Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

1. divize

+14
Miss_Atlantis
Misman
Tertaxka
Suki
Firel
Nawaki
Aki
Mishkenzie
Solas
Ryuuka Hosentsu
Raiden
Satoshi
dead wind
Red
18 posters

Strana 4 z 17 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 17  Next

Goto down

1. divize - Stránka 4 Empty Re: 1. divize

Příspěvek pro Suki Mon Jun 03, 2013 7:35 pm

Taiketo Suki

Popravdě jsem byla trošku zaskočená, mou první poradu jsem si představovala jinak. Tohle je myšleno opravdu vážně? Hrát si a předhánět se s ostatními divizemi? Nesouhlasila jsem.
"Kapitáne," hlesla jsem vážným hlasem, bylo z něj znát moje zamyšlení. Opravdu jsem tuhle soutěž chtěla zvážit, ale zatím jsem na tom nenacházela nic dobrého. "Nemyslím si, že zrovna takto se sladíme. Přátelský vztah mezi divizemi by se měl udržovat, přehazování si artefaktu jako horký brambor ve snaze propašovat ho do jiné divize a radovat se z vlastní podlosti, jak hezky se nám to podařilo nastrčit někomu jinému, se mi nelíbí. Myslím, že každá z divizí je schopna se bránit, na to není třeba takových testů. To už mi přijde rozumnější kolektivní grilovačka u ohně, kde budou všichni a aspoň se víc poznáme... Ale samozřejmě, budu respektovat vaše nařízení, kapitáne. Ale nesouhlasím... Navíc divize, která získá ten nelichotivý titul, nemyslím, že jí to zrovna přidá na sebevědomí... Členové mohou vinit kapitána, který pokud je nový.. Hned dojde k podkopání autority."
Za tímto názorem jsem si stála, nechtěla jsem členy své divize nutit škodit jiným. Naopak jsem potřebovala navazovat přátelské vztahy, tohle se mi nezamlouvalo ani za mák.
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Počet příspěvků : 995
Datum registrace : 27. 09. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Red Mon Jun 03, 2013 8:35 pm

Yoshiro

Zdálo se, že většina kapitánů má na Izanagiho výmysl jednotný názor. Yoshiro se zhluboka nadechl a vzdychl. Trochu ho to unavovalo. Když mluvila kapitánka šesté divize, nějak nemohl zabránit tomu, aby pozoroval její břicho. Od chvíle, co Akio řekl, že je tak trochu těhotná, se na to místo už několikrát podíval. Ne že by to bylo schválně, prostě to nemohl ovládnout. Pokud to dítě jednou bude stejně silné jako jeho otec, tak by z něj mohl být i Izanagiho nástupce.
Poškrábal se na uchu a podíval se do stropu, který kdysi dávno proděravěl Raiden, když tu ještě byla kapitánka Sei. Když si na to vzpomenul, musel se pousmát.
Přemýšlel nad tím, co asi tak Izanagi odpoví na všechny ty negativní ohlasy, když v tom ucítil něco, co mu na chvíli zastavilo dech. Přistihl se u toho, že se trochu rozklepal, podíval se na Izanagiho a udělal krok dopředu. Kapitáni první, třetí a osmé divize museli vědět, co se děje. Museli to prostě cítit. "Omlouvám se," sotva to Yoshiro řekl, zmizel z porady. Pravděpodobně ho za to stihne trest, ale muselo to být. Však on se vrátí. Brzy.
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Počet příspěvků : 3854
Datum registrace : 13. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Tue Jun 04, 2013 9:33 am

Satoshi
Poté co Izanagi řekl, že tento artefakt vymyslel můj předchůdce, věděl jsem, že tohle bude pozůstatek po Kisukem. Tohle jsem si nemohl nechat ujít. A stejně reputace 12 divize byla taková, že ani výhra v této soutěži by ji nepomohla. Takže když všichni domluvili a Yoshiro zdrhl Povědomé... pravděpodobně míří tam... jsem prohlásil Vypadá to, že celý kapitánský sbor s touto malou soutěží nesouhlasí, takže je jediné východisko. započal jsem Tento artefakt si ponechám já, protože je z principu majetek 12 divize, když ho vytvořil můj předchůdce.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Tue Jun 04, 2013 4:09 pm

Hikaku

Opravdu nechápal čemu ten to test prospěje. To už by byli opravdu lepší divizní boje a mělo by to stejný účinek a to naprostou ztrátu času. Toto se mu hnalo hlavou, avšak radši se to neopovažoval říct. Doufal v to že vrchní kapitán změní své rozhodnutí a napadne jej něco "rozumnější". Porada jej začínala unavovat a začínal myslet jen na to jak si po dlouhé době vychutná doušek saké.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Tue Jun 04, 2013 6:18 pm

Ryuuka

Stál jsem na svém místě a pozorně poslouchal každé slovo, které vyšlo z úst každého kapitána v místnosti. Názor jsem měl na to takový všelijaký, podle mě to nebyl ten nejlepší způsob výcviku. Na Satoshiho poznámky o tom, že by si to chtěl nechat, naklonovat a všechno jsem řekl jednotný názor. "Nesmysl Satoshi, je to příliš nebezpečné a špatně se s tím manipuluje, jednoduše řečeno by to kdokoliv mohl použít proti nám." Možná jsem to řekl jen proto, že jsem byl z 11. divize, možná v tom ostatní uvidí, že to je opravdu nebezpečné. "Na ten výcvik mám všelijaký názor, pokud to půjde příkazem, samozřejmě se 11. divize zúčastní, ale stejně si myslím, že je mnohem více způsobů, jak se sladit. Každopádně navrhuji ihned po skončení artefakt zničit, což asi nejde, tak alespoň ukrýt, zapečetit, cokoliv." Poslední slova jsem obzvláště zdůraznil...
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Počet příspěvků : 958
Datum registrace : 30. 11. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Wed Jun 05, 2013 8:12 am

Satoshi
V reakci na Ryuukova slova jsem se chtěl hlasitě zasmát, ale přece jenom by to nebylo v této situaci až tak vhodné, tak jsem pouze lakonicky odvětil Nebezpečné? No a? Profit, který z využití plyne za to riziko stojí.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Wed Jun 05, 2013 7:10 pm

Ryuuka

Vydechl jsem a otočil se na Satoshiho, který pronesl svou poznámku. "Nic nestojí za to riziko, pokud taková věc dokáže ohrozit jen tebe, tak si to pro mě za mě naklonuj milionkrát, ale jsme tu od toho, abychom Seireitei bránili, ne skrývali něco, co Seireitei může ohrozit.." Pronesl jsem a ještě dodal. "Nejsem nadřízený, nemůžu ti přikázat dát od toho ruce pryč, ale jednoznačně říkám, že se mi to nelíbí... to je celé.." Dopověděl jsem a odklonil od Satoshiho pohled. Nechtěl jsem se nějak dohadovat, protože jsem věděl, že k ničemu nedocílíme, každý má na to svůj názor.
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Wed Jun 05, 2013 9:18 pm

Izumi Razaki

"Podívejte se pánové, můžeme se bavit celé týdny, ale pořád jde o to, že tahle akce je v kompetenci kapitána 1. divize. Pokud se rozhodne s ní pokračovat, tak s tím nemůžeme moc udělat. Přeci jen jak mají spolupracovat divize, když nedokáží fungovat dohromady ani kapitáni... nicméně silně doporučuji s touhle akcí nepokračovat. Myslím, že důvodů tu bylo sděleno poměrně dost..." řekl jsem, ale soustředil jsem se trochu hůř. Zmizení Yoshira jsem totiž pochopil a to reiatsu rozptylovalo trochu i mě...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3506
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Thu Jun 06, 2013 12:24 pm

Dr.Daisuke Stein

Souhlasně přikývna na názor kapitána 3.divize stojícího vedle něj.
Izumi-taichou...má pravdu...pokud se kapitán 1.divize rozhodne a dá to příkazem, je to rozkaz pro nás všechny. I když se mi tento způsob výcviku nelíbí o moc víc jak vám... Přeruší monolog a zamyšleně se zahledí na všechny. Nemyslím si však, že odstoupení od daného příkazu...je řešením...
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Thu Jun 06, 2013 3:09 pm

Satoshi
Naprosto jsem nedbal Ryuukových výtek, místo toho jsem začal přemýšlet o vytvoření ultra uber klacku. Každopádně stále se hemžily názory proti, tak jsem se rozhodl rezolutně jednat a v podstatě dát Izanagimu ultimátní výběr, který favorizoval spíše mě, ale také většinu kapitánů. Pak tedy prohlašuji, že pokud se soutěž konat bude a artefakt bude přenesen do 12 divize, už se z ní nepohne a já dosáhnu svého.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Thu Jun 06, 2013 4:10 pm

Izanagi

Chvíli poslouchal první námitky, které se objevily. Samozřejmě, že s nimi počítal, protože instrukce, které s tímto cvičení uváděly všechnu tuhle paniku ve svých poznámkách. Přemýšlel o tom, jaké by to asi bylo, kdyby zůstal jako pouhý člen první divize a tuhle dobu se šklebil tomu, jak se tu spousta lidí rozčiluje úplně zbytečně. Nicméně v tuhle chvíli se šklebila Sei někde na pláži tomu, co se tady děje. Chvilku se uzavřel do svého vnitřního světa, aby se uklidnil před vším tím zmatkem a obavou, která vyzařovala z mysli ostatních kapitánů. Vždy když byl pouhým členem přemýšlel, jakým kapitánem by měl být - jestli přísným a netolerantním, či přátelským a vstřícným. Bohužel, jako kapitán jedenácté divize byl tak nějak obojím, což teď už nešlo. Jeho přítomnost se vynořila z jeho vnitřního světa přesně v tom okamžiku, kdy spolu mluvili Satoshi a Ryuuka. Síla jeho přítomnosti musela zahalit všechny v dané místnosti, nebylo to reiatsu nebo něco podobného, byla to prostě přítomnost někoho, kdo je vrchní kapitán Gotei 13. Něco podobného cítil i on, když se první den setkal se Sei. Nemyslím si, že jsou potřeba nějaká jatka, nebo dokonce jakékoliv smrt. Úkol jsem vám zadal, prokažte svou kreativitu a umění manipulovat s divizemi. Pokud cítíte, že nedokážete splnit takto jednoduchý úkol, pak jste nejspíše na špatném místě, kapitáni. Promluvil hodně hlubokým hlasem, bylo znát, že kdyby se neponořil do vnitřního světa, nejspíš by byl velice naštvaný, což by někdo mohl odskákat. Nicméně Sei mu velice důrazně vysvětlila, co dělat, když se situace zdát být vyhrocená. Pak se otočil k Raidenovi. Jelikož ty jsi ten nejméně spolehlivý kapitán ze všech, artefakt začne u tebe. Zpraží Raidena pohledem, který si zasloužil.
dead wind
dead wind
Zástupce kapitána 1. divize

Počet příspěvků : 1585
Datum registrace : 15. 06. 10

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Thu Jun 06, 2013 4:33 pm

Tomisura Raiden

Raiden se podíval chladným pohledem na Izanagiho a kolem něj se zajiskřilo. "A nebo možná jen máme špatného vrchního kapitána," pronesl velmi chladným tónem a počkal si, až mu to předá. Na ostatní možná působilo kouzlo prvního kapitána, ale on, který se znal osobně s Kyorakem a pak se Sei na něj jen zůstal chladně hledět.
Když obdržel onu blbost, která se dokázala měnit na cokoliv, odvrátil od něj pohled a podíval se na Satoshiho. "Satoshi, projednou s tebou budu spolupracovat," pronesl vážným hlasem a pak pokračoval: "Prohlásil jsi, že pokud se to k tobě dostane, necháš si to. Přistupuju na tvé pravidla a aby to bylo dle přání vrchního kapitána, odnesu ti to do divize osobně." Pak se rozhodným krokem vydal ven z místnosti, pokud šel Satoshi s ním, byl jedině rád. Ve dvanácté divizi se totiž opravdu nevyznal.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Thu Jun 06, 2013 5:04 pm

Ryuuka

Nevěřil tomu, jak arogantně se Raiden choval. Nechtěl jsem se vyjadřovat, ale nakonec jsem stejně musel, když odcházel, tak jsem jen pronesl. "Trochu respektu k nadřízeným, kapitáne Raidene." Poté jsem se otočil na Izanagiho a vesměs čekal, jak na to chování zareaguje on, popravdě se mi to vůbec nelíbilo, ale dál jsem neřešil, vůbec to nebylo v mé kompetenci. "Ještě ani neskončila porada." Dodal jsem ještě, Yoshiro ji také opustil, ale on se alespoň omluvil.
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Thu Jun 06, 2013 6:18 pm

Firel
nevěřícně jsem sledoval námitky kapitánů, jejich obavy byli oprávněné. Ovšem tohle měla být spíše mezidivizní hra, než absolutní masakr
V tom případě mám možná lepší nápad ohledně pravidel.
Promluvil jsem nahlas a s absolutní vážností čekal až mě všichni zaregistrují.
Co kdyby divize, u které se za 12 dní tento artefakt najde byla nejpřipravenější. Místo aby jsme se pokoušeli tento artefakt podstrčit ostatním bylo by možná lepší pokusit se ho odhalit a ukrást.
Ohledně otočení pravidel toho bylo hodně k vyjádření. Proto jsem musel svůj názor trochu zkrátit.
A když kapitán Satoshi prohlásil, že artefakt neopustí kasárny 12. divize jakmile se do nich dostane, měl jsem opravdu velkou chuť toto tvrzení vyvrátit.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Thu Jun 06, 2013 7:27 pm

Izanagi

Izanagi přikývl na Firelu námitku. Kdyby jsme to obrátili, pak by se několik divizí snažilo zaútočit na jednu divize třeba ve stejný čas, což je trochu problém. V téhle situaci můžeme předpokládat, že jedna divize se pokusí postrčit artefakt divizi druhé. Přesto však není spolupráce vyloučena, jak jsem řekl. Bylo málo pravděpodobné, přesto však bylo známo, že některé divize se bratříčkujou víc a některé méně, že by spolupracovali. Mezi kapitány bylo moc rozkolů na to, aby spolupracovali třeba tři. Každý tu měl něco na někoho, respektive něco proti někomu a to ovlivňovalo chod Gotei . Toto cvičení buď tyto vztahy prohloubí a nebo je naopak zcela vynuluje. Izanagimu trochu vrtalo hlavou, co má v plánu Yoshiro, ale nějakým způsobem předpokládal, že mu došlo, co si Izanagi o jejich námitkách myslí.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Thu Jun 06, 2013 8:31 pm

Dr.Daisuke Stein

Pak je tedy všem jasné, co je třeba dělat a tím pádem se můžeme rozejít do svých divizí,ne? Pohlédl tázavě na Izanagiho. Neměl moc času, aby ho tady mohl jen tak promrhávat hádkami a různými kecy. Potřeboval vyřídit jisté záležitosti s vrchním kapitánem, sdělit svým podřízeným zprávy o cvičení a vrátit se do práce. Nemyslím, že již má kdokoli z nás co dodat, nebo snad ano? Rozhlédne se.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Thu Jun 06, 2013 8:46 pm

Taiketo Suki

Zaraženě jsem stála na svém místě a sledovala situaci kolem sebe, vyhrocený odchod kapitána 8. divize mě poměrně překvapil, nestačila jsem se divit. A pak to celé kolem.. Nakonec jsem pokorně přikývla hlavou... Nedalo se svítit, vrchní kapitán promluvil a tak se stane. Vždy jsem dbala na autority, takže nešlo jinak. Od nás se očekávalo pochopení a vykonání rozkazu. Pokusím se o to, úspěch nezaručuji...
"Dobře, kapitáne.. Já už k tomu nic víc nemám." otočila jsem se nejprve na Izanagiho a potom na doktora Steina. V mých kaštanových očích se stále zračilo zamyšlení.
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Počet příspěvků : 995
Datum registrace : 27. 09. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Thu Jun 06, 2013 8:47 pm

Izumi Razaki

V mysli se mi zrodil plán, který naprosto dokonale měl zabránit komukoliv dostat se do 3. divize. Díky němu mohla 3. divize fungovat naprosto bez problémů. "Fajn, 3. divize se proti mému úsudku bude téhle hry účastnit... ale předem říkám, že pokud někdo bude bránit hladkému průběhu papírování mezi divizemi, tak z toho osobně vyvodím závěry... " řekl jsem smrtelně vážně. "V opačném případě by 3. divize mohla... přestat poskytovat své služby pro ostatní divize..." řekl jsem a podíval se na hlavního kapitána. "Je na programu ještě něco kapitáne?" zeptal jsem se. Nakonec jsem se ale podíval na Ryuuku. "A vy máte zvláštní smysl pro respekt kapitáne, nebo je u vás zvykem oslovovat ostatní kapitány křestním jménem? Což mimochodem platí pro všechny..." řekl jsem a spražil Firela pohledem.
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Thu Jun 06, 2013 10:16 pm

Ryuuka

Mluvili dál, já jen naslouchal a stál na místě. Pak se ale ozval Izumi taichou. "Bohužel nejsem tak zdvořilostní, jako každý. Alespoň ne na ty, kteří si to nezaslouží, kapitáne." Pronesl jsem a odklonil pohled. Neměl jsem už co dodat, ani k té hře, ani k ničemu jinému. Bylo vidět, že od poslední porady se toho hodně změnilo. Lépe řečeno, kapitáni si více otvírají hubu.
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Thu Jun 06, 2013 10:35 pm

Izanagi

Stále ještě přemýšlel, protože rozvědka, která působila mimo Seireitei mu před malou chvílí řekla zajímavou novinu. Z jeho rozjímaní ho vytrhl kapitán třetí divize. Myslím, že to dneska bude snad vše. Můžete se rozejít. Řekl a přesunul se zpět ke psacímu stolu, kde mu už ležel velmi důležitý formulář. Hned jak k němu mu sedl, si uvědomil, co říkal Razaki. Po zádech mu přejel mráz, když si uvědomil, kolik administrace by nejenom jeho zahltilo. Při nejmenším by to byla komplikace, která by se dotkla i jeho, což se mu nelíbilo. Chtěl dnešek zakončit ještě pár formuláři, avšak po Raidenově super výstupu zvažoval horké lázně. Sei měla pravdu, bude se chovat jako rozmazlené dítě do doby než mu někdo nevysvětlí, jak se věci mají. Kdyby tu byla vrchní kapitánka, vůbec by ho tahle situace nemusela zajímat.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Thu Jun 06, 2013 10:49 pm

Izumi Razaki

"Dobrá tedy... pak tedy ať vyhraje ta nejlepší divize... a snad až se tu příště sejdeme, tak se budou někteří chovat... víc jak se přísluší jejich úřadu..." řekl jsem a zmizel...
-------------------------
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Thu Jun 06, 2013 11:42 pm

Dr.Daisuke Stein

Když byla porada ukončena, vydal se za kapitánem Izanagim.
Ehm...Sotaicho....mohu vás obtěžovat? Mám tady jisté záležitosti ohledně divize, které potřebuji s vámi probrat...posílal jsem sem již motýla, ale říkal jsem si, že to sfouknu na poradě...můžete na chvíli? Řekl velmi uctivě.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Thu Jun 06, 2013 11:48 pm

Izanagi

Odtrhl se od svých budoucích plánů a začal se věnovat kapitánovi čtvrté divize. Poslouchám. Řekl, přičemž přesunul dva listy, které měl na stole zpět do svého šuplíku, který byl ukrytý ve stole. Mezitím se mu za zády objevil další shinigami, který byl podle jeho oblečení z druhé divize. Podal mu velmi rychlé hlášení a následně zase zmizel. Stein stihl postřehnou pouze velmi jasnou otázku, která se týkala zadržení, nebo zavraždění. Přičemž Izanagi odpovídal, že to nechává plně v kompetenci jednotky, která se rozhodně podle situace.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Fri Jun 07, 2013 12:21 am

Dr.Daisuke Stein

Druhodivizáků a jednání Izanagiho si nějak příliš nevšímal. Tyhle machinace a vysoká hra nebyla nic pro něj, on se staral o to, aby nemocnice fungovala, lidi odcházeli zdrávi, to bylo vše, na čem záleželo.
Jde o to, že jsem v uplynulém roce provedl v divizi několik stavebních úprav, rekonstrukcí a nákupu zdravotnického materiálu. Přistavěl jsem knihovnu, do které jsem se svolením 10.divize postupně nechal přenést lékařské svitky a příručky...také jsme navýšil kapacitu, přidal sály a postavil skleníky pro pěstování léčivých rostlin. Pak se odmlčí a z vaku u pasu vytáhne několik papírů.
Bohužel jsem však celoroční rozpočet pro 4.divizi použil již teď...a divize nemá způsob, jak si vydělat...nepálíme alkohol, ani nedržíme novinářský monopol...popravdě je 4.divize nejprodělečnější divizí. Proto jsem chtěl požádat o jednorázové navýšení rozpočtu pro 4.divizi, aby mohla fungovat i po zbytek roku... Odmlčí se a počká na odpověď.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Fri Jun 07, 2013 8:00 am

Satoshi
Stala se věc, kterou pravděpodobně nikdo nečekal, že by se mohla v historii Seiretei stát. Raiden mi nabídl pomoc. Tohle byl svým způsobem zajímavý experiment a proto jsem opustil poradu společně s Raidenem. A jen jsem mu řekl Pokud se nám tohle podaří, pak Izanagiho plán o lepší spolupráci divizí ve své podstatě zafunguje.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down