Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Trénink: A. Naito, R. Kami a H. Kyoya [HOTOVO]

5 posters

Strana 5 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Goto down

Trénink: A. Naito, R. Kami a H. Kyoya [HOTOVO] - Stránka 5 Empty Re: Trénink: A. Naito, R. Kami a H. Kyoya [HOTOVO]

Příspěvek pro soronus Sun Aug 24, 2014 10:25 pm

Reizo Kami

Podíval se na Akkakua.
"Měl jsem v plánu tu tedy ještě chviličku zůstat ale asi nakonec půjdu s vámi, možná přeci jen to pro dnešek stačilo."
Pousmál se a mrkl na něj, ze začátku se mi moc nelíbil ale teď mu nepřišel zas tak špatný.
"Ano, dobře... klidně se ptejte."
soronus
soronus
3rd Seat 10. Divize

Počet příspěvků : 180
Datum registrace : 24. 02. 14
Věk : 27

Návrat nahoru Goto down

Trénink: A. Naito, R. Kami a H. Kyoya [HOTOVO] - Stránka 5 Empty Re: Trénink: A. Naito, R. Kami a H. Kyoya [HOTOVO]

Příspěvek pro Akkaku Naito Sun Aug 24, 2014 11:06 pm

Akkaku Naito

Jsem rád, že půjdete se mnou. No, znám jednu celkem kvalitní čajovnu. Jak už jsem říkal. dodal jsem, protože mi bylo poněkud trapné se opakovat. Pak jsem se jen otočil a klidným krokem vyrazil spět do Seireitei. Veškeré vážné debaty bych ale asi nechal až k šálku výborného čaje...

---> Čajovna Dračí studna
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Počet příspěvků : 1687
Datum registrace : 01. 02. 12
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro soronus Mon Aug 25, 2014 3:52 am

Reizo Kami

Byl docela zvědavý, vůbec ho nenapadalo co po něm on může chtít.
"Umm... Tak vyráážíme"
Pravou ruku zatl v pěst a s radostě ji vyšvihl vzhůru, při tom ještě zajásal a usmál se. Doufal v to že když ho pozval tak že to za něj i zaplatí, a i na ten čaj se docela těšil.

---> Čajovna Dračí studna
soronus
soronus
3rd Seat 10. Divize

Počet příspěvků : 180
Datum registrace : 24. 02. 14
Věk : 27

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 5 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: