Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Důstojníci na poradě

2 posters

Goto down

Důstojníci na poradě Empty Důstojníci na poradě

Příspěvek pro Akkaku Naito Sun May 13, 2018 10:30 pm

Všem podkapitánům divizí, budiž vám oznámeno, že... hej! pekelný motýl uhnul zubům. Budiž vám oznámeno, že za půl hoď- ne! Zlý pes! Artemis se smutně podívala na Pekelného motýla a nechala ho domluvit. Za půl hodiny je sraz podkapitánů. Všichni podkapitáni bezpodmínečně příjdou! zakřičel vyděšeně Pekelný motýl. Artemis na něj štěkla. Ona si s ním chtěla jen hrát, věděla, že dělá svoji práci, ale přece na ni nemusel křičet. A to se zlým psem opravdu přehnal...

Do místnosti určené k poradám podkapitánů vešli tři lidé. Vedl je pes. Myslím si, že to bude sranda. Sice jdu jen jako dokumentační doprovod-...
Nestěžuj si pořád! otočil se na něj muž, který šel po pravé straně podkapitánky. Podkapitánka souhlasně štěkla. Nikdo nechtěl poslouchat Rickovi hloupé stížnosti.
Proč jsi vlastně za každou cenu chtěl jít taky? optal se znovu muž. Byl to ninja se zelenými vlasy a na tváři měl permanentně lehký úsměv.
Viděli jste někdy podkapitánku 9. divize? Fakt pěkná ženská. usmál se Rick. Pravda byla taková, že když zjistil, že si Artemis sebou bere i Tenmu, tak musel jít taky. Doufal, že Chieko vezme Kura...
Když vešli, tak se Rick jen zarazil, koho to tam viděl. Okita-sama... vy nejste podkapitán. To ale zajisté ani vy, Ginken-san. usmál se Okita zpátky. Napadá mě otázka, proč když má divize vyslala jednoho zástupce za zástupce kapitána, proč dvojka vysílá delegační výbor. A ještě k tomu s takovým potížistou. Podkapitánko. Okita zakončil proslov tím, že pozdravil Artemis. Ta si vyskočila na židli a štěkla na ty tři. Ti se poslušně vyrovnali podél stěny.
Tenhle chla- Rick mu stiskl ruku. Očima během toho vyslal varovný signál. Chtěl jste něco říci? Důstojníku? Okita se otočil. Někteří muži mají děsivou auru. Ale nyní se Daikimu i Rickovi začaly potit záda. Ozvalo se štěknutí. Promiňte, Artemis-sama. Samozřejmě to jsou Vaši lidi. usmál se na psa Okita a odvrátil se od Ricka a Daikiho. Ti si nahlas oddechli... a dostali další varovné štěknutí jako odpověď.

O-ohayo... pozdravila, Nekonome Chieko, když přišla. Na rameni jí samozřejmě seděl Kuro, který jen prohlásil: Podkapitánka deváté divize se hlásí na poradu. Rick s Daikim se jen pousmáli. Tenma kýchl a Daiki se uchechtl. Zdá se mi, že Vaše divize má problémy s kázní, Artemis-sama. Mohu to napravit, pokud mi to dovolíte. Ostatně... s Rickem již máme zajeté určité zvyky, že ano, pane Ginkene.
Rick dal rychlý nenápadný signál nohou Daikimu, že není dobrý nápad se dál smá- KÝCH! Rick s Daikim sevřeli ústa. Rick si právě uvědomil, že se nechal nachytat do vlastní pasti. Jste v porádku? optala se Chieko. V pořá- KÝCH! V pořádku. Já to přežiju. KÝCH! usmál se Tenma a jen hodil okem po Rickovi. Bylo mu jasné o co tu šlo. A bylo mu také jasné, že pokud se Rick bude smát, tak to má spočítané nejen od kapitánky, pokud se od Artemis o tomto všem nějak dozví, ale i od Okity. Tohle začínalo vypadat jako první okamžik, kdy se mu jeho alergie vypla- KÝCH!
Dobré odpoledne. ozval se chvilku na to hlas ode dveří. Vešla chladná klidná žena s černými vlasy a červenýma očima. KÝCH! ozvala se první odpověď. Zdravím, Sawai-sama. usmála se na Sawai Chieko. Kuro jen mávl tlapkou a Okita zmrzl. Na Chieko byl již zvyklý. Byl s ní v divizi kolik let. Ale teď nebyl schopný se pohnout. Rick se začal smát a Daiki hned s ním. KÝCH!
HAF! Okřikla své lidi Artemis už i s výstražným zavrčením. Daiki i Rick zmlkli, aby Artemis ještě více nenaštvali. Tenma vypadal, že se snaží zadržovat dech, aby co nejméně kašlal. Chovejte se profesionálně. Prosím. pronesla Sawai s tak chladným výrazem, že by se za to nestyděl ani její kapitán. Artemis souhlasně štěkl a Oki- KÝCH! -ta se začal dívat jinam.
Dobré dopoledne, podkapitáni! pronesl vrchní kapitán, který právě prošel dveřmi na opačné straně místnosti. Rozhledl se po místnosti. Byla nějak moc prázdná. A to počítal i doprovodnou skupinku u Artemis. To je tuším Tenma... KÝCH! Je to Tenma. proběhlo hlavou vrchnímu kapitánovi. Dobrá. Pozval jsem si vás sem proto, že jsme se na kapitánské poradě lehce... nepohodli o tom, jak má být řízeno papírování jednotlivých divizí. Proto budou podkapitáni dostávat více dokumentů k ověření, než tomu bylo dříve, aby se předešlo přílišnému časovému vytížení kapitánského sboru.
Chieko u této věty vypadala, že omdlí. Víc papírování... za Ruyichiho-taicho? Okita jen pozvedl obočí: Takže nás důstojníků se to netýká? Sawai lehce kývla a poslouchala dál. Neměla problém s tím trochu více pomoci kapitánu Akimu. Artemis seskočila ze židle a chytla zubama Daikiho za rukáv. Ten se se smutným výrazem nechal Artemis usadit na židli. Rick se uchechtl a Artemis se posadila se zavrčením vedle něj. Rick zmlkl. A během tohoto všeho stihl Tenma dvakrát kýchnout.
Nikoliv Okito-sama. Kapitáni, kteří zmínili, že by se jim pomoc hodila, ale nechtějí, aby se jejich dokumenty dostaly do rukou jiné divize, sem mohli poslat i své důstojníky, nebo pouze důstojníky, pokud nemají podkapitány. Okita kývl. Tohle mladý kapitán Eshen hezky dostane zpátky. I s úroky. Jen to chce... KÝCH! Okita se rozhlédl po přítomných v místnosti. Jen to chce ten správný plán. pak se zamyslel a zariskoval. Věděl, že mu to bude nepříjemné, ale podíval se na Sawai. Celý stuhl a začal se lehce potit. Jste v pořádku, Okita-san? zeptala se starostlivě Chieko. I Raiden se na Okitu zamyšleně podíval. Okita jen lehce kývl. Jen budu potřebovat... na vzduch... může mě... doprovodit mladý pan Ginken? Optal se Okita a hodil během toho pohled na Ricka. Rick byl jediný, kdo viděl to blísknutí v těch očích a začal vypadat, že bude potřebovat na vzduch také... Jen se provětrejte. KÝCH! A tamtoho si vemte taky, proboha!
Po cestě ven Rick jen zkusil: Okito-sensei, nemusíte Eshenovi nic provádět hned teď. Já vím, že to byl krutý podraz, ale... O těch bys ty mohl po dnešku vyprávět, co. zabručel bezmyšlenkovitě Tenma. Okita se zastavil a usmál se. Víte, pane Ginkene, říkal jsem si, že dnes potrestám jen jednoho bídníka. A pak když si říkám, že mi Vás poslalo nebe, abych se podíval na svoji práci... zjistím, že mi Vás poslalo peklo, protože si s Vámi neví rady, a zasluhujete SKUTEČNÝ trest. Tenma u tohoto proslovu o krok ustoupil. Nepřeháníte to, trošku? Je to jen moje alergie....
Okita se usmál: Nechcete se projít na terasu sám? Rick mě vyprovodí na malou procházku...

Okita se vrátil do poradny sám. Jakožto bývalý člen 9. divize měl kontakty, které dokázaly rychle posílat zprávy, takže stihl poslat posla Eshenovi se formulářem o dovolené na následující týden a i donutit Ricka začít Kaoruovi čistit koupelnu kartáčkem na zuby. Kaoru Tomisura byl sice překvapen, ale Rick mu byl už na první setkání nesympatický, takže co by ne.
Kde jsou ti zbylí dva? Ten punkáč prý bude dělat papírování ve dvojce, i když není důstojník. Daiki se jen lehce usmál, protože se bál, co k tomu Okita řekne. Očividně starší důstojník se jen usmál a nadhodil: Znám ho léta a věřte mi, že mu nic nepomůže tolik, jako odpočinek za stolem. pak se usadil a dodal: 6. divize si bere na starost formátování nových formulářů a sepisování potřebných aktualizací v ostatních dokumentech, aby se neodkazovalo na zastaralé a neexistující kolonky. Raiden se zamyslel a nadhodil: Berete na sebe tuto zodpovědnost z pozice důstojníka? Okita se usmál. Začal v duchu počítat do deseti. U šestky vešel Tenma a jen s lehce vyděšeným výrazem nadhodil Okitovi: Kapitán Vaší divize potvrzuje Váš návrh s tím, že si od Vás alespoň odpočine. Okita se jen usmál na Vrchního kapitána a ten kývl. Dobrá. Jsem rád, že jste s Eshenem tak aktivní. Okita se jen na Raidena usmál a nadhodil: Jsem ze staré školy. Ten mladý punkáč nyní čistí pokoj vašemu synovi jako omluvu za jakýsi problémový incident, který se stal na včerejší kapitánské poradě a Eshen se dokonce nabídl, že to udělá sám a mně dá dovolenou, aby si ode mne odpočinul. No není to skvělý kapitán? Raiden spokojeně kývl. Byl rád, že má v důstojnickém sboru tak skvělé shinigami. Je dobré vědět, že jsou normálnější, než kapitá- KÝCH!
Porada ukončena. Všechno ven. podíval se Raiden otráveně na Tenmu. Koukám, že ten bude potížista. blesklo Raidenovi hlavou a dlouze se na Tenmu podíval. Ten jen stuhl, ale zachytil Okitův pohled. Okita se usmíval a mával. A v jedné ruce držel papír s narychlo načmáraným vzkazem: Tohle se bude dít, budeš-li dělat naschvály, jako pak Ginken. Ten za Vámi dorazí později. Já si s ním pak ještě osobně promluvím. Sougo Okita...

O pár hodin později seděli Tenma s Daikim u vstupu do druhé divize a spatřili konečně přicházet Ricka. Tak co? Stál ti tenhle výlet za to? optal se s úsměvem Daiki. Mohlo... to být horší... vydechl ztěžka Rick. Dostal od Okity za uši víc, než normálně, ale dával to za vinu Eshenovi. Daiki se usmál a nadhodil: Třeba by tě mohlo čekat podkapitánské papírování? optal se Daiki a Rick jen se zasmáním přikývl.
Pak mu do náručí dopadla hromádka dokumentů. Kdyby jen mohlo. nadhodil suše Tenma k zkamenělému Rickovi. Kdyby jen mohlo... pak se oba důstojníci otočili a Daiki jen přes rameno nadhodil: Nejpozději za 2 hodiny všechno zpracovaný, jinak to budu muset dělat za tebe... protože tě Artemis a taicho sežerou!
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Počet příspěvků : 1683
Datum registrace : 01. 02. 12
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Důstojníci na poradě Empty Re: Důstojníci na poradě

Příspěvek pro Red Sun May 13, 2018 10:45 pm

Okita-sama <333
Red
Red
Kapitán 9. divize
Kapitán 9. divize

Počet příspěvků : 3854
Datum registrace : 13. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akkaku Naito Thu May 24, 2018 7:16 pm

Sequel Time!

Rick seděl v pracovně už druhý den a jen sepisoval. Ozvalo se zvláštní zaškrábání na dveře. Rick vstal a otevřel Artemis. Ehm... zdravím. nadhodil vlčici, která okolo něj téměř bez zájmu prošla a pustila mu ke stolu tašku, kterou držela v tlamě. Ten se do ní podíval. Nezklamala ho. Další papíry. Rick se podíval smutně na Artemis a nadhodil: Nemám na výběr, co?

Správně, nemáte na výběr. usmál se Okita na Eshena, zatímco se ovíval vějířem. Neměl byste se alespoň klidit z divize, když jste údajně na dovolené?! vybouchl Eshen tím správným nordickým hněvem. Okita jen suše poznamenal: Nevypadám snad dostatečně relaxující?
Eshen si povzdechl, protože moc dobře věděl, že tentokrát nemá moc na výběr. Poslal zprávu, která přímo před Vrchním kapitánem potvrzovala, že to udělá. A zároveň Okitovi podepsal dovolenou více méně hned, když mu o tom Tenma řekl. Jak jsem mohl být tak hloupý a věřit, že ten parchant má zase něco za lubem? pomyslel si. Jestli mě máte v plánu zabít, jak tak rád opakujete, tak doufáte, že se utopím v moři papírů? zavrčel znovu.
Nikoliv kapitáne. Ale mám rád, když je má oběť nejprve řádně seznámena s tím, co všechno se jí může stát.
Takže mě fakt jenom upapírujete. To jste se předvedl. Sám byste tohle ani nedokázal. ušklíbl se kapitán šesté divize.
Jeho důstojník kývl: Dokázal. Ale nechce se mi. Prozačátek proto, že vím, že se mě snažíte vyprovokovat. Ale to je opravdu smutný pokus.

Jo, fakt to byl smutnej pokus... pomyslel si Rick a přepisoval nějaký dokument o chybějících grilech. Prý je měla dodat šestá divize. Co je tohle? optal se Artemis, která přežvýkávala půlku jeho levé nohavice. Trest za zahálení. Artemis znuděně zvedla hlavu.
Nebylo by dobré ty grily získat? optal se. Jediné o co mu šlo, bylo dostat se pryč. Třeba by mu Eshen dal radu. V lásce ho sice nikdy neměl, ale musel uznat, že modrovlas vypadal, že většinou ví, co dělá. Navíc by mohl odložit část papírování. Už mu z toho začínalo hrabat.
Artemis se podívala na Ricka stylem: Teď vtipkuješ, že ano?
Rick se zamyslel a nadhodil: Donesla bys to prosím za kapitánkou? a podal jí to s lístečkem, na kterém se ptal... na to samé, co Artemis. Artemis otráveně odešla. Za pár minut se vrátila a na její inteligentní tváři byl vidět zmatek. Na papírku stálo:
Jdi to vyřešit. Pozdravuj Okitu a pokus se mu vysvětlit, že nemá zastrašovat mé důstojníky.

Kapitánka 2. divize,
Hoshi Kitusne
Pankáč polkl. Ačkoliv Kitsunina společnice očividně nevěděla, jak to Rickovi mohlo projít, Rick měl podezření, že přesně ví, proč dostal zelenou.

Šup... zabručel Eshen na Hikara. Ten mávl svou čepelí. Z té vylétlo několi černých střel, které narazily do papírů. Vidíš Okito. Vypadá to přesně jako razítko mé divize. ušklíbl se Eshen a pověsil je na šňůru, kde nechával všechny Hikarem nastřelená razítka uschnout.
Stále si myslím, že je tato metoda v rozporu se vším, co by to razítko mělo představovat, kapitáne. A ono se vám to vyms-
Všichni se otočili na dveře, na které někdo zaklepal. Dále! houkl Eshen. Když vešel Rick a uklonil se, tak ho Hikaru napůl ignoroval, protože ubrouskem očišťoval čepel svého zanpakuto. Eshen se jen ušklíbl. Okita se usmál. Ginken-san. Copak Vás sem přivádí?
Shinigami z dvojky se uklonil a začal: Přišel jsem ohledně dokumentace. Chci se zeptat zda šestka dodá grily. A jestli ne, jak je mám zaevidovat. 
Ne. Zaeviduj to jak chceš. Dál? zabručel Eshen.
Ten má blbou náladu, Okita se šklebí a támhleten frajírek už leští svoji zanpakuto. To mě chtějí zabít, nebo co? pomyslel si Rick. Nijak to ale nekomentoval, protože věděl, že ho čeká větší problém.
Okito-sama? Mám Vám od kapitánky Hoshi Kitsune vzkázat, Rick polknul. Eshen ztuhl. Co chce Kitsune TOMUHLE magorovi. A Hikaru? Ten byl naštěstí pro jeho dobro příliš zaujat svou zanpakuto, aby vnímal okolí. že nemáte zastrašovat jeho důstojníky.
Okita kývl. Ah. Rozhodnutí moudré kapitánky respektuji. usmál se Okita. Musím uznat, že to domyslela dokonce tak daleko, že poslala muže, který je postradatelný. Rick lehce zavrčel. A do hajzlu.
Ale, ale... Ginken-san. Přece jste právě neprojevil neúctu důstojníkovi jiné divize? Před kapitánem!
Okito, nepřeháněj to zase. řekl Eshen a napřímil se, aby byl schopný zastavit Ricka a Okitu, kdyby se něco semlelo. Okita se usmál a položil ruku na své zanpakuto. Nejsem nyní ve službě, kapitáne. Rick polknul. Všichni byli chvilku ztuhlí a dívali se jeden na druhého...
O co jsem přišel!? Promiňte, zadíval jsem se do odrazu svých očí... řekl nechápavě Hikaru. Všichni tři muži se na něj otočili. Mladý Ruyichi polknul. Já si odskočím... hlesl a udělal krok. Okita ho však chytl druhou rukou za paži. Ruyichi-san? Snad počkáte. Budu potřebovat Vaši assisstenci s ukrýváním těla, zde Ginkena-san...

To be Continued
Akkaku Naito
Akkaku Naito
Kapitán 5. divize
Kapitán 5. divize

Počet příspěvků : 1683
Datum registrace : 01. 02. 12
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content