Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kdesi uprostřed oceánu

3 posters

Strana 3 z 3 Previous  1, 2, 3

Goto down

Kdesi uprostřed oceánu - Stránka 3 Empty Re: Kdesi uprostřed oceánu

Příspěvek pro Solas Tue Jun 10, 2014 9:20 pm

Najednou se to vše rozplynulo a Satoshi najednou stál naproti bělovlasému mladíkovi s nezdravě vyhlížející kůží. Zrovna něco hustil do menší blondýnky, jejíž obličej byl s každým slovem více naštvanější. Mohl jsi být mimo, ale Akia a Kasumi bys poznal. Byli sice mladí, ještě na Akademii, ale byli to oni. Tahle...vize...byla jasnější než ta předchozí.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Wed Jun 11, 2014 8:28 pm

Satoshi
Konečně jsem tedy překonal první vizi, ale následovala další. Ovšem tahle byla jasnější. Akio...? Kasumi...? Tohle vypadalo, že je skutečně reálná vize Vzpomínka na akademii...? Ale... ze kdy? tahle nová vize vypadala, že skutečně bude z mé minulosti, ale proč by to potom byla vzpomínka na akademii...?
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Thu Jun 19, 2014 10:37 pm

Akio se k Satoshimu otočil a zeptal se ho. Nad čím zase přemýšlíš? Radši pojď, nebo z oběda nic nezbyde... Pak se ona vzpomínka rozplynula. Objevila se další, jen krátce, Satoshi poznal chvíli, kdy ho přijali do 12.divize...a pak chvíli pro tom si prošel znovu svým jmenováním za kapitána. Toto byly skutečné vzpomínky, to mohl poznat. Pak se ukotvil v jedné vzpomínce.
Stál v laboratoři. V nádrži naproti by na hadičky připojený chlapec. Mohlo mu být tak pět let.
Satoshi slyšel vlastní slova, i když nemluvil.
Hmm...záznam číslo pět set padesát tři lomeno bé. Po práci na subjektech jedna, dvě a tři jsem započal práci na subjektu čtyři. Po testech s léčením, silou a kidem jsem se rozhodl pro pokusy s implantací určité intelektuální úrovně...pokud to půjde dobře, mohl bych vytvořit něco co by oplývalo IQ téměř tak vysokým...jako je polovina mého... Zasmál jsi se svému vtípku.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Fri Jun 20, 2014 7:35 pm

Satoshi
Po pár reminiscenčních cestách přes má mladá léta mi začalo být jasné, že tyhle iluze už skutečně byly ploděny z mých vlastních vzpomínek a tak nějak jsem očekával, kam tohle bude směřovat. Přece jen jsem odstranil restrikci svých vzpomínek na tu událost, takže bylo očekávané, že se k ní dostaneme. A skutečně tomu tak bylo. Vypadalo to jako začátek experimentu. Hehe, ostrovtipem jsem oplýval i před generacemi. bylo jediné, na co jsem zareagoval, protože bylo jasné, že to horší... teprve přijde.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Wed Jun 25, 2014 7:36 pm

Celá vize se zavlnila a najednou, jako když někdo přepne kanál, se Satoshi objevil někde jinde. Vzpomínal si na toto místo, na tento čas. Bylo to přesně tehdy. Stál ve své laboratoři a před ním bylo pět lidí. Dvě dívky, Satoshi je znal...byly to pokusné subjekty jedna a tři. Boj a léčení...pak tu stáli dva chlapci a něco, u čeho se pohlaví nedalo určit. Šlo o jeho poslední pokus soustředění předchozích aspektů do jediného subjektu. Subjekt dvě se schopností kido nestál ani za pohled, ten upřel Satoshi na subjekt číslo čtyři - mysl.
Hideyoshi vypadal na chlup stejně jako ten, který toto všechno způsobil, ale v jeho očích...nebyla ta podivná jiskra. Takže...posílám vás na speciální misi... Uslyšel svůj hlas.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Wed Jun 25, 2014 7:52 pm

Satoshi
Hm... to se dalo čekat. pomyslel jsem si, když byla zobrazena iluze, která byla očekávaná. Vypadá jinak... to znamená, že jeho evoluce proběhla později. analyzoval jsem, vypadalo to, že s novější iluzí bylo lépe možné manipulovat vlastní myšlenky. Nyní byly dvě možnosti, buď bude iluze pokračovat pouze za pomocí mých vlastních vzpomínek, nebo se dozvím, co se na té "misi" skutečně stalo.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Mon Jun 30, 2014 3:44 pm

Obraz se opět zavlnil a tentokrát to bylo celkem nepříjemné. Bylo to jako by ti neviditelná síla cpala do hlavy něco, co tam nepatřilo. Když se vize začala vracet, slyšel jsi hluk, řev, volání o pomoc a výbuchy. Obraz byl ale moc rozmazaný, nic jsi neviděl, pouze slyšel zvuky.
Pozor....! Dva jsou tam nahoře! Rychle pryč!!! Musíme...
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Mon Jun 30, 2014 8:06 pm

Satoshi
Takže vizuály jsem nakonec nedostal, ale audio bylo poměrně dost vypovídající. Tak to vypadá, že dostávám dávku toho, co jsem sám způsobil. No, uvidíme, jak tohle dopadne... rychle jsem rozebral situaci, která byla přede mne postavena a nechal jsem opět iluzi působit.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sun Jul 06, 2014 1:18 pm

Nicméně obraz se nakonec vyjasnil. Stál jsi na bojišti. Tedy ne úplném bojišti, spíše šlo o to co zbylo z opevněného stanoviště. Všude okolo byly stopy boje, ze všech stran se na ono místo řinuly desítky menších či větších hollow. Ze skupiny už nezbylo v podstatě nic. Neviděl si žádný pokusný subjekt, až na subjekt jedna. Dívka, tedy její vrchní polovina ležela na zemi v louži své vlastní krve. Klepala se bolestí a strachem, ale její ruka se stále snažila vyléčit to co již bylo ztraceno. Ve vzpomínce došel subjekt čtyři k ní a opatrně ji uchopil pod hlavou. Satoshi jí nyní koukal přímo do těch krásných zelených očí, které sám stvořil.
M-musíme vydržet... Zašeptala dívka. Musíme vydržet, než se pro nás vrátí...až se vrátí, zachrání nás... Usmála se a v jejích očích bylo znát, že ač umírala, sama tomu věřila, že se Satoshi objeví.
Určitě....každou chvílí tady bude...neboj... Uslyšel Sato Hideyoshiho hlas, i když cítil, že myšlenky má jiné.
A tak poslední život vyprchal z pokusného subjektu jedna. Cítil jsi Hideyhoshiho vztek.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sun Jul 13, 2014 5:18 pm

Satoshi
Věřili. Do poslední chvíle věřili. Dobře jsem je vytvořil. pochválil jsem se. Hideyoshi stále žil, takže se dalo předpokládat, že tato iluze bude pokračovat dále. Poměrně mě zajímalo, jak čas strávený v iluzi se projevil v reálném čase. Třeba to byl paralelní prostor, který způsobil, že den uvnitř se rovnal měsíci ve skutečném.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Mon Jul 14, 2014 7:24 pm

Satoshi cítil jak na něj tlačí všechny ti cizí emoce a pak najednou světlo...

Pomalu otevíral oči a ty si zvykaly na jasné světlo. Začal jsi si uvědomovat okolí...byl jsi v nějaké prosklené místnosti. Všude kolem jsi cítil bariéry. Vypadalo to, že jsi stále na lodi, protože jsi pociťoval slabé kymácení a okny jsi daleko před sebou viděl oceán.

I když tě nenávidím, stále tě nedokážu zabít...jsi pro mě stále zbytek toho co se dalo považovat za rodinu. Zvláštní.... Uslyšel jsi Hideyoshiho hlas.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Tue Jul 15, 2014 4:24 pm

Satoshi
Pomalu jsem se probouzel. Tak to už skončilo? Škoda, docela jsem si užíval ten interaktivní film... měl bych si to patentovat a prodávat to jako atrakci. řekl jsem a otevřel oči naplno.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Tue Jul 15, 2014 8:46 pm

Nacházel jsi se v prostorné a prosvětlené rozhledně na vrcholku lodi. Ta se viditelně plavila někam po moři.

Hideyoshi

Vtipný, jako vždy, ale to je jedno..na tom nezáleží...mě jsem ti usmažit mozek, když jsem mohl...zatracená nostalgie... ulevil si. Stál mimo bariéru, u dveří a koukal na tebe. Zajímalo by mě, co všechno jsi viděl...já ti zas řeknu jaký to byl pohled vidět tě slintat si na haori. Jeho tvář se nepohnula při tom suchém vtipu.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Wed Jul 16, 2014 10:35 am

Satoshi

Ale, takové ty klasické věci, jak jste umírali a věřili, že vás někdo zachrání. odpověděl jsem stroze Slintání... no, jo, už po těch 500 letech na mě jde senilita, proto jsem si musel vytvořit samočistící ošacení.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Mon Jul 21, 2014 9:43 pm

Hideyoshi

Myslím, že jsme se dostali do slepé uličky...co teď... Zahleděl se ti do očí. Nedokážu se tě zbavit, ale přitom už tě nikdy nechci mít na očích...tady...se hold naše cesty rozdělí...navždy... Vrhl na něj zamračený pohled.

(nějak to ukončíme, zamotal jsem se v tom a už není dobré to natahovat.)
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Tue Jul 22, 2014 1:08 pm

(eh... okay no =D)
Satoshi
Hideoyshi vypadal, že se chce vzdát. Ah, #muchsad, #cry. To je poměrně zajímavý přístup, nechceš se mě zbavit, ale ani mě nechceš vidět. Na jednu stranu mě nenávidíš, ale nedostatečně, takže se raději uchýlíš k odkladu. Dobrá tedy. zvedl jsem se a sundal svůj plášť Nechám ti ho tady, aby ti stále připomínal, že jsi něco nedokončil. Až si to rozmyslíš, víš kde mě najdeš. a vydal jsem se k východu, předtím jsem se ještě otočil a rozloučil jsem se svým osobitým stylem Mimochodem, máš velmi cute pobočnice, rád bych je prozkoumal... zevnitř. a se zvednutou pravicí jsem se rozhodl opustit kabinu
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Tue Jul 22, 2014 5:16 pm

Hideyoshi

Vzal si Satoshiho plášť a pořádně jsi jej prohlédl. Jednoho dne, až uzraje čas bude tenhle plášť to poslední co uvidíš. Řekl tiše, na další sSatoshiho prupovídky nereagoval. Jen luskl a nechal v bariéře otevřít otvor. Počkal až Satoshi vyšel ven.

Jakmile Satoshi opustil loď, tak ta se dala do pohybu. Během několika chvil se před ní otevřela obrovská garganta, dost velká, aby jí prošla celá loď a ta v ní nakonec i zmizela. A s ní i Hideyoshi a jeho posádka.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Wed Jul 23, 2014 10:31 am

Satoshi
Vyšel jsem tedy mimo loď na které jsem prožil mnohá dobrodružství, sice virtuálně, ale prožil. Ještě jsem sebral Jitena a sledoval jak Izanami mizí v dáli. Zajímavý průběh cesty, není-liž pravda? zeptal jsem se svého společníka.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sat Jul 26, 2014 6:57 pm

Jiten, stojící vedle tebe si je promnul bradu a sledujíc mizící Izanami odpověděl. Věru nečekaný...co budeme dělat teď? Hádám že už mě nebudete potřebovat Satoshi-sama...Usmál se.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sun Jul 27, 2014 10:53 am

Satoshi
Pravděpodobně.
začal jsem srdceryvné loučení Budu muset aspoň zběžně zkontrolovat co se změnilo za dobu mé nepřítomnosti. Plus musím vytvořit tu virtuální realitu, abych navýšil konto. Vybírání kasín v lidském světě je sice dobrý, ale zdlouhavý proces. Ale myslím si, že se brzy opět potkáme, máme na sebe štěstí jak se říká.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Jul 28, 2014 6:51 pm

Jiten

se stále usmíval. Byl uprostřed oceánu neznámo kde na Zemi, jeho gigai se válel ve sklepě v Tokiu a jeho oblíbený společník se rozhodl ho tu nechat.
"Vidím, že máte na pilno, Satoshi-sama. Budu se tedy těšit na další setkání s vámi, snad máte pravdu a bude to dříve spíš než později. Mimochodem, pozdravujte ode mě kapitána Izumiho..." Při poslední větě jeho úsměv trochu potemněl a zpotměšil, takže připomínal hollowa víc než za posledních nekolik měsíců.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Tue Jul 29, 2014 12:59 pm

Satoshi
Pousmál jsem se na tu poslední poznámku. Myslím, že kdybych to udělal, tak by to taky mohlo bylo poslední co bych kdy řekl vlastní pusou. pak jsem vytáhl podivné zařízení z náprsní kapsy Mimochodem, tohle je ovladač k tomu průchodu, kterým jsme přišli, chceš si vyzvednout tělo? zeptal jsem se Musím se vrátit k motorce, takže jej využiji.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Jul 29, 2014 1:50 pm

Jiten

byl docela příjemně překvapený z takové nabídky.
"Jistě, proč ne? Nerad cestuji sám," prohodil. Byl spokojený, protože mu to ušetří pár nudných hodin nad oceánem.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Wed Jul 30, 2014 9:57 am

Satoshi
Přirozeně předpokládal přijetí ponuky proto portál připraven posečkával. Pojďme přímo. pronesl. Portál proveden přesně. Proto parta přichází při provincii.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down