Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Budova uprostřed pouště

3 posters

Strana 3 z 3 Previous  1, 2, 3

Goto down

Budova uprostřed pouště - Stránka 3 Empty Re: Budova uprostřed pouště

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Mar 26, 2012 9:27 pm

"Já mám vlastní plány," mírně se pousmál Muraki.
"Se mnou počítejte," kývl hlavou Jiten. Samozřejmě... nemohl přece Satoshiho jen tak pustit z očí! "Nakonec... bydlím tam!" pozvedl obočí pobaven svým vtipem. Muraki si zamnul ruce.
"No, pánové, bylo mi ctí a potěšením. Ale ještě větším potěšením mi bude konečně se odtud dostat. Takže jestli mě omluvíte... jdu balit." S tím rychlým krokem seběhl někam dolů, do budovy.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Tue Mar 27, 2012 8:00 pm

Satoshi
Povzdechl jsem si No jo, tak co se dá dělat... pronesl jsem a provedl jsem dvěma prsty něco, jako salutování, čímž jsem dal najevo, že i mě bylo potěšením a pak jsem se otočil na Jitena Půjdeme opět dolní cestou, nebo si budeme užívat scenérie písku? zeptal jsem se trochu sarkasticky
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Mar 27, 2012 8:31 pm

Jiten

Rozhodil nonšalantně rukama, až se jeho papouch vylekal a odletěl někam do vzduchu.
"Nechám to na vás, Satoshi-sama! Nyní už nespěcháme... takže záleží na vašich preferencích." Bylo mu to celkem jedno, i když asi by upřednostnil cestu po povrchu... ale pokud měl Satoshi jiné nároky, byl ochotný se s tím nějak smířit.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Tue Mar 27, 2012 10:20 pm

Satoshi
Tak tedy dobrá, jelikož cesty pod povrchem jsme již zažili, navrhoval bych cestu po povrchu. rozhodl jsem a seskočil jsem konečně ze střechy, kdo by taky používal obvyklé cesty, že ano? Rozhlédl jsem se ještě za sebe, abych se podíval na budovu, ze které jsem opět zachránil svět Všechno to sběhlo moc rychle... teď už to vypadá, jako by to nikdy nebylo... pomyslel jsem si a otočil se k budově zády...
*insert serious music*
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Mar 28, 2012 7:25 pm

Jiten

udělal to samé jako Satoshi a vydali se po nekonečné poušti k Las Noches. Nikdo nechápal, jak se kdokoli mohl orientovat v Huecu Mundu, protože jediné, co tu bylo, byl měsíc, a ten se vůbec nehýbal, takže moc směru neudával. Každopádně Jiten asi věděl, kam jde, a možná i Satoshi, kdo ví. Šli si po krásných plážích, nyní už neponičených žádnými trhlinami. Ve skutečnosti v zemi zůstaly veliké průrvy po každé trhlině, ale už byly neškodné, tedy až na nebezpečí, že do nich někdo spadne. Ti dva na své cestě potkali mnoho nových přátel (někteří to setkání možná i přežili) a nakonec se dostali do své destinace... paláce Las Noches.
(pokračujem tam :-))

-------------------------------------------------------------------------------------------
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down