Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

30. okresek Jižního Rukongaie

3 posters

Strana 6 z 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Goto down

30. okresek Jižního Rukongaie - Stránka 6 Empty Re: 30. okresek Jižního Rukongaie

Příspěvek pro passionpower Mon Jan 25, 2016 12:15 am

Kitsune

Kitsune oplatila Raijinovi úsměv a pak se věnovala Koto. "Proč myslíš? Takhle jsem si zase nějakou dobu myslela, že jsi hollow nebo tak něco a budu tě pak muset zabít nebo tak něco. A navíc jsem ani nevěděla, kam a proč jdu. Takže mi řekni jediný důvod, proč bych nepomohla někomu z nulté divize?"  odvětila jí. Raijin se jim tam jen smál a Yume se vrátila s obědem. Když se nad tím Kitsune zamyslela, něco by i snědla. Naposledy všechno sežrala Koto. No a tak počkala, až někdo půjde první a pak se vydala do sadu taky.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2787
Datum registrace : 12. 09. 11
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

30. okresek Jižního Rukongaie - Stránka 6 Empty Re: 30. okresek Jižního Rukongaie

Příspěvek pro Raiden Mon Jan 25, 2016 12:23 am

Kitsune -> Yume rozdělila misky a do každé dala ohromnou porci rámenu. "Inu, to mě nenapadlo. Navíc... byla to zkouška, jak si tě prověřit a prošla jsi na výbornou. Asi tě nechám, aby si mě adoptovala," přiznala se členka nulté divize v dívčím těle. Trochu se na tebe usmála a sedla si vedle tebe. Svojí misku samozřejmě dostala i Artemis.
"Každopádně..." začal Raijin a položil doprostřed stolu balíček, co sem holky donesly. "... co provedeme s tímhle? Dal k tomu Raiden nějaké pokyny?" zeptal se Kitsune.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Mon Jan 25, 2016 12:32 am

Kitsune

Seděla u stolu vedle Koto a sledovala, jak Yume nandavá opravdu velikou porci rámenu. To Kitsune nevadilo, dokázala toho sníst opravdu hodně, když chtěla. Pak promluvila Koto. "Adoptovala?" zopakovala po ní a povytáhla jedno obočí. Nějak to nechápala. Poté se ozval Raijin a vytáhl ten balík, který sem donesli. Když se zeptal na pokyny, zavrtěla hlavou. "Jen, že to nemám otvírat a mám do donést sem. Prý je to smrtelné důležité." odpověděla mu.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Mon Jan 25, 2016 12:35 am

Kitsune -> "No jasný, nechceš dceru, jako jsem já?" vykřikla Koto dětským hlasem a popravdě, rozesmála tím i Yume. "Dceru?" smála se fakt hlasitě a i Raijin se trochu uculil. Něco na tom bylo vtipného.
Raijin jedl a prohlížel si ten balíček. "Ano, podle všeho to má být pozůstalost po Sei, takže můžeme čekat cokoliv. Proto jí chtěla zadržet právě nultá jednotka. Ale myslím si, že tady to bude též v bezpečí," pronesl nakonec a položil na něj ruku. Balíček se tlumeně rozzářil a něco jakoby prasklo a otevřel se. Uvnitř krabice byla další krabice, úplně černá.
"Proč by si to měl mít u sebe ty? Střežíš toho tady příliš," zaprotestovala Koto.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Mon Jan 25, 2016 12:46 am

Kitsune

"Ehm..." Kitsune nějak nevěděla, co na to říct. Raijin se culil a Yume se hlasitě smála. No a Kitsune měla pocit, že by spíš ona sama mohla dělat dceru Koto, než naopak. "Nebudu popírat, že jsem o tom nepřemýšlela, ale i tak...něco mi říká, že bys mámu mohla dělat spíš ty mě." poznamenala a radši se pustila do jídla. Bylo to moc dobré. "Hmm...vynikající." pochválila paní domu rámen. Pak začal Raijin mlluvit o balíčku. "Původně jsem tipovala, že v tom je jen flaška chlastu a že je to jen další z Raidenových šprýmů...Ale jak vidím, tak nebyl." poznamenala si spíš pro sebe. "Třeba je v tom limitovaná edice šumáku." navrhla možnost toho, co tam je. Když pak Koto začala protestovat, poplácala jí po hlavě, jako matka dítě nebo jako páníček psa.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Mon Jan 25, 2016 1:15 am

Kitsune -> Koto se nafoukla ve tvářích, když jsi řekla, že by si mámu mohla spíš ty dělat jí. To se jí nelíbilo! Zatvářila se uraženě a odvrátila od Kitsune hlavu. Copak vypadala tak stará? Z toho Tomisurovic skoro lehli na podlahu. Ještěže seděli. Ta dvojka je fakt bavila. Ono, když žijete stovky let o samotě, tak trochu společnosti, veselé společnosti uvítáte.
"Popravdě, bojím se to otevřít, Sei mohla poslat cokoliv. Měla přístup ke spoustě věcí," pronesl s obavami Raijin, když dojedl. Odsunul misku a bedlivě si balíček, jenž si přitáhnul, prohlížel. "Šumák tam určitě bude taky, ale toho ostatního... kdo ví. Bojím se, že to bude něco více..." povzdechl si a hovoru se mezitím chopila Yume: "Mimochodem, jak to teď vypadá v Seireitei?" zeptala se zvědavě. Dlouho tam nebyla.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Mon Jan 25, 2016 1:25 am

Kitsune

Kitsune si povzdychla, když Koto nafoukla tvářičky a odvrátila pohled. Pohladila jí po hlavě, aby si jí trochu udobřila. Musela jí přeci pozlobit, za to její lhaní. Hlavně ale, že se Raidenovi rodiče dobře bavili. 
"No...když to neotevřete, tak se to nikdy nedozvíme." poznamenala. No..ale chápala ho. Sama se to bála otevřít a pak to s ní hodilo o zeď, takže se bála oprávněně. Pak se ozvala Yume. "V Seireitei?" zopakovala a zapřemýšlela. "No...vede to tam Izumi Razaki. Pořád máme třináct divizí. Pořád je tam spousta papírování. No..ale máme mírovou dohodu se skupinou mírumilovných hollow v Hueco Mundu. Jo a většina Seireitei se musela zrekonstruovat po útoku hollow." řekla pár věcí,na které si zrovna vzpomněla. Tak nějak nevěděla, co by tak Yume mohla chtít všechno slyšet.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Wed Jan 27, 2016 12:29 am

Kitsune -> Koto se raději pustila zase do jídla. Její dětské tělíčko potřebovalo hodně potravy! Nebo tak něco.
"No, on problém je... jak to otevřít a nepoškodit obsah?" pronesl zadumaně Raijin a prohlížel si ten balík. Byl bez víčka, vlastně bez jakékoliv spáry, která by šla otevřít. Byla to prostě černá kostka.
"Hmmm... tak toho neznám," pronesla Yume na informaci ohledně nového kapitána první divize. "Dohoda s Hollow? Útok Hollow? Povídej víc!" vyzývala Yume hned, vypadalo to, že jí nové informace zajímaly. "Klidně můžeš i víc do minulosti. Raiden nám toho sice řekl spoustu, ale určitě toho taky spoustu vynechal," naléhala.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Wed Jan 27, 2016 12:48 am

Kitsune

Kitsune jedla svojí porci a dívala se u toho na ten balíček. Raijin přemýšlel, jak to otevřít. No..nemělo to žádné víko a dokonce ani spáry, prostě nic. "Třeba se to otevře, když se do toho pustí troška reiatsu...existují přeci věci, co reagují jen na reiatsu, ne?" navrhla. Možná to byl blbý nápad, ale nic jiného jí nenapadalo. Yume očividně z jejího vyprávění byla nadšená. "Noo....nejsem shinigami tak dlouho jako Raiden. Ale pak tu byly ještě nějaké trhliny. Zrovna, když jsem měla na akademii svojí poslední zkoušku z kido, tak mě vcuclo do světa lidí. Moc dlouho jsem tam ale nepobyla a Shounagon-sama mě poslala zase zpátky. Ještě, že jsem tu zkoušku nemusela dělat znovu." pronesla a tu poslední větu si spíš pro sebe zamumlala. "Dodnes vlastně nevím, co za tím bylo. A pokud jde o ten útok hollow, to se tak po Soul Society začaly otevírat Garganty a z nich vylejzat hollow. Nejvíc to odnesly divize a kus Rukongaie. Podle všeho to někdo vedl, ale ani nám ani našim spojencům v Hueco Mundo se nepodařilo zjistit, kdo." pověděla další informace, dojedla svůj rámen a odložila hůlky. "Když už jsme u těch spojenců. V Hueco Mundo se objevila skupina hollow, kteří se vzdali požírání duší. Vede je jakási Zelená Lady, která umí nechat růst rostliny...v poušti HM..." řekla nakonec.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Wed Jan 27, 2016 11:33 pm

Kitsune -> "Na Reiatsu ano, ale... problém je, že to musí být to správné reiatsu. A já se se Sei neviděl 200 let. Pochybuji, že budu tím správným klíčem," povzdechl si a raději do toho zatím reiatsu nepouštěl. Byl by nerad, kdyby mu to bouchlo do xichtu. Ale začínal mít jistý plán...
Zprávy o tom, co se dělo uvítali oba. "No, pravda, Raiden působil jako shinigami už prakticky od narození. Bylo to výbušné dítě, bohužel to mělo i oběti než to Sei a Kyoraku zařídili," povzdechla si Yume, když zmínila Kitsune to ohledně Raidena. A vypadalo to, že náhle posmutněla.
"Trhliny povídáš? Zajímavé, možná by to mohlo být klíčem k rozvoji sil Hollow, které jsem pozoroval," zamumlal Raijin zamyšleně. "A co se té hollow týče..." chtěl něco poznamenat, ale vtrhla do toho Koto: "Je opravdu zajímavá, že? Taková moc!" Pak ještě šlehla pohledem po Raijinovi. Ten trochu neochotně ztichl. "Půjdeme se na ní někdy podívat?" zeptala se Koto.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Wed Jan 27, 2016 11:52 pm

Kitsune

"Hmm...taky k tomu mohli zabalit návod." poznamenala. Byla strašně zvědavá, co v tom balíčku je. A to i přes to, že pro ní nebyl. Na tu věc ohledně Raidena se zatvářila nechápavě. "O obětech mi říkal. Ale, jak to zařídili?" podivila se. To, že Raiden vypařoval duše věděla, řekl jí o tom. 
"Bude to tak. Dvanáctka si myslí to samé." odvětila na slova o trhlinách. Pak jí chtěl Raijin něco říci o Zelené Lady, ale Koto mu vpadla do řeči a zamluvila to. Kitsune si všimla, jak šlehla pohledem po Raijinovi a jak ten neochotně zmlkl. Když se pak Koto zeptala, jestli půjdou Lady někdy navštívit, jen se opřela loktem o stůl a dlaní si podepřela hlavu. Dívala se upřeně na Koto výrazem stylu "Moc dobře vím, že mi zase něco tajíš."
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Fri Jan 29, 2016 12:06 am

Kitsune -> "Návod? Aby se do toho dostal každý? Nedejbože Raiden?" pousmál se Raijin. Možná, že Gotei 13 nebylo v tak dobrém stavu, jak to vypadalo. Nebo jim to aspoň správně nepřemýšlelo. "Jak moc jste znala Sei a jak moc dlouho jste kapitánka?" zeptal se jí zvědavě a pak něco zamumlal nad tím balíčkem. Obalila ho světle modrá bariera.
Na další otázku odpověděla Yume: "Takhle... bylo to těžké. Nechtěli jsme o tom, aby o něm nikdo věděl. A to by v Seireitei nešlo. Takže jsme ho schovali k jedněm známým do Rukongaie. Nedošlo nám však, že jeho reiatsu bude neblaze působit na okolí. Doslova rozložil spoustu duší, co žila v jeho okolí. Naštěstí Sei a Kyouraku dali dohromady dost našich starých známých, co byli nasazeni do té oblasti jako obyčejné duše. Dokázali ho ustát, poskytovali mu pomoc a podobně. Ale moc dlouho to nevydrželo. Shinigami žijí neomezeně let, téměř, že ano. Takže by se dalo říct, že dospívají velmi pomalu. A Raiden už ve svých 25ti dokázal intuitivně narazit na Kyouraka a stal se Shinigamim. Hned na to vstoupil na akademii, kde se k němu dostala i Sei, která byla kdysi mou kapitánkou a tak se dostal k Gotei 13." Stručný příběh o tom, jak se Raiden stal velmi rychle shinigamim. "A nedlouho poté ovládl ten parchant i Bankai. Ne aby to piloval 100 let jako většina, jemu stačila třetina," usmál se Raijin.
Koto se též na Kitsune podívala a její pohled jasně říkal: "Mě se nezbavíš!"
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Fri Jan 29, 2016 12:23 am

Kitsune

"Pravda." dala Raijinovi za pravdu, aby se k tomu dostal Raiden nechtěl nikdo. Jeho další otázka jí však překvapila. "Moc ne. Potkala jsem jí tak jednou..ne, dvakrát. Poprvé, když jsem byla dítě, v den, kdy jsem se rozhodla stát shinigami." zavzpomínala Kitsune a při té vzpomínce se musela lehce pousmát. Bylo to už opravdu dlouho. "A kapitánkou jsem asi tak pět let teprve." odpověděla pak i na druhou část otázky. "Proč?" zeptala se na oplátku.
Poté jí odpověděla Yume. "Páni." mohla na to jen říci. Nepřestávalo jí udivovat, co všechno se tu dozvídá. Jedna věc jí ale dost štvala a to, jak se před ní Koto snažila věčně něco tajit. Nepřestávala se na Koto dívat a upřímně vypadala trošku nabručeně.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Fri Jan 29, 2016 12:26 am

Kitsune -> "Dejte sem ruku," přikázal Raijin, když sdělila, jak dlouho byla kapitánem a že Sei za života potkala. Natáhl před ní ten balíček. Její ruka teď mohla projít skrz barieru. "Vyšlete do toho impulz z reiatsu prosím," požádal jí s mírným zájmem v oku.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Fri Jan 29, 2016 12:31 am

Kitsune

Kitsune nejprve nedůvěřivě podívala na Raijina a pak na tu krabici a zase na Raijina. "He?" vypadlo z ní překvapeně. "Takže to má bouchnout do ksichtu mě,co?" zamumlala si potichu. Pak tedy trošku neochotně tam tu ruku dala. No a pak podle instrukcí poslala do krabice impulz svého reiatsu. Samozřejmě, že ne veliký, aby se to nerozbilo nebo aby to pak tolik nerozbilo jí.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Fri Jan 29, 2016 12:36 am

Kitsune -> Po vyslání impulzu položil Raijin krabici zpět na stůl a chvilku se nic nedělo. Bariera držela. Raijin se poškrábal na bradě. "Hmm... tak tohle nevyšlo," povzdechl si a pak se podíval na Yume. "Co ty? Zkusíš to?" zeptal se jí a ta si jen povzdechla a zavrtěla hlavou. Zvláštní, co? Takže na to nakonec položil ruku on a poslal impulz. Znovu nechal barieru zacelit a chvíli se nic nedělo. Pak se okolo balíčku začala tvořit voda a z ní vystupovala chapadla. Několikrát narazila na barieru a ta povolila. "Sakra, zpátky," křikl a v tu chvíli se všichni probleskli o pár metrů do zahrady. "Ty to musíš vždycky pokoušet, co?" zabručela Koto, která dopadla na zadek. Před vámi se začala formovat pětimetrová chobotnice. Reiatsu z ní bylo Sei.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Fri Jan 29, 2016 12:43 am

Kitsune

Kitsune už se bála, že to bouchne, ale nakonec se nic nestalo. No, to bylo pozitivní. Pak se zeptal Yume, jestli do toho vloží svoje reiatsu, ale ta jen zavrtěla hlavou. Divný. No a tak do toho pustil reiatsu sám. Chvíli to vypadalo, že se zase nic nestane, ale pak se objevila voda a...chapadla? Raijin je probleskl o několik metrů dál. No...Kitsune se ta pětimetrová chobotnice moc nelíbila. Obzvlášť, když z ní bylo cítit reiatsu bývalé vrchní kapitánky. "Co to sakra je?" nadnesla otázku...ona si jí vlastně říkala jen pro sebe, akorát nahlas no.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Fri Jan 29, 2016 12:48 am

Kitsune -> "To... je část zanpakuto Sei," představil Raijin chobotnici a natáhl levou ruku před sebe. "Nakonec tu krabici měl přeci jen otevřít Raiden," povzdechl si, schválně jestli Kitsune pozná proč to řekl. "Hisuishin," přikázal a v jeho ruce se objevila další zanpakuto. Chobotnice začala šlehat vodní trysky po vás 5ti, ale on je dokázal odvracet mimo vás. "Dal by si někdo grillovanou chobotnici?" zeptal se s úsměvem a mrkl na kapitánku 2. divize. I Koto se zvedla a začala se zvětšovat do své Shikaiové velikosti. Yume tleskla a v ruce se jí objevila krátká wakizashi. "Bakudo 99. Kin! BanKin!" přikázala bez mrknutí oka a několik chapadel padlo spoutaných k zemi. Docela parádička, použít okamžitě Bakudo 99 úrovně.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Fri Jan 29, 2016 1:09 am

Kitsune

Kitsune překvapeně zamrkala. "Tohle?" No, nevěděla, co čekala od zanpakuto vrchní kapitánky. Mohlo to bejt cokoliv a ona to je chobotnice...velká chobotnice. Když řekl, že to měl otevřít Raiden, jako první jí napadlo, jak by do té věci praštil bleskem a ugriloval to. Pak jí ale napadlo, jestli ta krabice nereagovala na Raijina, protože mají s Raidenem podobné reiatsu nebo tak něco. Třeba byl tohle jen ochranný mechanizmus. Raijin mezitím Hisuishinem odrážel vodní trysky. "Takoyaki!" zvolala radostně a tasila zanpakuto a rovnou vyvolala Bankai. Přišlo jí to celkem zbytečné, když měla kolem sebe tři OPovsky OP osoby, ale i tak, pro ten pocit...a hlavně aby jí nesejmul duševní tlak. Koto se zase zvětšila a Yume...vyvolala kido 99 bez zaříkadla a tak, prostě jen tak...Kitsune na to zůstala chvilku koukat. "Páni." vypadlo z ní toho dne už asi podruhý. Ona sama uměla maximálně Enkosen, ale tohle byl jinej level.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Fri Jan 29, 2016 1:20 am

Kitsune -> "No, jen část obohacená o mojí a tvojí duchovní sílu," povzdechl si Raijin, který mohl maximálně tak navazovat vodní útoky na ty svoje a posílat je někam do kytek. Kitsune zjistila, že její útoky jaksi nefungují. Koto sice aktivovala shikai, ale když zaútočila, tak jaksi ... taky neuspěla. To bylo divný, ale ona nejspíš věděla proč, protože to hned vzdala po prvním neúspěchu.
"400 let u Kido Corps tě něco naučí," usmála se Yume na ocenění páni. "Sei jednu dobu šéfovala 5té divizi, pod kterou jsem též spadala," dodala a zavřela kus chobotnice do Kurohitsugi. "Drahá, mohla by si už ukázat své schopnosti?" zeptal se otráveně Raijin, kterého už nebavilo mávat mečem.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Fri Jan 29, 2016 1:29 am

Kitsune

Kitsune nebyla sice žádný expert, ale Raijin vypadal, že s tou chobotnicí nic nesvede kromě odvádění jejích útoků pryč. Ona na tom byla podobně, jen byla úplně k ničemu(a že zkusila Cero i ohnivou vlnu) a dokonce na tom tak byla i Koto. Tohle začínalo být vážné. Yume ale byla úplně v pohodě, střílela si tam kida. Když řekla, že 400 let byla u Kido Corps, tak tím Kitsune dost překvapila. "Teď už to dává smysl." zapřemýšlela nahlas. To proto tu pálila vysokoúrovňová kida jako by to nic nebylo. Raijin pak Yume požádal, aby ukázala svoje schopnosti a..no Kitsune byla zvědavá, co se stane.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Fri Jan 29, 2016 1:38 am

Kitsune -> Yume si povzdechla, vypadalo to, že to nedělala ráda, ale nejspíše musela, aspoň v tomto případě. "Kesu, Hiketsu," [Vymaž, Negace] přikázala a její wakizashi se změnilo, tedy aspoň po barevné stránce. Bylo teď celé bílé. Pak se rozešla směrem k chobotnici. Ta si samozřejmě nenechala ujít příležitost rozplácnout něco a tak hned po Yume plácla chapadlem. Kitsune si klidně mohla myslet, že je po ní, ale pak najednou se začalo chapadlo rozpadat. Pomalu se rozpadalo až zmizelo. Yume se dostala až k hlavní části těla a jednoduše bodla svoje wakizashi do těla té potvory. Ta se pozvolna začala rozpadat na částice až zmizela. Bílá zanpakuto teď byla kompletně černá. Yume si unaveně sedla na zadek. Před ní byl ten černý balíček. Teď vlastně bílý.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Fri Jan 29, 2016 1:48 am

Kitsune

Kitsune sledovala, jak Yume vyvolala svou zanpakuto a jak vyrazila naproti té chobotnici. Kde kdo by si pomyslel, že je to šílenost. Kitsune však tak nějak tušila, že to ta chobotnice má spočítaný. A  také, že ano. Chobotnice se rozpadla, balík zbělel a zanpakuto Yume zčernala. Vypadalo to ale, že to Yume dost vyčerpalo, jelikož si unaveně sedla na zem. Teď už i tak nějak chápala, jak asi odolávala tomu reiatsu. To vymazání chobotnice mělo ale jednu vadu. "Žádné takoyaki.." Kitsune deaktivovala Bankai a celou zanpakuto a vyrazila k Yume. "V pořádku..?"zeptala se jí starostlivě a pak se podívala na balíček. "Co teď s ním? Ta chobotnice byla uvnitř nebo to byla jen nějaká obrana?" zeptala se pak.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Fri Jan 29, 2016 1:42 pm

Kitsune -> "Bohužel, schopnost Yume je ultimátní v tomto ohledu," zamumlal Raijin a starostlivě se vydal ke své ženě. Klekl si k ní a otřel jí pot z čela. I Koto se k ní starostlivě vrhla a opět v dětské podobě jí objala kolem pasu. "Neměla by si to používat!" zabručela zase něco proti něčemu, vypadalo to, že se spoustou věcí nesouhlasila. Yume se však jen usmála a pohlédla na Kitsune. "Ale ano... jen, nemám sílu na to, abych užívala svojí zanpakuto tak koncentrovaně," odpověděla jí a dál zůstávala sedět.
"Ne, myslím, že to byla zkouška toho, jestli jsme hodni vidět obsah. Sei věděla, že budeme vědět jak překonat její schopnost. Problém byl, že jsme nepočítali, že to bude i deaktivaci sil Koto," probodl dívčinu pohledem Raijin. Artemis, která se raději schovávala až do teď se připlížila k Yume a dala jí psí pusu.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Fri Jan 29, 2016 5:49 pm

Kitsune

Takoyaki hold nebude, ale tak, alespoň měli od té chobotnice pokoj. Yume však vypadala pěkně unaveně. Koto si o ni také dělala starosti a Raijin jí otřel pot z čela. Vypadali takhle jako šťastná rodinka. To akorát Kitsune připomnělo, že už dlouho neviděla strýčka Kojira. Kitsune moc nepochopila, co se jí snažila Yume říci. "Jak to?" zeptala se.
"Takže teď se to už otevře?" zeptala se pak Raijina a podívala se na bílou krabičku. Furt jí zajímalo, co je vevnitř. Když Artemis dala pusu Yume, Kitsune se na ní usmála.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 6 z 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: