Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

74. Východní okrsek

3 posters

Strana 2 z 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Goto down

74. Východní okrsek - Stránka 2 Empty Re: 74. Východní okrsek

Příspěvek pro passionpower Wed Dec 31, 2014 12:45 am

Hoshi Kitsune

Ahá, takže hráli kostky, ty byly víceméně o náhodě..pokud jste tedy neuměli bravurně ovládat své reiatsu. "Tak to při Vás určitě stojí i štěstí. Kostky bývají zrádné..." pronesla. Ten milý úsměv jí na tom obličeji asi už zůstane. "Děkuji." přijala židli, kterou jí podával a úplně odignorovala toho padajícího muže, kterému ještě před chvílí ta židle patřila. "Vy teda víte, jak na ženu." pronesla k tomu svalnatci, který vyhrál, když jí objednal saké. "Já jsem Sora. A co jste vy zač, pánové?" odpověděla a zároveň položila otázku. Konečně jí také koukali do obličeje a ne jenom tam o kus níž. To snížilo Kitsuninu chuť je hned srovnat na hromadu.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2787
Datum registrace : 12. 09. 11
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Wed Dec 31, 2014 1:01 am

Kitsune

"Jo, jak se zdá, dneska mi štěstěna pořádně přidělila!" pronesl, když se tak na tebe díval. V tu chvilku přišel i barman. "No tak starochu, nevidíš, že dáma čeká?! Makám troche, ne!" pronesl na barmana otráveně. "Omlouvám se." byla jeho odpověď, podal saké, a odešel truchlit za pult. Chlápek do sebe hodil celé to saké, které patřilo jemu, a pak pokračoval. "No jestli to není hezký jméno! Sora!" Všichni ostatní zuřivě kývali, snad doufali, že mají nějakou šanci..
"Asato!", "Mura!", "Harada!"
"Gennai.." konečně řekl jméno i ten svalouš, a pokusil se o úsměv.

Raiden

"Já jen, že je hezká..." pronesl, a bohu, ano, oblízl si rty, ".. ty s ní něco máš? Koukáš na ní docela hladově.." zeptal se ještě, opět naprosto přímo..
Taky si Raiden v tu chvíli všimnul dalšího týpka. Seděl u toho stolu, co Kitsune. Měl ale na sobě plášť a kapuci, a jak se tam tak bavili, a dokonce se představovali, on ještě neřekl ani slovo. Nebyli mu vidět ani oči, ale bylo jasné, že se dívá taky na Kitsune..
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Počet příspěvků : 1100
Datum registrace : 10. 01. 14
Věk : 26

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Wed Dec 31, 2014 1:07 am

Tomisura Raiden

"Jo to je," odpověděl Raiden popravdě, aniž by zareagoval na jeho... Eshenovské chování, když viděl svoje vlastní uzený. Komu by se z toho žrádla nesbíhaly sliny, že? "Ano, něco s ní mám," odpověděl opět popravdě. Minimálně kolegiální vztah, coby dvou kapitánům. A taky měli oba BAN-KAI, což nemohl říct každý. "Hladově ani ne, to spíš ty," uchcechtl se Raiden a přejel pohledem od jednoho divnýho chlápka k tomu druhýmu, co byl u Kitsune. Teď docela litoval toho, že neovládal nějakou telepatii. Jak by to jen ušetřilo komunikaci! "Mimochodem, proč si nedáme nějaké saké?" nadhodil k chlapíkovi a vytáhl jednu bankovku. "Já platím," dodal jako motivaci.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Wed Dec 31, 2014 1:09 am

Hoshi Kitsune

Kitsune se mile usmívala a celkově si hrála na milou mladou dívku toulající se po Rukongaii. "Ale no tak...nemusíte být na něj tak zlý. Dělá, co může..." pronesla k tomu svalnatci. Nelíbilo se jí, jak se choval k barmanovi. "Děkuji." přijala saké a upila z něj. Nemohla jim přeci ukazovat, že pije jako duha. Hrála si přeci na milou mladou dívku a ty alkohol nepijí po flaškách nebo sudech jako Kitsune. "Děkuji." poděkovala, když chválili její falešné jméno. A pak se začali představovat. Tedy až na jednoho. Seděl tam s nimi v plášti a na hlavě měl kapuci. To bylo podezřelý a Kitsuneto věděla. "A vy jste?" zeptala se té tajemné osoby s úsměvem.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Wed Dec 31, 2014 1:59 am

Kitsune

"Dělá pomalu! Jakoby neviděl, ..jakou ...krásu tu mám." řekl svalouš v pokusu o dobrý kompliment, a blbečci kolem zase začali přikyvovat jako šílení.
"Moc děkuješ, děvče, to je v pořádku!" ozval se jeden z nich. Někteří zněli, jakoby hezkou ženu neviděli už roky.. na druhou stranu pravda, Kitsune je Kitsune..
Pak se rozhovor stočil k tomu muži v kápi.
"To je někdo, kdo prohrál celou vejplatu, HE!" rozkřikl se Gennai, a všichni se zase začali pořádně smát. Muž nic neříkal, ale z podkápě se usmíval.

Raiden

"Aha... tak to sorry za to, jak jsem o ní mluvil." pronesl, když se dozvěděl, že s Kitsune "něco" Raiden má ale bylo na něm vidět, že to tak nemyslel. A pak i vypadalo, že raději nic neříkal, když se mluvilo o hladu. Chlápek ale rozhodně nevypadal, že by s tím byl spokojen. Když jsi mu ale nabídl saké.. rád přijal. "To je řeč správnýho chlapa, co? Barmane!" Chudák už běžel.
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Wed Dec 31, 2014 2:12 am

Hoshi Kitsune

"Je tu moc lidí a on je sám na celou hospodu....Mohli byste na něj být hodnější? Alespoň kvůli mně?" zeptala se jich a nahodilá takový roztomilý pohled a štěněcí oči přesně jako když holka něco chce. 
"Dobře, dobře." souhlasně pokrývala hlavou, když jí řekli, že moc děkuje. 
Kitsune si muže pod kápí zkoumavě přihlížela.Všimla si, že se usmívá. Kdo to asi byl? Rozhodně jí zaujal. 
"Mimochodem....prý je tu v okolí nějaký gang. Nevíte o nich něco? Docela se bojím." začala z nich tahat informace.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Wed Dec 31, 2014 2:28 pm

Tomisura Raiden

Raiden se snažil vnímat i to, co si povídala Kitsune/Sora s těmi blbouny, ale především si hlídal toho chlápka u sebe. "V pohodě, v pohodě, jsme přeci lidé," hlesl s úsměvem a mrkl na pobudu. Hospodský byl chudák, co si budeme povídat, takže Raiden ještě přidal několik peněz navíc, aby mu to aspoň nějak vynahradil. "Dvakrát... nebo raději... celou flašku, prosím," požádal ho a otočil se zpět na toho maníka u něj. "Žijete v této čtvrti?" optal se zvědavě.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Wed Dec 31, 2014 4:03 pm

Kitsune

"Když na tom teda tak trváš.." řekl otráveně Gennai. Asi to bylo trochu zbytečné - barmanovi jste pomoci mohli, až získáte informace - ovšem, díky tomu, že byl Gennai hloupý jako řízek v trojobalu, tak to ničemu nevadilo.
"Ále, gang? Říkám, že je to jen banda lidí, co moc otevírá hubu! Velkej Gennai tě ochrání, to se neboj!" řekl odhodlaně. Muž v kápi se přestal usmívat, ale všichni ostatní se šklebili jako blázni.. až na toho, co slintal, protože ten měl se slintáním až moc práce.

Raiden

"Tak tak, člověče!" pronesl slizák, když jsi mu odpustil, a nahodil dost weird úsměv. Za chvilku přišel barman s celou flaškou. Když jsi mu za to dal peníze, divně se na tebe slizoun podíval. "Prosímtě, jakoby tu dneska někdo musel platit, eh? Ty 'seš snad nějakej moralista.." pronesl, ale pak se začal smát a nechal to být.
"No jasný! Tady hnedka za rohem! A co ty, odkud si? A co vlastně tvoje jméno, eh? Jak se jmenuješ?" povídal, když si poprvé ucucl saké.
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Wed Dec 31, 2014 4:23 pm

Hoshi Kitsune

Kitsune už chtěla poděkovat, ale oni jí přeci říkali, že děkuje až moc, takže nepoděkovala. 
"Vážně? Ale vždyť jich musí být hodně nebo ne?" zeptala se překvapeně Kitsune, když jí Gennai řekl, že jí před gangem ochrání. Všimla si, jak se všichni šklebí a ten jeden, co furt slintal, slintal dál. Ale hlavně si všimla týpka pod kapucí. Přestal se usmívat...to bylo divný. Kitsune čuchala, že ten typan něco ví...a nebo byl prostě divnej. Instinkt Kitsune říkal, že by ho potom měli vyzpovídat. Navenek si ale dál hrála na naivní milou holku z Rukongai, i když byla ve skutečnosti drsná kapitánka ze Seireitei.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Thu Jan 01, 2015 10:00 pm

Tomisura Raiden

"Nikdy nevíš, co se může podělat a tak je lepší nepřekračovat lajnu když to není nutný... navíc, tady se aspoň nikdo neptá, odkud ty peníze mám, žejo," pronesl Raiden na téma placení. Většina lidí tady určitě šla po penězích, tak možná by je mohlo motivovat to, že nějaké měl.
Pak se ho však cápek začal vyptávat na jméno a odkud byl. Možná by mohl vytáhnout nějakou svojí starou identitu. A tak to zkusil. "Fíha, nebudeš mi věřit, pocházím ze 40tého okresku, ale pak se něco podělalo a já musel přesídlit," v tomto prakticky nelhal, jako malého ho do Rukongaie opravdu skryli. "A jmenuje se Daiki," představil se a usrkl saké. "Co ty, je tohle tvé původní bydliště? A na oplátku by si mohl říct své jméno," nadhodil obchod něco za něco.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Fri Jan 02, 2015 10:44 am

Kitsune

"Hodně? Ale prosímtě. Jakoby to mě někdy zastavilo.." pronesl Gennai chvástavě. "No, slyšel jsem, že jich pár je, a prej jsou mazaný, to vám teda povim." pronesl jeden. "Jo, dokonce jsou některý z nich prej i Shinigami!" pronesl druhý. Nevypadalo to, že by kterýkoli z nich měl doopravdy páru o tom, co gang je, ale možná mohli pochytat někde nějaké.. indície..

Raiden

Chlapík kýval, aby ukázal, že tedy jako chápu a že k téma "placení" už další věci dodat nechce.
"Oh, ze 40tého? To je sem docela daleko.." pronesl chlapík, když si asi v hlavě uvědomil, jak daleko by to tak asi mohlo být.. "Ahá, Daiki, okej. No, jo, já tady bydlím odjakživa. A jmenudu je Uyeno...."
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Fri Jan 02, 2015 1:05 pm

Hoshi Kitsune

"Shinigami?" vyjekla Kitsune. Obyvatelé Rukongai přeci neměli obvykle shinigami zrovna v lásce. Obzvlášť teda na tomhle místě to vypadalo, že kdyby zjistili, kdo Kitsune s Raidenem ve skutečnosti jsou, pokusili by se je zlynčovat nebo alespoň utéct. "Mimochodem...kolik je pro vás pár? Každý to přeci jen vnímá jinak." zeptala se na oko hloupě. Mohlo to také vyznít, jakože chce vědět, jak jsou tihle svalovci schopní, když jí ten jeden slíbil ochranu. Celkově ale ti svalouši nevypadali, že by něco věděli, ale mohli se někde něco doslechnout. Docela litovala, že nemá u sebe nějaké to Raidenovo speciální saké...by pak stačilo její 'informátory' pořádně opít a řekli by jí všechno, i to co nevědí.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sat Jan 03, 2015 12:14 am

Tomisura Raiden

"Jo, je to daleko, ale co se dá dělat," nechal to už Raiden plavat a raději se zaměřil na další téma. Jak se zdálo, chlápek už tu nějakou dobu žil. A jelikož tu žil, mohl by znát nějaké ty drby. A drby by se mu teď mohli hodit.
"Tak to tu určitě všechno znáš a tak! Jaké tu mám sousedy? Je tu klid nebo nějaké šílenosti?" optal se Raiden zvědavě a napil se. Bedlivě sledoval jak jeho, tak okolí, i když to navenek nebylo poznat. Hold skill, který ani Eshen neprorazí.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Sat Jan 03, 2015 9:32 pm

Kitsune

"Pár je.. no, když jich je ne moc, ale není jich málo.." přemýšlel Gennai, mezitím co se drbal zamyšleně na hlavě. "Není to klan, ale je jich víc než skupina..no.." přemýšlel dál, a z jeho hlavy už se skoro kouřilo.
"Co jsem slyšel já," ozval se jeden z pochlebovačů ", tak by jich mohlo být někde kolem patnácti až dvaceti. Ale.. nevím."
"Jo, ráno jsem nějaký viděl! bylo jich tak třináct, a utíkali z lesa ven."
"To já viděl ráno tak čtyři, a všichni právě do lesa. A všichni shinigami." pronášel každý další to, co zrovna "věděl".

Raiden

Chlápek jen kýval, když Raiden uzavřel jednu z kapitol celého rozhovoru. "No jasné! Znám to tu líp jak svoje boty!" pronesl, což ale bylo dost ošemetné, protože, stejně jako naprostá většina takhle chudého okresku, boty na sobě neměl. "No, čím blíž bydlíš k lesu, tím je to horší. V lese už dlouho žije taková divná banda.. a dneska tam prej umřeli dokonce nějaký Shinigami. Kdo ví, kdo to provedl.." mluvil, ale tázavě a podezřívavě se na Raidena podíval, jakoby snad on něco měl vědět.
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat Jan 03, 2015 10:06 pm

Hoshi Kitsune

Gennai asi nebyl nejchytřejší a nebo toho opravdu moc nevěděl. Vypadal, že se z něj začne brzo kouřit, jak zapojil své mozkové závity, dokonce i ty, které do teď nepoužíval. A pak se rozpovídali ti ostatní. Kitsune by si psala poznámky, kdyby měla na co a hlavně, kdyby to nevypadalo, že z nich jen tahá informace. Takže, co už věděli...ta banda se schovává v lese a je jich mezi 15-20. Ráno do lesa vběhli 4 shinigami a zároveň odtamtud vyběhlo třináct členů gangu...Že by na tě ti shinigami vletěli a než padli, tak s sebou vzali několik nepřátel? Bylo to možné, ale byly to jen domněnky. Pak jí ale něco zarazilo...Jak jako utekli z lesa ven? To už tam nejsou?
"Počkat! Utekli z lesa ven? K-kam? Ať vím, kam nechodit..." vyjekla Kitsune vyplašeně a schválně se při tom chytila a přitiskla(hlavně tou jistou částí těla) ke Gennaiově levé ruce, jako by se u něj strachy schovávala. Gennaie měla napravo vedle sebe a svou zanpakuto měla na své levé straně, takže o tu nechtěně zavadit nemohl. Dávala si však dobrý pozor, aby jí odnikud nevykoukl kus jejího shinigami oblečku.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sun Jan 04, 2015 12:48 pm

Tomisura Raiden

Raiden zamrkal a zahrál trochu vyděšení. "Shinigami? Kde?" hrál, že z nich měl strach. Zároveň si trochu přitáhl plášť, aby nebylo vidět, co má na sobě a co má na zádech. Naštěstí měl zanpakuto danou tak, aby splývala dolů s pláštěm a nevystupovala mu rukojeť nad ramenem jako obyčejně. Snad ho nebude někdo chtít poplácat po zádech. "Takže divná banda a Shinigami? To abych si šel hledat ubytování jinam, chtěl jsem si najít něco u lesa," pokračoval dál překvapeným a mírně vyděšeným hlasem. "Co jsou zač?" zeptal se pro jistotu.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Sun Jan 04, 2015 1:35 pm

Kitsune

Jak se Kitsune k obrovi přitiskla, Gennai se usmál a.. no, smál se, a všem ostatním na pár sekund docela úsměv zmrzl.. ale to jen na okamžik, pak se zase vrátili. Praví lovci se asi nikdy nevzdávají!... no, a nebo prostě vážně Kitsune byla až tak hezká.
Každopádně, on sám nic neříkal, ale znovu se vrátili k hádání se ostatní. "Vlastně nevím. Já jsem.. no, nesledoval jsem je." bylo vysvětlení jednoho pro "utekl jsem, jak jsem je viděl".
"Určitě šli do města! Nakupovat! I oni musí něco jíst."
"Ty jseš hlava dutá. Jasně, že šli do města, ale co by nakupovali? Krást šli!"
Mezitím Gennai jemně odtáhnul ruku z Kitsunina sevření, a vzal ji za druhé rameno... takové.. hezké opatrovatelské objetí. Měl ruce jako Hulk..Ale byl překvapivě jemný.

Raiden
Chlápek vypadal trochu překvapeně, že se Raiden najednou tak "bojí". "No, ty Shinigami, to teda nevím.".. "Jak 'sem říkal, jsou tu nový dneska. Ale pochybuju, že budou dělat problémy. Zato ta banda.. jo, ty už sem tam něco vykradou 'bo vyrabujou." pronesl zamyšleně. Celou dobu se ale docela naštvaně díval na Kitsune. Když v tom mu trhlo obočí, když si něco uvědomil..
"Hej, 'seš si jistej, že s ní něco máš? To ti todle nevadí?" zeptal se, a ukázal na ní nalepenou na obra.
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sun Jan 04, 2015 3:05 pm

Tomisura Raiden

Raiden poslouchal toho chlápka. Zatím to sedělo na tu bandu, co sem přišli vymlátit a dovést pěkně do basy. Přejel si rukou po bradě a zamyšleně mlčel. Ze zamyšlení ho vytrhl až znovu ten chlap, co ho upozornil na to, co tam provádí Kitsune. Nebo co ti další provádí s Kitsune? Ále, vždyť to vyšlo nastejno. Otočil se k nim a v duchu si povzdechl. "No... lhal bych, kdybych řekl, že nevadí. Ale ona se o sebe postará... a kdyby ne, tak tam na ně vlítnu," otočil se zpět ke svému "informátorovi". "Taky jsem zaslechl, že došlo k nějakému úmrtí Shinigami, je to pravda?" zkusil to ještě.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sun Jan 04, 2015 3:22 pm

Hoshi Kitsune

Kitsune pečlivě poslouchala, co ti svalovci povídají. Při tom je nenápadně sledovala. Dokonce i přešla to, jak jí Gennai dal ruku kolem ramen. Dělala, jako že je naprosto v pohodě. V duchu však cítila, že předstírat už dlouho nevydrží a že vybuchne, jestli bude ty jejich pohledy a tak podobně. Přeci jen, už před tím neměla nejlepší náladu a hladina alkoholu z toho dýchánku s Raidenem už pomalu vyprchávala. Nemluvě o tom, že další pití už nikdo neobjednával. Doufala, že jí už brzo všechno vyklopí, aby mohli jít s Raidenem někomu nakopat zadek.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Sun Jan 04, 2015 5:24 pm

Kitsune

Chlápci se dál hádali, ale už z toho nebylo nic, co by bylo vyloženě zajímavého. Gennai se na Kitsune moc hezky usmíval, a nenápadně se přibližoval, a když už to vypadalo, že Kitsune sežere, konečně promluvil zase někdo nový.
Byl to ten tichý týpek s kapucí. Měl velice neutrální hlas, bez emocí, ničím výrazný.
"Co tady vlastně děláte vy, Soro? Odkud jste?" zeptal se. Do obličeje mu pořád nebylo ani trochu vidět.

Raiden

Týpek jen divoce kýval hlavou, když jsi mluvil o tom, jak na ně Raiden vlítne. Viditelně mu to věřil. On sám nebyl zrovna obr, a určitě nebyl dvakrát svalnatý.. ale vypadalo to, že Raidenovi to doopravdy věří.
"Dneska ráno, 'sem slyšel. Prý tu šli trénovat, a někteří z nich podřízli ty druhé.. ale nevím. Na vlastní oči jsem to neviděl." pronesl, a švihnul rukama v gestikulaci "celého" - "O ničem jiným se dneska skoro nemluví.."
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sun Jan 04, 2015 5:47 pm

Hoshi Kitsune

Nikdo z nich už nevypadal, že by ještě něco věděli. Dohadovali se tam, ale všechno to bylo Kitsune k ničemu. Asi pomalu nastal čas odejít. Jo, rozhodně je čas odejít. pomyslela si Kitsune, když si všimla, jak se k ní Gennai přibližuje. Ona se zase pomalu odtahovala. Tak daleko ve svém utajení zajít nehodlala...Jestli se jí pokusí dát pusu, prošpikuje ho na místě a předhodí Artemis ke svačině. A pak jí někdo zachránil. Otočila se na něj a zjistila, že to byl ten maskovaný typan. "Jsem ze 40. okrsku. A cestuji se svým bráškou." odpověděla mu s úsměvem a rukou ukázala za sebe na Raidena sedícího opodál. Sice si nebyli s Raidenem vůbec podobní ale tak...každej mohl zdědit něco jinýho a nebo byli adoptovaní...v Rukongaii bylo možný všechno.
"A Vy jste?" zeptala se ho, jelikož se to napoprvé nedozvěděla. Ten typan jí začínal zajímat. To jak ukrýval svůj vzhled a ten jeho hlas...rozhodně jí na něm něco nehrálo...
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Thu Jan 08, 2015 12:29 pm

Tomisura Raiden

Raiden poslouchal o tréninku a podobně. To by mělo odpovídat už tuplem. Při poslouchání jen přikyvoval. "Ano, je to zřejmě žhavé téma. Ale divím se, že shinigami vraždí jiné shinigami, nemají kopat za jeden tým?" zamumlal překvapeným hlasem a rozhlédl se. "Ale... zdá se, že zrovna tady Shinigami moc pořádek neudržují, což?" nadhodil ještě a raději se zase napil saké. Docházely mu možnosti na co se ptát, aniž by se odhalil. Snad i Kitsune získala dost potřebných informací, pro jejích snažení.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Eshen Thu Jan 08, 2015 5:42 pm

Kitsune

Všichni se otočili, aby si "brášku" prohlédli. Všichni vypadali poměrně překvapeně, ale nikdo najednou neříkal ani slovo. Dokonce i Gennai, ač pořád docela dost blízko, zmlkl, a už se dál nepřibližoval. Mohla si cítit, že se dlouho nemyl.
Cizinec se pousmál. Nebyly mu vidět oči, ale ústa a nos už ano. "Někdo, kdo si myslí, že není bezpečné jen tak střílet svoje jméno a bydliště do takovéhle hospody, zvlášť, když se tu nachomýtne jako vy dva.." pronesl. Udržoval si ošklivě vědoucí úsměv, ale hlas byl tak neutrální, jak jen dokázal být.

Raiden

Týpek vypadal troche překvapeně, když se všichni ze stolu otočili na ně, ale hned se zase vrátili ke své, najednou o hodně tišší diskuzi. Vlastně tím, jak se stůl zklidnil, docela ztichla i celá hospoda. A tak se týpek dal na takový pološepot. "Myslíš snad, že oni se o něco staraj? Že někde pořádek udržujou? Čumí do světa lidí, ani ten ochránit nedokážou, a před nosem mají Rukongai, kterou přehlížej úspěšně už roky.. nepřekvapuje mě, že se sem tam mezi sebou zabíjej."
Eshen
Eshen
6th Seat 4. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Thu Jan 08, 2015 6:11 pm

Hoshi Kitsune

Kitsune nebo spíš Sora si nechápavě prohlížela všechny u stolu. Nechápala, proč jsou tak překvapení. Bylo možné, že Raidena znali? Doufala, že ne, protože pak by to byl doslova průšvih...ale zase by tu s nimi nemusela dál vysedávat. Nejvíc jí asi překvapilo, že se Gennai už nepřibližoval, držel si odstup. Divný. Ne, že by za to nebyla ráda...ale přišlo jí to divný.
Poté ten zahalený maník promluvil a zase neprozradil, kdo je. Za to měl ale zajímavou poznámku. "Jak jako my?" zeptala se naoko blbě(čti nechápavě). Dělala, že netuší o čem mluví, ale v duchu cítila, že je ten typan prokoukl. To jí hlavně dokazoval ten jeho vševědoucí úsměv. Něco věděl..nebo si alespoň myslel, že ví. Ale co?
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Thu Jan 22, 2015 3:32 pm

Tomisura Raiden

Najednou na ně padlo nějak moc pohledů. Prakticky všichni. A většina z nich byla mužských. "Promiňte pánové, na chlapečky fakt nejsem, čumte na někoho jiného," vyzval je s úšklebkem a odvrátil se zpět k šeptajícímu muži u svého stolu, zatímco si naléval saké. Házel trochu špíny na shinigami, ale tomu se kapitán 8. divize ani tak moc nedivil, když viděl v jakém stavu byl Rukongai. Někdo by s tím asi měl fakt něco udělat. Mohli by sem poslat celou jednu divizi. Třeba taková sedmička by se tu mohla odučit pedofilním choutkám. Nebo tak něco. "Hmm... na tom něco bude, bojím se, že Shinigami nejsou to, co bývali před lety. Dávnými lety," povzdechl si, přičemž měl vlastně i pravdu. Rozhodně nejsou to, co bývali dřív, ale to neznamenalo, že to muselo být špatně.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down