Strašidelný dům uprostřed lesa
+5
OuYee
Firel
Satoshi
Solas
Miss_Atlantis
9 posters
Strana 5 z 7
Strana 5 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Strašidelný dům uprostřed lesa
Babička odpověděla Firelovi, že to nikdy nezkoušela, ale myslí si, že ano. Potom vám popřála dobrou noc a šla spát.
Noc proběhla klidně, vaše opatření proti nepokojům se osvědčila. Nad ránem se vám zdálo, že někdo kolem slídí... ale nic se nestalo, nikdo vás neohrozil. Ráno v temném lese nebylo zrovna zářivé, nicméně přišlo a s ním i čas, abyste pokračovali ve vaší cestě.
Noc proběhla klidně, vaše opatření proti nepokojům se osvědčila. Nad ránem se vám zdálo, že někdo kolem slídí... ale nic se nestalo, nikdo vás neohrozil. Ráno v temném lese nebylo zrovna zářivé, nicméně přišlo a s ním i čas, abyste pokračovali ve vaší cestě.
Miss_Atlantis- Kapitán 6. divize
- Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21
Firel
Nikdo mě na hlídce nerušil. Ostatně co by mě mohlo rušit zvenčí? A nikomu uvnitř se určitě nepodařilo vstát aby mě vystřídal.
Zrušil jsem tedy bariéry. Při jejich rozpadání, které vypadalo jako rozbíjení zrcadla mě napadla optická část kida na rozpoznávání iluzí.
Něco takového by se mohlo hodit, ale měl bych se zamyslet jestli to má cenu.
Takže jsem dumal venku než se všichni probudí.
Nikdo mě na hlídce nerušil. Ostatně co by mě mohlo rušit zvenčí? A nikomu uvnitř se určitě nepodařilo vstát aby mě vystřídal.
Zrušil jsem tedy bariéry. Při jejich rozpadání, které vypadalo jako rozbíjení zrcadla mě napadla optická část kida na rozpoznávání iluzí.
Něco takového by se mohlo hodit, ale měl bych se zamyslet jestli to má cenu.
Takže jsem dumal venku než se všichni probudí.
Firel- Člen 6. Divize
- Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10
Akisha Shihomaru
Noc proběhla dobře, dokonce jsem se ani neprobudila abych hlídala.
Jakmile se venku začalo rozednívat, probudila jsem se. Protáhla se a pomalu se vytratila ven. Asi jsem trošičku zaspala. Začala jsem hledat podkapitána, když jsem ho našla, řekla jsem."Omlouvám se, fukutaicho. Spalo se mi tak dobře, že jsem vás zapomněla vystřídat."
Noc proběhla dobře, dokonce jsem se ani neprobudila abych hlídala.
Jakmile se venku začalo rozednívat, probudila jsem se. Protáhla se a pomalu se vytratila ven. Asi jsem trošičku zaspala. Začala jsem hledat podkapitána, když jsem ho našla, řekla jsem."Omlouvám se, fukutaicho. Spalo se mi tak dobře, že jsem vás zapomněla vystřídat."
Tertaxka- Počet příspěvků : 689
Datum registrace : 12. 08. 10
Věk : 28
Abysme to neprodlužovali... :-)
Vydali jste se na cestu dál lesem. K cíli vaší cesty jste to měli ještě hodný kus cesty, takže jste se nijak moc nevzrušovali, jen jste dávali pozor na okolí. Ale ukázalo se, že přece jen i tady se mohlo něco přihodit. Najednou jste pocítili podivné zachvění vzduchu kolem sebe. Firelovi se to vůbec nelíbilo, až moc mu to připomínalo pocit, který zažíval kdysi u hlídkové věže, kde zahynul Aukishiro. Potom to přešlo, ale to trvalo jen chvíli. Pak vám začalo pulzovat v hlavě, zatmělo se vám před očima a zdálo se vám, že padáte... do tmy... a ztratili jste vědomí.
(Tertaxka pokračuje v tématu Human World -> Bojiště, Firel a OuYee v tématu Hueco Mundo -> Zahrada pána Labyrintu :-) A Shiro... ten nic nenapsal, tak má smůlu :-D)
Vydali jste se na cestu dál lesem. K cíli vaší cesty jste to měli ještě hodný kus cesty, takže jste se nijak moc nevzrušovali, jen jste dávali pozor na okolí. Ale ukázalo se, že přece jen i tady se mohlo něco přihodit. Najednou jste pocítili podivné zachvění vzduchu kolem sebe. Firelovi se to vůbec nelíbilo, až moc mu to připomínalo pocit, který zažíval kdysi u hlídkové věže, kde zahynul Aukishiro. Potom to přešlo, ale to trvalo jen chvíli. Pak vám začalo pulzovat v hlavě, zatmělo se vám před očima a zdálo se vám, že padáte... do tmy... a ztratili jste vědomí.
(Tertaxka pokračuje v tématu Human World -> Bojiště, Firel a OuYee v tématu Hueco Mundo -> Zahrada pána Labyrintu :-) A Shiro... ten nic nenapsal, tak má smůlu :-D)
Miss_Atlantis- Kapitán 6. divize
- Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21
Renmaru Houkazaki
Ušli sme slušnú cestu z Rukonu, až kým sme nedorazili k nejakej barabizni uprostred lesa. Musel som byť ale obozretný, lebo človek nikdy nevie a v Soul Society obzvlášť.
"Dobre. Tak sme tu." zahlásil som a vyčkával, ako zareaguje väzeň.
Ušli sme slušnú cestu z Rukonu, až kým sme nedorazili k nejakej barabizni uprostred lesa. Musel som byť ale obozretný, lebo človek nikdy nevie a v Soul Society obzvlášť.
"Dobre. Tak sme tu." zahlásil som a vyčkával, ako zareaguje väzeň.
joemandel- Počet příspěvků : 449
Datum registrace : 20. 09. 10
Věk : 35
Několik metrů, vlastně několik víc metrů před tebou stál na pohled velice chatrný domek. Vězeň se zastavil blíže k němu a zmateně se na tebe podíval. Jak, jsem tu? Nerozumněl. On tě přeci vedl, jak sis mohl dovolit prohlásit něco takového?! Pak se zarazil. Ano, ucítili jste reiatsu, to, které se sem tam míhalo kolem tebe na cestě, ale nebylo k rozpoznání. Tady už bylo jasné, že jeho majitel je nedaleko. Vězeň na tebe vykulil oči. Jak jsi to věděl? Hned na to se obrátil k houští vedle domku, kde právě něco zašuštilo....
Sode- Kapitán 4. divize
- Počet příspěvků : 1981
Datum registrace : 28. 10. 09
Renmaru Houkazaki
"Hovorí sa tomu inštinkt krpec." odvetil som mu, aj keď bolo vlastne faktom, že on ma sem priviedol. V tom som čosi zazrel v kroví. Bolo to nejaké zviera, alebo ten, po ktorom ideme? Podľa mňa by sa niekto tak inteligentný len tak neskryl v kroví a dúfal, že ho nikto nenájde.
"Počkaj. Môže to byť pasca." povedal som mu, nakoľko som nechcel nášho protivníka podceniť. Pomaly som sa priblížil k miestu.
"Hovorí sa tomu inštinkt krpec." odvetil som mu, aj keď bolo vlastne faktom, že on ma sem priviedol. V tom som čosi zazrel v kroví. Bolo to nejaké zviera, alebo ten, po ktorom ideme? Podľa mňa by sa niekto tak inteligentný len tak neskryl v kroví a dúfal, že ho nikto nenájde.
"Počkaj. Môže to byť pasca." povedal som mu, nakoľko som nechcel nášho protivníka podceniť. Pomaly som sa priblížil k miestu.
Byl jsi obdařen nechápavým pohledem. Malý mužíček nad tím mávl rukou. Chceš ho najít, nebo ne? Zeptal se, aby věc uvedl na pravou míru, když křoví opět zašustilo a vyběhl....a z něj veverka. Podívej! Žádná past! Veverka! Hlesl jásavým hlasem a rozběhl se k ní. Už byl u ní a chtěl jí vzít do ruky, když uskočila a zdrhla. Mrcha. Záhy se kolem vězňovy hlavy smejknulo cosi ostrého, co mu způsobilo mělkou řeznou ránu na tváři a potrhalo kapuci. Pak se za vámi ozval hlas. To jsou k nám ale hosti! Opodál tam postával onen muž, kterého jste zřejmě hledali.
Sode- Kapitán 4. divize
Renmaru Houkazaki
Krpec nedal na moje slová a mal šťastie, že z toho vyšiel len so škrabancom.
"No...to je dosť, že si sa ukázal." povedal som a pristúpil som bližšie.
"Takže...moja prvá otázka: kto vlastne si? A netvrd mi, že shinigami zo Seireitei, pretože na to ti neskočím." doložil som.
Krpec nedal na moje slová a mal šťastie, že z toho vyšiel len so škrabancom.
"No...to je dosť, že si sa ukázal." povedal som a pristúpil som bližšie.
"Takže...moja prvá otázka: kto vlastne si? A netvrd mi, že shinigami zo Seireitei, pretože na to ti neskočím." doložil som.
Onen muž si rukou přejížděl po bradě a zamyšleně si vás prohlížel. Vypadalo to, že se chystá k velice důležité odpovědi. A kdo vlastně jste vy? Pronesl nakonec. Co je to za vychování, se nepředstavit, když něco chcete? Kroutil nad tím nechápadvě hlavou. Ale taková už se většina nás shinigamiů asi rodí. Přišel k tobě a chytil tě za rameno. Podívej, jsem shinigami, to vidíš ne? Černé kimono, obi, zanpakuto, kdo jiný bych sakra byl, co chlape? Měl pravdu. Měl šat, který nosili bohové smrti i katanu za páskem obi, jak zmiňoval. Žádné důkazy k tomu, že by lhal.
Sode- Kapitán 4. divize
Renmaru Houkazaki
"Som Houkazaki z 5. jednotky. Z ktorej jednotky si ty a hlavne, prečo pred nami vlastne zdrháš?" spýtal som sa ho. Potom som mu ukázal svojho väzňa.
"Navyše tento tu ti musí byť povedomý." dodal som podozrievavým tónom. Jeho existenciu sprevádza až priveľa podozrivých skutočností.
"Som Houkazaki z 5. jednotky. Z ktorej jednotky si ty a hlavne, prečo pred nami vlastne zdrháš?" spýtal som sa ho. Potom som mu ukázal svojho väzňa.
"Navyše tento tu ti musí byť povedomý." dodal som podozrievavým tónom. Jeho existenciu sprevádza až priveľa podozrivých skutočností.
Zaslechl jsi takové to přemýšlecí "hm..." a všiml si, jak se muž tváří. Koukal vzhůru, jasně vypovídalo o tom, že z tebe nemá ani trochu strach ba naopak, určitě si myslí, že bys měl mít strach ty z něho. Sorry, hele, ale jsem nováček. Odpověděl ke konci toho hmmování. Ale myslím, že patřím... do devítky? Nebo šestky? Ona jsou ta čísla zatraceně podobná. Mumlal si dál své a pak mu pohled zavadil o vězně. Chvíli si jej prohlížel. Tenhle? Ne, pochybuji... toho neznám. Nějakej malej fracek v prostěradle.... Nic jsi neslyšel, ale citil jsi, jak reiatsu kolem tvého vězně stouplo. Asi se mu slovení "Malý fracek v prostěradle" zrovna dvakrát nelíbilo.
Sode- Kapitán 4. divize
Renmaru Houkazaki
Prevzal som od neho zajatca a on si na neho nespomína? Navyše ani nevie z ktorej je jednotky. Je to podozrivé. Viac, než len podozrivé.
"A čo teda robíš tu? Nováčikovia trávia čas väčšinou na hliadke v Seireitei." povedal som podozrievavo. Snáď dospejem k tomu, že sa mi ho podarí nejako odhaliť, pretože na nováčika je príliš sebavedomý a jeho odpovede sú nepresvedčivé.
Prevzal som od neho zajatca a on si na neho nespomína? Navyše ani nevie z ktorej je jednotky. Je to podozrivé. Viac, než len podozrivé.
"A čo teda robíš tu? Nováčikovia trávia čas väčšinou na hliadke v Seireitei." povedal som podozrievavo. Snáď dospejem k tomu, že sa mi ho podarí nejako odhaliť, pretože na nováčika je príliš sebavedomý a jeho odpovede sú nepresvedčivé.
Dle mužova pohledu jsi mohl poznat, že je zaskočen. Pak se mu na tváři objevil široký úsměv. To víte, Houkazaki, když to je taková nuda! V tu ránu mu na zem něco spadlo. Byla to kniha - Příručka koncentrace reiatsu. Nebo při nejmenším něco podobného. Spadla přední stranou na zem, takže název byl na druhé straně menším písmem. Muž jej hned sebral jako by nic. Ale vy to na mě neprásknete, že ne? Ozval se znovu jeho veselý hlas. Ač se zdál být neškodný, reiatsu, které náleželo vězni po tvém boku, neustupovalo. Ba naopak. Bylo celkem překvapivé, na jakou úroveň ho dokáže zvýšit, ale je to vězeň, musel být zavřen za něco hrozného, určitě!
Sode- Kapitán 4. divize
Renmaru Houkazaki
Kniha, ktorá padla na zem mi dala jasnú odpoveď. Tento tu je utečenec.
"V mene dvanástich jednotiek dvorných stráží ťa týmto zatýkam za útek v výkonu trestu." následne som vytasil zanpakutou, nakoľko bolo jasné, že to po dobrotky nepôjde.
"Vzdaj sa dobrovoľne a budeš ušetrený utrpenia!" navrhol som mu, hoci viem, ako to nakoniec celé dopadne.
Kniha, ktorá padla na zem mi dala jasnú odpoveď. Tento tu je utečenec.
"V mene dvanástich jednotiek dvorných stráží ťa týmto zatýkam za útek v výkonu trestu." následne som vytasil zanpakutou, nakoľko bolo jasné, že to po dobrotky nepôjde.
"Vzdaj sa dobrovoľne a budeš ušetrený utrpenia!" navrhol som mu, hoci viem, ako to nakoniec celé dopadne.
Byl jsi obraděn vykuleným výrazem. Muž při tom dokonce pootevřel nevěřícně ústa. Co p...p...prosím? Zakoktal překvapeně. Vždyť jsem nic neudělal! Snažil se bránit. Ohlédl se na vězně malé postavy vedle tebe. Tak jo, sorry kluku za to prostěradlo. Omluvil se roztřeseným hlasem a zdvihl pohled opět k tobě. Stačí? Já... já vážně nevím, o čem to mluvíte!
Sode- Kapitán 4. divize
Renmaru Houkazaki
"Tak v tom prípade ti určite nebude vadiť, keď ma budeš nasledovať do Seireitei. Navyše, čo si tu robil?" spýtal som sa ho.
"Navyše si mi stále nepovedal z ktorej jednotky si! Je to viac než podozrivé. Navyše máš podozrivé reiatsu." dodal som. Musím si uvedomiť, že na neho vonkoncom nič nemám. Veď aj tú knihu si požičal celkom legitímne. Každý shinigami aj o polnoci povie, do ktorej jednotky patrí.
"Tak v tom prípade ti určite nebude vadiť, keď ma budeš nasledovať do Seireitei. Navyše, čo si tu robil?" spýtal som sa ho.
"Navyše si mi stále nepovedal z ktorej jednotky si! Je to viac než podozrivé. Navyše máš podozrivé reiatsu." dodal som. Musím si uvedomiť, že na neho vonkoncom nič nemám. Veď aj tú knihu si požičal celkom legitímne. Každý shinigami aj o polnoci povie, do ktorej jednotky patrí.
Odpovědí ti bylo zakroucení hlavou. Pak se muž podíval na svou knihu, která vlastně jeho nebyla, že a ukázal ti přední stranu, kde byl název krásně čitelný a jasný. Trénoval? Nadzvedl obočí, jako by tě pokládal za absolutního propadlíka. A už jsem ti to říkal, sakra. Odvětil a knížku si strčil do podpaží. Jsem z šesté divize! A nechápu, co je na mém reiatsu podezřelé Zabručel a vrhnul na tebe pohled alá "Ještě něco?!".
Naposledy upravil Sode dne Thu Mar 01, 2012 5:47 pm, celkově upraveno 1 krát
Sode- Kapitán 4. divize
Renmaru Houkazaki
Je možné, že si tu niekto zo mňa uťahuje alebo tento krpec sa ma snaží zviezť zo stopy. Tak či onak všetko vykazuje, že to bol len planý poplach a tento tu je len nejaké ucho, ktoré to v Seireitei nemá rado.
"Ešte jedna malá otázočka. Je tu okrem teba aj niekto iný?" spýtal som sa ho. Hoci sa zdalo, že tento nie je ten, koho hľadám, toto miesto je dosť ďaleko od Seireitei. Na chvíľu sa vzdialim a možno ho budem sledovať.
"Alebo niečo iné. Nezatýkal si, alebo nevidel nejakého väzňa, ktorý nedávno zdrhol z väzenia 2. jednotky?" spýtal som sa ho nadôvažok a následne som mal v pláne sa porátať so zajatcom.
Je možné, že si tu niekto zo mňa uťahuje alebo tento krpec sa ma snaží zviezť zo stopy. Tak či onak všetko vykazuje, že to bol len planý poplach a tento tu je len nejaké ucho, ktoré to v Seireitei nemá rado.
"Ešte jedna malá otázočka. Je tu okrem teba aj niekto iný?" spýtal som sa ho. Hoci sa zdalo, že tento nie je ten, koho hľadám, toto miesto je dosť ďaleko od Seireitei. Na chvíľu sa vzdialim a možno ho budem sledovať.
"Alebo niečo iné. Nezatýkal si, alebo nevidel nejakého väzňa, ktorý nedávno zdrhol z väzenia 2. jednotky?" spýtal som sa ho nadôvažok a následne som mal v pláne sa porátať so zajatcom.
Chlapík se podrbal na hlavě, pak si promnul bradu a hlavu zvedl vysoko, jako by hluboce přemýšlel a složitě vzpomínal, s kým se dnes viděl nebo neviděl. Pak jen zavřel oči a na tváři se mu objevil úsměv chytráka. Když oči znovu otevřel, pohledem směřoval na vězně v kapuci a hned na to na něj ukázal. To je on! Vězeň! Nebo ne? Určitě! Už poznávám to reiatsu, je to odsouzenec! Prohlásil a náhle jsi pocítil tlak. Než jsi se stihnul ohlédnout, viděl jsi, jak dopadá kniha z knihovny rozpůlená na dvě části na zem. Se škrábancem na ruce z nějž vytékal pramínek krve, postával muž opodál a upíral zrak na vězně. Ten stál proti němu jen asi o dva metry maximálně dál. Kapuce mu spadla, byly vidět jeho černé poměrně dlouhé vlasy. V očích mu šlehali modré plameny, vyjadřující jeho vnitřní klid a vyrovnanost. Stál s napřeženou rukou, v níž držel katanu, kterou si k sobě po sléze zase přitáhnul. To by už stačilo. Hlesl.
Sode- Kapitán 4. divize
Renmaru Houkazaki
Pohotovo som sa otočil na väzňa. Až teraz mi všetko začalo dávať zmysel. On čakal na tento moment. Moment, kde ho nikto nebude vidieť. Myslím, že čas výjsť s farbou von.
"Tak dobre. Pýtam sa ťa naposledy trpaslík. Kto, alebo čo vlastne si?" spýtal som sa naštvane, lebo už mi toto vodenie za nos vonkoncom nevoňalo.
Pohotovo som sa otočil na väzňa. Až teraz mi všetko začalo dávať zmysel. On čakal na tento moment. Moment, kde ho nikto nebude vidieť. Myslím, že čas výjsť s farbou von.
"Tak dobre. Pýtam sa ťa naposledy trpaslík. Kto, alebo čo vlastne si?" spýtal som sa naštvane, lebo už mi toto vodenie za nos vonkoncom nevoňalo.
Nikdo ti nyní nevěnoval ani pohled. Muž zaskočen útokem vyjeveně hleděl na malého hocha s katanou v ruce. Ten mu jeho pohled oplátel, akorát více chladněji, mnohem více. Jen se uklidni, jsem na tvé straně. Mluvil slovy mocného bojovníka, ač tomu jeho hlásek dodával dost komický výsledek. Hned na to se rozběhl znovu proti muži, který se snažil uprchnout a tak to koupil zezadu do rameny a málem spadl na zem. V ten moment ucítil, jak mu ostří katany projelo přes nohu a vstekle se obrátil proti útočníkovi, chytil čepel, ano vážně jí chňapl do ruky a snažil se mu dát pěstí. Vězeň však katanu prokroutil a tak jí z bolesti musel ten druhý pustit. Když tu ne něj vyletěl od někud vějíř, kterému se neskutečně rychle vyhnul a objevil se kousek dál od svého síle s poraněnou paží. Takže se vlastně tak neuhnul, jak si myslel. Tys to ale neměl čas sledovat, i na tebe vyletěl vějíř a poranil ti ruku kousek pod ramenem, letěl dál, udělal oblouk a letěl znovu na tebe.
Sode- Kapitán 4. divize
Renmaru Houkazaki
Chvíľu som si užíval akčnú zábavu, ale keď som chcel vytiahnuť z vrecka ďalšiu lízanku, akýsi vejár ma poškriabal na ruke. To bola posledná kvapka do už aj tak preplnenej priehrady.
"Tak ty si sa nepoučila? Prekroč medze, Uyokukaze!" rozkázal som a odrazu pod vplyvom silnejšieho vánku začalo odlietať ihličie zo stromov. Bolo jasné, že je tu opäť stará známa z Rukonu.
"Máš šťastie, že ich mám ešte dvadsať." dodal som pripravený na boj a následne som sa zameral na zdroj toho reiatsu.
Chvíľu som si užíval akčnú zábavu, ale keď som chcel vytiahnuť z vrecka ďalšiu lízanku, akýsi vejár ma poškriabal na ruke. To bola posledná kvapka do už aj tak preplnenej priehrady.
"Tak ty si sa nepoučila? Prekroč medze, Uyokukaze!" rozkázal som a odrazu pod vplyvom silnejšieho vánku začalo odlietať ihličie zo stromov. Bolo jasné, že je tu opäť stará známa z Rukonu.
"Máš šťastie, že ich mám ešte dvadsať." dodal som pripravený na boj a následne som sa zameral na zdroj toho reiatsu.
Tvůj nepřítel si očvidně nepřišel hrát na schovávanou. Vynořil se z keře a v ruce už zase svíral vějíř. Nejsem sama, jak vidím. Hlesla tajemně žena a švihla po tobě svou zbraní, při čemž se ve vzduchu snad rozpětila a všechny vějíře letěli na tebe. O kousek dál se do sebe pustili i ti dva, prcek podezřelý muž. Oba se zatím jen poměřovali své síli v přetlačování se katanami, ale byl citít, že ani jeden plně nevyužívá svých možností.
Sode- Kapitán 4. divize
Renmaru Houkazaki
"Ryousei daichi: Hirahira tsubasa!" veterný poryv zprava som namieril proti vejárom, ale skôr som chcel zoťať ten menší strom na ľavej strane. Dúfal som, že sa niektoré vejáre zatnú do padajúceho konára stromu.
"Ryousei daichi: Hirahira tsubasa!" veterný poryv zprava som namieril proti vejárom, ale skôr som chcel zoťať ten menší strom na ľavej strane. Dúfal som, že sa niektoré vejáre zatnú do padajúceho konára stromu.
Strana 5 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Na samotě u lesa (Z)
» Louka u lesa a nedaleká vesnice (Z)
» Budova uprostřed pouště
» Kdesi uprostřed oceánu
» Údolí uprostřed ničeho
» Louka u lesa a nedaleká vesnice (Z)
» Budova uprostřed pouště