Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

12. divize, výzkumný ústav

+16
Sode
passionpower
Tertaxka
Masahiro Hotake
Shizuka Hotake
Amaru
Nawaki
Miss_Atlantis
Yatö Chikara
Satori_sama
Solas
Myamoto Usagi
Ryuuka Hosentsu
OuYee
Satoshi
Red
20 posters

Strana 20 z 24 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24  Next

Goto down

12. divize, výzkumný ústav - Stránka 20 Empty Re: 12. divize, výzkumný ústav

Příspěvek pro Satoshi Sun Oct 14, 2012 9:48 am

//pohoda ;)

Satoshi
A to jako nás někdy zastavilo? odseknul jsem, protože mě už nebavila jejich incompatabilita No, dobře, půjdu sám, tohle nemůžeme nechat bez dozoru moc dlouho. vysvětil jsem A pokud nechceme brzy další válku, musíme konat rychle.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Sun Oct 14, 2012 11:24 am

Jedna ze slečen se ještě pokoušela znovu spojit s jednotkou, ale vypadalo to marně. Nejspíš molekulární integrita a ty plny prostě působily na slabší jedince silným tlakem - to byla jedna možnost. Ta druhá možnost, jak sis uvědomoval, mohla být, že se někdo v mezisvětě skrývá. Laboranti ti zasalutovali na tvůj odchod.

-> Pokračuj sekaimon
dead wind
dead wind
Zástupce kapitána 1. divize
Zástupce kapitána 1. divize

Počet příspěvků : 1585
Datum registrace : 15. 06. 10

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Suki Fri Jan 04, 2013 9:04 pm

Uběhl měsíc, během něhož se odehrálo mnohé. Seireitei prošlo četnými změnami, které postupně pocítili snad všichni členové v divizích. Atmosféra byla v těchto dobách prazvláštní. Zaprvé ti, kteří se účastnili misí, se vrátili zpět. Někdy to nebyl návrat úplně radostný. Některé z misí totiž nedopadly úplně standardním způsobem, mnoho lidí se ztratilo nebo zemřelo. Okolnosti byly často záhadné. Zadruhé byli jmenování do funkcí noví kapitáni, kteří se teprve začali sžívat se svými novými povinnostmi. Za třetí sebe proklamovaná zkáza Seireitei jménem Seishi se za celý měsíc nijak neprojevila. Co přinesou další dny, těžko říct..

Ti, co chou dále pokračovat v hraní musí napsat post do své divize, abychom poznali, kdo chce pokračovat :-)
Suki
Suki
3rd Seat 6. Divize

Počet příspěvků : 995
Datum registrace : 27. 09. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sat Jan 05, 2013 8:42 am

Satoshi
Vyřešil jsem problémy ohledně messengera a tak jsem se mohl s klidem vrátit do své laboratoře a opět se ponořit do bádání, už mě přece jenom nebavilo neustále zachraňovat Seiretei.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Tue Jan 08, 2013 11:36 am

Najednou ti přišlo ohlášení, že onen podkapitán 10.divize, který šel po stopách Seishi a kterého měli všichni za mrtvého se ohlásil. To tě sice zajímat nemuselo, ale mohl najít nějaké zajímavé věci, které by mohli více osvětlit o co se zajímají.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Tue Jan 08, 2013 2:06 pm

Satoshi
No výborně. lakonicky jsem poznamenal Další úspěšný pokus. bylo všechno co jsem na informaci odpověděl, tak nějak jsem čekal, že se asi vrátí a třeba zastaví i tady.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Sun Jan 13, 2013 7:07 pm

Aki Maki

Doběhnul do kasáren 12. divize. Běžel jak mu nohy stačily a nakonec byl opravdu tu. Ještě mu stačilo najít kde se nachází kapitán, napadla ho jeho kancelář. Doběhl ke dveřím, zaklepal a bez vyzvání vzal za kliku dveří. "Satoshi-taichou.." Vydal ze sebe.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Počet příspěvků : 1553
Datum registrace : 19. 05. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sun Jan 13, 2013 9:12 pm

Firel
Pomalými, unavenými a hlasitými kroky jsem se blížil ke kasárnám 12. divize se svím zeleným haori.
Nevěděl jsem kde mám toho vědátora najít. Tak jsem si to pořád stejným tempem razil do kanceláře. Pokud tedy něco takového ještě existovalo. V téhle divizi mohlo být kanceláří hned několik najednou, nebo by tady taky nemusela být žádná. Nebo by je mohl mít Satoshi umístěné v úplně jiné dimenzi. Rozhodně jsem se tedy vydal podle svích vzpomínek a potenciálních neexistujících cedulek do kanceláře.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Mon Jan 14, 2013 8:43 am

Oba jste se setkali před kanceláří, kde samozřejmě, jak jste jistě čekali, Satoshi nebyl. Naštěstí zde byla Sakura zařizovat to, na co Satoshi kašle.

Sakura
Um... potřebujete něco? zeptala jsem se úsměvem a pokračovala ve třídění dokumentů čekajíce na odpověď
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Mon Jan 14, 2013 8:46 pm

Aki Maki

Pokynul na znamení pozdravu Firelovi. Toho muže znal ještě když nebyl kapitán a jeho hodnsot tudíž neuznával, ale přesto nemohl říct svůj názor naplno a riskovat tím svoji vlastní pozici. "Ano, potřebuju okamžitě mluvil s kapitánem Satoshim. Hraju na čas, musí se dostavit, možná mám pro něj i něco co se mi bude líbit.." Nahodil svůj ďábelský úsměv.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Tue Jan 15, 2013 10:00 am

Sakura
Trochu jsem se pousmála. On a dostavit se na něčí požadavek? Tohle u něj nefunguje. řekla jsem naprosto na rovinu Pokud s ním potřebujete oba mluvit, budete muset za ním do páté laboratoře. vysvětlila jsem a podala Firelovi, který byl blíž, mapu.

Na mapě stálo pouze, že musíte z kanceláře sejít dolů a prostředními dveřmi vejít do koridoru, odkud se vydáte čtvrtými dveřmi napravo.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Tue Jan 15, 2013 10:36 am

Firel
"Zdravím" odpověděl jsem Akimu, který z neznámích důvodů taky scháněl kapitána.
Nepotřeboval jsem se Satoshim mluvit osobně, ale na škodu to není.
Opětoval jsem tedy sakuře úsměv a vlídně dodal "Děkuji"
"Takže hurá za mapou." Řekl jsem a vydal se na cestu.
Jestli tam satoshi nebude tak mu budu muset zavolat... Neda blodím v kasárnách i přez fakt, že jdu podle mapy.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Tue Jan 15, 2013 5:37 pm

Aki Maki

Pohlédnul na Firela. "Mohli by jsme prosím pospíšit? Mám něco důležitého a celkem to chvátá.." Potom co to dořekl autoamticky přidal do kroku a doufal že Firel se rozhodne též přidat a vést je podle tý mapy. Už jen to že mapu dsotal do rukou Firel Akiho dost urazilo, vzhledem k tomu že upozorňoval na důležitost shledání se Satoshim.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Tue Jan 15, 2013 9:10 pm

Firel
Po tom co mě Aki pobídl abych zrychlil jsem si řekl že bych mu mohl zkazit náladu a schválně jít pomalu. Ale popravdě už jsem chtěl být dáno v tréningové místnosti, testující co tu nezničitelnou místnost může zničit.
Když jsem podle Sakuřiny mapy dorazil před cílové dveře, jen jsem se zkontroloval, v mysli procházejíc celou cestu znovu. Potom jsem mapu složil zaklepal za dveře a podal řečnickou otázku.
Tak copak máme za dveřmi číslo jedna?
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Wed Jan 16, 2013 7:59 am

Za dveřmi číslo jedna... byly další dveře. Tentokrát měly označení 4, což by snad i podle mapy mohlo sedět.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Wed Jan 16, 2013 6:21 pm

Aki Maki

Kouknul na další dveře. Věděl že nestíhá, ale zároveň tušil že tam může bejt nějaký Satoshiho nebezpečný výtvor. Tak či tak, vtrhnul do dveří jako by se nechumelilo.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Wed Jan 16, 2013 8:50 pm

A... za těmito dveřmi stál Satoshiho patrně nejnebezpečnější výtvor vůbec... ano, byl to on sám.

Satoshi
Někdo mi vtrhl do laboratoře poměrně neurvale, takže jsem se na své židli CH0XP otočil a nasadil výraz, který by zpražil i stádo menosů. Kdo mě to otravuje? zeptal jsem se hlasem, který byl ostrý asi jako krystaly v Hueco Mundo, opravdu to vypadalo, že pokud se jeden ze dvou nevyjádří do 5 vteřin, už se nebudou moct vyjádřit nikdy.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Thu Jan 17, 2013 4:05 pm

Aki Maki

Když spatčil Satoshiho za dveřmi tak nahodil asi takovýhle výraz. Věděl že musí rychle začít mluvit. "Satoshi-taichou.." Udělal nějakou tu zdvořilost. "Mám problém který nemůže počkat a zároveň bych byl rád kdyby jste byl jediný kapitán, krom vrchního kapitána, který o tomto úkolu bude vědět.." Hodil na Firela výraz, jestli chceš něco vyřídit tak dělej.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Thu Jan 17, 2013 9:30 pm

Firel
Počkám tedy na chodbě. Řekl jsem po tom co jsem se probral z myšlenek, zabívající se nečekaným Satoshiho přivýtáním.
Asi ho rušíme v něčem sakra důležitém. Pomyslel jsem si když jsem se na patě pravé nohy otáčel čelem vzad.
Přeci jen přebarvení haori a tréning kida, schopného trhat reality. může počkat.
V domění že po zaslechnutí mého nepotřebného cíle: přebarvení haori, bude Aki dumat nad tím co jsem to za hovado. Jsem schválně řekl moje důvody návštěvy v tomto pořadí.
Potom jsem už pouze mizel za druhými dveřmi které jsem za sebou zavřel. Čekal jsem že Aki zavře ty do kterých vešel.
A zároveň jsem čekal že Satoshiho odtrhnu od jeho práce svím primárním důvodem návštěvy.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Fri Jan 18, 2013 9:01 am

Satoshi
Poté, co oba domluvili, za mnou něco vybouchlo, možná to vypadalo, jakože to bylo plánováno, ale ne tak úplně. Byl to pouze nový výtvor. Ale nijak jsem to neřešil. Aki měl evidentně něco důležitého, jak mi bylo řečeno. Firel mezitím odešel i bez mé intervence, takže bylo možné začít. Dobrá, vzhledem k tomu, že druhý zákazník je v čekárně, můžeš spustit. vyzval jsem Akiho
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Fri Jan 18, 2013 3:56 pm

Aki Maki

Pokynul Firelovi jako děkovné gesto že to pochopil a nechal je samotné. Zavřel dveře a z kapsy vytáhnul papír se jmény členů 12. divize. "Tady..potřebuju jejich reiatsu.." Pohlédnul celkem vážně na Satoshiho. "Jedná se o důležitou misi, jde o organizaci která chce zničit Soul Society, budu hrát zrádce Soul Society a získávat od nich informace..tohle potřebuju aby mi věřili.." Pohlédnul celkem vážně na Satoshiho. "Nevíte proč si vybrali zrovna tyhle členy? Ta organizace jede na nějaké myšlence Hiroshihoa chtějí zničit Soul Society, chtějí zde nastolit demokracii.." Řekl ještě nějaký bližší informace.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Fri Jan 18, 2013 4:30 pm

Satoshimu se do rukou dostal papír s ledabyle načmáranýmí jmény. Vévodil tomu velký nápis - sehnat vzorky reiatsu těhle lidí Na papíru byla jména.
Sora - 4.divize
Kira - 9.divize
Suirou Kuchiki - 5.divize
Yoruichi Shizume - 3.divize
Aukishiro Mikuzure - 12.divize

S papírem ti předal i jakýsi flashdisk - na kterém bylo napsáno tajné.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sat Jan 19, 2013 8:56 am

Satoshi
Přijal jsem papír a vyslechl, co Aki zamýšlí. Takže pokračují... vypadá to, že ten messanger nebyl jen návštěva. projelo mi hlavou, ale potom jsem si přečetl ten papír a začal přemýšlet nad souvislostmi... Flash disk jsem zatím položil vedle klávesnice a pak jsem pronesl Tito shinigami byli jedni z významných shinigami v minulé éře... První 4 byli kapitáni za poslední éry kapitána Yamamota a poslední je můj bývalý podkapitán. Měl bych tyto vzorky mít v archivu. Ale vypadá to, že jejich souvislost nezjistím, pokud si neprohlédnu obsah tohoto flash disku. domluvil jsem a flash disk jsem zapojil do USB 3.0 a po instalaci driveru se objevil obsah.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sat Jan 19, 2013 2:34 pm

Zapojil jsi USB a čekal jsi...pochvíli naběhla obrazovka a automaticky se spustil přiložený videozáznam.

Videozáznam č.1:
Na obrazovce se objevila známá tvář Hideyoshi Tokugawy. Toto je přísně tajný záznam č.1. Tento záznam se váže k projektu s krycím názvem - Kaboom! Následně kamera zabrala obří hranatý předmět uprostřed místnosti. Zde máme verzi 2.03. Od minula jsme zdokonalili odolnost, zvýšili rádius a zdokonalili "zotročování" částic dle vzoru schopností Quinci. Pokud vše půjde dle plánu, mohla by být tato zbraň dokončena v termínu...
Videozáznam č.2:
Toto je přísně tajný záznam č.2. Práce na projektu Kaboom! se poněkud pozdržely v návaznosti na nový objev. Podařilo se nám JI nalézt! Nějaký kapitán prozkoumával Ruiny Delty a našel ji...jediné co nám teď zbývá je získat nad ní kontrolu...

Videozáznam č.3:
Toto je přísně tajný...kašlat na to...máme JI. Dokázal jsem ji k sobě připoutat a teď už poslouchá jen to co ji nakážu...její možnosti jsou...snad neomezené...s její pomocí bych se mohl pustit do další etapy. Mimo jiné jsme dokončili projekt Kaboom! Je teď dobře ukryt na správném místě a ve správný čas ukáže Gotei 13 zač je toho Seishi.

Vypadalo to, že záznamů je ještě více.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sun Jan 20, 2013 9:04 am

Satoshi
Shlédl jsem záznamy s nebývalým zájmem. Objevil se tam Hideyoshi a vypadalo to, že má nějaký zajímavý vynález, ale postupně to začalo nabývat kritických rozměrů. Seishi... tohle jméno... položil jsem ruku na stůl podepřel jí hlavu Jako bych jsem to už někdy slyšel...
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down