Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

12. divize, výzkumný ústav

+16
Sode
passionpower
Tertaxka
Masahiro Hotake
Shizuka Hotake
Amaru
Nawaki
Miss_Atlantis
Yatö Chikara
Satori_sama
Solas
Myamoto Usagi
Ryuuka Hosentsu
OuYee
Satoshi
Red
20 posters

Strana 19 z 24 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 24  Next

Goto down

12. divize, výzkumný ústav - Stránka 19 Empty Re: 12. divize, výzkumný ústav

Příspěvek pro Satoshi Fri Sep 07, 2012 9:42 am

Satoshi
Nevěděl jsem tentokrát, co vlastně Firel chce udělat, takže předtím, než provedl svůj výpad, tak jsem uskočil do strany, ale to Firel stihl provést vertikální útok, který jsem nedokázal sice zablokovat, ale přesto se mi podařilo místo seku obalit reiatsu a reikenem ještě provést vlastní sek. Možná to beru až moc vážně...
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Fri Sep 07, 2012 9:33 pm

Firel
Popravdě jsem doufal že se satoshi nějak ubrání ale přesto jsem jen tom shluku událostí řekl.
Jedna. A v mysli si ušetřil jisté místo ve kterém jsem si okamžitě zapamatoval tuto situaci.
Poté jsem akorát naklonil čepel tak, aby byla tupou, plochou stranou opřená o Satoshiho hlavu, a jenom jsem jedním mírným zakroucením zápěstí sklouzl čepelí a vyblokoval Satoshiho útok. Pokud byl Satoshi pravák, což jsm doufal že byl a zároveň vedl svůj útok z levého boku tak by zablokování neměl být problém. Pokud byl levák tak jsem zkončil se svojí čepelí mezi mím tělem a reikenem a na cestě někam na druhý konec místnosti protože moje klouby a reflexi opravdu nejsou všehoschopné. Ve štastnějším případě bych jen pokračoval v natahování paže a udržování reikenu mimo nebezpečí.
Potom jsem levačkou zaútočil na satoshiho pravý bok pěstí kterou bych mohl použít Raikiri. ale místo toho jsem se chystal na mírné, neverbální sho.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sat Sep 08, 2012 10:28 am

Satoshi
Jelikož jsem očekával lepší blokování na pravou stranu, tak jsem před útokem ještě přehodil reiken do levé ruky, která sice nebyla tak silná, ale na zmatení stačila dostatečně, jenže Firel se oklepal rychleji, než jsem čekal a ihned provedl další útok, ale tentokrát fyzický útok pěstí, tak jsem přijal nabídku a vší silou jsem vlastní pěstí vrazil do pěsti Firelovi, což způsobilo několik šokových vln, které postupně narazily do stěn místnosti.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sun Sep 09, 2012 2:54 pm

Firel
Stalo se to, co jsem očekával, útok přišel ze satoshiho levé stranu, takže můj výkrut zápěstím posloužil akorát k zablokování úoderu a dál jsem se pěkně pár metrů proletěl jak mě sek odrazil.
Ránu pěstí jsem tedy nestihl uštědřit už jen z důvodu vyblokování satoshim.
Po tom co se ozvěny šokových vln uklidnili a já se zvedl jsem čekal na nějakou ofenzívu.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Mon Sep 10, 2012 10:52 am

Satoshi
Firel odletěl víc, než jsem čekal, takže pěst vyletěla do ztracena. Takže další pokus o defenzívu? Budiž. analyzoval jsem situaci a rozhodl jsem vyzkoušet něco, co Firel pravděpodobně nečekal Daaku Aroou! vyletěl z ruky něco jako temný Byakurai, ovšem mnohem silnější a aby to Firel neměl tak jednoduché, tak hned jsem z druhé ruky, která na chvíli pustila reiken, vyslal další shido Shadoou Booru! vyletěla temná koule perimetru asi 2 Shakkaho.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Mon Sep 10, 2012 8:12 pm

Firel
Satoshi udělal opravdu něco nečekaného, použít netestovaná, neschválená kida která mohla být jednoduchá jako kido na prvních úrovních ale také se mohlo vymknout kontrole a býr ničivější než itoo kaso, kurohitsugi a jiná elitní kida.
Proti černému byakurai jsem měl jednu techniku kterou jsem chtěl vyvynout... hold Satoshi mě donutil využít jí dříve bnž jsem měl v plánu.
Namířil jsem tedy reflexivně prsty levé ruky na paprsek a se slovy Hideki byakurai zatnul pěst. Proti proudu vyletěl doslova laser azurového reiatsu který by byl schopen do někoho udělat podobnou díru, jakou si holowové nosili v hrudi.
Co se týče černé koule, té jsem raději uhnul shumpem. U paprsků jsem veděl že by se měli navzájem minimálně zrušit. Ovšem nevěděl jsem jak by si moje zanpakuto poradila s něčím takovým.
Co se týče protiútoku nechtěl jsem zaútočit shidem, ale odněkud z neprozkoumané části mojí osobnosti se na okamžik oběvila dokonalá a téměř nezastavitelná smrtící technika. měl jsem chvíli co dělat abych jí zaudil a dál se soustředil na Satoshiho útoky.
Shido dokáže jednomu pořádně zamotat hlavu. Odvětil jsem a dál čekal.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Tue Sep 11, 2012 6:52 am

Satoshi
Counter Byakurai? pomyslel jsem si Vyvíjí vpravdě zajímavé techniky, to se musí nechat. pochválil jsem v mysli Firela "Byakuraie" se vyrušily, ale Shadow Ballu se místo toho vyhnul. Zajímavé... Ale není takto boj zajímavější? otázal jsem se v responzi na Firelův komentář. Pak jsem se postavil tak, že jsem měl ruce na boku a mezi nimi se začala formovat další černá koule, ale tentokrát to nevypadalo, jako ta předchozí, vypadala jako rotující koule energie Yami no Hadou!
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Tue Sep 11, 2012 8:14 am

Firel
Když jsem viděl že Satoshi připravuje další útok. Začal jsem přirpavovat protiútok.
Zamířil jsem dlaní a Satoshiho a předemnou se vytvořili 2 různobarevné koule.
Seki sa Shakkaho se začalo spojovat a bylo připraveno téměř ve stejnou chvíli kdy satoshiho rotující energie.
nebyl jsem si jistý tím co se mělo stát, takže jsem si připravil do každé dlaně jedno seki a začal je míchat, jako přípravu na další útok. Míchanina dvou seki měla trojnásobnou velikost a začínala mít naoranžovalou barvu.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Wed Sep 12, 2012 11:03 am

Satoshi
Takže jdeme na to? zeptal jsem se stále držíce Shadow Ball Uvidíme, co se stane, když se střetnou 2 shida. I kvůli tomuto děláme tento experiment. řekl jsem s naprostým klidem jako by mě absolutně nenapadlo, že by to mohlo vytvořit death wave, která by nás zabila. Taky nebylo myslitelné, aby něco zabilo MNE, takže takové myšlenky byly zcela zcestné
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sun Sep 16, 2012 2:49 pm

Firel
Nečekal jsem že Satoshi očekává že proti té černé kouli pošlu svojí kombinaci seki a shakkaha. To by dokonce mohlo zničit tuhle nezničitelnou místnost.
Poslal jsem tedy proti dark ballu svojí oranžovou kouli ze dvou seki. Oranžová koule měla postupně konvertovat všechny částice toho černého shida na sebe a tím narůstat. Byla to prostě taková černá díra na kida.
Jenže hned potom co jsem vysll oranžový experiment proti Satoshiho dark ballu jsem vyrazil shumpem na pravou stranu, odkuď jsem na Satoshiho poslal mojí útočnou kouli.
Nevím jsetli se mi zrovna chce experimentovat se shidem. Mohlo by to mít nechtěné následky.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Mon Sep 17, 2012 6:51 am

Satoshi
A právě tyto nechtěné následky chceme. odvětil jsem I když tohle je primárně trénink pro tebe, aby jsi zesílil, neznamená to ovšem, že nemůžeme získat užitečná data pro vývoj nových metod užití kido. vysvětlil jsem záměr A kdy lépe pokusy provést, než-li ve víru boje? položil jsem řečnickou otázku a opět se postavil do bojové pozice, abych mohl kouli ve vhodný okamžik rozťat vejpůl
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Wed Sep 19, 2012 5:05 pm

Satoshiho uprostřed boje však přerušil velmi jemný hlas, který se k němu dostal skrz nějaké kidou. Satoshi-sama, máme pro vás velmi důležitá data z mezisvěta! Ozvalo se v hloubi satoshiho černé duše. Myslíme, že by jste ta data měl vidět co nejdříve! Slyšel si ještě před tím, než se kidou ukončilo. Nejspíš se jednalo o někoho, kdo kidou neovládal nejlépe.
dead wind
dead wind
Zástupce kapitána 1. divize

Počet příspěvků : 1585
Datum registrace : 15. 06. 10

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Thu Sep 20, 2012 10:29 am

Satoshi
Mattaku... pronesl jsem a kouli jsem rozsekl bez většího EPICkého momentu Tak to vypadá, že mám nějakou práci. Prozatím to přerušme. začal jsem Dostal jsem nějakou divnou zprávu o nějakých datech, ale byla ukončena dřív, než jsem mohl zjistit víc, ale znělo to naléhavě a tolik své povinnosti přece jen nemůžu zanedbávat. vysvětlil jsem a přiskočil k PC, abych mohl začít vyhledávat zdroj toho kido "vysílání", protože bez něj se těžko něco dozvím.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Thu Sep 20, 2012 3:21 pm

Počítač detekoval poslední příjem z oddělení, které má analyzovat mezisvět, takže zpráva, kterou si dostal, se zdála by vcelku validní. Oddělení pro zkoumání dějů v mezisvětě bylo známo pro svou poklidnou činnost, také bylo velmi časté, že se v tomto oddělení shromažďovali největší flákači. To jenom potvrzovalo teorii o tom, že je pro ně složité navázat relativně lehkou přenosovou relaci.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Fri Sep 21, 2012 9:50 am

Satoshi
Packalové... komentoval jsem a praštil pěstí do stolu Kvůli takovým individuím já pak musím všechno žehlit... takže jsem vypnul sledovač a vydal se do oddělení mezisvětové analýzy, kde jsem očekával, že mi někdo vysvětlí přesně, proč mě přerušují při práci.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Fri Sep 21, 2012 10:37 am

Firel
Z neznámích důvodů jsem ani nezaregistroval výbuch koulí. Možná to bylo právě proto že k žádnému výbuchu prostě nedošlo. Satoshi ty koule rozřezal na nudle aniž bych to postřehl a potom zmizel.
Dobře. myslím že co se mě týče, mám taky pár věcí na vyřízení.
nechtěl jsem se vrtat v satoshiho práci, i když by to bylo jistojistě zajímavé, ovšem tu místnost plnou papírů někdo vyřídit musí, vydal jsem se tedy přímočaře do kasáren páte divize s bílím kusem hadru na rameni.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Fri Sep 21, 2012 4:22 pm

Po chvilce si dorazil do oddělení pro analýzu mezisvěta. Nutno podotknout, že chodba byla plná nedopalků, o světle sis mohl nechat leda tak zdát. Otevírací dveře byly tak zrezlé, že se sotva otvíraly. Uvnitř se však nacházela daleko větší katastrofa. Na velké obrazovce zářilo několik čísel, které se pohybovali v řádu deset na dvacátou a výše, což byla první znepokojivá věc. Ta druhá, která tě jako vědce tolik nezajímala, byla hromada tvých podřízených, kteří lítali od jednoho přístroje ke druhému a hlasitě řvali jeden přes druhého. Kartograf mezitím skoro vyhořel při kreslení něčeho velmi významného v terénu mezisvěta...
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sat Sep 22, 2012 9:14 am

Satoshi
Vlezl jsem do těch rezavých dveří tak, že se rozlétly Sakra, další dveře... pomyslel jsem si, ale hned potom jsem viděl ta čísla Co se to sakra děje?! vykřikl jsem tak, že by to desintegrovalo i Menose Někdo mi pošle neúplnou zprávu a když přijdu, tak to není vyřešeno, ani nemám ihned předložené informace? mluvil jsem dosti vážně, takže všichni museli být patřičně vyděšení
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Mon Sep 24, 2012 8:22 pm

Všechno jako by rázem ztichlo. Kartograf, který něco vykresloval upadl na zem, pouze čísla na obrazovce dále rostla, stejně tak grafy na vykreslovacích zařízeních. Jeden z výzkumníků se však včas stihl vzpamatovat a odtrhnout se od nastalého ticha. Máme pohyb osob v mezisvětě, pane! Zahlásil do absolutního ticha, které rušily pouze přístroje.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Wed Sep 26, 2012 8:28 am

Satoshi
Aspoň někdo schopný. pomyslel jsem si a vešel dovnitř už úplně Dobře, máme o nich nějaké bližší údaje? Počet, typ reiatsu, cokoliv? neváhal jsem z otázkou, protože neautorizovaný pohyb v mezisvětě mohl klidně znamenat náhlou invazi, nebo, že si někdo objednal pizzu ze skutečného světa
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Wed Sep 26, 2012 8:47 am

Všichni okamžitě začali pokračovat v práci, protože analýza ještě nebyla hotová. Některé přístroje ukazovaly proměnné hodnoty, takže bylo velmi těžké odhadovat růst či klesání některých grafů. Jedno však nejspíš bylo jisté, obrazovka, která byla uprostřed rozhodně neukazovala výhru ve sportce. Reiatsu na úrovni podkapitána, počet .. tři. Bylo slyšet z davu, který momentálně bouchal příkazy do hlavního počítače. Kuriozitou bylo, že každou chvíli něco nefungovalo. Chvíli neběžel obraz, chvíli zase byl zase problém se dostat do archívu a v jednu chvíli jste byli dokonce bez energie, takže laboratoř prostě problikla.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Thu Sep 27, 2012 12:58 pm

Satoshi
Úroveň... takže to nebudou známá reiatsu. analyzoval jsem situaci Sledujte je a v případě abnormality typu otevření Senkaimonu, nebo nějaké jiné iregularity, okamžitě proveďte příslušné kroky. Pokud jsou pouze na návštěvě, nemáme důvod nijak zasahovat.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Thu Sep 27, 2012 1:11 pm

V tom se otočila mladá dívčina, která do teď něco ťukala do počítače. Taicho, od doby co se objevili v mezisvětě, mají stěny mezisvěta problém s molekulární integritou. Zběsile ukazovala na papír, kde byla spousta grafů a čísel. Papír však potvrzoval onu domněnku, stěny v mezisvětě momentálně představovaly papír. Ať už byla příčina destability jakákoliv, evidentně to začalo s objevením reiatsu v průchodu..
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Fri Sep 28, 2012 3:55 pm

Satoshi
Konečně užitečná informace. zamumlal jsem si a převzal papír a chvíli do něj hleděl Tohle je znepokojivé... tím pádem už není času nazbyt, musíme tam poslat průzkumný team. Pokuste se sehnat co nejvíc schopných shinigami a při nejbližší příležitosti je tam pošleme. vydal jsem rozkaz
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Sat Oct 13, 2012 1:22 pm

Ku tvému rozkazu se otočil postarší výzkumník, který sledoval údaje na jiné obrazovce. Kapitáne, nemůžeme tam vyslat normální lidi, protože vzduch v mezisvětě je plný nějakého plynu. Průzkumná jednotka se nevrátila! Vysvětlil ti, proč nemohli tak jednoduchou věc již dávno dokončit. Zdálo se, že v mezisvětě se sešla pěkně nepravděpodobná varianta. Nedýchatelnost a molekulární deintegrita.

// Sorry Sato, ale já měl dojem, respektive jsem si jistý, že jsem psal. Nechápu, proč tady ten příspěvěk není. Každopádně to vysvětluje, proč mi to nehlásilo novou zprávu.
dead wind
dead wind

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content