Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Palác Zelené Lady

+3
Eshen
Aki
Nawaki
7 posters

Strana 2 z 3 Previous  1, 2, 3  Next

Goto down

Palác Zelené Lady  - Stránka 2 Empty Re: Palác Zelené Lady

Příspěvek pro Aki Fri May 29, 2015 11:38 am

Isco

A teď ještě něco přiletělo a ještě to tu křičelo jak nevím co. Isco jen pouze trošku nepříjemně zavrčel a nahodil opravdu zlý pohled na Biriberu. Poté se opět otočil na Lady a založil si ruce na prsou.
Možná se budete divit, ale velmi s vámi souhlasím..
Uchechtl se a prokřupal si klouby na obou rukách. Takový to drsňácký gesto.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Počet příspěvků : 1553
Datum registrace : 19. 05. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Fri May 29, 2015 10:37 pm

Lady zakroutila hlavou. "Máte pravdu. Jsou věci, které bych neměla tajit... ale prozatím jsem si nebyla jistá. " řekla a přejela rukou po popínavé rostlině co byla poblíž. "Jeden mocný hollow si nárokuje naše malé území, neboť se považuje za vládce Hueco Munda..." řekla a zvedla ruku. Ze země vyjelo několik šlahounů, které se urvořily do podoby trůnu, na který se usadila. "Já s ním nesouhlasím..." řekla.
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3506
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro WrongSign Fri May 29, 2015 11:27 pm

Biriberu

Biriberu lady velice dobře poslouchala. "Mocný hollow?" zatvářila se zamyšleně. "Tak to je asi pořádný kus chlapa, když si myslí, že je tu pánem." dodala.Na chvilku se odmlčela. "Není to jednoduché? Rucio ho okouzlí svým huňtým ohonem.." podívala se na liščí ocas Rucia. Chvilku hleděla a pak pokračovala "Ringo ho rozseká na kousky svýma rukama, Isco se na něj zle podívá a já mu upálím hlavu cerem!" Tenhle nápad se jí moc líbil. Podívala se po všech přítomných, včetně lady, a ze široka se usmála. "Tak co říkáte?" naléhala na své druhy.
WrongSign
WrongSign

Počet příspěvků : 287
Datum registrace : 23. 02. 15
Věk : 25

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Sat May 30, 2015 10:02 am

Isco

Podíval se na Biriberu a skoro ho až vraždil očima.
Ani nevíš, jak rád bych ti teď dokázal, že zlý pohled není vše co umím..
Odpověděl a opět vyskočil na jeden zbořený sloup a pohodlně se na něm usadil. Poté se podíval na Lady a lehce se pousmál. Vedle trůnu se po obou stranách objevily dvě jakoby jantarové růže.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro WrongSign Sat May 30, 2015 10:46 am

Biriberu

Biriberu se na Isca zamračila. Přišlo jí, že si Isco na tvrďáka jenom hraje. Neměl absolutně smysl pro humor, ani kreativitu, prostě absolutně nic. Tedy alespoň podle jejího názoru. Chvilku se na něj mračila a pak dodala "Stejně bys mě nachytil a i kdyby ano, tak bych ti dala ránu ocas do hlavy, nebo třeba cero.." řekla uraženě. "Zajímalo by mě, jestli je tvoje hlava taky tak tvrdá, jak si ty myslíš, že jsi." dodala jízlivě a navíc on si začal.
WrongSign
WrongSign

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sat May 30, 2015 12:40 pm

Ririgo

Jen jsem zatím poslouchal a pak, když to přerostlo v hádku jsem se postavil: TICHO! ozvalo se z výšin, kam až jsem se tyčil. Nepřerušujte Lady svými malichernými hádkami. Lady... jak je to s tím "druhým" králem Hueco Mundo? Kdo to je a co bychom proti němu mohli udělat? zeptal jsem se na rovinu.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Počet příspěvků : 1683
Datum registrace : 01. 02. 12

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat May 30, 2015 1:42 pm

Rucio

Poslouchal slova Lady. Mocný hollow, který se odvažuje nárokovat si tohle místo? To znělo zajímavě. "Pochybují o tom, že by se mu tu chtěl někdo podřídit.," poznamenal Rucio. Přeci jen tu byli všichni dobrovolně a kdyby chtěli, mohli by odejít. To že tu zůstávali znamenalo, že s Lady jako jejich vůdkyní byli spokojení. Když se pak Biriberu zmínila o tom, že by toho vládce mohl okouzlit svým ocasem, tiše na ni zavrčel něco o slepičích mozcích a udušení bez hnutí jedinou tlapou, při čemž jí ukázal své velké ostré zuby, kterých měl plnou čelist, a probodl jí pohledem. Překvapilo ho, když se pak ozval jeho bratr. Po jeho slovech se opět podíval na Lady a čekal na její odpověď na bratrovy otázky.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2787
Datum registrace : 12. 09. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sat May 30, 2015 4:08 pm

Lady nezasahovala do vašich hádek. Počkala, až skončíte a pak pokračovala. "Zaútočit na jejich sídlo přímo by znamenalo mnoho obětí na obou stranách..." řekla lady tonem, který naznačoval, že si nebyla jistá výsledkem takové akce. "Ale podařilo se mi najít jednu z jejich vedlejších základen.... ta není tak dobře střežená..." nadhodila.
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro WrongSign Sat May 30, 2015 8:22 pm

Biriberu

Biriberu si všimla vážného pohledu Zelené lady a trochu se uklidnila. Poslouchala co jim lady říká a i přes svou povahu pro jednou nic nenamítala. Očividně její návrh se nikomu nelíbil, proto se teď od hlavní diskuze držela trochu dál. Respektive čekala až někdo přijde s něčím chytrým, s čímž by mohla souhlasit, a pak se znovu volně přidat do debaty.
WrongSign
WrongSign

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Sun May 31, 2015 12:58 pm

Ariadna

Nějak je celou dobu poslouchala, se smutným výrazem, jak moc zbytečně se tam zase všichni hádali. Nebyli ničím víc, než bandou tvrdohlavých mezků. Alespoň tam ale byla Lady, která je tak nějak dokázala jako vždycky dát do kupy. To na ní asi Ari obdivovala nejvíc. Když konečně diskuze začala směřovat k něčemu důležitějšímu, až tehdy Ari zpozorněla, a až tehdy se rozhodla vstoupit do rozhovoru.
"Jak nám ale pomůže zabíjet ve vedlejší základně, když ten jejich šéf bude v té hlavní.." špitla docela potichu, přesto zřetelně.
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Počet příspěvků : 1100
Datum registrace : 10. 01. 14
Věk : 26

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Sun May 31, 2015 6:01 pm

Isco

Zasmál se argumentu Biriberu. Přímo si nahrála s tvrdostí, protože Isco si byl jistý, že zrovna o tvrdosti své hlavy a celkově těla se nedá vtipkovat. Byl vlastně skoro chodící pevnost, i přes svojí výšku.
Divila by ses ptáčku..
Odvětil ještě a poté se zaposlouchal do plánu Lady. Ano, útok na vedlejší pevnost zřejmě nebude tak efektivní, ale i tak by to mohlo pomoct.
Myslím, že útok na vedlejší pevnost není tak od cesty, snížíme jejich počet, rozšíříme naše území. Myslím, že oni někde musí lovit, tak když si budeme brát jejich území tak kousek po kousku..
Odvětil Ariadně. Hlavně se Isco už těšil na to, až bude moct něco zabít!
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Mon Jun 01, 2015 1:03 pm

Pedro

Poskok zmizel, jako by nebyl...tvářil se nedůvěřivě...jako vždycky...ale nebylo se moc čemu divit. On nepatřil k druhu, kterému bylo radno věřit.
Mezitím pomalu došel do paláce. Zrovna včas na to, aby viděl růst stromů.
Hádám, že to chce asi hodně optimismu sázet stromky uprostřed pouště. Jedno se musí uznat, Přemek Podlaha by z ní měl radost... Pomyslel si a pokračoval směrem k Lady, nyní sedící v trůnu. Několik prašivých hollow vedlo nějakou rozohněnou debatu, jejíž obsah neznal.
Došel tedy až ke trůnu, poklekl a uklonil se.
Má paní! Chtělo se mu ze sebe samotného zvracet, ale někdy jste museli činit oběti, aby jste přežili.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Mon Jun 01, 2015 3:54 pm

Lady se usmála. "Samozřejmě... pokud zničíme základnu, ve které není, tak ho nemůžeme porazit... přímo... ale pokud zničíme jeho možnosti... rozdrobíme jeho moc... tak nakonec padne i on..." řekla. Do toho se konečně vrátil Pedro. "A vida... kdopak se to tu objevil?" zeptala se potěšeně
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Mon Jun 01, 2015 4:15 pm

Pedro

Postavil se. Omlouvám se za vyrušení...pokud jsem se vrátil nevhod, tak počkám, nicméně nesu zprávy...které nejsou příliš dobré.
Dokončil svůj monolog. Otázkou bylo, jak dobře teď dokázal překroutit fakta na svou stranu...to se mělo teprve ukázat.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Mon Jun 01, 2015 5:30 pm

Ririgo

Zatím se debata vyvíjela dobře. Nápady všech okolo až na Biriberu se začaly vyvíjet celkem dobrým směrem a... pak se vrátil Pedro. K tomu jsem jen lehce kývl. Ne, že by mi nebyl sympatický, ale když jsem ho kdysi zahlédl, přišel mi na můj vkus moc úskočný, až slizký. Kývl jsem na Rucia a nadhodil: Tak co? Půjdeme pak do toho?
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro WrongSign Mon Jun 01, 2015 6:06 pm

Biriberu

Biriberu pořád jenom napjatě poslouchala. Zničit vedlejší základnu? To znělo celkem i dobře. Každopádně všichni ostatní jí téměř igornovali, proto se poněkud urazila a zvážněla. Přeci jenom ona byla velmi chytrá, ale každý má své dny, když má dobrou náladu a Biiriberu byla tím to případem obzvlášť. Konečně zase promluvila "Lady? Ale zaútočit přímo i na vedlejší základnu by mohlo být trochu nebezpečné, nemyslíš?" zeptala se starostlivě. Měla ráda své přátele a zbytečně nechtěla přicházet o další. "Možná.. " začala přemýšlet nahlas, ale pak si uvědomila situaci kolem sebe, protože neměla už náladu sledovat výrazy hollow, kolem sebe...
WrongSign
WrongSign

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Mon Jun 01, 2015 9:30 pm

Rucio

Rucio dál poslouchal a nepřerušoval. Pak se ale na chvíli zarazil, protože mu došlo, že technicky vzato souhlasí s Iscem, což ho trochu děsilo. Dokonce se tam objevil i Pedro, další osoba, kterou Rucio moc nemusel. Tak nějak na něj působil nepříjemným dojmem a to dokonce i větším než Isco. "Pokud do toho budeš chtít jít, tak ano." odvětil svému bratrovi.Nechtěl ho do ničeho nutit. "Proto by bylo lepší postupovat kousek po kousku, jak řekl Isco..." vyjádřil se nakonec i nahlas, když Biriberu začala mluvit o útoku na obě místa najednou.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Thu Jun 04, 2015 11:19 am

Lady se usmála na Pedra. "Jen povídejte, drahoušku... poslouchám co chcete říct..." řekla. Pokynula rukou a ze země vedle ní vyrazil růžový keř s modrými květy. "Jsem si jistá, že ostatní si to rádi poslechnou také, že?" zeptala se všech ostatních kolem. Bohužel jim pak neodpovídala...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Thu Jun 04, 2015 11:43 am

Pedro

Věci se ukázaly být...takové jak jste předpokládala...
Začal a doprovázel to celkem zajímavou gestikulací.
Ona skupinka radikálních hollow opravdu plánovala něco velkého...rozhodla se rozpoutat válku mezi hollow a shinigami... Pokračoval celkem rozohněně. Jejich cílem bylo obrátit je i proti vám, aby vás oslabili, nebo zničili...pokusil jsem se je zastavit, ale výsledkem bylo pouze to, že jsem byl vtažen do seireitei s nimi. V této bitvě jsem se bohužel musel také zapojit, jelikož mě shinigami přirozeně považovali za nepřítele...téměř jsem tento střet nepřežil...nevím sice, zdali to obrátí celé Seireitei do války, nicméně je možné, že se budou vyskytovat jedinci, kteří půjdou slepě za pomstou...nerozlišujíc mezi hollow...
Domluvil...řekl v podstatě pravdu...až na dva malé detaily...že se přidal ke skupince hollow, dokonce některé z nich si podmanil...a že zmasakroval slušnou řádku shinigami jen tak, ale to se při takovém počtu hollow nedalo spolehlivě zjistit...navíc...co zeslábl se mu vrátila jeho maska a takto ho nemohli shinigami dle tváře poznat.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro WrongSign Thu Jun 04, 2015 9:40 pm

Biriberu

Biriberu se posadila a poslouchala to, co přišel Pedro lady říct. Nevěděla, kde byl ani co dělal. Bylo jí to skoro jedno, ale byla ráda, že se vrátil celý. Když dopovídal svojí story zeptala se "Hlavně, že je Pedro tady zpátky a v pořádku, nemyslíš lady?" Další z obyvatel tohoto paláce se vrátil, ale přerušil lady uprostřed jejího vyprávění. "Hej Pedro, neruš už.. Vyrušil si lady, když mluvila!" lehce se na něj obořila. Velmi jí zajímalo, jakým směrem nakonec dojde diskuze na téma vedlejší základny..
WrongSign
WrongSign

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Thu Jun 04, 2015 10:51 pm

Ririgo

Biriberu se chovala jako malé dítě, ale tak to s ní bylo vždy. Jen jsem tiše naslouchal a kýval. Ostatně, k tomuto jsem stejně ani neměl moc co říci. Ale docela pečlivě jsem naslouchal a ukládal si do paměti každé jeho slovo. Tot byla přinejmenším nepříjemná fakta a některá z nich by mohla být nebezpečná nejen pro nás, ale pro celý náš způsob života...
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Thu Jun 04, 2015 11:53 pm

Rucio 

Rucio poslouchal, co Pedro říkal Lady. Tak trochu tušil, že jí Pedro neříká celou pravdu, ale rozhodl se to neřešit. Nevěřil mu a tak mu to mohlo zastínit úsudek. Pak se do jejich debaty vmísila Biriberu se svými řečmi. V jednom s ní ale musel souhlasit. Také ho zajímalo, co jim chtěla Lady říct, než se tu objevil Pedro.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Tue Jun 09, 2015 12:10 pm

Zelená lady jen mávla rukou. "O shinigami ze Seireitei se nebojte... jsou to milí lidé... velice rozumní... velice naivní... není pravděpodobné, že by nás napadli..." řekla lady. Pak se podívala po zůčastněných. "Je tu někdo, kdo by byl ochotný vypořádat se s tou základou nepřátelských hollow? Nebo bych potřebovala někoho, kdo prozkoumá skelné vodopády..." zeptala se
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Tue Jun 09, 2015 12:34 pm

Pedro

Zamyslel se na chvíli. Skelné vodopády...to mi něco říká....to by...mohlo jít.
Rád pro vás prozkoumám ty vodopády paní.
Jít tam byla skvělá možnost jak se nasytit jinými hollow a krapet si přilepšit po poslední misi.
Stačí říct....
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Tue Jun 09, 2015 1:54 pm

Isco

Lady jim navrhla hned dvě možnosti. Věděl, že při té první, by mohl vraždit dle libosti, ale zřejmě by zde byli i ostatní Hollow od Lady, co by ho trošku hlídali.
Pokud Pedro potřebuje krýt záda, tak jsem ochotný vyrazit s ním..
Odpověděl svým drsňáckým hlasem a seskočil ze sloupu.
Pokud zde však potřebujete jen jednoho, tak jsem ochotný pro vás vyvraždit celou pevnost..
Nahodil svůj krvelačný pohled. Konečně nějaká akce.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down