Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tokio

+9
Satoshi
Lus
Raiden
Solas
Nawaki
Mishkenzie
Red
Miss_Atlantis
Aki
13 posters

Strana 20 z 31 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 25 ... 31  Next

Goto down

Tokio - Stránka 20 Empty Re: Tokio

Příspěvek pro Raiden Sat Dec 26, 2015 1:48 am

Kurogane Noriyuki

"Jo, tak zmizí... já už myslel, že to rozkradou cikáni," pronesl ironicky. Proč vždycky muselo všechno mizet, umírat a podobně. Nešlo by to bez toho? Asi ne. Každopádně, stále to bylo dost divný. "A co mám být? Mutant? Jsem člověk!" tvrdil zarputile. Žádná jiná groteska nebyl, prostě jen obyčejný člověk, co měl očividně velký, čert ví co ... jo, něco velký měl, ale to nikdo vidět nemusel. Neměl důvod si to tedy kompenzovat vysokou duchovním čímsi. Ale když byla u toho divného... natáhl ruku před sebe, sevřel v ní křížek a v ruce se mu objevil luk. "Asi nějaké energetické zařízení..." zkusil na to jít logicky. Hi-tec technologie!
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat Dec 26, 2015 2:02 am

Nori-> Na větu o cikánech se zasmála. Alespoň smysl pro humor měla. Když jsi se pak zeptal, jestli je nějaký mutant, pokrčila nad tím rameny. Pak jsi ale zmínil energetické zařízení. "Jako třeba luk?" zeptala se tě. 
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2787
Datum registrace : 12. 09. 11
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sat Dec 26, 2015 2:05 am

Kurogane Noriyuki

"Jo, jako třeba luk. Nevím, proč zrovna luk. Raději bych meč, s tímhle nejsem tak efektivní, lukostřelba nikdy nebyla mým hobby," obhájil se, i když tedy od mlada s Arashim lukostřelbu procvičoval. Ne však tolik jako on. Ale furt to nevysvětlovalo, jak to vlastně fungovalo a tak. Pro ukázku začal do volné ruky hromadit energii z okolí a tím vytvářel šíp, pořádný quincy šíp. "A mimochodem, nemám páru, jak to dělám," dodal rychle na vysvětlenou.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat Dec 26, 2015 2:14 am

Nori-> Jakmile jsi přiznal, že to byl opravdu luk a pak dokonce dodal, že nevíš, jak to děláš, musela se tomu uchechtnout. "Realy? Dnešek je opravdu plný překvapení. Nejenom, že jsem musela očistit hollow, pak narazit na duši, kterou budu muset poslat do SS, ale teď ještě narazím na Quincyho, který neví, že je Quincy..." pronesla. 
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sat Dec 26, 2015 11:28 am

Kurogane Noriyuki

"Quincy? To je nějaká nemoc?"
zeptal se znatelně nechápavě. Tohle označení slyšel prvně, obzvlášť už jen proto, že to asi nebylo nic pravdivého nebo tak. I když, když byl malý, tak mu mamka vyprávěla pohádky. O někom, kdo si říkal Quincy. Hmm.. blbost, jen shoda náhod. A i kdyby, ať se člověk choval jakkoliv, pořád to byl člověk. Nemohl čarovat nebo tak něco! Všichni by se asi měli léčit.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat Dec 26, 2015 3:26 pm

Nori->Dívka zavrtěla hlavou. "Ne, Quincy jsou lidé, kteří se rodí s vyšší duševní energii a schopnostmi vycítit a bojovat proti hollow. " vysvětlovala. "Je to složitější..jestli chceš řeknu ti k tomu víc, ale nejprve bych se měla postarat o něj." řekla k tomu ještě. Klučina udělal několik kroků zpátky. "Já nechci..." říkal ten kluk. "Nemůžeš tu zůstat. Buď by tě sežralo jedno z těch monster nebo by ses stal jedním z nich. A to bys nechtěl, že?" oponovala mu ta holka. Klučina vykulil oči a začal vrtět hlavou. 
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hysterio Sat Dec 26, 2015 4:49 pm

Gabi

Nakoniec to neznelo nijak.. pekne. Zranená babička nikdy neveštila nič dobrého. Teda nie že by moc babičiek vedelo veštiť.
"Ah.. to ma mrzí.." Aj keď som netušila, prečo tam museli ísť no z ich tónov hlasu a uhm toho rozprávania to nevyzeralo.. práve normálne.
"Ja.. pôjdem tiež?" Spýtala som sa ich a úprimne? Nevedela som či by to bol dobrý nápad. Čo ak má ta babička nebude mať rada? Nechcela som skončiť znova niekde na ulici.
Hysterio
Hysterio

Počet příspěvků : 301
Datum registrace : 27. 05. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat Dec 26, 2015 5:31 pm

Gabi-> "Děkujeme." odvětil ti Sasaki. "Pojedu s tebou!" ozval se rozhodně Sai. Do toho jsi se zeptala, jestli jdeš taky. Sasaki zavrtěl hlavou. "Ne, pojedu sám. Ty a Akiko se vracíte zítra do školy a ty..." podíval se na tebe a pobaveně se pousmál. "...můžeš zůstat bydlet v tomto domě a k tomu tě s někým seznámím." dodal pak a mrkl na tebe. Pak začal něco hledat v mobilu.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hysterio Sat Dec 26, 2015 5:54 pm

Gabi

Prikývla som. Takže tí dvaja chodili do školy. Rozmýšľala som, či som bola sama ešte stále školopovinná no bolo to pomerne ťažké posúdiť. Resp by som sa v škole nemala ani ukázať za tú moju no.. pravú identitu a tak. Možno však mali nejaký oblbovák pamäti alebo nejaké kontakty .. prišlo mi to tak, že na také veci majú peňazí dosť.
"Ouk a.. s kým? Nejaký ďalší cool sensei ako v star wars? nejaký darth bane by bol cool!" Vyhlásila som a.. no úprimne som trocha chcela odľahčiť náladu atak.
Hysterio
Hysterio

Počet příspěvků : 301
Datum registrace : 27. 05. 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sat Dec 26, 2015 11:17 pm

Gabi-> Sasaki se musel tvým slovům zasmát. "No...on si to o sobě myslí, ale pro mě je to pořád zelenáč. I tak je ale dost zkušený, aby tě mohl trénovat po dobu, co budu pryč. Sai s Akiko se na víkendy vracejí z internátu sem do sídla, takže se nemusíš bát je o něco požádat. Plus ti dám svoje telefonní číslo, kdyby náhodou." řekl ještě. "Pokusím se vrátit, co nejdřív." dodal nakonec a pak si dal mobil k uchu.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sun Dec 27, 2015 2:31 pm

Kurogane Noriyuki

"Takže chceš říct, že ten luk je prostředek boji?" zeptal se jen tak pro ujištění. Znělo to cool. Každý chtěl být někdy ve svém životě bojovník a kdyby tohle potkala Noriho tak před pěti lety, tak je to super cool, ale teď byl trochu navážkách.
"Jak se o něj chceš přesně postarat?" zeptal se zvědavě, protože inu... riskoval kvůli tomu klučinovi život, tak by si to snad zasloužil vědět. "A jak by se z něj stal ten tamten? Tamto bylo zvířátko," argumentoval.

#POST2000
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Sun Dec 27, 2015 3:18 pm

Nori->"No...ano. Vy Quincy máte tohle a my shinigami zase tohle..." pronesla a poukázala na svůj meč. Pak ses jí zeptal, jak se o klučinu chce postarat. "Jednoduše." řekla a svůj meč vytáhla i se saiou. No, to už klučina na nic nečekal a dal se na útěk, avšak neutekl daleko, jelikož ho svým shunpem děvče dostihlo a čaplo za flígr, po čemž se spolu s ním vrátila zase zpátky k tobě. "Jen ho koncem tohohle meče, samozřejmě tím nešpičatým, lehce ťuknu do čela a je to. Vůbec to nebolí." vysvětlila ti. Jenže pak ses zeptal, jak by se z toho kluka mohla stát ta zrůda. "Před nějakým časem i to, jak říkáš, zvířátko bylo duší člověka. Když duše zůstane ve světě lidí moc dlouho...no dalo by se říct, že se zkazí a zrodí se tak hollow, neboli ta věc z před tím. My shinigami máme schopnost hollow zase očistit a poslat je do Společenstva duší. Vy Quincy ale tuto schopnost nemáte. Když se vy zbavíte hollow, duši tím zničíte." vysvětlila ti další věci. No, vypadalo to, že tu bylo na vysvětlování o mnoho více věcí a stát někde v uličce, kam může kdokoliv kdykoliv přijít a vidět tě povídat si se vzduchem, asi není zrovna nejlepší.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Mon Jan 04, 2016 10:37 pm

Kurogane Noriyuki

"Aha, aha," rozhodl se hrát její hru a věřit tomu nadpřirozenu. Kdyby se povznesl nad věděcké poznatky, dávalo to dokonce i smysl, takže proč tomu nevěřit. "Hele, prcku, asi bude lepší když tě ťukne, obzvlášť, pokud by ses měl proměnit na takovou stvůru. A já tě třeba někdy přijdu navštívit," usmál se na něj a podrbal ho ve vlasech tím klasickým anime stylem.
"Chápu... my nejsme tak dobří, ale i tak lepší zničený, než divný..." zhodnotil pak rozdíl mezi shinigami a quincy. "Půjdeme ke mě? Nikdo tam teď není," nadhodil možnost se přesunout na jeho privát, kde by si mohl dát studený hadr na palici a jí nabídnout něco chlazeného.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Mon Jan 04, 2016 11:57 pm

Nori-> "Já...já nechci, co když lže? Co když je stejná jako ty příšery?" začal se bránit ten kluk a začal se mrskat. No ano, ta holka vypadala celkem divoce, dokonce i špičáky měla trochu do špičky, jak to občas v anime bývá. Dívka si povzdychla a bez dalších řečí a než si to stihl uvědomit ho prostě do toho čela ťukla. Klučina se změnil v zářivou modrou kuličku a zmizel někam do nebe, dost to při tom kolem zářilo a foukalo a to i přes to, že žádný vítr nebyl. "Tak...o jeden problém méně." řekla a zasunula meč. "Jak se to tak vezme. Jako ano, v opravdové nutnosti, když jde o život, to schvaluju, ale aby tu někdo běhal po městě a zabíjel je pro zábavu, když by mohli zase získat lidskost a pak i reinkarnovat opět v živou bytost...tím se akorát ničí rovnováha." pronesla. Pak jsi jí nabídl, že byste mohli jít k tobě. Zamyslela se. "Počkej chvíli." řekla a zmizela, po chvíli zpoza roku uličky přiběhla...no ta holka, ale místo toho černýho oblečení a meče měla prostě školní uniformu, uniformu vyšší střední školy, která byla kousek od tvé vysoké. Chodíš každý den okolo, takže jsi to poznal. No..musel jsi uznat, že jí to slušelo a vypadala o dost víc lidsky, i když pořád trochu divoce.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Tue Jan 05, 2016 12:05 pm

Kurogane Noriyuki

A klučina byl rázem v tahu. Docela hezká show k tomu byla, tak snad už je na lepším místě. Každopádně, odklidila svůj meč, takže tím pádem asi nebude chtít odesílat do věčných lovišť jeho. To bylo pozitivní. "Chápu, střílet jen v sebeobraně," pokýval hlavou a zrušil ten luk. Pak si na chvilku odskočila.
"Co jsi? Superman?" zeptal se a hledal telefonní budku, kde se zvládla tak rychle přestrojit. "A jaký je rozdíl, pokud máš na sobě pyžamo nebo uniformu, když tě stejně nikdo nevidí?" zeptal se trochu nechápavě. Každopádně, docela jí to slušelo, což musel ocenit mírným úsměvem. "Jak ti mám vlastně říkat, slečno shinigami?" zeptal se jí a zamířil uličkou směr jeho dům. Naštěstí to nebylo daleko.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Tue Jan 05, 2016 1:55 pm

Nori-> Když jsi pronesl to o sebeobraně, souhlasně přikývla. "Nejsem Superman, jen řadová shinigami." pronesla a tvářila se lehce zmateně, když ses začal rozhlížet. "Ten, že tohle je můj gigai." vysvětlila ti, pak se ale zarazila, protože jí došlo, že nevíš, co je gigai. "Gigai je uměle vytvořené tělo. My shinigami jsme vlastně jen duše, proto nás lidé nevidí. Když používáme gigai, tak nás lidé vidí, protože v tu dobu jsme jako vy." dovysvětlila. Pak ses jí zeptal na jméno. "Akane. Akiyama Akane." odpověděla ti a trošku se u toho ušklíbla. (asi jako na tom jejím obrázku)
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Tue Jan 05, 2016 2:12 pm

Kurogane Noriyuki

"Chápu, takže takový obal, abyste byli méně nápadní ve světě lidí," přikývl a trochu si povzdechl. Opravdu něco takového vypustil z pusy? Vždyť tohle bylo šílený! Nedávalo to smysl, i když dávalo a tak různě. "Tak se jmenovala moje matka," zamumlal, když se představila, ale jen zavrtěl hlavou a raději dodal: "Těší mě."
Po krátké chůzi jí dovedl asi k pěti patrovému domu, který měl i vlastní podzemní garáž. Vypadal docela luxusně, i když to furt byl nějaký typ paneláku. Došli právě až do pátého patra, kde byl jeden velký byt 4+1. Vzal jí dovnitř. "Takže... kuchyň," ukázal na jedny dveře. "Společenská místnost," ukázal na další, a pak rovnou na dvoje: "Tam nelez, zakázané území," a nakonec ukázal na pokoj, kam vlezl. "Můj pokoj," oznámil jí. Byl vskutku prostorný, obrovská postel, velký pracovní stůl, několik bokenů připevněných na zdí, zatáhlé závěsy, pár skříní a poliček. A co víc, pořádek. Zajímavý byl i žebřík kamsi na střechu. Tohle bydlení byl jediný dárek od Shūichira, který Nori dostal za poslední roky.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Tue Jan 05, 2016 3:24 pm

Nori-> "Tak nějak." přisvědčila.  Když sis tam něco zamumlal, jen pozvedla jedno obočí. "Nápodobně." odvětila na to, že tě těší. Pak tě jen následovala. Pár lidí si na vás dokonce ukazovalo a k tvým uším od nich dolehlo i něco ve smyslu, jaký jste pěkný pár. Akane si z toho nic nedělala, vlastně se tvářila docela znuděně. Možná je ani nevnímala a nebo jí to bylo jen fuk. A tak jste dorazili k paneláku a následně do pátého patra a dovnitř do bytu. To už dívka vypadala poměrně zaujatě. Pak jsi jí začal popisovat jednotlivé místnosti, když jsi řekl zakázané území, pozvedla nechápavě obočí. "Proč, co tam je?" zeptala se, když tě následovala do tvého pokoje. Zvědavě se dívala kolem, hlavně teda na ty bokeny na zdi. Při pohledu na ně se dokonce mile pousmála.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Tue Jan 05, 2016 3:31 pm

Kurogane Noriyuki

"Co tam je? Pokoje spolubydlících! Ale jsou teď pryč, takže bude klid... snad," pousmál se a sedl si do své velké, pohodlné, počítačové židle. Jí nabídl celou postel. Opřel si ruce o opěrky a zvědavě na ní pohlédl. Dívka v jeho pokoji... to se dlouho nestalo. Navíc, tahle vypadala poměrně hezky.
"Takže, říkala jsi, že je to na dlouhé vyprávění. Možná bychom mohli začít. Chceš ještě předtím něco k pití? Vodu, džus, RC Colu, pivo?" nabídl jí to, co měli zrovna v lednici. Taky tam byla ještě lahev whiskey, ale ta nebyla jeho.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Tue Jan 05, 2016 3:41 pm

Nori-> "Ach tak." odvětila na tvou odpověď. Ještě chvilku koukala na ty bambusové meče, než přešla k posteli a sedla si na kraj, při čemž se rukama za sebou opřela. Když ses jí zeptal, jestli nechce něco k pití, zavrtěla hlavou. Pak se zamyslela. "Co jsou hollow jsem ti řekla, co jsou shinigami taky, co jsou Quincy taky...hmm..je něco, co bys chtěl vědět?" zeptala se tě.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Tue Jan 05, 2016 3:46 pm

Kurogane Noriyuki

"Ty byly matky," řekl krátce, když si všiml, jak moc jí zajímaly jeho vystavené, dřevěné meče. Vypadaly doopravdy dobře, zachovalé a tak. Nikdo by do nich neřekl, že se ve skutečnosti jedná o Quincy zbraně, ale to nikdo nemusel vědět.
"Hmmm... co třeba základní otázka. Proč já? Jak jsem se stal Quincym?" položil jednoduchou otázku, na kterou asi nebude jednoduchá odpověď. Ale fakt ho to zajímalo. Nepřišlo mu, že by to mohl být každý druhý.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Tue Jan 05, 2016 5:06 pm

Nori-> "Tvoje matka se věnovala šermu?" zeptala se, když jsi jí vysvětlil, že byly tvé matky. 
"Proč ty? Narodil ses tak. Quincy schopnosti se dědí. Takže někdo z tvé rodiny musel být také Quincy. Jinak to nejde. Pak se ještě Quincy rádi dělí na čistokrevné a nečistokrevné, podle toho, jestli se v jejich rodové linii nachází i obyčejný člověk nebo ne." vysvětlila ti. "Asi bych ti měla říct ještě jednu věc. Ne všichni shinigami schvalují existenci Quincy a stejně tak, ne všichni Quincy by tu takhle dokázali stát a přátelsky si povídat s shinigami. Kdysi dávno mezi sebou naše...rasy?...měli velký konflikt. Quincy zabíjeli hollow ve velkém a tím způsobovali nerovnováhu a shinigami je začali eliminovat, až jich zbylo jen pár. Nevím proč se tehdy muselo všechno řešit násilím...ani neznám moc podrobností, ale dnes máme jiné vedení a dokonce máme mírovou dohodu se skupinou hollow, co se dobrovolně vzdali jezení duší." vysvětlila ti dalších pár věcí. "Není to na tebe ještě moc informací? Stíháš to vstřebávat? Celý život jsi žil v nevědomosti o tom všem a teď jsem tu na tebe vybalila opravdu dost..no z tvého pohledu určitě neuvěřitelných...informací. " pronesla pak.

"Jakým Quincym by jsi chtěl být?" zeptala se tě pak. "Zapomeneš na to a vrátíš se ke svému životu, naučíš se ovládat své schopnosti a budeš pomáhat lidem sám jako Quincy za starých časů a nebo si vybereš možnost C?" 
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Tue Jan 05, 2016 6:21 pm

Kurogane Noriyuki

"Ano, věnovala, učila i mne," odpověděl jí klidně na její otázku a zaposlouchal se do toho, co mu chtěla ještě sdělit. "Někdo z mé rodiny?" hlesl překvapeně. Jeho ruka automaticky vystřelila k telefonu, ale pak zastavil. Ne... nebude mu volat. To má čas. "Ach, chápu, podělali to obě strany, jo?" ujistil se, ale z téhle verze příběhu chápal, proč konflikt vznikl. Jeho předci to dělali blbě, ale shinigami to chtěli vyřídit moc zhurta. "Takže mám očekávat útok z tvé strany?" raději se ujistil. I když.. v jistých ohledech by jí klidně zaútočit nechal, to zase jo. Ehm.
"A moc informací? Slečno, já jsem na vysoké, já musím stíhat vnímat tunu informací. Zatím to zvládám, spíš je tu otázka toho, jestli tomu celému opravdu věřím jako celku," ubezpečil jí, že si to ukládat zvládá. Pak však přišla trochu citelnější otázka, nad kterou se musel zamyslet. "Co je možnost C?" zeptal se nejprve.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Tue Jan 05, 2016 6:32 pm

Nori-> Když jsi řekl, že učila i tebe, pozvedla překvapeně jedno obočí. Šermíři se mezi Quincy asi moc nevyskytovali. "Ano, někdo z tvé rodiny." odvětila. Na to, že to podělali obě strany, přikývla. Když ses pak zeptal, jestli máš očekávat útok, zasmála se. "Kdybych tě chtěla zabít, už bys tu nebyl a rozhodně bych ti nic nevysvětlovala." odvětila ti. "Dobře. Budu dělat, že rozumím tomu, co jsi řekl." řekla na to, že jsi na vysoké a tak. "Možnost C je, že bys chránil lidi tím, že bys pomáhal mě. Při tom by ses naučil ovládat své schopnosti." vysvětlila ti a čekala na odpověď.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Tue Jan 05, 2016 6:56 pm

Kurogane Noriyuki

"Dej mi chvilku," zamumlal a vytočil si jedno číslo na telefonu. Neměl tušáka, kolik bylo v Německu hodin, ale snad mu to táta vezme. Pokud mu to vzal, tak ho ani nepozdravil a položil otázku: "Quincy? Opravdu?" pak mu nechal chvilku na odpověď.
No, pokud to nevzal, tak odhodil mobil někam na postel, samozřejmě tak, aby jí netrefil.
"Možnost C zní dobře," usmál se na ní po chvíli a vzal do ruky svůj přívěšek. "Ale nebudu nosit to pyžamo!" dodal.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down