Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Čajovna Dračí studna

+5
soronus
Akkaku Naito
passionpower
Red
Miss_Atlantis
9 posters

Strana 1 z 3 1, 2, 3  Next

Goto down

Čajovna Dračí studna Empty Čajovna Dračí studna

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Apr 08, 2014 10:41 pm

Tato malá čajovna se nachází pod úrovní ulice, ve sklepě. proto je tam vždy přítmí a poněkud dusno, ideální prostředí pro pití čaje a čichání vonných tyčinek. Kdo má radši čerstvý vzduch... ať sem nechodí.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7179
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 22

Návrat nahoru Goto down

Čajovna Dračí studna Empty Re: Čajovna Dračí studna

Příspěvek pro Red Tue Apr 08, 2014 10:43 pm

Hijikata > Společně s novou zástupkyní deváté divize, jejím kocourem a kocourem kapitána deváté divize dorazili až k čajovně, která se chlubila názvem - Dračí studna. 
"Je to tady fakt pěkný. Sice se tam nedá dýchat, ale čaj mají hodně dobrý," oznámil Chieko a otevřel jí dveře jako pravý gentleman. 
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Počet příspěvků : 3866
Datum registrace : 13. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Wed Apr 09, 2014 11:43 am

------------> 9. divize

Nekonome Chieko

Následovala jsem Hijikatu k čajovně s názvem Dračí studna. Z venku to vypadalo spíše jako sklep než jako místo k setkávání. Pomalu jsem se začínala bát, kam mě to vede. Aspoň, že jsem s sebou měla Kura a Fluffyho. Takové svoje dva bodyguardy. Avšak v duchu jsem si říkala, že Hijikata nevypadá jako špatný člověk, takže jsem se určitě bála zbytečně. 
Když mi otevřel dveře usmála jsem se na něj. "D-děkuji." pronesla jsem a vešla dovnitř.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2795
Datum registrace : 12. 09. 11
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Fri Apr 11, 2014 6:17 pm

Chieko > Když Chieko sešla pár schodů, uviděla celkem příjemně vypadající interiér málo známé čajovny. Pěkně to tam vonělo - jak vonnými tyčinkami, tak různými čaji. 
Moc lidí uvnitř nebylo, takže si mohli vybrat z celkem dost volných míst k sezení. Hijikata na jedno ukázal a zamířil k němu, aby Chieko odsunul židli. Jako správný gentleman! Kterým pravděpodobně nebyl, ale snažil se.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Fri Apr 11, 2014 7:55 pm

Nekonome Chieko

Uvnitř to vypadalo příjemněji než z venku,vlastně mi to přišlo takové...útulné. Nesedělo tam příliš lidí a dokonce tu voněl čaj a nějaké vonné tyčinky. Mám ráda vůni čaje, proto mě to potěšilo. 
Hijikata vyrazil k jednomu z prázdných stolů. Celou cestu jsem kráčela tiše za ním. Když mi odsunul židli, poděkovala jsem mu a posadila se. Kuro mi seskočil z ramene a uvelebil se u mě na klíně. Při tom měl zvednutou hlavu tak, že jeho oči byly na úrovni desky stolu, aby mohl pozorovat Hijikatu. Díval se ale i okolo a hlavně na Fluffyho, který černovlasého shinigami také sledoval. Já se mezitím těšila na ten čaj.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Fri Apr 11, 2014 9:17 pm

Chieko > Hijikta si upravil límec svého shihakusha a také se posadil. Fluffy vyskočil na stul a začal mňoukat. Asi se mu nelíbilo, že si Hijikata sedá ke stolu, který mu nepatří. 
"Co je, kočko?" zeptal se Hijikata, na což Fluffy reagoval jen tím, že skočil na Kura a z něj na Chieko. 
"Nevyznám se v nich," vysvětlil Hijikata a podíval se na list, na kterém byly napsány všechny čaje, které jim obsluha mohla poskytnout. "Copak si dáte, zástupkyně?" zeptal se. 
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Fri Apr 11, 2014 9:55 pm

