Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sborovna (informace)

+26
Mina
Tora_naga
Zuta
Naxther
Akkaku Naito
DarkLezdgar
Metalcore
ondrab25
Inaki
Stanci
sagito
passionpower
Smooky
Satori_sama
Suki
Tertaxka
Mishkenzie
OuYee
Myamoto Usagi
Nawaki
Wizard
Firel
Shizuka Hotake
dead wind
Masahiro Hotake
Miss_Atlantis
30 posters

Strana 2 z 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Goto down

Sborovna (informace) - Stránka 2 Empty Re: Sborovna (informace)

Příspěvek pro Myamoto Usagi Sun Feb 13, 2011 9:55 pm

Yasuhiro Onogawa-sensei

Otevřel dveře. Byl ve sborovně sám, jelikož sekretářka měla zrovna pauzu a šla si něco zařídit. Uviděl před sebou Masahiro. Sám ho zatím na žádné hodiny neměl a tak ho moc neznal. Přejete si něco? Copak jim Rin neřekla o tom dnešku? Sama by se měla naučit větší zodpovědnosti.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Počet příspěvků : 1207
Datum registrace : 12. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Masahiro Hotake Sun Feb 27, 2011 9:24 pm

Masahiro Hotake

Hledám Mizuma-sensei. odvětil jsem. Nevíte kde bych ho mohl najít?koukal jsem an osbu, která mi otevřela.
Masahiro Hotake
Masahiro Hotake

Počet příspěvků : 91
Datum registrace : 05. 12. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Sun Feb 27, 2011 10:05 pm

Yasuhiro Onogawa-sensei

Momentálně tady není. Ty bys měl jít na tréninkové prostranctví. Vypadal při tom značně důležitě. S těmito slovy zavřel dveře. Šel si ve sborovně sednout na staré křeslo. Až se vrátí budu si s ní muset promluvit...už tak jsme ve skluzu.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Masahiro Hotake Thu Mar 03, 2011 10:05 pm

Masahiro Hotake

Dobře děkuji. uklonil jsem se a odešel ze sborovny. Když v tom slyším v sobě hlas. Bratře přijd na tréninkové prostranství. hned jsem mu odvětil. Nelekej mě! A dobře hned tam přijdu. rozběhl jsem se směrem na tréninkové prostranství.
Masahiro Hotake
Masahiro Hotake

Počet příspěvků : 91
Datum registrace : 05. 12. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Sat Mar 19, 2011 3:11 pm

Kunimatsu Fujikage
Došli jsme přímo do akademie ke sborovně.Ehm mimochodem jak se jmenuje ten koho hledáme ?Zeptal se svých kolegů.Přece tam nemůžu zaklepat když ani nevím jak se jmenuje...
OuYee
OuYee

Počet příspěvků : 441
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Sat Mar 19, 2011 9:35 pm

Hikaku Kioshi
"Ten terého hledáme se jmenuje Inovashi Kuma" odvětil jsem fujimu a všiml si že je to asi velice dobrý vůdčí typ protože už dvakrát uvažoval stejně jako já."Možná by tuhle misi mohl vést on" pomyslí si ale nakonec mu dojde že se spíše jen doplňují.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Sun Mar 20, 2011 11:02 am

Kunimatsu Fujikage
Hmm jo dík.Zaklepal na sborovnu a čekal až někdo otevře.Ach jak těžká mise.Nemáme ani hlavní stopu.Inovashi Kuma...A co vlastně provedl ?Zeptal se aby si doplnil své znalosti o této misi.
OuYee
OuYee

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Sun Mar 20, 2011 8:43 pm

Tamiko Usuki

Otevřela dveře sborovny a s největším zaujetím, jakého byla schopna, pokud se nejednalo o modu, bulvár či nehty se podívala na trojici před sebou. Zarazila se dokonce natolik, že promluvila, až po značné délce trochu trapného ticha. Dobrý den, přejete si něco?

Naposledy upravil Myamoto Usagi dne Mon Mar 21, 2011 5:43 pm, celkově upraveno 1 krát
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Sun Mar 20, 2011 9:42 pm

Hikaku Kioshi
"Dobrý den" odvětil a následně pokračoval "Máme za úklol najít vězně jménem Inovashi Kuma,byl zadržen za zabití člena akademie a tak jsme se na něj přišli poptat jestli nebyl někde spatřen"
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Mon Mar 21, 2011 3:24 pm

Kunimatsu Fujikage
Byl zadržen a utekl.Doplnil Hikaka aby to nevypadalo blbě.A jestli neměl nějáké oblíbené místo kde by se mohl skrývat.Zase ho doplnil.Všiml si že sekretářka nebo co to bylo se jich mírně lekla, nebylo to nic co by ho překvapilo.
OuYee
OuYee

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Mon Mar 21, 2011 10:42 pm

Za sekretářkou se objevil postarší shinigami. Děkuji Usuki-san. O tuto záležitost se postarám sám. Mohla by jste nás nechat o samotě, prosím. Žena si vzala ze stolu vedle dveří číslo Ban-Kaie a odkráčela chodbou bez jediného slova. Stařík vám pokynul, at vztoupíte. Takhle to bude lepší....Jmenuji se Yasuhiro Onogawa a ano o Inovashim něco vím................učil jsem ho.... Poslední slova vyslovil velice smutným toném.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Tue Mar 22, 2011 11:26 am

Kunimatsu Fujikage
Tak nám o něm něco povězte prosím.Vyzval postaršího shinigamiho.Jméno mé jest Fujikage Kunimatsu.Řekl na oplátku.Vidím že byl váš velice dobrý přítel.
OuYee
OuYee

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Tue Mar 22, 2011 4:31 pm

Yasuhiro Onogawa-sensei

Pomalu se posadil na křeslo naproti pohovce. Ne, nebyl to můj přítel. Rozhodně bych tak nedefinoval náš vzájemný vztah. Byl to jen můj žák....žák s nepříliš světlímy vyhlídkami. Povzdechl si. Víte....Inovashi-kun na akademii nastoupil i se svým starším bratrem Iwaem. Ten byl vždy problémový.....a hodně tak ovlivnoval naivního bratra, jednoho dne Iwao prostě zmizel. Pátrali jsme po něm, ale jako by se propadl do země....Inovashi-kun to nesl dosti těžce. Dřív za ním pořát chodil a ted byl najednou jeho vzor pryč...dost se to na něm podepsalo. Byl uzavřený do sebe, stranil se ostatním studentům i učitelům, skoro nemluvil.........ale pak se to začalo pomalu zlepšovat.......nebo jsme si to aspon mysleli.....do toho neštastného dne. U té "vraždy" jsem nebyl a tak nevím, co se tam přesně stalo... Jeho vrásky se při vyprávění toho příběhu ještě prohlubovaly. A nebo se vám to aspon zdálo. Bylo vidět, že ho tohle téma opravdu netěší.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Tue Mar 22, 2011 8:59 pm

Hikaku Kioshi
"Mohl by ste nám prozradit kde bydleli před vstupem na akademii?" promluví směrem ke staříkovi.napadlo ho že by se mohl zdržovat tam pokud hledá svého bratra,"mohl by být tam možná věřil tomu že se vrátil domů"
Pomyslel si a čekal na odpověď.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Thu Mar 24, 2011 12:59 am

Yasuhiro Onogawa-sensei

Nevím, kde přesně bydleli...jediné o čem vím je, že bydleli pouze s otcem v nějaké části Rukongaie...jejich otec vlastnil nějakou hospodu, pokud se nemýlím. O něm toho ale moc nevím.... Velice pomalu se zvedl, když domluvil a šel si připravit čaj. Dáte si také čaj? Zeptal se přes rameno a pak zmizel ve vedlejší místosti.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Thu Mar 24, 2011 11:24 am

Kunimatsu Fujikage
Hmm,a nějáke oblíbené místo na akademii neměl ? Čaj asi nee ale děkujeme.Máme na spěch.Odvětil.Žije jeho otec ještě? Takže otec vlastnil hospodu...Mno čeká nás velká cesta po hospodách.
OuYee
OuYee

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Thu Mar 24, 2011 11:01 pm

Yasuhiro Onogawa-sensei

Když postavil na čaj, vrátil se zpět. Ne. Akademii po tom zmizení moc v lásce neměl. Ovšem...myslím, že ta hospoda jejich otce měla v názvu něco s drakem. Opatrně se zase zavrtal do křesla. Jak jsem řekl o něm už roky nic bohužel nevím... Odkašlal si a čekal, jestli budou mít ještě nějaké další otázky.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro OuYee Fri Mar 25, 2011 9:07 am

Kunimatsu Fujikage
Aha takže,děkuji za informace jdeme se poptat po Rukongai jestli neznají nějakou hospodu která má v názvu neco o drakovi.Nashledanou !Domluvil a pomalu začal odcházet ze sborovny,poté i z akademie.až do Rukongai.
OuYee
OuYee

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Fri Mar 25, 2011 2:10 pm

Hikaku Kioshi
Celo dobu rozhovoru jenom naslouchal nechtěl aby mluvilo více lidí najednou Když Fuji domluvil začal se zamýšlet v jaké hospodě už pil a v které ne no na žádného drka si nevzpomínal."Nashledanou" řekl jsem a vydal se už směrem ven.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tertaxka Sun Mar 27, 2011 1:54 pm

Akisha Shihomaru

Celou dobru jsem je poslouchala. Hmm, takže ta hospoda má v názvu draka. Moc hospod tady neznám...vlastně vůbec žádnou nerada tam chodím. Přemýšlala jsem jestli si peřce jenom na nějakou nevspomenu, třeba jsem kolem nějaké prošla, ale nic mě nanapadalo. "Nashledanou" Řekla jsem, když jsme odcházeli směr Rukongai.
Tertaxka
Tertaxka

Počet příspěvků : 689

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Mon Mar 28, 2011 8:47 pm

Spoiler:
Hikaku Kioshi
Když vyjdou ven pořádně se zamyslí a nejednou si vzpomene že podnik nesoucí v názvu draka vlastně zná "Jak to jenom bylo?...... už vím dračí hlava,nebo tak nějak" když přestane myslet otočí se na své kolegi a zeptá se jich jestli ten podnik také znají.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Fri May 06, 2011 11:16 pm

Na nástěnce se objevilo velké červené upozornění pro všechny studenty posledního ročníku, která zněla takto: Od 15:00 proběhne na tréninkovém cvičišti otevřená hodina kida, která se bude počítat do zkoušek. Proto at se tam všichni studenti, kteří jí ještě nemájí ve vlastním zájmu dostaví, jelikož ostatní hodiny kida budou prozatím pozastaveny z důvodu nedostatku kvalifikovaného personálu.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu Jun 16, 2011 9:10 pm

Daisuke

Procházel jsem akademii s batohem na zádech a broukal si nějakou veselou písničku, která se mi zažrala do hlavy. Měl jsem to přímo namířeno ke sborovně, kde jsem měl zjistit jak to bude se zkouškami a přednáškami. Docela jsem se těšil. Konečně ze mě bude právoplatný shinigami. Zanedlouho jsem došel ke sborovně, kde měly být informace, které jsem zrovna potřeboval.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Thu Jun 16, 2011 9:39 pm

Na nástěnce vedle sborovny byl i rozpis na dnešní den. Podle informací a daného rozvrhu měla proběhnout dnes ještě jedna přednáška Katashi Tengu-senseie a v doju měl na cvičné souboje dohlížet Tamotsu Gozu-sensei.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu Jun 16, 2011 9:56 pm

Daisuke

Přečetl jsem si rozpis a zapsal si podrobnosti do notýsku. Rozhodoval jsem se na co jít. Do doja se mi moc nechtělo a proto jsem se rozhodl jít na přednášku. Zastrčil jsem si notýsek do kapsy a rozběhl se do učebny, kde se měla přednáška konat. Doufám, že tam příjdu včas, nechtěl bych aby si o mě všichni mysleli, že jsem nějaký lajdák.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: