Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bar "Na Poradě"

+9
Kizuna
Yuki-onna
Amaterasu
Akkaku Naito
Solas
Mishkenzie
Shinichi
Ryuuka Hosentsu
Miss_Atlantis
13 posters

Strana 1 z 5 1, 2, 3, 4, 5  Next

Goto down

Bar "Na Poradě" Empty Bar "Na Poradě"

Příspěvek pro Miss_Atlantis Thu Jan 06, 2011 2:01 pm

Tak sem se, vážení, chodí na poradu!

Podnik pro všechny, kdo si rádi dají sake či něco jiného, nebo se chtějí svěřit se svým životním příběhem mlčenlivému barmanovi či barmance.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Bar "Na Poradě" Empty Re: Bar "Na Poradě"

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Sat Jun 22, 2013 10:51 am

Ryuuka

Spolu se Saiem a Hikakem jsme došli k cíli, bar Na Poradě. "Tak jdem." Peníze jsem u sebe měl, takže to bylo v pořádku. Vstoupil jsem dovnitř a sedl si na nějaké cool místo u rohu, kde byly tři židle. "Tady.." Pronesl jsem k Hikakovi a Saiovi, pak jsem mávl na barmanku a ještě dodal. "třikrát saké.."
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Počet příspěvků : 958
Datum registrace : 30. 11. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Sat Jun 22, 2013 12:49 pm

Sai Kazuma

Došli jsme společně k baru a Ryuu pro nás tři vybral místo k sezení. Sedl jsem si na volnou židli a protáhl si ruce. Objednávka se už vyřídila, takže jsem se tím alespoň nemusel zaobírat. "Je u tebe něco nového? Dlouho jsme se neviděli, tak se něco stát muselo..." Zeptal jsem se Ryuua... nic lepšího mě nenapadlo.
Shinichi
Shinichi

Počet příspěvků : 844
Datum registrace : 02. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Sat Jun 22, 2013 1:52 pm

Hikaku

Sedl si na posledí volné místo u stolu. Do rozhovoru těch dvou teď zasahovat nechtěl. Padla mu do oka kolemjdoucí servírka, tedy spíš mu přišlo vhod že kolem jde obsluha. "Mě k tomu prosím přineste jahodový zákusek." Špitl a zaposlouchal se do debaty jeho společníků.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Sat Jun 22, 2013 4:00 pm

Ryuuka

Tomu jahodovému zákusku jsem se zasmál, ještě že jsem ale měl masku, alespoň to nešlo tak poznat. "Tak, bylo toho hodně, každopádně.. Vrátil jsem se dnes, po dlouhé výpravě.. " Pronesl jsem se smíchem a pak můj výraz najednou přešel do zamračení, přičemž jsem dodal. "Na které jsem vyhledal a kompletně zklikvidoval stovky uprchlíků." Pak se mi na tváři objevil zase normální výraz. "A co ty? Kdy spolu zase vyvraždíme sídlo nějakého vznešeného rodu?" Zeptal jsem se a mírně uchechtl.
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Sun Jun 23, 2013 6:41 pm

Sai Kazuma

Poslouchal jsem zážitky Ryuua a vypadalo to, že to měl vcelku těžké. Mezitím co já jsem se poflakoval po Seireitei, trénoval a spal, on musel zabíjet spoustu lidí... "Chtěl bych tam být s ním... Byla by to určitě sranda..." Pomyslel jsem si a pří poznámce o vyvraždění rodu se na mé tváři objevil široký úsměv... "Jo... to byly skvělé časy..." Pověděl jsem a přemýšlel, co všechno jsem dělal já. "No... já nedělal nic zajímavého... plnil jsem jednoduché mise, trénoval a jen tak se poflakoval. Když už nejsi podkapitán, máš více volného času..."
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Sun Jun 23, 2013 6:55 pm

Ryuuka

Podle toho co říkal nezažil Sai nic vzrušujícího, o čem by mohl vyprávět. "To byly. Víš Saii, štve mě to co se stalo před rokem." Pronesl jsem a odkašlal si. "Víš co mám na mysli, ta událost s Reimei, bojovali jsme bok po boku v bitvě a prostě, zachránil jsem Sei, ale pak jsem bojoval s tím mrazícím týpkem. Dodnes na ten pocit nezapomenu. Celé dýchací ústrojí mi propíchly ty zpropadené rampouchy. Ta maska mi sice dává kus respektu v jedenácté divizi, ale není nad to vypadat normálně. Škoda, že jsi odešel do sedmičky. Každopádně, přijď si někdy zatrénovat do arény, pořád jsi tam doma." 
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Tue Jun 25, 2013 5:34 pm

Sai Kazuma

Na událost s Reimei jsem téměř úplně zapomněl. Bylo to už dost dávno a většinou si takové problematické věci nechci ani pamatovat... Chvíli mi trvalo, než jsem si všechno jakžtakž vybavil... "No jo, to se stálo... " Řekl jsem potichu a pak ještě dodal... "Tehdy jsem toho parchanta chtěl zabít, jenže než jsem měl příležitost se k němu vůbec dostat, válka skončila... Doufám, že ho aspoň porazil někdo jiný..." Napil jsem se saké a mluvil dál... "No, teď nemá cenu si stěžovat... stejně s tím už nic neuděláš... a neboj, přijdu na návštěvu, když tam nejsem, musíš se cítit osaměle co? " Po posledním slově jsem se nahlas zasmál a následovně se zase napil. "Ale doufám, že nejsi na členy jedenáctky moc měkký... měli by z tebe mít takový strach, že jen vyslovení tvého jména by jim vyvolalo pocit vlhkosti v kalhotách... "Opět jsem se zasmál... možná jsem už byl trochu opilý. Dost jsem toho vypil i u Hikakua v kanceláři.
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Wed Jun 26, 2013 10:47 am

Hikaku

Sice si opravdu nepamatoval, že by kdy byl s kapitánem jedenácté divize na misi, ale pokud tomu tak bylo a on sám mu řekl ať si tykají, tak nebyl problém jej oslovit jménem. "Ryuuko, doufám že tě Saiuv odchod do sedmičky nenaštval moc."Cítil se za to nějak odpovědný.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Sun Jun 30, 2013 10:30 am

Ryuuka

Přirozeně, taky už jsem byl trochu v náladě. "Určitě je mrtvý a jestli ne, tak mu propíchnu hrdlo." Řekl jsem a trochu se zasmál. "No osaměle, Shizuro se stal kapitánem desítky, kde jsem dříve působil, ty jsi teď v sedmičce. Ale co, jednou stejně všichni skončíte zase v jedenáctce." Pronesl jsem a zasmál se vííce. Pak jsme se otočil na Hikaka. "Ne vůbec ne, ať je tam, kde mu je nejlíp." Pak jsem otočil na barmanku. "Další prosím."
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Tue Jul 02, 2013 11:37 pm

Hikaku

Oddychl si. "Tak to jsem rád."Už jej unavovalo poslouchání rozhovoru těch dvou. Vždyť nemluvili o ničem pořádném, Saie to už taky asi dost nudilo, tedy alespoň mu to tak přišlo. Postavil se položil na stůl peníze za to co vypil a před tím než z místa zmizel shunpem ještě dodal."Omluvte mě přátelé." Sám nevěděl kam míří, chtěl být chvíli sám.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinichi Thu Jul 04, 2013 5:23 pm

Sai Kazuma

Když si Ryuu objednával další saké, přidal jsem se také. "Mě taky..." Pověděl jsem barmance, a pak přišlo ticho... Nevěděl jsem, o čem se s nimi mám bavit... došli mi všechny nápady na zahájení konverzace. "Mluvit o počasí? Ne, to je..." Po chvilce vstal od stolu Hikaku a odešel pryč. "Asi taky už půjdu... víš jak... povinnosti čekají... ta hra a všechno okolo... co si beze mě divize počne..." Pověděl jsem a pomalu mezitím vstával ze židle. Bylo mi blbé ho tam nechávat takhle samého, ale už jsem dosáhl svého limitu pro společenskou debatu. Nakonec jsem vstal... "Tak zatím čau... zase někdy příště..." Rozloučil jsem se a odešel pryč z baru. "Asi se vrátím zpět do sedmičky... můj příchod beztak nic nezmění, ale co mám dělat..." Pomyslel jsem si, podrbal se vzadu na hlavě pravou rukou a vydal se na cestu.
Shinichi
Shinichi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuka Hosentsu Fri Jul 05, 2013 2:41 pm

Ryuuka

Oba odešli, tak jsem zůstal u stolu sám. Jen jsem pokynul a pronesl. "Jo mějte se." Pak jsem dal peníze na stůl, pomalu dopil skleničku a trochu v náladě se zvedl ze židle. "Tak, je čas se projít." Pomyslel jsem si a odešel. "Nashle.." Dodal jsem ještě barmance a ukázal prstem, že peníze jsou tam. Pak jsem opustil bar a vydal se do neznáma.
Ryuuka Hosentsu
Ryuuka Hosentsu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sun Oct 06, 2013 4:45 pm

Ve dveřích se objevil solidně nalitý shinigami. Měl dlouhé černé vlasy, plážovou košili, šortky a žabky a vypadal vážně podnapile. S-sak-saké! Škyt! Poručil si u obsluhy.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Počet příspěvků : 4142
Datum registrace : 03. 07. 09
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Oct 06, 2013 4:47 pm

Shinigami tedy dostal sake. Bar byl úplně prázdný až na barmana, který leštil skleničky a na nic se neptal. A samozřejmě na dvě gorily hrající karty v rohu, které tam byly pro případ, že by nějaký zákazník chtěl dělat problémy nebo snad nezaplatit.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sun Oct 06, 2013 4:54 pm

Vzal saké a kopl jej do sebe. Trochu se zatřepal. Pak sáhl do kapsy a vytáhl zmuchlanou bankovku.
Nechej tady rovnou celou láhev... Mizuki chytil vlmu a potřeboval víc. Čím více byl opilý, tím více se vracel do starých dobrých časů.
Pamatuješ... Řekl si sám pro sebe potichu.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Oct 06, 2013 5:10 pm

Barman mu tedy s kamennou tváří nechal u ruky celou láhev.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Sun Oct 06, 2013 5:22 pm

Mizuki si nalil a kopnul do sebe další. NA tváři se mu objevil úsměv.
Kde jsou ty časy...ty časy, kdy jsme lítali z "Porady" na poradu. Kde? Ty máš rodinu a já...
Kopne do sebe dalšího panáka.
A já se tu ožírám jak dobytek...tomu říkám pěkný kontrast... Položí na bar svou zanpakuto a rozhlédne se okolo a pak zpět na barmana.
Obchody nějak drhnou? Ja-jak je to možné?
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Mon Oct 07, 2013 8:14 pm

"Je ráno. Ráno nikdo nepije. Tedy kromě vás, jak je vidět..." odvětil barman celkem úsečně, nicméně zdvořile. Nebyl tu od toho, aby své zákazníky soudil, on jen naléval.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Mon Oct 07, 2013 10:16 pm

Mizuki

Ukázal prstem na barmana a usmíval se.
To...to je fakt pravda...ale já jen...udržuju hladinku...protože když přestanu, dostaví se to, že si uvědomím co dělám...
Pak si naleje a koukne na barmana.
D-dáte si se mnou?
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Oct 08, 2013 11:09 pm

"Ne," odvětil barman a začal leštit další skleničku.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Thu Oct 10, 2013 1:26 pm

Mizuki

Povzdechl si a nalil si další rundu.
Zbyde víc pro mě...
Pak ledabyle položí ruku na svou zanpakuto a ztuhne.
V nemocnici? Problémy? Co se to děje?
Vrávoravě se postaví na nohy a pomalu odkráčí od baru, flašku nechajíce na místě.¨
Co se to sakra děje? Řekl silně podnapilým hlasem.
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Oct 11, 2013 7:24 pm

"Nezapomeňte zaplatit," prohodil barman s pozvednutým obočím.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Solas Tue Oct 15, 2013 1:56 pm

Mizuki Dayame

Zas? Pomyslel si se zvednutým obočím, když si vzpoměl, že za láhev zaplatil předem. Neměl ale čas na hádky s barmanem, nebo na jeho zmlácení do němoty, takže plácl rukou o stůl u východu a nechal zde dostatek peněz na zaplacení útraty.

--------------------------------------------------------
Solas
Solas
Kapitán 13. divize
Kapitán 13. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Sun Feb 16, 2014 12:31 pm

Koi

přišla do baru, tiše si sedla se skleničkou do ústraní a čekala, s čím Rick přijde, jestli tedy vůbec přijde.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down