Nekonome Chieko

Seděla jsem u stolu a sledovala...tedy sledovali jsme s Kurem, jak si Hijikata sedá. V tom na stůl vyskočil mňoukající Fluffy a když na něj Hijikata promluvil, skočil mi na klín. 
Kurovi se moc nelíbilo, že by se měl dělit o místo u mě. Nejprve se na bílého kočičáka zlostně díval, poté se ohlédl na Hijikatu a znovu na Fluffyho. Povzdychl si. Oběma se Hijikata nelíbil, proto se Kuro rozhodl s uzavřít na dobu neurčitou s Fluffym příměří.
Já si zatím prohlížela nabídku čajů. "Eto.....bílý čaj." odpověděla jsem mu.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Sat Apr 12, 2014 8:06 pm

Chieko > Zrovna ve chvíli, kdy Chieko řekla, že si dá bílý čaj, přišla obsluha, která okamžitě potvrdila její objednávku. "Dobrý den." Pozdravil muž v pěkném bílém obleku. "Zaznamenávám si bílý čaj pro slečnu," řekl a zapsal si něco do deníku. "A vy pane?" zeptal se Hijikaty, který poklepal na cosi na seznamu čajů předním. Obsluhující muž si to zaznamenal, přikývl a podíval se ještě jednou na Chieko. "Budete si přát mléko pro kočičí společníky?" zeptal se nakonec. 
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat Apr 12, 2014 8:16 pm

Nekonome Chieko

Trochu jsem nadskočila, když k nám přišla obsluha v bílém obleku a promluvila. 
"D-dobrý den." oplatila jsem pozdrav a poté sledovala objednávajícího si Hijikatu. Podle toho, co říkal před tím, jsem usoudila, že prostě jen poklepal na nějakou náhodnou věc nebo na něco, u čeho se mu líbil název.
Pak se muž znovu otočil ke mě. Po jeho otázce jsem se podívala dolů na Kura s Fluffym. Kuro zuřivě kýval hlavou, že mám souhlasit. 
Zvedla jsem hlavu k obsluze. "A-ano, prosím." odpověděla jsem mu.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Sat Apr 12, 2014 8:21 pm

Chieko > Muž si všechno zapsal do svého malého notýsku, který měl u sebe, potom se vzpřímil, přikývl hlavou a odešel. 
"To by bylo," řekl Hijikata a opřel se do opěradla. "Omlouvám se, že se ptám, zástupkyně," začal a nevinně očima uhnul do strany. "Mohl bych se vás ale zeptat, jak se jmenujete? Asi jsem to ve všem tom zmatku v kapitánově kanclu přeslechl." Znovu se podíval na Chieko a mile se na ní usmál. 
Mezitím se Fluffy Chieko uvelebil na pravé noze s začal jí do ní hrát svým chundelatým bříškem. 
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat Apr 12, 2014 8:32 pm

Nekonome Chieko

Čekala jsem, co z Hijikaty vypadne za otázku tentokrát. Možná to zní, jako by mi vadilo, ale ve skutečnosti nevadilo. 
Fluffy se mi zatím uvelebil na jedné noze a Kuro zase na té druhé. Oba kočičáci mě svými fluffy kožíšky příjemně hřáli na stehnech. Oba dva jsem drbala a vyčkávala na Hijikatovu otázku. Přemýšlela jsem dokonce i nad tím, na co se chce zeptat, ale to co řekl mě nenapadlo. 
"J-já....Nekonome Chieko." odpověděla jsem mu tiše, podívala se na něj přes ofinu, jelikož jsem měla sklopenou hlavu ke kocourům, a pousmála se.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Sat Apr 12, 2014 8:44 pm

Chieko > Hijikata se usmál a potom přes celý stůl natáhl ruku. "Velice rád vás poznávám Nekonome-sama, Hijikata Toushiro, k vašim službám," představil se oficiálně zrovna když už se k nim blížil číšník s jejich čaji a mlékem pro kocourky. Fluffy okamžitě vystřelil na stůl a čekal na to, až to ten chlápek v bílém položí. Samozřejmě mléko bylo jen v jedné misce.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat Apr 12, 2014 8:57 pm

Nekonome Chieko

Když ke mě natáhl ruku, přijala jsem jí a potřásla mu s ní. "T-také mě těší...Hijikata-san. A-a...nemusíte být tak... formální." pověděla jsem. Přišlo mi zvláštní, aby mi někdo říkal sama. Znělo to až příliš....jako bych byla velký šéf, někdo, ke komu lidi vzhlížejí a tak jsem si rozhodně nepřipadala. 
Mezitím se k nám blížil číšník s naší objednávkou. Fluffy rázem ožil a už nedočkavě seděl na stole. Všimla jsem si však, že muž v bílém nese mléko jen v jedné misce, což nebylo dobré. "Eto....mohla bych poprosit...ještě o jednu...misku mléka?" zeptala jsem se obsluhy ve snaze předejít možným kočičím rvačkám.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Sat Apr 12, 2014 10:21 pm

Chieko > "Ale jistě," odpověděl číšník na její žádost, položil všechno na stolek, otočil se na patě a šel pro další misku. 
"Měla by jste si na to zvykat, Chieko," oslovil jí nakonec jejím křestním jménem, když nechtěla ty formality. "Ať se vám to líbí nebo ne, zastáváte druhou nejvyšší pozici v deváté divizi. A jste moje nadřízená. Mou povinností jakožto důstojníka je poslouchat vaše rozkazy, chovat se k vám s úctou, plnit vaše potřeby, a pokud na to dojde, tak za vás bojovat a položit život."
Jakmile Hijikata domluvil, ze stínu se opět vynořil číšník a položil vedle první misky druhou. Pak se zase otočil a odešel. 
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat Apr 12, 2014 11:08 pm

Nekonome Chieko

Poslouchala jsem, co mi Hijikata říká a při tom drbala Kura,který sledoval mojí tvář. Na začáteční větu jsem jen přikývla. Když však pokračoval dál, zmocnila se mě panika ze vší té zodpovědnosti, co na mě padla. 
"Díky za připomenutí." zamumlala jsem si potichu. Konec jeho proslovu mě donutil zvednout k němu hlavu. Za prvé mi tohle nikdy nikdo neřekl a za druhé to byl přesný opak toho, co jsem chtěla. Nechtěla jsem být ochraňovaná, chtěla jsem chránit. A hlavně jsem nechtěla, aby kvůli mně někdo umíral. 
Chtěla jsem něco říct, když v tom se objevil zase číšník. "D-děkuji." pronesla jsem k číšníkovi, než zase odešel. Kuro mi z klína skočil na stůl a pustil se do svého mléka. Znovu jsem sklopila hlavu a rukama pevně stiskla své shihakusho.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Sun Apr 13, 2014 6:17 pm

Chieko > Fluffy se také okamžitě pustil do mléka, které číšník přinesl. Hijikata se napil svého čaje a chvíli se jen mlčky díval na Chieko. Jeho pohled se zdál chápavý, nejspíš mu došlo, že zodpovědnost, která se na Chieko sesypala, byla víc, než by si sama přála. "Nebojte se," řekl uklidňujícím hlasem. "Pokud někdy budete potřebovat pomoc, vždycky se můžete obrátit na mě."
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sun Apr 13, 2014 7:01 pm

Nekonome Chieko

V tichu, které nastalo, jsem se sklopenou hlavou skrz ofinu pozorovala oba chlupáče na stole. Kuro na chvíli přestal pít a ohlédl se na mě. Nějakou dobu jsme se navzájem dívali do očí. Byli jsme spolu už hodně dlouho, takže jsme si dokázali porozumět i beze slov. Právě se mi snažil říct, ať se vzchopím. Poté se vrátil zpět ke své misce. Zvedla jsem oči trochu výš, abych zahlédla Hijikatův obličej, zrovna ve chvíli, kdy na mě promluvil.
"D-děkuji. B-budu na to myslet." pronesla jsem směrem k němu a lehkým úsměvem. Vzala jsem do dlaní svůj šálek čaje a upila z něj. Hned na to jsem zvedla hlavu a po tváři se mi rozlil široký úsměv. "Oishii!" vypadlo ze mě překvapeně a zároveň i potěšeně. Ten čaj chutnal skvěle. "Měl jste pravdu." pověděla jsem Hijikatovi stále s tím širokým úsměvem.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Tue Apr 15, 2014 12:55 pm

Chieko > Hijikata se samolibě usmál a znovu si usrkl čaje. "Vždycky, když je mám špatnou náladu, něco se mi nepovede a tak, vždycky zajdu sem a dám si náhodný čaj," řekl a uchechtl se. "Zní to trošku hloupě, ale vždycky mi to pomůže. Cítím se pak líp a navíc mám dost času přemýšlet nad tím, jak to zlepšit během pití kvalitního čaje." Když domluvil, položil kalíšek s čajem na stůl. 
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Tue Apr 15, 2014 4:26 pm

Nekonome Chieko

Poslouchala jsem Hijikatovo povídání o jeho vztahu k čaji a upíjela ten svůj. Něco mi na tom jeho vyprávění přišlo povědomé. Mému mozku však nějakou dobu trvalo, než mu to došlo. 
"Já...jsem na tom...podobně. Vždy...když se cítím mizerně...je mi smutno...nebo něco zkazím....uvařím si první čaj...který se mi dostane pod ruku....zvedne mi to...náladu...a pomůže myslet." vysoukala jsem ze sebe s pohledem zabodnutým do svého čaje. Pozorovala jsem jak se jeho hladina chvěje a ohřívala si při tom ruce. 
Kuro se věnoval své misce a při tom pokukoval po Fluffym, jestli ho nechce okrást o mléko, a po Hijikatovi, jestli nedělá něco nepatřičného.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Fri Apr 18, 2014 9:05 pm

Chieko > Hijikata dopil čaj a položil kalíšek na stůl. V tu chvíli Fluffy nejspíš dopil dvoje mléko a rozhodl se, že mu to nestačí, tak praštil Kura packou přes hlavu a pokusil se ho zahnat. Hijikata byla asi trochu zvrácený, protože se tomu začal smát a jak se smál, tak mu něco zaskočilo, chytil se za krk, spadl i s židlí dozadu, přitom kopl do stolu tak, že obě kočky vyletěly až ke stropu a Kurova miska s mlékem Chieko přistála na hlavě. 
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Fri Apr 18, 2014 10:37 pm

Nekonome Chieko

To není dobré. pomyslela jsem si, když jsem si všimla, jak se Fluffy blíží ke Kurově misce. Jakmile bílý kocour praštil toho černého po hlavě, vystřelila má ruka k mým ústům. Kuro pomalu zvedl hlavu a jeho fialové oči začaly zářit. S naštvaným výrazem a vrčením se podíval na Fluffyho. Jasně mu tím říkal, ať ho neprovokuje. Už na první pohled bylo jasné, že Kuro není obyčejný kocour, přeci jen měl rozdvojený ocas, ale teď to dával jasně najevo. 
V tom se Hijikata začal smát, dusit a nakonec i padat. "H-Hijikata-san?! Jste v pořádku?" vyjekla jsem. Jak padal, nakopl stůl. Oba kočičáci si tak udělali vyhlídkový let spolu s miskou mléka, o kterou se ještě před okamžikem div nepoprali. Ona miska se však let nelíbil a proto se rozhodla vrátit na pevnou zem, nebo spíše na mojí hlavu a to zrovna ve chvíli, kdy jsem vstala, abych se podívala, jestli Hijikata-san ještě žije. Jak mi na hlavu dopadla miska s mlékem, znovu jsem si sedla na židli. Seděla jsem tam se sklopenou hlavou a zavřenýma očima. Sundala jsem si z hlavy onu misku a položila jí na stůl. V duchu jsem si říkala, jestli se opravdu neprobudím znovu v páté divizi a tohle celé byl jen sen. Nic se však nedělo.
Kuro už také dopadl na zem a poté mi skočil na klín, kde mi z rukávu shihakusha vytáhl bílý látkový kapesník s vyšitým leknínem v jednom rohu. Pak mi vyskočil an rameno a přehodil mi kapesník přes hlavu. "Gome, Chii. Kdybych to rychle vypil, k tomuhle by nedošlo." zašeptal mi Kuro do ucha. Sáhla jsem po něm a vzala ho do náručí, odkud na mne nechápavě hleděl.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Sat Apr 19, 2014 2:21 pm

Chieko > Celá situace byla dost nepříjemná, i když svým způsobem celkem vtipná, co si budeme vykládat. Obsluha zanedlouho přiběhla a nestačila se divit spoušti, kterou členové deváté divize napáchali. Číšník se jen podíval na Hijikatu, který se zrovna zvedal ze země. 
"Já to zaplatím," řekl černovlasý shinigami a začal z kapsy vytahovat svoji peněženku, aby zaplatil škodu. 
Fluffy Chieko vyskočil na rameno a začal jí olizovat hlavu, kterou měla od mléka. 
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat Apr 19, 2014 3:23 pm

Nekonome Chieko

Bylo mi trapně, hodně trapně. Úplně jsem na sobě cítila pohledy těch několika lidí, co v čajovně byli s námi. Chtělo se mi odtud utéct, nebo se alespoň vpít do země nebo se zneviditelnit. 
Kuro v mém náručí si všiml mého výrazu a tak se po mě začal natahovat tlapkou, aby odvedl mou pozornost jinam.
Mezitím, co Hijikata platil, mi Fluffy vyskočil na rameno a začal mě olizovat. Nejprve mi začaly cukat koutky a nakonec jsem se začala potichu smát. "To lechtá." pronesla jsem směrem k Fluffymu a jednou rukou ho pohladila po hřbetu. "Děkuju Fluffy." řekla jsem ještě a zahleděla se na černého kocoura v mém náručí. "I tobě." pověděla jsem mu.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Sun Apr 20, 2014 6:23 pm

Chieko > Jakmile Hijikata zaplatil za čaje, mléko i napáchané škody, pomohl číšníkovi zvednout stůl i židli, a pak Chieko radši naznačil, aby šli. Když vycházeli schody, tak se Hijikata začal smát. Celou dobu se snažil tváři aspoň celkem vážně, když platil a pomáhal. Ale teď už to asi nevydržel. 
Před čajovnou se musel opřít o zeď a rozdýchat to. 
"Omlouvám se, zástupkyně," řekl nakonec. Byla to přece jen jeho chyba. "Nechtěl jsem vás ztrapnit, ani vám zničit účes." Jakmile domluvil, vytáhl ze vnitřku svého shihakusha celkem velký kapesník a podal ho Chieko, aby si mohla utřít obličej. Potom se ještě uklonil, aby viděla, že to s tou omluvou myslí vážně. 
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sun Apr 20, 2014 10:59 pm

Nekonome Chieko

Když Hijikata zaplatil účet a pokynul mi, abychom odešli. Zvedla jsem se s Kurem v náručí a Fluffym na rameni a následovala ho nahoru po schodech. Všimla jsem si, jak se začal smát. Nedalo mi to a i mně se na tváři objevil úsměv. Teď, když už jsme byli z dohledu lidí, mi to vlastně přišlo docela směšné. Kuro na mě nejprve nechápavě hleděl, ale poté se mi v náručí konečně uvolnil. Až do teď byl celý napjatý.
Jak jsme vyšli ven, opřel se Hijikata o zeď a snažil se rozdýchat ten záchvat smíchu. Počkala jsem, až ho to přejde. Když přestal otočil se ke mně s omluvou a podal mi svůj kapesník. "T-to nic. Vlastně...to byla...celkem zábava..."  pronesla jsem a pousmála se. "D-děkuji." poděkovala jsem a vzala si od něj kapesník, se kterým jsem si otřela obličej. "Chii..." zašeptal Kuro a tlapkou poukázal na mou hlavu. Sáhla jsem tam a nahmatala svůj kapesník. Úplně jsem na něj zapomněla. "J-já...Vám...vyperu ho." pověděla jsem. Když už jsem mu ten kapesník zašpinila, byla má povinnost ho i vyprat.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down