Pustá pláň
2 posters
Strana 1 z 4
Strana 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Pustá pláň
Všude jen bílý písek, sem tam nějaký pahýl připomínající tvarem strom. V dálce se leskne něco, co by mohlo být palácem Las Noches... Právě tady se otevřela Satoshiho garganta.
Miss_Atlantis- Kapitán 6. divize
- Počet příspěvků : 7183
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 22
Re: Pustá pláň
Satoshi
Vylezl jsem z Garganty a evidentně nikde nic... pak jsem si položil pravou ruku na čelo, abych zaostřil do dálky a v dálce to vypadalo, jako Las Noches. Zajímavé zjištění... Garganta otevřená v Rukongaii se chová jinak... a evidentně není směrovatelná... zajímavé zjištění... pomyslel jsem si a rozhodl jsem se nějak se přiblížit Las Noches, když jsem celkem neměl kam jinam jít.
Vylezl jsem z Garganty a evidentně nikde nic... pak jsem si položil pravou ruku na čelo, abych zaostřil do dálky a v dálce to vypadalo, jako Las Noches. Zajímavé zjištění... Garganta otevřená v Rukongaii se chová jinak... a evidentně není směrovatelná... zajímavé zjištění... pomyslel jsem si a rozhodl jsem se nějak se přiblížit Las Noches, když jsem celkem neměl kam jinam jít.
Satoshi- Kapitán 12. divize
- Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32
Las Noches vypadalo klidně a opuštěně, ale cítil jsi uvnitř přítomnost několika silných a neobvyklých jedinců. Vzpomněl sis také na signály, které odtud, s Hueca Munda, tvoje divize před časem zachytila. Hodilo by se, kdybys měl s sebou nějaký detektor, možná bys je mohl sledovat a zjistit, odkud přicházely, tedy za předpokladu, že ještě stále pokračují.
Satoshi
Po cestě jsem cítil podivné změny v prostředí a jelikož jsem očekával, že to budou ty samé, které jsem již zachytil, tak jsem vytáhl z pod haori vrstvy svůj speciální přenosný MX2085APX detektor na reishi pohon a vskutku, byl to stejný signál, jako dříve měla prozkoumat Kenova skupina, ale nějak nic neobjevili. Tak uvidíme, jak na tom budu já... pomyslel jsem si a začal jsem se přibližovat k tomu místu, odkud šel signál.
Po cestě jsem cítil podivné změny v prostředí a jelikož jsem očekával, že to budou ty samé, které jsem již zachytil, tak jsem vytáhl z pod haori vrstvy svůj speciální přenosný MX2085APX detektor na reishi pohon a vskutku, byl to stejný signál, jako dříve měla prozkoumat Kenova skupina, ale nějak nic neobjevili. Tak uvidíme, jak na tom budu já... pomyslel jsem si a začal jsem se přibližovat k tomu místu, odkud šel signál.
Ono místo bylo daleko severozápadně od Las Noches. Ještě že jsi měl detektor, který tě vedl, protože jakmile jsi ztratil střechy paláce z očí, v krajině se už nevyskytoval žádný další orientační bod. Byla to hodně dlouhá a jednotvárná cesta. Na několika místech jsi měl pocit, že jsi pocítil hollow reiatsu, občas jsi dokonce i nějakého zahlédl, ale většinou se ti klidili z cesty. Celkově se ti Hueco Mundo zdálo dost prázdné a hollow bojácní.
Satoshi
Tady něco přece jenom nehraje... že by hollowové natolik utíkali jenom před mou prezencí...? pomýšlel jsem si během pochodu Ne, to nebude ono... tady přece jenom něco bude... došel jsem k závěru a neustále jsem pokračoval přes nezvykle prázdné Hueco Mundo, jaké jsem dosud neznal...
Tady něco přece jenom nehraje... že by hollowové natolik utíkali jenom před mou prezencí...? pomýšlel jsem si během pochodu Ne, to nebude ono... tady přece jenom něco bude... došel jsem k závěru a neustále jsem pokračoval přes nezvykle prázdné Hueco Mundo, jaké jsem dosud neznal...
Tvoje cesta trvala opravdu dlouho, ale byl jsi trpělivý a měl jsi výdrž. Po mnoha a mnoha hodinách jsi konečně dorazil k něčemu, co vypadalo jako zdroj onoho signálu. Tedy... spíš ten zdroj byl nejspíš někde uvnitř, protože se jednalo o budovu. Byla to část Hueca Munda, kde jsi ještě nikdy nebyl, byla dost odlehlá. Krystaly ve tvaru stromů tady byly celkem vysoké a tlusté a písek byl místy černý, spíš vypadal jako uhlí. Ona budova byla celkem nízká a hodně velká, jako nějaké skladiště nebo hangár nebo tak něco. Jen jedna část měla víc pater a byla architektonicky zajímavější než krychle. Zdálky jsi nedokázal poznat, kde jsou třeba nějaké vchody nebo jakékoli jiné podrobnosti.
Satoshi
Rozhodl jsem se přiblížit se, zdálky přece jenom toho příliš mnoho nemohl prozkoumat, takže jsem se co nejrychlejší cestou přiblížil ze předu k zajímavé struktuře, kterou jsem zatím nikdy neviděl, jelikož jsem v této části Hueco Mundo ještě nebyl. Ale detektor začal reagovat, tak jsem předpokládal, že tohle bude zdroj toho signálu, ale nějak to nevypadalo, jako by to mělo mít dveře. Tak jsem začal ohmatávat povrch, abych našel nějakou nerovnost, která by mohl znamenat nějaký vchod, nebo tak něco.
Rozhodl jsem se přiblížit se, zdálky přece jenom toho příliš mnoho nemohl prozkoumat, takže jsem se co nejrychlejší cestou přiblížil ze předu k zajímavé struktuře, kterou jsem zatím nikdy neviděl, jelikož jsem v této části Hueco Mundo ještě nebyl. Ale detektor začal reagovat, tak jsem předpokládal, že tohle bude zdroj toho signálu, ale nějak to nevypadalo, jako by to mělo mít dveře. Tak jsem začal ohmatávat povrch, abych našel nějakou nerovnost, která by mohl znamenat nějaký vchod, nebo tak něco.
Naposledy upravil Satoshi dne Sun Mar 20, 2011 7:28 pm, celkově upraveno 1 krát
Ze strany, ze které jsi šel, skutečně žádné dveře nebyly, ovšem to bylo asi proto, že to byla zadní část budovy. Šel jsi podél vysoké, rovné bíle zdi. Nebyla na ní ani okna... proč taky v Huecu Mundu, kde světla moc není? Ovšem všiml sis žebříku, který vedl nahoru na střechu. Samozřejmě jsi taky mohl pokračovat dál kolem budovy a najít nějaký hlavní vchod, bylo jasné, že budova této velikosti bude mít určitě víc než jen jeden.
Satoshi
Všiml jsem si žebříku na střechu. Využít, či nevyužít...? přemýšlel jsem, jestli mám hledat vchod, ale pak jsem si uvědomil, že nikdy jsem nebyl ten typ, který by vstoupil přímo, takže jsem se rozhodl využít žebříku.
Všiml jsem si žebříku na střechu. Využít, či nevyužít...? přemýšlel jsem, jestli mám hledat vchod, ale pak jsem si uvědomil, že nikdy jsem nebyl ten typ, který by vstoupil přímo, takže jsem se rozhodl využít žebříku.
Rozhodl ses tedy pro cestu akčního hrdiny, což jistě mnohé fanoušky zcela nadchlo. Vylezl jsi po žebříku na střechu. Nahoře byla jakási budka a v ní byly dveře, které patrně vedli dovnitř, na nějakou půdu nebo tak něco. Na druhou stranu tam také bylo až moc dobře vidět z jakési věže, která se tyčila v místě, kde jsi tušil vepředu budovy hlavní vchod. Došlo ti, že jestli rychle z otevřené střechy nezmizíš, mohli by tě odtamtud spatřit, tedy jestli tě už neviděli. I když... vlastně jsi ani nevěděl, jestli tam někdo byl!
Satoshi
Poté, co jsem si všiml vyhlídkové věže, bylo mi jasné, že ten žebřík tam byl schválně, aby se mohlo kontrolovat, kdo sem vstoupí, ale taky to znamenalo, že zde rozhodně něco bude. Hlavou mi prošlo 17439 možností, jak tuhle situaci vyřešit, ale o 1,3583503% bylo dle mých kalkulací provést vstup do té budky, pokud mě již spatřili, stejně by mi nepomohlo odejít a tak jsem se vydal k budce a zkusil jsem otevřít, popřípadě vylomit, dveře.
Poté, co jsem si všiml vyhlídkové věže, bylo mi jasné, že ten žebřík tam byl schválně, aby se mohlo kontrolovat, kdo sem vstoupí, ale taky to znamenalo, že zde rozhodně něco bude. Hlavou mi prošlo 17439 možností, jak tuhle situaci vyřešit, ale o 1,3583503% bylo dle mých kalkulací provést vstup do té budky, pokud mě již spatřili, stejně by mi nepomohlo odejít a tak jsem se vydal k budce a zkusil jsem otevřít, popřípadě vylomit, dveře.
Ano... dveře byly zamčené a vylomit je pouhou fyzickou silou se ti nepovedlo... což tě asi až tak moc nepřekvapilo, vzhledem k tomu, že většinu dní vysedáváš v laboratoři.
Satoshi
Takže přímý postup nevyšel... pomyslel jsem si Mohl bych ty dveře desintegrovat, nebo tak něco, ale proč se uchylovat k násilí...? blesklo mi hlavou a zkusil jsem se porozhlédnout, jestli by se dalo využít ke vstupu něco jiného, nebo budu nucen zkusit zničit dveře, nebo při nejhorším pokusit se využít jiný vchod, pokud nějaký najdu.
Takže přímý postup nevyšel... pomyslel jsem si Mohl bych ty dveře desintegrovat, nebo tak něco, ale proč se uchylovat k násilí...? blesklo mi hlavou a zkusil jsem se porozhlédnout, jestli by se dalo využít ke vstupu něco jiného, nebo budu nucen zkusit zničit dveře, nebo při nejhorším pokusit se využít jiný vchod, pokud nějaký najdu.
Vypadalo to, že nějak otevřít ty dveře bude nejschůdnější cesta. Po střeše toho "hangáru" sice bylo pár dalších budek s dveřmi, ale zkoušet, jestli některé z nich jsou odemčené, asi nemělo moc smyslu. I když... tohle bylo Hueco Mundo, člověk nikdy neví... Nicméně by to určitě zvýšilo pravděpodobnost, že si tě někdo všimne.
Satoshi
No nic... risk je zisk. rozhodl jsem se Tohle už jsem dlouho nedělal, ale je třeba si to osvětlit. pomyslel jsem si a začal soustředit rozkládací reiatsu do prstů pravé ruky a vrazil jsem konečky prstů do dveří. Desintegrate...
No nic... risk je zisk. rozhodl jsem se Tohle už jsem dlouho nedělal, ale je třeba si to osvětlit. pomyslel jsem si a začal soustředit rozkládací reiatsu do prstů pravé ruky a vrazil jsem konečky prstů do dveří. Desintegrate...
(sice nevím, co to je za schopnost, ale proč ne :-))
Netrvalo dlouho a zámek dveří zmizel, takže se ti podařilo je otevřít. Za nimi bylo něco jako malý kumbál plný různých nástrojů, dokonce jsi tam viděl i něco jako horolezecké postroje. Odtamtud vedla dlouhá rampa táhnoucí se podél stropu něčeho, co skutečně i zevnitř připomínalo hangár, zkrátka byla to velikánská místnost, u jejíhož stropu byl systém všemožných trubek a také zářivky a ta rampa, po které zřejmě chodili/lezli technici, když se ta světla a trubky museli opravit. Co bylo dole v místnosti, to jsi neviděl, protože sis to nejdřív obhlížel z té malé místnůstky, kde měli údržbáři uskladněné svoje krámy.
Netrvalo dlouho a zámek dveří zmizel, takže se ti podařilo je otevřít. Za nimi bylo něco jako malý kumbál plný různých nástrojů, dokonce jsi tam viděl i něco jako horolezecké postroje. Odtamtud vedla dlouhá rampa táhnoucí se podél stropu něčeho, co skutečně i zevnitř připomínalo hangár, zkrátka byla to velikánská místnost, u jejíhož stropu byl systém všemožných trubek a také zářivky a ta rampa, po které zřejmě chodili/lezli technici, když se ta světla a trubky museli opravit. Co bylo dole v místnosti, to jsi neviděl, protože sis to nejdřív obhlížel z té malé místnůstky, kde měli údržbáři uskladněné svoje krámy.
(Nějak tak, jak to zní Prostě to rozloží spirituální částice )
Satoshi
Pohlédl jsem do místnosti a uviděl jsem něco zajímavého, ale zároveň trochu neočekávaného A co má být tohle...? zeptal jsem se sám sebe, ale neviděl jsem přímo dolů, tak to tedy byl cíl, který jsem si vytyčil a proto jsem se rozhodl postupně prozkoumat prostor, stejně nic jiného teď dělat nešlo...
Satoshi
Pohlédl jsem do místnosti a uviděl jsem něco zajímavého, ale zároveň trochu neočekávaného A co má být tohle...? zeptal jsem se sám sebe, ale neviděl jsem přímo dolů, tak to tedy byl cíl, který jsem si vytyčil a proto jsem se rozhodl postupně prozkoumat prostor, stejně nic jiného teď dělat nešlo...
To co jsi dole uviděl, tě nepotěšilo. Nebo možná potěšilo, co já vím! Každopádně, vypadalo to, že někdo si tu v Huecu Mundu staví pěkně velkou armádu. To, co vypadalo zvenku jako skladiště, byla v skutečnosti ubytovna pro desítky vojáků, možná i stovky, možná i tisíce... Tos nemohl samozřejmě jen podle téhle místnosti odhadnout a také jsi nevěděl, co je v jiných místnostech, ale v téhle hale byli každopádně vojáci. Výstroj měli jako samuraiové a zepředu, na hrudní části brnění, měli všichni červeno-černý znak znázorňující vycházející slunce... Reimei, to se nabízelo samo.
Satoshi
To, co jsem viděl mě opravdu dostalo. Vojáci a ještě k tomu Reimei? Že by si Reimei tady budovala armádu...? pomyslel jsem si, když jsem se dole porozhlížel Zase mi tady někdo leze... zaklel jsem si, ale okamžitě jsem přešel znovu k racionálnímu myšlení Ovšem to znamená, že nějak je budou schopni přesouvat do jiných světů a to tedy znamená, že buď mají spojence mezi hollowy a nebo při nejlepším jenom někdo dokáže otevřít Gargantu, jako já... u Hira by mě to tak nepřekvapilo, ale to by znamenalo, že všechny opatření, které mě Yasumaru donutil vymyslet budou na nic... neustále jsem přemýšlel a snažil se vnímat všechno kolem...
To, co jsem viděl mě opravdu dostalo. Vojáci a ještě k tomu Reimei? Že by si Reimei tady budovala armádu...? pomyslel jsem si, když jsem se dole porozhlížel Zase mi tady někdo leze... zaklel jsem si, ale okamžitě jsem přešel znovu k racionálnímu myšlení Ovšem to znamená, že nějak je budou schopni přesouvat do jiných světů a to tedy znamená, že buď mají spojence mezi hollowy a nebo při nejlepším jenom někdo dokáže otevřít Gargantu, jako já... u Hira by mě to tak nepřekvapilo, ale to by znamenalo, že všechny opatření, které mě Yasumaru donutil vymyslet budou na nic... neustále jsem přemýšlel a snažil se vnímat všechno kolem...
Byl jsi celkem v blbé situaci - nahoře na střeše tě uvidí hlídky z věže, tady dole zas hrozilo, že si tě všimnou ti vojáci, pokud začneš lozit po rampě či trubkách... Ale vypadalo to, že máš dneska šťastný den. Po pár minutách se dole začalo něco dít. Časem ti došlo, že vojáci odcházejí někam ven, buď do útoku nebo na cvičení. Asi po patnácti minutách byla hala prázdná, zůstal tam jen jeden voják, který asi měl držet stráž.
Satoshi
Tak dneska mě snad políbila paní štěstěna... pomyslel jsem si, když všichni vojáci, kromě jednoho, odešli. Teď budu mít více možností tohle všechno prošetřit. řekl jsem si a začal jsem sondovat celé místo, abych našel slepé místo zbývajícího hlídače.
Tak dneska mě snad políbila paní štěstěna... pomyslel jsem si, když všichni vojáci, kromě jednoho, odešli. Teď budu mít více možností tohle všechno prošetřit. řekl jsem si a začal jsem sondovat celé místo, abych našel slepé místo zbývajícího hlídače.
Prostě stál zády k zavřeným vratům a koukal bez hnutí před sebe. Měl na hlavě helmu, takže jsi nepoznal, kam se díval. Ruku měl na jílci katany. Po pravdě nevypadal jako klasický strážce, který ví, že stejně nikdo nepřijde, vypadal hodně bděle a připravený k akci.
Satoshi
Nevypadá to, že by o mě nevěděl... to není dobré... je nějak moc připravený k akci... začal jsem přemýšlet, nevěděl jsem, jestli bude lepší vpadnout a použít TO a nebo stále vyčkávat... Ale pak jsem si propočítal, že by mohli brzo dorazit ostatní, tak jsem se rozhodl prozatím vyčkávat.
Nevypadá to, že by o mě nevěděl... to není dobré... je nějak moc připravený k akci... začal jsem přemýšlet, nevěděl jsem, jestli bude lepší vpadnout a použít TO a nebo stále vyčkávat... Ale pak jsem si propočítal, že by mohli brzo dorazit ostatní, tak jsem se rozhodl prozatím vyčkávat.
Čas se celkem vlekl, uplynula asi hodina. Strážný se dál nehýbal a nikde sis nevšiml známek, že by si někdo všiml, že je tu vetřelec. Ovšem jestli to tu chceš trochu víc prozkoumat, tohle bude asi nejlepší příležitost, kterou budeš mít, protože až se vrátí ostatní, už se odtud nepozorován jenom těžko dostaneš.
Strana 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Strana 1 z 4
Povolení tohoto fóra: