Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mizuki Raihatsu - 12. divize

2 posters

Goto down

Mizuki Raihatsu - 12. divize Empty Mizuki Raihatsu - 12. divize

Příspěvek pro Metalcore Mon Jul 16, 2012 10:55 pm

Mizuki Raihatsu
Divize
(chce se dostat) 12
Vzhled
Mizuki má Fialové vlasy, což je na něm asi to nejdivnější, pro něj je to prý stylové. Ovšem vlasy se dají lehce obarvit. To zvláštnější co má od narození jsou fialové oči.
Povaha
Mizuki se odmalička řídil Rodinným kodexem. Přátel se, budeš přítelem. Ke všem kteří se k němu chovají jako k rovnému člověku je milý, avšak k lidem kteří ho furt štvou, dokáže být dost drzý. Hlavní je že za boje je stále klidný a semtam nějaký ten vtípek.
Příběh:

Minulost
Mizuki, jednoho slunečního rána v Rukongai spatřil muže v černém obleku. Tehdá byl neznalý a netušil, oč běží. Nebyl by to on kdyby nebyl zvědavý a neběžel za ním, poté co k němu doběhl, začala nová etapa jeho života. Muž se na něj svýma chladnokrevníma očima podíval, pousmál se a pověděl mu akorát "Zvláštní oči.. Jak se jmenuješ, chlapče? Cítím z tebe velké Reiatsu." Tehdá jsem byl zaskočen. Neměl jsem rodinu, přátele a jen tuhle malou naději jak dospět a zkulturnět.
Muž si se svým parťákem prokecal kus řeči, a pak na mě znovu pohleděl. "Chceš jít s námi?".. Nevěděl jsem jestli je to past, pouze jsem hleděl na červenomodré oči toho pána a kývl jsem. On kývl též a řekl mi ať za ním jdu. Šli jsme přesně k bráně otvírající soul society. Velký strážce nám otevřel a my vstoupily. "Zde, je tvůj nový život. Budeš.. Shinigami."
Současnost
Po 20 letech v soul society a 4 roky velkého pocení jakožto shinigami a odvádění práce pro soul society je znepokojující ,stále lepší než v Rukongaii. Tam jsem byl furt napadán těmi zloději. Po mé práci jsem šel domů, chladnou uličkou, sice pěknější ale ne moc zajímavější než v Rukongaii. Byl jsem u mého domu, domu kde bydlel sensei. Sensei Daipaktu. Ten co mě vzal tehdy sebou, jako by mě adoptoval. Vztáhl jsem ruku k zámku a za mnou se objevily 2 shinigami. Kteří mi zdělili nejhorší zprávu jakou jsem mohl kdy dostat. Můj Sensei byl zabit, dvoumi až třemi... Hollow. Já, byl znepokojen, víc než znepokojen ale dokázal jsem najít klid ve svém srdci, že tu sensei stále někde je.. až jsem z toho klidu vykopl dveře. Děkuju! Děkuju za zprávu. a zabouchl jsem dveře. Šel jsem spát a další den jsem na to raději úplně zapomněl. Jen mí kámoše z akademie furt ty kecy okolo Upřímnou soustrast znepokojovali. Poté co jsme opustily akademii, s kámošmi a kámoškami. Nastal ten čas vybrat si divizi, já se rozhodl pro 12. Jen počkej Ketsukimaru. My toho ještě spoustu zažijem. (Ketsukimaru = Jeho Zanpakuto)

Schopnosti
Schopnost ovládat Zanpakuto : 10
Schopnost ovládat Kido : 3
Schopnost ovládat Léčení : 1
Schopnost ovládat Obranné Kido : 1
Schopnost ovládat Shunpo : 10

Zanpakuto
Jméno : Ketsukimaru

Vzhled :
Vzhled Ketsukimara je v normální podobě.. normální, nemá nic zvláštního, avšak.
Vzhled Ketsukimara je v Shikai formě jiný.
Spoiler:

Forma Shikai
Při vyvolání se říká, Ovládni pouště! Ketsukimaru! Poté Ketsukimaru zmizí.
Schopnosti
Po té co vyvolá Shikai, dostane absolutní kontrolu nad pískem který vychází z Ketsukimara. Dokáže s pískem manipulovat i ve vzduchu. Pokud se dostane do oblasti s pískem, bude efekt mnohokrát masivnější.
Techniky
Sabaku no Ketsu!
Technika vytvoří masivní tsunami písku proti soupeři.
Sabaku no boru
Vedle soupeře se objeví písek a když ho chytí na nohou, utvoří vedle něj velkou kouli. Něco jako vězení.

(Velikost písku je podobná zanpakutou Senbonzakura)
Pravá Podoba ducha Zanpakuto
Spoiler:

Naposledy upravil Metalcore dne Wed Jul 25, 2012 12:56 pm, celkově upraveno 12 krát
Metalcore
Metalcore

Počet příspěvků : 40
Datum registrace : 16. 07. 12

Návrat nahoru Goto down

Mizuki Raihatsu - 12. divize Empty Re: Mizuki Raihatsu - 12. divize

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Jul 24, 2012 10:32 am

Dobře, beru to jako Senbonzakuru. Samozřejmě jakožto člen nebudeš mít takové schopnosti, jaké má Byakuya, byť v shikaii, jak už tu padlo. Možná uděláš nejlíp, když si to k té schopnosti napíšeš, že to je paralela Senbonzakury, pro GM, kteří tohleto nečtou, bude pak snadnější s tvou schopností pracovat :-) Až to budeš mít, tak schváleno, a až budeš člen nějaké divize, můžeš do Akademie :-)
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7179
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 22

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: