Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bar "Na Poradě"

+9
Kizuna
Yuki-onna
Amaterasu
Akkaku Naito
Solas
Mishkenzie
Shinichi
Ryuuka Hosentsu
Miss_Atlantis
13 posters

Strana 4 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Goto down

Bar "Na Poradě" - Stránka 4 Empty Re: Bar "Na Poradě"

Příspěvek pro passionpower Thu Mar 10, 2016 12:17 am

Daisuke->"Popravdě...jsem. A klientelu si případně srovnám." odpověděl ti. "Víte...býval jsem shinigami a zrovna z jedenáctky." přiznal se ti. "Ale to už je nějakou dobu. Tak jako tak dokážu tohle místo dost dobře ubránit před opilými zákazníky." dodal nakonec.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Počet příspěvků : 2795
Datum registrace : 12. 09. 11
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Thu Mar 10, 2016 8:20 am

Daisuke

Z jedenáctky? Řekl udiveně. Nikdy by ho nenapadlo, že někdo kdo si v 11.divizi pořádá souboje, kde se nakonec umlátí vlastními odsekanými končetinami, by chtěl dělat barmana...poměrně nudná práce přišlo mu.
Odtamtaď zrovna jdu...pořádali tam nějaký souboj...taková ta klasická mlátička a la 11.divize...no a bylo mi řečeno, že bych se neměl přidávat...
Kysele se zašklebí a upije. Všichni mají takové předsudky vůči 4.divizi...mám pocit, že nás nikdo nevnímá jinak než uklízeče.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4151
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Thu Mar 10, 2016 4:40 pm

Daisuke-> Na tvé udivení jen přikývl. "Aaa...starý dobrý vyzivatelský souboj..." pronesl a vypadal, že na chvíli zavzpomínal. "Napadlo vás, že jste se neměl přidávat proto, že jste kapitán a že by to bylo...dosti nefér? Nemluvě o tom, že by jste tak zasahoval do tradic jiné divize. Je to jakoby si někdo z jedenáctky nakráčel k vám do nemocnice a chtěl se účastnit operace." poznamenal. "Nejste uklízeči. Jste lékaři. A za to si vás vážím." dodal nakonec. Ta poslední věta zněla skoro jako by byla mířená přímo na tebe. Při tom se nepatrně pousmál.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Mon Mar 14, 2016 4:37 pm

Daisuke

To mě opravdu nenapadlo.... Řekl zamyšleně. Počkat..to je něco jiného...operace není tradice...operace je vážná věc, která potřebuje profesionála...Kdyby...například přišli hoši z jedenáctky na naše každoroční vymetání smůly...vřele bych je přivítal...s koštětem... Podotknul zcela vážně. Navíc...byl to souboj na meč a pěsti...jakou výhodu bych mohl mít já, který jsem nikdy tyto....disciplíny nepraktikoval...ale to je teď stejně jedno...jen jsem to chtěl zkusit, ani nevím proč...prostě mě to táhlo...
Když zaslechl tu větu o tom, že si ho barman váží, pousmál se. Tak to mi lichotíte...tohle člověk asi potřebuje tu a tam slyšet...co?
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro passionpower Thu Mar 24, 2016 10:31 pm

Daisuke->"Pro ně je to také vážná věc." pronesl. "Upřímně...zametat by dobrovolně nepřišli." dodal při leštění skleniček. "Jste kapitán, máte více reiatsu, více vydržíte a tak podobně."
"To taky, ale myslím to vážně." odvětil na tvou otázku.
passionpower
passionpower
Kapitán 2. divize
Kapitán 2. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Fri Mar 25, 2016 6:17 pm

Akachi Naito
---> 4. divize

Pomocí shunpa se objevil před dveřmi tohoto baru. No Akachi nebyl zrovna fanoušek alkoholu a podobných věcí, takže zde byl opravdu poprvé a no, cestou se musel párkrát zeptat na správný směr. No a tak vešel, okamžitě se zatvářil trošku znechuceně.
Daisuke?
Zakřičel a rozhlédl se po báru, jestli ho někde neuvidí. Nechtěl zde být moc dlouho, proto byl takovej trochu no..neslušnej.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Počet příspěvků : 1557
Datum registrace : 19. 05. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Sun Mar 27, 2016 1:17 am

Akkaku Naito

4. divize-->

Na rozdíl od svého bratra jsem spoustu kapitánů znal od pohledu... no. Viděl jsem jejich fotografie v archive Onmitsukido. Neřvi tolik... zabručel jsem k bratrovi a vyrazil k baru a došel ke kapitánu: Kapitán Stein? Naito Akkaku, člen desáté divize, těší mě. pronesl jsem zdvořile a dodal trochu otráveně: A toto je kapitán Naito Akachi. Omlouvám se za jeho... nezdvořilost. mluvil jsem hodně uctivě, přeci jen- Daisuke byl kapitánem mnohem déle než můj bratr.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Počet příspěvků : 1687
Datum registrace : 01. 02. 12

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sun Mar 27, 2016 8:45 pm

Daisuke

Jo..asi máte hold pravdu...nevím co to do mě vjelo... Zakroutil hlavou a dopil svou skleničku. Poslední dobou se cítím, jinak... Sedělo se mu tu dobře, barman byl fakticky v pohodě chlápek...ze zamyšlení ho vytrhl něčí hlas. A ten hlas volal jeho jméno.
Pomalu se otočil ke dveřím a podíval se, na kapitána 10.divize. My si tykáme? Nepamatuju se! Odfrkl si nevrle a přešel k tomu druhému. Těší mě Naito-san a... podíval se na Akachiho. ...Naito-taichou?! Pak si vyslechl omluvu za chování, ale od špatného člověka. Není třeba...rodinu si...nevybíráme, že... Usměje a podá Akkakuovi ruku. Smím se zeptat, copak se děje, že mě hledáte?
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Mon Mar 28, 2016 5:44 pm

Akachi Naito

Noa Daisuke se našle, huráá! Jenže byl nějakej protivnej, čemuž moc nedodával ten fakt, že se Akachimu v tomhle báru vůbec nelíbilo a chtěl hned vypadnout.
Budeme čekat venku, až dopijete tak přijďte. Všechno důležité budu řešit až tam..
Dodal jen se znechuceným pohledem a vyšel z baru ven. Pořádně za sebou zavřel dveře, postavil se a no...čekal..
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Tue Mar 29, 2016 6:36 pm

Akkaku Naito

Dal jsem bratru nenápadnou, ale o to razantnější ránu loktem do žeber. Jde o misi, kterou máme absolvovat mi tři společně s jakýmsi Yatem... který sem prý dorazí. Podrobnosti ví zatím jen můj bratr. pronesl jsem uctivě a dodal: Můžete si dát načas, něco s mým bratrem projednám...
Venku jsem bratra lehce udeřil do ramene, jak to měl ve zvyku spíš on a trochu ostře k němu promluvil: Akachi! Sakra, je to služebně starší kapitán! Co blbneš? Děje se něco?
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Thu Mar 31, 2016 8:56 pm

Daisuke

Vypadalo to, že ti dva byli bratři, a ten kdo seděl nad lejstrama pro udělování kapitánských hodností si asi popletl jména. Jistě... Utrousil suše a nechal toho drzejšího odejít. Pak se podíval na toho slušnějšího a vyslechl ho. Ah tak... Usmál se. Už rozumím...hned jsem u vás, jen zaplatím. Pak nechal druhého z bratrů odejít a otočil se ještě k barmanovi. Tak, děkuji za příjemné povídání a chutný drink, někdy se sem jistě přijdu zase podívat. Pak zaplatil svou útratu a vyšel pomalu ven před bar. Dobrá, dostanu nějaké podrobnější...informace?
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Fri Apr 01, 2016 11:30 am

Akachi Naito

No a tak tam postával venku, než dorazil jeho bratr.
Nemyslím si, že jsem byl nějakej drzej..prostě jsem tomu cápkovi řekl, že s ním všechno proberu až venku mimo tenhle bordel..a kapitán, jako kapitán..
Prohlásil. Naštěstí to všechno stihl doříct, než vyšel i Daisuke.
Výborně, tak teď když už jsme vyšli z té ohavnosti, tak se můžeme začít věnovat důlěžitějším věcem. Ještě počkáme na toho klučinu s holým zadkem. My čtyři máme být tým...a no..
Akachi začal trochu pátrat v mysli, o čem že tahle mise vlastně je.
..no..budeme hledat kamen..
Vypadlo z něj.
Teda, nějakej op 200 let starej kamen, kterej vlastníka toho kamene taky učiní op...je jich víc, takže je i více týmu. Já jsem kapitán našeho týmu a byla mi svěřena báseň...momentíček..
Akachi se začal hrabat ve vnitřní kapse svého kimona. Vytáhl nějaký starý ubrousek do svačiny, no nikde neviděl koš, tak ho tam zase vrátil. Pak nahmatal svoje zrcátko, několik gumiček a...kousek svačiny. No tu tam radši nechal a nevytahoval. Po nějaké chvíli hledaní však našel zmuchlany papír. Otevřel ho.
Ano, to je vončo..
Akachi si odkašlal, následně začal číst.
Tělo v hlubinách se skrývá
odkud ohnivý pták se dívá
kde hlasitě voda dopadá,
která nikomu ho nevydá

Potom pohlédl na ostatní, jestli nemají nějaký nápad. On v tom viděl jen utopence a možná nějaký vodopád. Tohle Akachimu nešlo.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Mon Apr 04, 2016 4:18 am

Akkaku Naito

Podíval jsem se na Akachiho a hlavou mi jen proběhla myšlenka, kdo mohl vybrat za velitele očividně průzkumné a informační mise mého bratra. Kapitánu 4. divize jsem se uklonil a jinak... jsem chvilku mlčel. Nevěděl jsem moc co říct a ta báseň obsahovala příliš mnoho metafor. Můžeme rozšifrovat některé symboly? Myslím jako jestli máme další indicie? nadhodil jsem k Akachimu, protože tohle mi čím dál tím víc začalo připadat jako moc špatný vtip.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Tue Apr 05, 2016 8:21 am

Daisuke

Vyslechl si co je tedy úkolem jejich mise. Ukázalo se, že jde o hledání jednoho z pradávných artefaktů, nutno říct že šlo o artefakt, který z vás udělá pohledného svalovce se zástupem patolízalů jen tím, že si ho šoupnete do kalhot. Jo...to by se mu líbilo.
Báseň...proč to musí být pokaždé báseň, pořekadlo, malba nebo luštění v pohádkové knížce. Promnul si obličej. V hádankách nebyl dobrý, zaměřoval se na hmatatelné exaktní vědy.
Hmm...máme tu hlasitou padající vodu...to by mohl být vodopád...skrytá...to by mohlo třeba znamenat nějakou podzemní jeskyni, nebo skryté údolíčko...rozhodně mi nepřipadá, že by to mělo být někde blízko Seireitei.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Wed Apr 06, 2016 3:41 pm

Akachi Naito

A vypadalo to, že ostatní byli ještě tupější než Akachi. Což je..no...shame, shame, shame.
No vodopád je docela jasný. Tělo je ukryté v hlubinách, takže bude pod vodou, to je asi taky jasné. No, horší je ohnivý pták, co se odtud dívá. Ohnivý pták může být metafora pro hodně věcí že..
Pravil a pokrčil ramena. Začal si prohrabovat svoje vousy. Dělalt o rád, připadal si tak důležitě a vypadalo to, že doopravdy přemýšlí.
Kde v okolí Soul Society je něco, co připomíná ohnivého ptáka? Měnapadá jen Sokyoku, to je takový ptačisko rozpálený..ale je na kopci, takže to asi nebude ono, vzhledem k tomu, že náš pták je v hlubinách..
Lehce se usmál a podíval se na ostatní guys. Asi jim spojení náš pták v hlubinách nepřišlo tak vtipné, jako jemu.
Pokud voda něco nevydá, tak by zde teoreticky mohl být nějaký vír, či něco takového. Ale možná bych se víc soustředil na toho ptáka, jelikož víme, že to bude u vodopádu, tak s rozšiforváním ptáka, by jsme mohli už opravdu určit konkrétní místo..
Pravil ještě a následně se podíval kolem sebe. Trošku se zašpulil a podíval se na svého bratra.
Tož, kde je ten naháč?
Pravil se smíchem.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Wed Apr 06, 2016 4:30 pm

// Akimoto nebuď tak na Yata zlý ... on za to nemůže, že mu to trvá ;-;
Tsu
Tsu
Zástupce kapitána 3. divize

Počet příspěvků : 610
Datum registrace : 15. 03. 14
Věk : 23

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Wed Apr 06, 2016 5:45 pm

Akkaku Naito

Přemýšlel jsem nad významem posledních několika vět. Hlubinná voda. Víry, či jiný vodní úkaz, který znemožňuje přístup. Ohnivý pták... Akachi? Stein-taicho? Nevíte, zda-li se někde v blízkosti Seireitei nacházeli nějaké hodně silné geotermální prameny, možná dokonce s gejzíry a činnými sopkami? Napadá mě, že by to mohlo být ono. Ale přiznávám, že střílím od boku. pronesl jsem zamyšleně.
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sat Apr 09, 2016 4:05 pm

Daisuke

Zamyslel se nad tím co mu Akkakku řekl. Hmm...to zní celkem rozumně...nicméně nic o okolních sopkách nevím...nikdy jsem nebyl fanoušek výletů. Pokoušel se zamyslet, ale zatím si nedokázal vybavit nic podobného co by odpovídalo.

(Srry za slabý post ale jsem po celkem náročné kombinaci odpolední/pracovní párty/ranní a jsem vyždímaný)
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Mon Apr 18, 2016 12:10 am

Akachi Naito

Dost hlasitě zívnul. Samozřejmě s rukou před pusou, byl přeci vychovaný muž! Pak si trošku pomlaskal a otočil se na svého bratra. Pokrčil ramena. No a pak se dal zase do přemýšlení, ale už ho to fakt nebavilo. Zajímalo ho, kde se fláká ten šupák.
Dal bych si něco k snědku..
Poznamenal jen tak na okraj. Vzpomněl si na kus svačiny, který měl u sebe v kapse, ale nebyl přece čuně!
Ohnivý pták není sopka, to je blbost. Docela by mě zajímalo, kde vzali tyhle básničky a proč je nedali vyřešit nějakým chytrolínům ve 12.divizi a nás pak jen neposlali na místo...otrava..
Pravil Akachi narovinu.
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Mon Apr 18, 2016 12:08 pm

Akkaku Naito

Jen jsem si povzdechl a zakryl si oči dlaněmi. Mimo jiné i proto, že jsem se bál pohledu na Daikiho. Sice poznamenal, že rodinu si nevybíráme, ale přesto jsem se za svého bratra poněkud styděl: Protože v nás vkládali důvěru, bráško... řekl jsem skoro zoufale svému staršímu bratru a pak zvedl hlavu: Ale máš pravdu, že bychom mohli jít pro někoho pro pomoc. Mám návrh pánové- Na chvilku se rozdělme. Já půjdu zpět do desáté divize a pokusím se v divizi najít někoho, kdo se vyzná v literatuře a mohl by to rozklíčovat. To samé by jste mohli zkusit i vy v deváté a dvanácté divizi, kde mají největší množství leterátů a... chytrolínů... zamyslel jsem se a ještě dodal: Umíte posílat pekelné motýly? Hodilo by se poslat zprávu za tím Yatem, aby případně věděl, kde se s námi sejít.

//Pozn. pod čarou: Toto rozdělení by mohlo být fajn, pokud se zase trochu rozjede GM tým, ale tak to holt uvidíme...
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tsu Thu Apr 21, 2016 11:38 am

Yato
>>>> Kasárny 4.Divize

Nějakou dobu mi trvalo než jsem se dostal na místo našeho setkání, kde by jsme se už měli střetnout všichni co půjdou na misi. Vyběhl jsem zpoza rohu nějaké budovy a uviděl jsem všechny s kterýma na tu misi mám jít, aspoň nebudu muset na nikoho čekat. Chvíli jsem tam stál a sledoval co tam dělají, vypadalo to tak, že si zrovna něco říkaly. Pomalým krokem jsem se k nim přibližoval a na konec jsem použil shunpo. Zřejmě jsem jejich rozhovor vyrušil, ale přeci jsem taky členem týmu, takže proč se do toho nezapojit taky! Měl jsem, jako vždy, svůj neutrální výraz a řekl jsem "Doufám, že jste nečekaly dlouho .... Ehm *pohled na všechny* Já jsem Yato z 6.Divize, Těšíme mě a snad budeme spolu vycházet" ukončil jsem to lehkých ukloněním. Narovnal jsem se a podíval jsem se na tu hospodu, bar nebo co to vlastně mělo být ale jsem si na 100% jistý, že tam mají nějaké to saké nebo jiný druh alkoholu! "Mohl bych si koupit aspoň jednu láhev na cestu ..." zamyslel jsem se nad tím. Ale povinnosti mají přednost takže jsem ZATÍM plán o koupě alkoholu na cestu odložil stranou. "Tak kam máme jít?" nadhodil jsem páč jsem byl nejméně informovaný v tuhle situaci a vyjít na nějakou misi bez přípravy? Kde to sakra žijeme ... Takže jsem doufal, že mě někdo s danou situací seznámí a třeba mi dá čas něco vymyslet pokud už něco tedy nevymysleli během mé nepřítomnosti.
Tsu
Tsu

Počet příspěvků : 610
Datum registrace : 15. 03. 14
Věk : 23

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Wed Apr 27, 2016 10:02 am

Daisuke

Na básničky opravdu nebyl a na šifry už vůbec ne. Nic z toho napsaného v básni mu nedávalo moc smysl, byly to jinotaje, obrazná pojmenování a metafory, nic exaktního. Když se pak kapitán 10.divize zeptal, proč to dali jemu, popošel, položil mu ruku na rameno.
Třeba proto, že jste kapitánem divize, jenž se pyšní největší zásobou literatury v celém Gotei 13, pokud pomineme tajné spisy...to že vy nečtete... Pokrčil rameny a pak se otočil na Akkaka.
Řekněte mi, proč že je kapitánem váš bratr a né vy? Toto je skvělý nápad...jistě se v 10.divizi najde někdo, kdo se literaturou zabývá... Hodil zlomyslný úšklebek na Akachiho.
Ahh...a jsme kompletní. Dodal, když se objevil poslední dílek jejich skládanky.
Zrovna jsme se bavili, že by bylo nejlepší se rozdělit a pokusit se najít vodítka v básni, která nás má navést na místo. Koukl na Akkakua, protože to byl chápek s nejlepšími nápady.
Takže...vy by jste zkusil 10.divizi, snad se v literatuře něco nalezne...tady kapitán Akachi...by mohl zkusit 12.divizi...třeba by něco našli...já bych mohl zkusit Rukongai...vyostl jsem tam, znám tam pár lidí...možná se něco traduje v ústní lidové slovesnosti...kam ale pošleme tady Yata?
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Fri May 06, 2016 12:09 am

Kioshi Hikaku

Stál venku, zády opřen o futra dveří. Hlavou se mu honili různé myšlenky. Věděl, že tentokrát to pěkně schytá. Někdo jako kapitán, by neměl jen tak zmizet a volně se poflakovat kdo ví kde. Tentokrát tak nějak tušil, že pro něj někoho pošlou ať se okamžitě dostaví na velení, a proto se tam sám nějak nehnal a čekal tady. Přemýšlel nad tím, jak toto bude vysvětlovat a co ho asi bude čekat za trest. Bál se jen jednoho jediného člověka, který by mu mohl pěkně znepříjemnit už tak hroznou situaci. Jeho bývalého kapitána Tomisury Raidena. Doufal v to, že je momentálně dostatečně zaneprázdněn a nebude do této věci nějak moc zasahovat.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Tue Jul 26, 2016 8:05 pm

Hikaku -> Jak jsi stál tak opřený o ty futra, všiml sis, že se k tobě blížila nějaká malá holčička. Vypadala, že byla tak trochu ztracená, protože bloumala pohledem všude kolem a vypadala velmi nešťastně. Možná to trochu odlehčí tvému trápení se ohledně průšvihu na vyšších místech.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2595
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aki Wed Jul 27, 2016 9:52 am

Akachi Naito

Pohlédl na Daisukeho. Ten chlápek se mu nelíbil. Prvně měl strach, že bude velit někomu jako je on, ale teď byl spší naštvaný, že musí velit někomu jako je on.
Zřejmě měli své důvody, proč vybrali jako kapitána mě..
Odpověděl na rýpavou poznámku. Pak se tak nějak rozhodlo, kam kdo půjde, jen na Yata nezbylo místo.
Víte, možná by jste ho mohl vzít sebou..
Odpověděl se zlomyslným úsměvem a poté pomocí shunpa zmizel. Což bylo v případě Akachiho tak rychlé, že se už hold nedalo zareagovat.

---> 12.divize
Aki
Aki
Kapitán 3. divize
Kapitán 3. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content