Hiroyuki Shinzaburo, 8. divize
+6
Firel
Myamoto Usagi
Satoshi
Shark
Mishkenzie
Aki
10 posters
Strana 1 z 1
Hiroyuki Shinzaburo, 8. divize
Jméno: Hiroyuki
Příjmení: Shinzaburo
Skutečný věk: 118
Věk vzhledu: 22
Divize: člen/8.divize
Barva reiatsu: černá
Vzhled:
Povaha:
Má velice rád boj.Je to vidět podle jizev na jeho těle.Má rád strategické boje.Velice komunikativní typ.Ale pokud zrovna přemýšlí nad strategii boje nesmí být rušen.Rád se zasměje vtipům.Velice rád hoduje alkoholu.
Historie:
Nikdo neví co s ním dělo před příchodem na akademii krom jeho samého.Nerad mluví o tomhle období.Na akademii patřil mezi velice dobré studenty.Byl nucen si změnit jméno protože neměl žádné příslušníky rodiny o kterých by se vědělo.Jméno Shinzaburo patřilo mezi velice významná jména.Rodina se ho ujala s velikou radostí a vychovávala ho jako svého syna protože vlastního mít nemohla.A tak tedy od čtrnácti let získal novou rodinu.Ovšem když měl osmnáct let.Tak přišel i o ni jednoho večera totiž do sídla rodiny Shinzaburo někdo vtrhl a celou ji vyvraždil.Hiroyuki ovšem v ten den v sídle nebyl.Byl na akademii.Přísahal že rodinu pomstí.Když v osmnácti dokončil akademii pátral po vrahovy.Ovšem nenašel ho.Ale zjistil že jeho nevlastní otec na něj přepsal veškerý majetek a tak nyní patřil mezi lidi s velkým finančním obnosem.Ale i tak pokračoval v cestě Shinigamiho.A žil jako ostatní i když všichni věděli o jeho majetku braly ho jako sobě rovného.
Schopnosti:
Zanjutsu: (10)
Shunpo: (10)
Bakudo: (4)
Hado: (1)
Léčení: (0)
Další schopnosti:
Velice dobrá obratnost a velká síla.
Zanpakuto
Jméno: Daisuke
Vzhled: Katanu nosí přivázanou na levém předloktí.
Shikai:
Vyvolávací příkaz: Vzleť k nebesům,Daisuke
Vzhled:
Útok č.1:
Akai tsuki no gazō(Obraz rudého měsíce)
Pozvednu katanu směrem k nebi.Poté s ní udělám před sebou kruh po dokončení kruhu se objeví osm fází měsíce které se předemnou spojí v jeden velký rudý měsíc,ten se přesune nad nepřítele a vstoupí do jeho katany.V tuto chvíli je nepřítelova katana (Shikai) obrazem té mojí.Takže nepřítel nemůže pohybovat katanou libovolně.Pokud pohnu mou katanou nepřítel ní pohne tak stejně.Mojí výhodou je to že při vytvoření měsíce se mi v ruce objeví měsíční ostří kterým manipuluju bez toho že by nepřítel opakoval jeho pohyb.Nevýhodou je pokud má nepřítel dvě nebo více zbraní.Vtu chvíli ovládám jenom jednu z nich.Pokud nepřítel katanu(Shikai) pustí účinek přestává působit a pokud jí znovu uchopí samovolně s ní může pohybovat.Já ale ovšem můžu útok zopakovat.
Útok č.2:
Kongetsu no byō(Měsiční sek)
Seknu mečem směrem k nepříteli ze spičky katany vyletí kulaté ostří tvaru měsíce které obyčejně řízne nepřítele(obyčejný útok na dálku).Ostří můžu vysílat libovolné množství dokud se nevyčerpám.
Duch zanpakuto:
Příjmení: Shinzaburo
Skutečný věk: 118
Věk vzhledu: 22
Divize: člen/8.divize
Barva reiatsu: černá
Vzhled:
- Spoiler:
Povaha:
Má velice rád boj.Je to vidět podle jizev na jeho těle.Má rád strategické boje.Velice komunikativní typ.Ale pokud zrovna přemýšlí nad strategii boje nesmí být rušen.Rád se zasměje vtipům.Velice rád hoduje alkoholu.
Historie:
Nikdo neví co s ním dělo před příchodem na akademii krom jeho samého.Nerad mluví o tomhle období.Na akademii patřil mezi velice dobré studenty.Byl nucen si změnit jméno protože neměl žádné příslušníky rodiny o kterých by se vědělo.Jméno Shinzaburo patřilo mezi velice významná jména.Rodina se ho ujala s velikou radostí a vychovávala ho jako svého syna protože vlastního mít nemohla.A tak tedy od čtrnácti let získal novou rodinu.Ovšem když měl osmnáct let.Tak přišel i o ni jednoho večera totiž do sídla rodiny Shinzaburo někdo vtrhl a celou ji vyvraždil.Hiroyuki ovšem v ten den v sídle nebyl.Byl na akademii.Přísahal že rodinu pomstí.Když v osmnácti dokončil akademii pátral po vrahovy.Ovšem nenašel ho.Ale zjistil že jeho nevlastní otec na něj přepsal veškerý majetek a tak nyní patřil mezi lidi s velkým finančním obnosem.Ale i tak pokračoval v cestě Shinigamiho.A žil jako ostatní i když všichni věděli o jeho majetku braly ho jako sobě rovného.
Schopnosti:
Zanjutsu: (10)
Shunpo: (10)
Bakudo: (4)
Hado: (1)
Léčení: (0)
Další schopnosti:
Velice dobrá obratnost a velká síla.
Zanpakuto
Jméno: Daisuke
Vzhled: Katanu nosí přivázanou na levém předloktí.
- Spoiler:
Shikai:
Vyvolávací příkaz: Vzleť k nebesům,Daisuke
Vzhled:
- Spoiler:
Útok č.1:
Akai tsuki no gazō(Obraz rudého měsíce)
Pozvednu katanu směrem k nebi.Poté s ní udělám před sebou kruh po dokončení kruhu se objeví osm fází měsíce které se předemnou spojí v jeden velký rudý měsíc,ten se přesune nad nepřítele a vstoupí do jeho katany.V tuto chvíli je nepřítelova katana (Shikai) obrazem té mojí.Takže nepřítel nemůže pohybovat katanou libovolně.Pokud pohnu mou katanou nepřítel ní pohne tak stejně.Mojí výhodou je to že při vytvoření měsíce se mi v ruce objeví měsíční ostří kterým manipuluju bez toho že by nepřítel opakoval jeho pohyb.Nevýhodou je pokud má nepřítel dvě nebo více zbraní.Vtu chvíli ovládám jenom jednu z nich.Pokud nepřítel katanu(Shikai) pustí účinek přestává působit a pokud jí znovu uchopí samovolně s ní může pohybovat.Já ale ovšem můžu útok zopakovat.
- Spoiler:
Útok č.2:
Kongetsu no byō(Měsiční sek)
Seknu mečem směrem k nepříteli ze spičky katany vyletí kulaté ostří tvaru měsíce které obyčejně řízne nepřítele(obyčejný útok na dálku).Ostří můžu vysílat libovolné množství dokud se nevyčerpám.
Duch zanpakuto:
- Spoiler:
Naposledy upravil Jogi dne Thu Aug 25, 2011 11:49 pm, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Hiroyuki Shinzaburo, 8. divize
Ten první útok mi přijde trošku moc, ale od toho je tu Miss.. ;)
Aki- Kapitán 3. divize
- Počet příspěvků : 1557
Datum registrace : 19. 05. 10
Věk : 28
Jak to tak čtu tak by to projít mohl má tam i výhody i nevýhody ale máš pravdu od toho tu je Miss
Mishkenzie- Kapitán 7. divize
- Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10
Mishkenzie: Stěma s výhodama a nevýhodama to máš velikou pravdu
Anonymní- Anonymní
no to možná jo ale uvidíme jak to veme MISS
Máte pravdu kucí ušatí, ale jestli chcete znát můj názor..(nechcet, já vím ).....tak první útok je dost over.....
Shark- Počet příspěvků : 64
Datum registrace : 08. 08. 11
Ten první útok jedině u vyšších funkcí se obávám...
Jako stínová imitace za použití měsíce je dost uber powered =D
Jako stínová imitace za použití měsíce je dost uber powered =D
Satoshi- Kapitán 12. divize
- Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32
tak to přepiš že on bude ovládat tebe to by byl haluz bys byl snadným cílem
Nezapomen se přhlásit, co nejdříve, do nějaké divize
Myamoto Usagi- Počet příspěvků : 1207
Datum registrace : 12. 08. 10
První útok je sice trochu moc silný ale po troše zamyšlení mi to připomělo dopleganger styl z devil may cry 3.
sice tvůj nepřítel přijde o možnost využívat svoje schopnosti ale ty budeš mít potom proti sobě SÁM SEBE. za předpokladu že jsem pochopil to vtělení tvé zanpakuto do nepřítelově.
sice můžeš seknout jeho, ale ne aniž by jsi sekl napřed do sebe. A boj z blízka by vypadal celkem divně když by tě úplně imitoval.
podle mě ten první útok má celkem přijatelné nevýhody
sice tvůj nepřítel přijde o možnost využívat svoje schopnosti ale ty budeš mít potom proti sobě SÁM SEBE. za předpokladu že jsem pochopil to vtělení tvé zanpakuto do nepřítelově.
sice můžeš seknout jeho, ale ne aniž by jsi sekl napřed do sebe. A boj z blízka by vypadal celkem divně když by tě úplně imitoval.
podle mě ten první útok má celkem přijatelné nevýhody
Firel- Člen 6. Divize
- Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10
Nechtěl bys zavítat do 7é divize je tam dosti pusto tak se snažím nabrat lidi takže tě vřele uvítám , ale je to na tobě samozdřejmě )
Bulic- Člen 7. Divize
- Počet příspěvků : 749
Datum registrace : 15. 04. 10
Aaagh Tvůj vyvolávací příkaz je něco mezi vyvolávacím příkazem mojí postavy a jejím bankaiem :-D Myslím, že to nějaký editace chtít bude, ale neztrácej hlavu, myslím, že kdyby jsi se ještě trošku víc snažil, mohla by to být celkem kvalitní postava.. Možná bych doporučoval změnit to vyvraždění rodiny.. Je to strašný klišé
Red- Kapitán 9. divize
- Počet příspěvků : 3866
Datum registrace : 13. 06. 10
Rede ano je to klišé ale mít ve hře takového milionáře není špatné ne?
Klišé neklišé, je to jeho historie :-) Pokud by ho povýšili, budu chtít rozšíření postavy, ale zatím na člena mi to vyhovuje. A ten útok mi přijde rozumný, má podle mě dostatek nevýhod :-) Není to stínová imitace, pouze stejné pohyby mečem, které se navíc dají dobře obejít a platí jen na ten jeden meč, pokud bude protivník chytrý a zkusí pár věcí, bude mít šanci :-) Navíc mi přijde, že to vyvolání chvíli trvá, takže to je chvíle vhodná pro protiútok, čímž se vyvolání komplikuje... líbí se mi to :-)
Schváleno, jen co se přihlásíš do divize, můžeš hrát :-) DO té doby snad vyřešíme tu zatracenou Akademii :-D Pokud ne, tak hraj potom tam :-)
Schváleno, jen co se přihlásíš do divize, můžeš hrát :-) DO té doby snad vyřešíme tu zatracenou Akademii :-D Pokud ne, tak hraj potom tam :-)
Miss_Atlantis- Kapitán 6. divize
- Počet příspěvků : 7179
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 22
"Má rád boj", my sháníme jenom bojechtivé členy :-D.. Pokud bys měl zájem.
Ryuuka Hosentsu- Počet příspěvků : 958
Datum registrace : 30. 11. 10
Věk : 29
Ryuuka- Rád bych ale už jsem podal přihlášku do osmé divize :-)
Anonymní- Anonymní
OK, můžeš hrát, přesouvám postavu do schválených :-)
Miss_Atlantis- Kapitán 6. divize
- Počet příspěvků : 7179
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 22
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: