvláštní.
"Ne, nebývalo... Yasuo, zkus se podívat ze shora... Wilhelme? Ty jsi raději s ním... já připravím plán B... " řekl Razaki. Pak se usmál na Minami. "nějaký nápad, Minami?" zeptal se
Cesta skrze Rukongai byla klasická, spousty kyselých obličejů, ale proti shinigami se málokdy něco podnikalo, zvlášť, když s nimi byl kapitán. Většina lidí dobře věděla, že shinigami jsou velice mocní ale obvykle neměli důvod napadat lidi z Rukongai. Vše probíhalo dobře, než se před nimi objevila zeď. To bylo... zvláštní.
"Ne, nebývalo... Yasuo, zkus se podívat ze shora... Wilhelme? Ty jsi raději s ním... já připravím plán B... " řekl Razaki. Pak se usmál na Minami. "nějaký nápad, Minami?" zeptal se
Nawaki- Kapitán 10. divize
- Počet příspěvků : 3511
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36
Ako šli, tak si tých kyselých výrazov a pošepkávania si okolo ani nevšímala. Stále niekde behala a nazerala do okien odkiaľ cítila lákavú vôňu jedla, ale vždy si potom pobehla k svojej skupinke. Zastavili sa potom pred hradbou. Naklonila hlavu na stranu a sledovala hradbu. Ani nevedela, či tu niečo také bývalo alebo nebývalo, takže len počúvala, čo ostatní hovoria a kývala hlavou zo strany na stranu. Pozrela sa sa potom na Razaki, ktorý na ňu prehovoril. Dala si zamyslene prst na bradu a zahmmkala. Popošla k hradbe a šťuchla do nej prstom. Ak to nebolo nič zaujímavé, tak do nej rovno kopla. Možno to bola ilúzia, možno to niečo spravilo alebo to bola len obyčajná zlá zavadzajúca hradba.
Mina- Kapitán 11. divize
- Počet příspěvků : 889
Datum registrace : 02. 06. 11
Wilhelm Gure
Vystoupal jsem do výšky a pozoroval stěnu. Pokud se Yasuo vydal se mnou, tak jsem mu pouze oznámil: Já prohlédnu stranu napravo a vy nalevo. během pozorování jsem hledal jakoukoliv drobnost a hlídal jsem, jestli stěna třeba ani nevyzařuje světlo, změnu teploty, či reiatsu.
Vystoupal jsem do výšky a pozoroval stěnu. Pokud se Yasuo vydal se mnou, tak jsem mu pouze oznámil: Já prohlédnu stranu napravo a vy nalevo. během pozorování jsem hledal jakoukoliv drobnost a hlídal jsem, jestli stěna třeba ani nevyzařuje světlo, změnu teploty, či reiatsu.
Akkaku Naito- Kapitán 5. divize
- Počet příspěvků : 1687
Datum registrace : 01. 02. 12
Věk : 28
Yasuo Tachibana
Přikývl na povel vrchního kapitána a přidal se k Wilhelmovi a vystoupal do vzduchu nad hradbu. Vydal se levým směrem. Své zanpaktou tasil a položil na rameno, pro případ, že by ho mohl potřebovat. Držet takto velký obouruční meč nebylo nejkomfortnější, proto se po své části pohyboval pomalou chůzí. Soustředil se na vše, na co dokázal. Pozorně sledoval, poslouchal.. Cítění reiatsu nebyla jeho specialita, ale i to se pokoušel. Pokud tu ta hradba nebyla, byl si jistý, že ho a nejen jeho, ale všechny, může potkat ledacos.
Přikývl na povel vrchního kapitána a přidal se k Wilhelmovi a vystoupal do vzduchu nad hradbu. Vydal se levým směrem. Své zanpaktou tasil a položil na rameno, pro případ, že by ho mohl potřebovat. Držet takto velký obouruční meč nebylo nejkomfortnější, proto se po své části pohyboval pomalou chůzí. Soustředil se na vše, na co dokázal. Pozorně sledoval, poslouchal.. Cítění reiatsu nebyla jeho specialita, ale i to se pokoušel. Pokud tu ta hradba nebyla, byl si jistý, že ho a nejen jeho, ale všechny, může potkat ledacos.
WrongSign- Počet příspěvků : 287
Datum registrace : 23. 02. 15
Věk : 25
Minami do toho kopla. A nakopla si palec! Chudák dívka. Ale aspoň zjistila, že to iluze nebyla. A nevypadala ani chutně, takže jí nemohla sežrat. Možná bude potřeba plán B, tedy plán BUM, ale ještě tu byli dva průzkumníci.
Pravá strana se zdála klidná. Byla tu sice hradba, ale nikde žádná hlídka. Asi to nebyli odborníci. Ale viděl jsi, že se hradba táhla fakt daleko.
Na levé straně to bylo to samé, hradba do dálky. Hlídky žádné a prostě nic.
Ovšem, něco tu bylo trochu zvláštního. Ve chvíli, kdy jste se pokusili vstoupit do prostoru, jenž ohraničovala hradba, něco vás zastavilo. Byl to nějaký pevný štít, který prvně nebyl vidět. A ten rozhodně nebyl dřevěný. To by měl vědět Razaki, jakožto náš Kido expert.
Pravá strana se zdála klidná. Byla tu sice hradba, ale nikde žádná hlídka. Asi to nebyli odborníci. Ale viděl jsi, že se hradba táhla fakt daleko.
Na levé straně to bylo to samé, hradba do dálky. Hlídky žádné a prostě nic.
Ovšem, něco tu bylo trochu zvláštního. Ve chvíli, kdy jste se pokusili vstoupit do prostoru, jenž ohraničovala hradba, něco vás zastavilo. Byl to nějaký pevný štít, který prvně nebyl vidět. A ten rozhodně nebyl dřevěný. To by měl vědět Razaki, jakožto náš Kido expert.
Raiden- Kapitán 8. divize
- Počet příspěvků : 2595
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: