Trénink: A. Naito, R. Kami a H. Kyoya [HOTOVO]
5 posters
Strana 5 z 5
Strana 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Trénink: A. Naito, R. Kami a H. Kyoya [HOTOVO]
Reizo Kami
Podíval se na Akkakua.
"Měl jsem v plánu tu tedy ještě chviličku zůstat ale asi nakonec půjdu s vámi, možná přeci jen to pro dnešek stačilo."
Pousmál se a mrkl na něj, ze začátku se mi moc nelíbil ale teď mu nepřišel zas tak špatný.
"Ano, dobře... klidně se ptejte."
Podíval se na Akkakua.
"Měl jsem v plánu tu tedy ještě chviličku zůstat ale asi nakonec půjdu s vámi, možná přeci jen to pro dnešek stačilo."
Pousmál se a mrkl na něj, ze začátku se mi moc nelíbil ale teď mu nepřišel zas tak špatný.
"Ano, dobře... klidně se ptejte."
soronus- 3rd Seat 10. Divize
- Počet příspěvků : 180
Datum registrace : 24. 02. 14
Věk : 27
Akkaku Naito
Jsem rád, že půjdete se mnou. No, znám jednu celkem kvalitní čajovnu. Jak už jsem říkal. dodal jsem, protože mi bylo poněkud trapné se opakovat. Pak jsem se jen otočil a klidným krokem vyrazil spět do Seireitei. Veškeré vážné debaty bych ale asi nechal až k šálku výborného čaje...
---> Čajovna Dračí studna
Jsem rád, že půjdete se mnou. No, znám jednu celkem kvalitní čajovnu. Jak už jsem říkal. dodal jsem, protože mi bylo poněkud trapné se opakovat. Pak jsem se jen otočil a klidným krokem vyrazil spět do Seireitei. Veškeré vážné debaty bych ale asi nechal až k šálku výborného čaje...
Akkaku Naito- Kapitán 5. divize
- Počet příspěvků : 1687
Datum registrace : 01. 02. 12
Věk : 28
Reizo Kami
Byl docela zvědavý, vůbec ho nenapadalo co po něm on může chtít.
"Umm... Tak vyráážíme"
Pravou ruku zatl v pěst a s radostě ji vyšvihl vzhůru, při tom ještě zajásal a usmál se. Doufal v to že když ho pozval tak že to za něj i zaplatí, a i na ten čaj se docela těšil.
Byl docela zvědavý, vůbec ho nenapadalo co po něm on může chtít.
"Umm... Tak vyráážíme"
Pravou ruku zatl v pěst a s radostě ji vyšvihl vzhůru, při tom ještě zajásal a usmál se. Doufal v to že když ho pozval tak že to za něj i zaplatí, a i na ten čaj se docela těšil.
soronus- 3rd Seat 10. Divize
- Počet příspěvků : 180
Datum registrace : 24. 02. 14
Věk : 27
Strana 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Trénink Bankaie č. 1 - Naito Akachi vs. Cana Alberona
» Trénink
» Pravidla pro trénink
» Trénink bankai - Amaru
» Trénink - Suki, Akio