Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Trénink: A. Naito, R. Kami a H. Kyoya [HOTOVO]

5 posters

Strana 2 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Goto down

Trénink: A. Naito, R. Kami a H. Kyoya [HOTOVO] - Stránka 2 Empty Re: Trénink: A. Naito, R. Kami a H. Kyoya [HOTOVO]

Příspěvek pro Akkaku Naito Sun Jul 13, 2014 10:57 pm

Akkaku Naito

Dost mě zklamalo, že třetí důstojník mě odmítl hledat. No což. Poté, co použil bakudo na golema bylo jasné, že zaútočí na Hiiragiho a tak jsem před něj rychle přesunul čepel. Když však malý chlapec udělal dokonalý úhybný manévr, řekl jsem si jen nevadí... a pomocí magnetické síly chakramu držel jeho čepel na místě. To by ho mohlo dost zpomalit. pomyslel jsem si při pohledu na druhou kruhovou čepel, která Reizovi letěla na záda.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Počet příspěvků : 1687
Datum registrace : 01. 02. 12
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Trénink: A. Naito, R. Kami a H. Kyoya [HOTOVO] - Stránka 2 Empty Re: Trénink: A. Naito, R. Kami a H. Kyoya [HOTOVO]

Příspěvek pro soronus Sun Jul 13, 2014 11:34 pm

Reizo Kami

Pousmál se, byl rád že spolu dokáží spolupracovat i když se znají teprve jen chviličku, mohly by ještě udělat nějaký útočný combo ale na to mají času dost, kdyby něco takového udělali skončilo by to velice rychle.
"Bakudo No. 8 Seki"
Svoji katanu si chytl do jedné ruky a odvrátil chakram který na něj poslal Akkaku, v tom ještě odvrátil útok golema pomocí kida. Pokud se mu povedlo udělat tak jak plánoval tak se pomocí shunpa dostal blíže k jezeru daleko natolik aby se dokázal pořádně vydejchat. Přeci jen po takových zákrocích nemohl vyjít bez odezvy.
soronus
soronus
3rd Seat 10. Divize

Počet příspěvků : 180
Datum registrace : 24. 02. 14
Věk : 27

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sun Jul 13, 2014 11:41 pm

Hiiragi Kyoya

Z golema opadalo nějaké kamení, ale začal se regenerovat. Zatím to probíhalo dobře. Musel na mě použít už 2 kida a já ještě nehnul ani prstem. Navíc pořád shunpoval sem a tam, což ho taky muselo unavovat. Tentokrát jsem nechal první útok na svém společníkovi a čekal na vhodnou chvíli k reakci....
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3511
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Mon Jul 14, 2014 2:40 pm

Akkaku Naito

Lehce jsem se usmál. Zatím jsem se jen přesouval v lese, abych nebyl dlouho na jednom místě a jinak jsem se flákal. Můj spolubojovník na tom byl stejně. A důstojník se přesouval a měl kidy skoro neustále. Čekal jsem, že budeš silnější. pomyslel jsem si a začal ho atakovat čepelemi. Svého nepřítele jsem rozhodně neměl v plánu nechat vydechnout.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Mon Jul 14, 2014 4:51 pm

Akachi Naito

Na tváři měl úsměv šťastného dítěte, když sledoval ten souboj. Poté se podíval na Sawai.
Vy nemáte chuť se připojit?
Zeptal se a opět odvrtátil zrak k souboji.
Golema tedy nezastavilo ani poutací kido..
Pomyslel si a pokračoval ve sledování Reiza. Ten kluk nejspíš přecenil své síly, nebo má pořád nějaké skryté eso v rukávu? Tak či tak, zatím to vypadalo, že ho Hiiragi s Akkakem uženou. Viděl, jak jeho bratr napadá Reiza svými chakramy. Akachi se měl tedy na pozoru, kdyby se Reizo přestal jen na moment koncentrovat, tak by to mohlo být nebezpečné a proto by Akachi musel rychle zareagovat a chakram nějak zastavit.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Počet příspěvků : 1557
Datum registrace : 19. 05. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro soronus Mon Jul 14, 2014 7:37 pm

Reizo Kami

Povzdechl si.
"Ach jo, chtěl jsem bojovat bez shikaie."
Katanu si přiložil podél ruky od ramene až po zápěstí. Poté řekl vyvolávací příkaz, řekl ho docela potichu takže jim se mohlo zdát jako kdyby si spíše mumlal něco sám pro sebe, v ten samý moment padal po zádech do vody, potopil se a začal skrývat své reiatsu.
"Guraindo, Yasei no shio"
soronus
soronus
3rd Seat 10. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Mon Jul 14, 2014 8:12 pm

