Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tatsuo Reizo - 12 divize

+2
Sode
Ryuuka Hosentsu
6 posters

Goto down

Tatsuo Reizo - 12 divize Empty Tatsuo Reizo - 12 divize

Příspěvek pro Anonymní Fri Jul 01, 2011 10:10 pm

Jméno: Tatsuo Reizo
Věk: vypadá na 20
Výška: 178 cm
Váha: 71 kg

Vzhled
Spoiler:
Barva reiatsu: Tmavě modré

Koníčky
Plavání,noční i denní procházky,běhání,tréning,boj,hraní na kytaru,Snowboarding,čtení
Oblíbené Jídlo
Párky,Ovoce,Řízky
Oblíbený drink
Energy,Voda
Oblíbený mazlíček
Vlk

Rodina
Otec: Kenji Reizo
Matka: Ichiume Reizo
Sestra: Chika Reizo
Sestra: Tsuyu Reizo

Povaha
Komunikuje s lidmi,když o něco jde,když se nudí rád vytáčí lidí je velmi oblíbený mezi holkami,nerad zachází s lidmi,kteří ho vytáčejí má dost zlomyslnou povahu a od nikoho si nenechá nic líbit.Taky dokáže být velký srandista.Nejraději má rád klid a soukromí.Reizo nemá absolutně žádné morální omezení, které se týká zabíjení.I když se to ale nezdá, i on má srdce a když má vzácnou světlou chvilku, je celkem hodný.Smyslem jeho života je získat dostatečnou sílu.

Historie
Měl jsem těžký život.Narodil jsem se v Rukongaii.Měl jsem sotva pět let, když mi rodiče i dvě mladší sestry zabil Hollow jsem tehdy brečel že zabije i mě.Také jsem měl nevlastní matku,což můj otec mi oni vůbec neřekl.Od té doby když jsem právě utekl chtěl jsem se stát Shinigami, abych mohl ochránit ostatní, aby nemuseli prožít to co já. Ale život na ulici nebylo nic lehkého, mnohokrát sem se musel bránit před fyzickými i slovními útoky ostatních jako většina dětí v Rukongaii,tak jsem musel krást, abych měl co k jídlu. Ale já tohle všechno vydržel za tu dobu,co jsem žil na ulici jsem hodně zapracoval na ovládání Reiryoku a na Hakudě.Pak přes veškerou nenávist jsem nastoupil na Akademii.A když jsem pak dělal přijímací zkoušky,jsem uspěl.Učení se mi zdálo lehké a praktická cvičení jsem zvládal levou zadní,pak mě zařadili mezi ty lepší studenty.Povzbudilo mě to a dalo mi to chuť do života.Pak když jsem se procházel jsem uviděl pána v kapuci,který seděl na lavičce měl na sobě delší kabát trochu roztrhaný,přiblížil jsem se k němu a chtěl jsem se na něj pořádně kouknout z blízka,jenže pak najednou zmizel a řekl jsem si že kdo by tak rychle zmizel asi to byl jen sen.Také když mě přijali po přijímačkách jsem byl na všechny výbušný a taky jsem měl menší problémy s rvačkami, ale nikdy to nebylo nic vážného, párkrát šlo o dívku, jindy o nějakou sázku nebo o obyčejnou provokaci.Ale tenkrát jsem měl největší radost s toho,když jsem byl v maturitním ročníku a získal jsem svůj Zanpakutou.Získal jsem silné zanpakutou,ale taky ten nejnezvladatelnější,ale to nic zatím neznamená.Jeho výbušná povaha mi celkem vyhovuje,i když má velmi strach ze všeho a taky i o mně.Jednou, když jsem se tak toulal všude možně,jsem narazil na partu starších kluků,jak tam mlátí nějaké malé děti,to jsem nehodlal nechat jen tak. Postavil jsem se před ně a klidně se nechal mlátit a sem tam nějaký úder vrátil.Nakonec ti kluci odešli,ty děti byly strachy mimo a utekly,já tam zůstal ležet na zemi domlácený,od krve a s modřinami.Tehdy nade mnou stál nějaký od pohledu urozený muž,pamatuji si, že mi pomohl vstát a pak jsem ztratil vědomí.Každopádně,zachránil mi život.Dodnes slyším ta slova:"Máš odvahu, chlapče. Neztrácej svou kuráž a někam to dotáhneš." Řekl mi.Byl to Byakuya,tehdy kapitán 6. divize,ve své mladé hlouposti jsem si tehdy neuvědomoval jakého štěstí a pocty se mi dostalo.Ten den když mě vzal od krve a samí mi modřinami mě vzal k sobě domů,tam jsem se sním seznámil a řekl jsem mu o svém životě.Řekl jsem mu jak sem vyrůstal a také o mých rodičích jak zemřeli.Když jsem mu řekl že jsem utekl a byl jsem na ulici a také o tom kradení tak byl naštvaný na to jak jsem kradl a řekl mi ''Tatsuo vím že to je pro tvé dobro,ale nemusel si aspoň krást!Už to nikdy neuděláš vždyť ty jsi chytrý a obětavý kluk a ne nějaký zloděj!'' a já mu to slíbil že krást už nebudu.A také jsem mu řekl že bych se rád pomstil za mé rodiče.Z Rukongaii jsem se odstěhoval a nyní žijí v Seiretei.

Schopnosti
Boj se zanpakuto - 8
Bakudo – 6
Hado - 10
Léčení - 0
Shunpo - 1

Zanpakutou
Jméno
Koriokami ( ledový krystal.)
Koriokami dokáže zvýšit útok a sílu.
Povaha
Koriokami je panovačný a věčně zamračený,je velice schopný manipulátor a dokáže svého Shinigami donutit skoro k čemukoliv. Nesnáší, když se s ním někdo hádá nebo když někdo nesouhlasí s jeho názory.Koriokami si nikdy nepřipouští prohru.A neustále někomu něco vyčítá,ale mohu říct jen to že je velmi bystrý.
Podstata
Koriokami je ledový Zanpakutou
Vzhled
Spoiler:
Duch Zanpakutou
Spoiler:
Shikai
Po vyvolání Shikaie se změní v šlahoun a čepel se obalí ledem a začne vylučovat kolem sebe chlad.
Vyvolávací příkaz
Shimo (zmraz)
Vzhled
Spoiler:
Útočné schopnosti

Nadare - Stačí Koriokami podržet vodorovně v úrovni očí, dotknout se jeho čepele a vzápětí vyvolá daným směrem sněhovou lavinu,která obklíčí nepřítele ledovou zdi.(dlouhodobý účinek)
Tatsuo Reizo - 12 divize 452pxicewall
Touhi - Máchnutím Zanpakutou Reizo vytvoří 10 metrů velkou ledovou stěnu,která blokuje nepřítelovy útoky.
Tatsuo Reizo - 12 divize 300pxmsicewall

Vnitřní svět
Spoiler:

Naposledy upravil Matsumoto dne Fri Jul 08, 2011 5:24 pm, celkově upraveno 29 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Tatsuo Reizo - 12 divize Empty Re: Tatsuo Reizo - 12 divize

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Fri Jul 01, 2011 11:55 pm

Matsumoto napsal:

Je dost komunikativní a je sním většinou sranda.

a

Matsumoto napsal:

Nejraději má rád klid a soukromí.

To nějak nejde dohromady ne? :-D No ale to by bylo fuk, začátek historie je pěkný podle mě, ale od doby, kdy ses zmínil o vyhození akademie, přesun do HM, zpátky a pak o tom současném pobytě mimo Seireitei, tak to nějak pokulhává na pravidlech. Myslím si že akademii se stejně nevyhneš, protože každý začíná jako student posledního ročníku, teda ne každý, ale nováčci..
To zanpakutou tvoje, celkem se mi líbí až na ten první útok, přijde mi celkem OP, ale to už je věc GM..
Vlastně všechno je věc GM :-D Já jsem si nemohl pomoct, omlouvám se za vyjádření.. :-D

Naposledy upravil Ryuuka Hosentsu dne Sat Jul 02, 2011 12:54 pm, celkově upraveno 1 krát
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Počet příspěvků : 958
Datum registrace : 30. 11. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat Jul 02, 2011 12:01 am

Nic se neděje jestli GM mi napíše něco o tom příběhu vyhozeni akademie ,přesun do HM a podobné věci a ten první útok rád změním,jen počkám co mi napíše GM :-) Jo a do té 11 divize jsem nechtěl jít,ale do 8 nějak sem to popletl :-D

Tatsuo Reizo - 12 divize Ragnathebloodedgebyprey

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sat Jul 02, 2011 12:51 am

Ty útoky jsou fakt nějak.... silné...?
A čirou náhodou, Tenten není tvůj známý? :-D
A... ten obrázek 'RAGNA' si dej do podpisu, jestli ho chceš mít u všech svých příspěvků. :-)
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Počet příspěvků : 1984
Datum registrace : 28. 10. 09
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sat Jul 02, 2011 9:17 am

Matsumoto napsal:Naoko nemá absolutně žádné morální omezení, které se týká zabíjení. Tedy spíš než protivníka zabít.Lepšího ho zajmout a vyzkoušet na něm pokusy, které ho většinou usmrtí.
A tohle nechce do 12 divize... tak to už fakt nwm... o.O

A k té historii... trochu uber Very Happy Killuje, Seiretei po něm jde, on uteče, pak se vrátí, chce se pomstít Centrále, pak... počkat... pomsta centrále nezní špatně, to bych pak mohl řídit veškeré rozhodnutí SS Whisper
No každopádně možná to budeš muset editnout =D
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat Jul 02, 2011 10:04 am

Asi tak nějak a do 12 divize bych šel rád.....
Ty útoky by už mohly být dobré,ale asi tu historii musím nějak upravit,ale nevím jak na to GM ještě vůbec nenapsala

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sat Jul 02, 2011 10:29 am

Tak jen pojď =) Každý nový experiment se hodí =D
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat Jul 02, 2011 10:58 am

Uvidíme co napíše Miss....

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Wed Jul 06, 2011 2:16 pm

Satoshi napsal:
Matsumoto napsal:Naoko nemá absolutně žádné morální omezení...
A tohle nechce do 12 divize... tak to už fakt nwm... o.O

A tohle nechce do 9.divize... tak to už fakt nevim... Very Happy Very Happy Very Happy
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Počet příspěvků : 1207
Datum registrace : 12. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed Jul 06, 2011 2:30 pm

No tohle je dost na rozmyšlenou 12.divize a teď 9.divize........ Very Happy Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Wed Jul 06, 2011 6:24 pm

Ryuuka Hosentsu napsal:
To nějak nejde dohromady ne? :-D

Ale jde. Můžeš být komunikativní, ale zároveň mít rád soukromí Smile
dead wind
dead wind
Zástupce kapitána 1. divize
Zástupce kapitána 1. divize

Počet příspěvků : 1594
Datum registrace : 15. 06. 10

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Wed Jul 06, 2011 8:17 pm

Matsumoto: Máš abilitku jako Gray z FT, musíš k nám =D
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed Jul 06, 2011 9:12 pm

Však se neboj Very Happy ještě nevím jak je na tom moje postava,když ještě nepíše Miss Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Jul 08, 2011 8:36 am

No takže! Včera jsem si to přečetla, ale už jsem nestihla napsat! Tak snad teď se mi to podaří i odeslat, což včera nějak nevyšlo :-)
Historie - délka dobrá, ale přišla mi dost zmatená, Chtělo by to znova projít, srovnat, nějak logičtěji sepsat, místy jsem se ztrácela :-)
Zanpakutou - takže v podstatě tvoje útoky spočívají ve vytvoření nějaké stěny z ledu a sněhu, buď na obranu, nebo okolo protivníka, rozumím tomu dobře?
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7179
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 22

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Fri Jul 08, 2011 9:23 am

Miss: Musíš čeknout pár dílů Fairy Tail a Grayovo umění "Ice Maker" Very Happy
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri Jul 08, 2011 10:33 am

Miss:Ano tak nějak,a tu historii teda projdu znova a opravím

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Jul 08, 2011 4:40 pm

"Také jsem měl nevlastní matku,který se můj otec vůbec nezmínil." - o čem se nezmínil?
"Koriokami totiž rád ovládá své Shinigami, manipuluje s nimi tak, že si myslí, že jeho rozhodnutí jsou jejich vlastní a pokud se mu vzepřou, zabije je." - Ne. Zanpakutou je součást duše shinigami. Když zabije svého shinigamiho, sám umře... by byl blbej, ne? :-D
"Byl to Ginrei, tehdy kapitán 6. " - Ne. To by tvoje postava byla pomalu stará jako vrchní kapitánka, naše RPG se odehrává mimo normální Bleach, v budoucnosti :-) Jestli chceš, mohl to případně být Byakuya, pokud je tvoje postava starší, nebo Kuchiki Kyou, Byakuyův syn v naší RPG, pokud je tvá postava mladší. Ale stejně si myslím, že to není v povaze ani jednoho z nich, nakonec ani Ginreie, aby brali nějaké domlácené chudáky k sobě domů, pokud by jim vůbec pomohli... asi tak :-)

(trvá to několik minut a u slabších i hodinu) ---> Tohle smaž, jelikož o tom, jak to dlouho bude trvat, stejně rozhodnou GM podle protivníka a podle situace :-) Kdyžtak tam dej poznámku, že je to má většinou dlouhodobější účinek, abychom věděly případně :-)
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri Jul 08, 2011 4:48 pm

OK změním.Nezmínil se o tom že jeho otec neřekl Tatsuovi že má nevlastní matku.Tak by to mělo byt řečeno.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Jul 08, 2011 10:23 pm

Tak ty rodinné vztahy nechápu teda, jeho otec byl bigamista? :-D To se nedivím, že se nezmínil :-D No, nevadí, schváleno :-) Šup do Akademie :-)
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat Jul 09, 2011 12:38 pm

Ano dá se tak říct.Dík

Anonymní