Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Budova uprostřed pouště

3 posters

Strana 2 z 3 Previous  1, 2, 3  Next

Goto down

Budova uprostřed pouště - Stránka 2 Empty Re: Budova uprostřed pouště

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Feb 19, 2012 3:58 pm

Jiten

přikývl. Nejspíš ani jinou odpověď nečekal, sám musel vědět, že jsou prostě v háji. Ale ještě něco na srdci měl.
"Satoshi-sama, než začneme, mám na vás velkou prosbu, je to pro mě důležité," začal. "Pokud se nám podaří trhlinu zavřít... ne, vlastně ať už to dopadne jakkoli s tím, že my přežijeme... Kdybych se z nějakého důvodu změnil zpět do své původní formy primitivního hollow, na místě mě zabijte."
To už jste došli na plochou střechu budovy a nad vámi se klenulo temné nebe, nyní osvětlené bledě rudou září vycházející z trhliny, která zela v obloze a zemi na dohled od laboratoře.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sun Feb 19, 2012 7:39 pm

Satoshi
Jiten se konečně svěřil s tím, co mu leželo na srdci. Takže takhle to je... I když by to konečně vyřešilo naše v uvozovkách spory o vlastnictví Las Noches, tak můj princip mi většinou zakazuje zabíjet hollowy, ale na druhou stranu, měl bych akceptovat přáni svého přítele, navíc věřím, že jsi si tohle rozmyslel velmi dobře. tím jsem dal najevo, že jsem si všiml, jak se Jiten choval a pak jsem pokračoval Plus předpokládám, že bys mi to neustále připomínal a pokud by na to došlo, asi bych neměl jinou možnost... nakonec jsem svolil Takže ano, slibuji ti to, ale... trochu jsem se usmál Věřím, že to, co se jednou stalo, ani odstranění příčiny nezmění. snažil jsem se Jitena podpořit, takže jsem jej poklepal na rameni a pronesl Začneme? Jelikož tě to neovlivní natolik, jako mě, měl bys začít a já ti poskytnu podporu.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Feb 20, 2012 8:23 pm

Jiten

přikývl jako poděkování za vlídná slova. Dál už neváhal a dal se do díla. Opravdu netušil, jestli se mu něco povede. Sice ho trhlina neovlivňovala ve smyslu, že by znemožňovala jeho schopnosti, prostor mezi světy už byl ale hodně poničený a vytvořit průchod bez nějakých následků byl celkem oříšek. Ale Jiten nezaváhal. Pokud to někdo dokáže, pak je to on, tím si byl jistý. Ne nadarmo byl jedním z nejsilnějších hollow. Natáhl ruku někam před sebe a začal se soustředit na tvorbu garganty.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Mon Feb 20, 2012 9:16 pm

Satoshi
Jakmile Jiten začal, odhodil jsem veškeré myšlenky na cokoliv a upnul jsem oči na tvorbu, v tomto stavu jsem setrvával a setrvával. V této situaci bylo naprosto nezbytné, abych se trefil do správného momentu, kdy se připojit, protože jinak by to znamenalo zánik celého plánu. Soustředil jsem se a soustředil... a pak... jsem začal cítit, že se moment blíží, proto jsem levou ruku natáhl před sebe a připravil se tak do pozice, kdy bych byl schopen v dostatečném čase vytvořit bariéru, která by nás dokázala ochránit. A pak... to skutečně přišlo Teď! v duchu jsem si to odstartoval, natáhl pravou ruku k obloze a zvolal Všechno... nebo nic, jdeme do toho!
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Feb 22, 2012 9:13 pm

Začala se otvírat garganta. Ale nevypadala jako jindy. Její okraje byly jakoby... ohořelé. Ohnivě zářily a místy z nich opadávalo něco jako jiskry. Nicméně se otvírala. Víc a víc a víc, až před vámi zela ohořelá díra, otevřený průchod. Nakolik bezpečný... to jste naštěstí nemuseli testovat. Stačilo jen zkusit, jestli jde skrz něj navázat kontakt se Seireitei.
Miko se okamžitě rozběhl pryč, informovat Murakiho, že se podařilo gargantu otevřít a že je stabilní... snad... zatím.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Fri Feb 24, 2012 8:53 pm

Satoshi
Tak to vypadá, že se nám zatím daří to, co jsme chtěli. konstatoval jsem, ale stále jsem samozřejmě nepolevoval v obezřetnosti, ale bylo na čase vysvětlit, nebo lépe řečeno upřesnit plán Teď musíme gargantu na nějaký čas udržet aspoň v tomto stavu a uvidíme, co se stane s trhlinou a pak se opět musíme spojit se Soul Society.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Fri Feb 24, 2012 8:54 pm

Najednou se stalo něco nečekaného. Prostor se otřáls, ozval se zvuk, jako když se trhá plátno a trhlina se nepatrně rozšířila. Co víc uvolnila se z ní nepříjemná emise energie. Udělalo se vám dosti nevolno z oné emise a některé přístroje v laboratořích vyhořely. Něco se nejspíše stalo.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Feb 24, 2012 10:08 pm

Jitenovi to samozřejmě nic neudělalo, ale rozhodně ho to zneklidnilo. Stejně jako hodně, hodně, HODNĚ sprosté nadávky, které slyšel řvát až ven Murakiho.
"Satoshi-sama? Jste v pořádku?" zajímal se nejdříve. "Myslíte, že tohle... jsme mohli zavinit my?" Nechápal, jak by se to mohlo stát, garganta by přece neměla mít takový účinek... i když on o tom zas tolik nevěděl. Bylo teď těžší ji udržet, takže se začal mírně potit, ale nenechal ji zavřít.
Potom přiběhl na střechu Muraki. V ruce něco držel a vrtal se v tom šroubovákem. Vypadal trochu zarudle, ale už se zdržoval všech neslušných komentářů.
"Raději bychom si měli pospíšit. Nevím, co to bylo, ale podle senzorů to přišlo ze světa lidí. Jestli se to bude zhoršovat, tak nám odejdou přístroje dřív, než to tady vůbec začneme!" oznámil naléhavě.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Mon Feb 27, 2012 9:53 pm

Satoshi
Trhlina na mě působila sice podivně, ale díky své genetické podivnosti jsem se držel. Je to nepříjemné, ale zažil jsem mnoho horších stavů... odvětil jsem Jitenovi Tohle nebude naše zásluha... jen jsme podcenili rychlost expanze... okamžitě jsem přišel s vysvětlením Tohle není dobré... začal jsem přemýšlet, ale Muraki mě přerušil dřív, než jsem mohl nějak s myšlenkami postoupit A je to tady... jen jsem poznamenal Všechno, nebo nic. pronesl jsem a otočil se znovu na Jitena Už se nemůžeme držet zpátky, musíme zkusit vytvořit plnou Gargantu a dříve, než se něco může pokazit, získat výsledky. A vím, že je to risk, ale budeme muset zkusit ji i využít na přesun do Soul Society s tímto přístrojem. Už nemáme jinou možnost, veškeré možné riziko přebírám na sebe, pokud tohle nevyjde, nemáme naději nikdo...
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Feb 28, 2012 8:56 am

Garganta se znova pomalu ustálila. Vypadala skoro ještě hůř než před tím. Muraki se díval na nějaký přístroj ve svých rukou a zamračeně vrtěl hlavou.
"Zkuste tedy kontaktovat Seireitei, Ramperouge-taichou," řekl napjatým hlasem. Pak dodal: "Průchod bych nedoporučoval. Budeme mít štěstí, když se na druhou stranu nějak dostane vysílání."
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Tue Feb 28, 2012 12:29 pm

Satoshi
Pravda, měli bychom nejdříve zkusit výměnu informací, než se pokusíme o něco tak šíleného... souhlasil jsem s Murakiho návrhem Přines mi ten amplifikátor, který budu moct napojit na vysílačku, jinak se nám to jistě nepodaří. přikázal jsem, jako by byl jedním z mých podřízených, ale teď nebyl čas na zdvořilostní diskuze.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Feb 28, 2012 8:26 pm

Muraki

zalovil v kapse a podal Satoshimu nějaké zařízení. Bylo jasně vyrobené v polních podmínkách, trčely z něj dráty a nevypadalo zrovna krásně, ale nebylo pochyb, že vzhledem k Murakiho schopnostem splní svůj účel.
"Tady, mělo by to být kompatibilní..." Ano, pokud Satoshi přijde na to, kam strčit ty dráty... Což nepochybně přijde. "Je to udělané na koleni, víc jsem nestihl," dodal Muraki napůl s pýchou, napůl omluvně.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Tue Feb 28, 2012 9:50 pm

Satoshi
Nemít obě ruce zaměstnané, možná bych udělal i facepalm, ale bylo mi jasné, že v rychlosti asi víc chtít nemůžu. Stále jsem podporoval Jitena a začal jsem si hrát se zapojením. Takže tohle sem a tohle sem... přemýšlel jsem Na to, že to je splácané, myslel na všechno, to se mu musí nechat... v mysli jsem Murakiho pochválil

//jinak teď se mám bavit opět sám se sebou, nebo bych měl čekat na Mya-group? =)
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Feb 29, 2012 8:37 pm

(já zapojím kdyžtak Sei, dokud nepřijdou :-D Ale asi tak trochu budeš muset, se obávám... :-D)
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Wed Feb 29, 2012 8:52 pm

Oki není problém, proto mám tolik postav... přece se nebudeme nudit, že ano? Very Happy
Tak kdyžtak ještě něco nahoď za Jitena/Murakiho, ať to nevypadá jako double =D
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Feb 29, 2012 9:26 pm

Jiten

vypadal napjatě. Nebylo to pro něj zrovna lehké, udržovat gargantu v těchhle podmínkách. Nutilo ho to přemýšlet o různých věcech... Ještě do nedávka považoval trhliny za něco úžasného, za požehnání, které mu darovalo rozum a srdce, které mu vrátilo jeho lidskost a dalo mu další šanci žít jako uvědomělý tvor. Teď to ale vypadalo, že ty samé trhliny, které ho tak požehnaly, způsobí jeho zkázu. A nejen jeho ale i všeho dalšího ve všech světech... To nebyla dobrá vyhlídka. Nikdy by si nepřiznal, že se bojí... ale teď se tak trochu bál. Nakonec, znakem všeho uvědomělého života je snaha zachovat svou existenci...
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Fri Mar 02, 2012 9:12 am

Satoshi
Po pro mě docela dlouhé době se mi konečně podařilo zesynchronizovat vysílačku. Ale s jednou rukou to nebylo zrovna jednoduché. Takže to bys snad stačilo. pomyslel jsem si a uber-vysílačku jsem zapnul Slyšíme se?!
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sat Mar 03, 2012 1:59 pm

(Ten rozhovor uděláme jen ve 12. divizi, jinak by nám hráblo... :-D Tady jsme jen my dva, tak to nikomu neunikne :-) Zas se sem vrátíme až bude konec slov a začátek činů B-))
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sun Mar 04, 2012 8:42 am

Oki, jako mě problém nedává dělat to v obou xD
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Wed Mar 21, 2012 8:25 pm

Muraki rychlostí blesku vybavil Jitena jakýmsi přístrojem. Potom se podíval na Satoshiho.
"Taichou, budete asi muset teď tu gargantu držet spíše vy, Jiten bude mít jiné věci na práci... možná. Nemám tušení, jak to na něho bude působit. Buďte každopádně v pohotovosti. Tak jo! Jdeme na to, nemá cenu to prodlužovat." Pár vteřin se díval na hodinky, a potom začal odpočítávat. Po skončení odpočtu zmáčkl nějaký čudlík na svém dálkovém ovládání. Nic nevybouchlo, a tak běžel dolů do laboratoře kontrolovat údaje. Zatím se vše zdálo beze změny. Jiten vypadal, že zkoumá své pocity.
"Hmm, je to vskutku... zajímavý pocit... trochu nepříjemný... ale má to něco do sebe..." pronesl celkem klidným tónem středně zaujatého pozorovatele. Satoshi mohl doopravdy cítit, že garganta pomalu přechází spíše do jeho moci. Ale už po pár minutách také cítil, že udržovat ji není až tak náročné, jako před chvílí, a stále se to zlepšovalo. Že by to opravdu fungovalo??
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Thu Mar 22, 2012 4:42 pm

Satoshí
Nikdy mi riziko nevadilo, naopak ho rád podstoupím. pronesl jsem, odhodil jsem vysílačku a obě ruce jsem věnoval udržování Garganty. Po zapnutí se Jiten zatím cítil dobře, dokonce i Garganta byla lehčeji udržitelná A opět... budu oslavován za zachránce... poznamenal jsem a očekával zvrat, který opět budu muset vyřešit
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Mar 22, 2012 8:46 pm

Ovšem zdálo se, že vůbec nic řešit nebudeš muset. Trvalo to asi hodinu. Jasně jsi cítil, jak je stále snadnější a přirozenější udržovat gargantu otevřenou. Celou tu hodinu byl Jiten v klidu, s jeho reiatsu pro něj nebyl žádný problém převést skrz sebe veškeré vysílání. Potom upoutal tvou pozornost jeho pohyb. Ukazoval k trhlině, která byla za laboratoří. Už z ní mnoho nezbývalo. Pouhým okem bylo vidět, jak se postupně zaceluje, až z ní zůstal jenom malý srpek... a pak nic. Tato trhlina byla opravena. Jestli i všechny ostatní... to nejspíš brzo zjistíte.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Fri Mar 23, 2012 9:24 am

Satoshi
Bylo to stále snadnější a nakonec i Jiten poukázal na trhlinu, která se zavírala a nakonec zmizela úplně. MUHAHAHAHA! (one does not simply save the world without the evil laugh) musel jsem se ďábelsky zasmát, protože můj plán opět zafungoval, takže jsem se rozhodl pokusit se Gargantu pro teď zavřít Ovšem stále tady může být ta možnost... pomyslel jsem si skepticky. Být vědec vždy s sebou neslo být skeptický i k věcem, které vypadají dobře.

Naposledy upravil Satoshi dne Sat Mar 24, 2012 8:42 am, celkově upraveno 1 krát
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Mar 23, 2012 9:03 pm

Za nějakou dobu se nahoře objevil Muraki.
"Tak... to vypadá, že jsme to zvládli!" řekl a byla na něm vidět úleva a taky vyčerpání. "Konečně můžu z tohohle strašnýho místa vypadnout..." Nebyl to jeho běžný styl mluvy... ale kdo by se mohl divit, v takovéhle chvíli?
Jiten si prohlížel svoje ruce celkově zkoumal své pocity, stejně jako papouška. Nakonec dospěl k uspokojivému zjištění, že o své schopnosti nepřišel. Na tváři se mu usadil malý, spokojený úsměv.
"Gratuluji pánové! Takže? Co teď?" zeptal se, aby řeč nestála.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sat Mar 24, 2012 8:48 am

Satoshi
Nakonec jsem Gargantu plně uzavřel. Muraki přišel celý rozjařený a Jiten zjistil, že o své schopnosti evidentně nepřišel. Těžko říct... mě se do Soul Society příliš nechce, jelikož se tam určitě bude oslavovat, nebo tak něco. Nenápadné vzpomenutí si na Shirův ples xD Takže já se pravděpodobně na chvíli ztratím v Las Noches, jestli půjdete se mnou, je na vás. navrhl jsem
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down