Hiiragi Kyoya

Netušil jsem, co umí shikai našeho 3. důstojníka. Vzhledem k tomu, že se schoval do vody, tak to dost dobře mohlo bejt něco s vodou. Já tam za ním teda nepolezu. Radši jsem čekal tam, kde jsme stál, schovanej za golemem. Však on se dřív nebo později ukáže... nejspíš proto, že mu ve vodě začne docházet dech...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Mon Jul 14, 2014 10:33 pm

Akkaku Naito

Důstojník spadl do vody. Usmál jsem se a pomyslel si: Vědět, že je jeho shikai spjatý s vodou, tak vyberu nějaké sušší místo. Jeden z chakramů se ponořil do vody a sledoval ho. Jen jsem chtěl vidět, jak vypadá dřív, než z té vody vyletí. Byl jsem zvědavý a ještě jako třetí věc jsem se bál, aby neměl shikai spjaté s přesunem. Ještě by se mohlo stát, že by utekl jinam a my jako blbci sledovali jezírko.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro soronus Tue Jul 15, 2014 10:34 pm

Reizo Kami

Naštěstí ho kotouč jen sledoval ale neútočil, díky vysoké hustotě vodě předpokládám že rychlost kotouče byla značně omezena. Díky vodě ve které byl stihl nasbírat dostatečné množství k útoku ze svého uvolněného shikaie. Karasu Jinsei. Natáhl špicí svého shikaie na místo kde stál Hiiragi kam vystřelil Masu vody, nebyla na takové úrovni aby ho zabila ale mohla mu udělat i pěkných pár modřin. Tvar jeho shikaie nebyl příliš přizpůsoben k sekáni, ale spíše k bodnutí, při vytažená s těla díky tvaru trhá maso. Věděl že asi nezvítězí ale nechce se jen tak vzdát.
soronus
soronus
3rd Seat 10. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Tue Jul 15, 2014 11:19 pm

Hiiragi Kyoya

Skrývat se za golemem bylo přeci jen moudré. Kamenná masa mého golema se nedala zničit vodním útokem. Golem se zapotácel a málem na mě spadl, ale naštěstí to ustál. Vykoukl jsem zpoza golema a namířil prsten do vody. Tiše jsem odříkal přislušná slova. "Hadō #4. Byakurai" vystřelil jsem do vody, do místa, odkud jsem tušil, že vyšel útok.
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Wed Jul 16, 2014 8:35 am

Akkaku Naito

Díky kotouči ve vodě jsem přesně viděl, kde se můj soupeř nachází. Jen jsem se usmál a i já jsem se rozhodl použít kido. Bakudo #4: Hainawa. odříkal jsem a zároveň zaútočil kotoučem. Sice byl pod vodou zpomalený, ale stále dost rychlý na to, aby byl nebezpečný. Pak jsem se opět přesunul, aby mě třetí důstojník nemohl zaměřit.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Thu Jul 17, 2014 11:48 am

Trénink: A. Naito, R. Kami a H. Kyoya [HOTOVO] - Stránka 2 Hx56hk

Nespúšťala ich z očí, aj keď Akkaku sa schovával, ale približne dokázala určiť, keďže sa stále presúval, kde bol a to stačilo. Sawai sa pozrela potom na Akachiho.
"No.. nepovedala by som, že nie, ale môj shikai..." začala, ale radšej nedokončila a zavrtela hlavou. "Proste by som musela trénovať s mečom ako takým, čiže by som si shikai neprecvičila." vysvetlila mu nakoniec, keď sa odhodlala. Jej shikai je naozaj nepríjemný. Netrénuje ho, takže nevie, či by dokázala zo shikai vytiahnuť člena, na ktorom by to skúsila. A ešte k tomu je dosť blbý na psychiku a nechce, aby sa jej potom niekto bál alebo ju nenávidel za to, čo by mu shikaiom spôsobila. Povzdychla si potom, keď nad tým premýšľala.
"Môžte sa zapojiť vy. Ale to by potom oni traja museli bojovať proti vám a neviem či v tejto situácii... veď urobte ako uznáte za vhodné." povedala potichu a pozrela sa späť na ostatných ako bojujú.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Počet příspěvků : 888
Datum registrace : 02. 06. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Thu Jul 17, 2014 11:56 am

Akachi Naito

Podíval se na Sawai. Tak nejspíš není jedinej, kdo má problém se cvičením svého shikaie.
A na mě by jste ho trénovat nemohla?
Zeptal se. Byl ochotný jakoliv pomoct své divizi v jejím zlepšování. Proto byl ochotný dokonce na sobě nechat svoji podkapitánku trénovat její shikai. Samozřejmě nevěděl, zda-li je to vůbec možné, ale o tom asi rozhodne sama Sawai. Rozhodně to vypadalo, že kluci to tady mají docela pod kontrolou, tak by se mohli vzdálit.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Thu Jul 17, 2014 12:32 pm

Prekvapene zamrkala a pozrela sa naňho, keď sa jej ponúkol ako pokusný králik.
"Bohužial, práve na vás by určite nefungoval." povedala potichu a prešla si prstami po čele. "V tomto prípade to musí byť niekto na mojej úrovni alebo niekto pod, aby som ho dokázala vôbec použiť. Je to s mojim shikaiom ťažké." zdôverila sa mu a pozrela sa späť na chlapcov ako trénujú. Jej shikai je dosť silný, ale má veľké nevýhody a preto musí trénovať aj mimo shikaiu. Keď bojuje s viacerými protivníkmi alebo s niekym, kto je lepší ako ona, je v značnej nevýhode a vyvolávať shikai je pre ňu zbytočné. "A čo vy? Vy by ste nechcel trénovať shikai?" opýtala sa ho po chvíľke a dívala sa stále na trénink.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro soronus Sat Jul 19, 2014 6:59 pm

Reizo Kami

Své protivníky opravdu podcenil. ani neuhnul Hiiragiho kidu a nechal se zasáhnou do ramene, nebylo to nic ošklivého, na jeho úrovni nezpůsobilo nic kritického ale v tomto souboji již asi nebude své rameno moct plně použít. Poté ho chytlo i Kido Akkakua a vyřítil se proti němu i kotouč.
" Zmrzni, Bakudo #20: Korii Yajirushi."
Vystřelil kousek před sebe na bakudo které ho chytlo, které poté zmrzlo a prasklo, kotouči který letěl přímo proti němu se jen tak, tak uhnul. Zrušil svůj shikai a vynořil se nad hladinu. Na hladině byla i krev která mu tekla z rány kterou mu způsobil Hiiragi.
soronus
soronus
3rd Seat 10. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sun Jul 20, 2014 12:26 am

Akkaku Naito

Důstojník se opět dostal na hladinu. Byl lehce zraněný a já jsem si řekl, že je asi na čase, abych začal také bojovat naplno. Zvláště když vezmu v úvahu to, že to zranění není ode mne, ale od nováčka. Obě čepele začaly kroužit kolem důstojníka a já se v okolí začal neslyšně přemisťovat do místa, kde budu nejblíže jezírku.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Sun Jul 20, 2014 4:25 pm

Akachi Naito

Pohlédl na Sawai a usmál se.
Ani kdybych se nevzpíral a nechal ten shikai působit? Nevím co váš shikai dokáže, ale pokud vám mohu pomoct v tréninku, tak stačí říct..
Opět mrknul. Poté se ho však Sawai zeptala, pokud by on nechtěl trénovat svůj shikai. Maličko uhnul pohledem.
No víte...můj shikai se nejlépe trénuje přímo v souboji s nepřítelem. Nemohu ho trénovat na jiným shinigami..
Odpověděl. Bylo vidět, že opravdu hovoří pravdu, protože když se dostalo an Akachiho shikai, tak jako by znervózněl. Nejspíš to nebylo nic příjemného o čem by se chtěl bavit.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sun Jul 27, 2014 9:43 am

Hiiragi Kyoya

Hrklo ve mě, když jsem si uvědomil, že jsem zranil našeho š. důstojníka. "Pardon! Jste v pořádku?" zakřičel jsem na něj. Tohle byl jenom trénink, nechtěl jsem nikomu ublížit. Zvlášť ne důstojníkům. V klasické bitvě bych se asi choval trochu jinak, ale tohle nebyla válka nebo bitva, jenom trénink
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sun Jul 27, 2014 2:51 pm

Akkaku Naito

Protočil jsem oči v sloup. Nechceš ho jít ještě vyléčit? pomyslel jsem si, ale mlčel jsem a dál čekal na stanovišti. Čepele dál kroužili v kruhu okolo důstojníka, kousek za dosah jeho katany. Stále jsem se skrýval, ale už mě to nebavilo. Bylo načase ukázat, jak dobrý jsem na blízko.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro soronus Mon Jul 28, 2014 8:42 pm

Reizo Kami

Docela ho překvapilo že si o něj děla Hiiragi starosti.
"Ohh... neboj se, nejni to nic vážného."
Avšak Akkakuovy reakce byli jiné, vůbec nebral ohledy na to že tohle byl jen trénink, nebo to tak alespoň vypadalo.
Chakramy kroužili kolem něj ale neútočili, pořád z nich nespustil oči. Styl Akkakua se mu vůbec nelíbil, ikdyž byl docela efektivní, schovával se někdy poblíž a nedalo se pořádně určit jeho místo kde právě je.
soronus
soronus
3rd Seat 10. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Mon Jul 28, 2014 9:04 pm

Hiiragi Kyoya

Docela jsem si oddychnul, když jsem zjistil, že je v pořádku. Nehodlal jsem teď do boje zasahovat, protože můj shikai by teď spíš překážel. Mohl by se od něj totiž schovat před těmi točícími se věcmi... raději jsem prozatím stál stranou a čekal. Golem se mezitím obnovil zcela, takže byl připraven pohltit další útoky.
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Mon Jul 28, 2014 10:36 pm

Akkaku Naito

Přišel čas se předvést. usmál jsem se a shunpnul zezadu k důstojníkovi a za letu chytil chakram. Byl jsem naprosto tichý i během shunpa, i během chytání chakramu. Onmitsukido mě naučilo spoustu věcí. A jednou z nich bylo nemilosrdně udeřit.
Kruh jsem přehodil důstojníkovi okolo krku (abych ho nepořezal) a ruku se zanpakuto mu chytil. Druhý kruh vyletěl k druhé ruce.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mina Tue Jul 29, 2014 11:10 am

Pozrela sa prekvapene na Akachiho, ale potom sa pozrela na zem. Myslela si, že ako kapitán vie o shikai všetkych podriadených, ale asi to pravda nebola. Ale zase, bol tu chvíľu. Sama nevedela ako sa veľmi líšia kapitánske povinnosti od podkapitánskych. No to bolo jedno.
"No, môj problém je hlavne protivníka do toho shikai dostať, pretože moje zanpakuto sa musí dostať do fyzického kontaktu s telom protivníka. A keby ste len stál a nevzpieral sa, tak by mi to veľmi nepomohlo." vysvetlila mu a potom mávla rukou. "Nechajte to tak, bude to v pohode." povedala a potom si znova prekrížila ruky na hrudi. Počúvala ďalšie Akachiho slová a pritom sa naňho dívala, čiže už toľko nedávala pozor na trénink, lebo verila, že to nebudú preháňať. Videla jeho výraz, počula jeho hlas. Na tom boli obaja, obaja boli nervózni zo svojich shikai, ale ona to na sebe poznať veľmi nedala, ak to teda sama nepovie.
"Ja ustojím toho veľa. Ale ak poviete, že nie, tak nie. Budem to rešpektovať, taicho." povedala mu jednoducho a potom si prešla po prameni vlasov, ktorý mala prehodený cez rameno a pozrela sa na trénink. Nestíhala to už sledovať, ale všimla si, že Reizo je zranený a Akkaku naňho útočí. Pozrela sa na kapitána ako na to reaguje a potom sa pozrela naspäť na ostatných. Nechá ich ešte chvíľu, ale ak uvidí niečo ako, že Reizovi odsekne ruku alebo tak, tak už bude musieť zasiahnuť. Snáď vedia do akej mieri majú trénovať, preto v nich vkladala dôveru a ešte sa nepokúšala zasahovať.
Mina
Mina
Kapitán 11. divize
Kapitán 11. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Wed Jul 30, 2014 10:31 am

Akachi Naito

Pozorně poslouchal Sawai. Znělo to jako docela zajímavý shikai a snad ho někdy uvidí v akci. Samozřejmě, že nepřál Sawai nic špatného, jako aby se jí třeba nic nestalo v tom souboji, ale byl prostě jen zvědavej.
Dobře, řeknu vám to jen tak lehce. Můj shikai a jeho použití se odvíjí od krve. Takže abych ho mohl trénovat, tak musím prvně někoho zranit.
Pravil s docela vážnou tváří. No teď bylo na čase maličko zlepšit atmosféru a tak se Akachi jen lehce levou rukou poškrabal ve vousech.
Víte co, myslím že to mají docela pod kontrolou. Co by jste řekla jedné rychlé kávě? Nebo ve vašem příadě spíš..čaji?
S úsměvem pohlédl na Sawai.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro soronus Thu Jul 31, 2014 12:38 pm

Reizo Kami

Najednou za se bou ucítil Akkakuovo raiatsu, v tom měl kolem krku navléknutý chakram a ruku v který držel katanu držel. Zajímavé. Pousmál se a pomocí švihnutí zápěstí a prstů si přehodil zanpakuto do druhé ruky, tedy do levé. Katanu prostrčil skrz druhý charkam který letěl k jeho druhé ruce, švihnutím změnil směr tak aby se mu vyhl, mohl ho však namířit směrem na Akkakua ale to by ho mohlo zranit.
"Hadō #4. Byakurai"
Vystřelil kido na Akkuovu tvář aby ho jen škrábla. Hiiragi mu právě nepřipadal příliš nebezpečný díky tomu že se jeho golem musel zregenerovat ze všech těch útoků.

soronus
soronus
3rd Seat 10. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: