Pustá pláň
2 posters
Strana 4 z 4
Strana 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Pustá pláň
Satoshi
Asi budu muset zkusit, jestli mi opravdu už věří... pomyslel jsem si a sešel jsem ke strážnému a promluvil jsem Rád bych se podíval ven. abych ospravedlnil svůj odchod a vydal jsem se ven pro jistotu očekávaje nějaký zásah
Asi budu muset zkusit, jestli mi opravdu už věří... pomyslel jsem si a sešel jsem ke strážnému a promluvil jsem Rád bych se podíval ven. abych ospravedlnil svůj odchod a vydal jsem se ven pro jistotu očekávaje nějaký zásah
Satoshi- Kapitán 12. divize
- Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32
Strážný neměl, zdálo se, námitky. Zřejmě se nějak už všichni v komplexu dozvěděli, že nejsi nepřítel a mají se podle toho k tobě chovat. Když jsi vyšel ven, už jsi neviděl samuraie na místě, kde měli před tím cvičení, ani nikde jinde. Asi se přesunuli na jinou sranu budovy, která ti zabraňovala ve výhledu.
Miss_Atlantis- Kapitán 6. divize
- Počet příspěvků : 7183
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 22
Satoshi
Dewa ikuwayo...! už nebyl čas cokoliv měnit, bylo načase... už jsem nemohl dělat nic jiného, než se co nejrychleji vrátit. Cítil jsem, že něco se jistě změnilo... proto jsem zašel do nechráněného místa a otevřel Gargantu a vstoupil do ní.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Dewa ikuwayo...! už nebyl čas cokoliv měnit, bylo načase... už jsem nemohl dělat nic jiného, než se co nejrychleji vrátit. Cítil jsem, že něco se jistě změnilo... proto jsem zašel do nechráněného místa a otevřel Gargantu a vstoupil do ní.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Satoshi- Kapitán 12. divize
- Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32
Strana 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Strana 4 z 4
Povolení tohoto fóra: