Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sborovna (informace)

+26
Mina
Tora_naga
Zuta
Naxther
Akkaku Naito
DarkLezdgar
Metalcore
ondrab25
Inaki
Stanci
sagito
passionpower
Smooky
Satori_sama
Suki
Tertaxka
Mishkenzie
OuYee
Myamoto Usagi
Nawaki
Wizard
Firel
Shizuka Hotake
dead wind
Masahiro Hotake
Miss_Atlantis
30 posters

Strana 7 z 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Goto down

Sborovna (informace) - Stránka 7 Empty Re: Sborovna (informace)

Příspěvek pro Nawaki Sat Jul 20, 2013 11:59 am

Izumi Razaki

Objevil jsem se nepozorovaně... Tedy, pokud kapitáni dávali pozor nejspíš zachytili moje reiatsu, ačkoliv bylo úmyslně snížená na minimum. "Zdravím kolegové... smím vědět, copak se tu děje? A proč se Satoshi vkrádá do složek akademie?" zeptal jsem se a rozhodil rukama... nedokázal jsem si představit, co 4 kapitáni dělají jen tak v akademii... vzhledem k tomu že i já jsem tu byl od svého zvolení prakticky poprvé to bylo podezřelé...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Počet příspěvků : 3506
Datum registrace : 13. 06. 10
Věk : 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sat Jul 20, 2013 3:32 pm

Tomisura Raiden

Raiden sledoval Firelovu naprostou ignoraci a i Satoshiho vloupání. Trochu si u toho povzdechl, tohle už bylo kapku přehnané. Neměl by nic proti tajnému vloupání do Archívu, sám to před rokem taky udělal, ale to bylo tajné! Tady to bylo před očima půltuctu lidí a Raiden si byl stoprocentně jistý, že kdyby to zjistil Izanagi nebo 46tka, tak by všichni už leželi tlamou zarvaní v zemi a měli by problémy, opravdu vážné problémy.
"Satoshi, starý brachu, víš, že jsem jeden z těch, co kašlou na pravidla, ale tohle už je trochu mimo povolené hranice. Okamžitě vycouvej z archívu a možná se to obejde bez hlášení," pronesl mírně výhružným hlasem, ale své Reiatsu nezvyšoval, udržoval stále téměř nulovou hranici.
Co se týkalo Firelovi otázky, odpověděl mu už trochu podrážděně: "Přišli jsme se podívat na párek volů, kteří neumí udržovat svoje Reiatsu jak se na kapitány sluší a patří. A zadruhé, chtěl jsem se přesvědčit, že Satoshi dodrží slovo. Měl to dát do jiné divize a akademie není jiná divize!" Mezitím dorazil i Razaki. Ten aspoň věděl, co je to snížené Reiatsu a jak se chovat. "Nazdárek, Razaki. Právě tu řešíme pana Blbého a Blbějšího, kteří se za bílého dne vkrádají do archívu a je jim očividně jedno, kdo je vidí a koho přitom rozloží," vysvětlil mu v krátkosti a dlouze potáhl ze své fajfky. Díky bohu za mátu, trochu ho uklidňovala.
Co se týkalo studentů, k nim se vrátil, už s mírně strojeným úsměvem, a dodal: "Tak se na to těšte, je sranda odpálit nějaké ty Hollow, když se nemusíte držet zpět."
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sat Jul 20, 2013 8:36 pm

Satoshi
Raiden evidentně nepochopil můj záměr, ale vysvětlovat se mi ho opravdu nechtělo. Tak jsem pouze zareagoval na jeho výhružku. Pokud jsi neslyšel mám sraz s Izanagim kvůli tady dámě, jestli se k tomu připojí hlášení od tebe mi je celkem jedno. Aspoň by Izanagi viděl, že taky někdy papíruješ. pak jsem zareagoval na jeho další výtku Pokud je mi známo alkohol způsobuje cirhózu, která se nachází v játrech, nikoliv v očích. začal jsem a jelikož jsem předpokládal, že narážku nepochopí, když to nepochopil z Firelovy poznámky, dodal jsem vysvětlení Pokud ti tvé oči ovšem slouží, můžeš vidět, že já artefakt nemám. Tedy přesněji jsi mohl. Co vidět můžeš je, že je v držení kapitána 5 divize. Už Pythagoras věděl, že 5 a 12 jsou různá čísla. Tudíž jednoduše řečeno, já artefakt předal a dohodu dodržel.
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Počet příspěvků : 3249
Datum registrace : 05. 04. 09
Věk : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sat Jul 20, 2013 9:24 pm

Izumi Razaki

Odkašlal jsem si, jelikož se nezdálo, že Satoshi bere mojí přítomnost v potaz. "Podívejte... nebudu předstírat, že vím, co se tu děje a taky znám váš pověstný nezájem o to, co si o vás kdokoliv myslí... to nic nemění na tom, že nebudete krást majetek, který vám nepatří... takže prosím vraťte všechno zpět... omluvte se zde paní sekretářce" řekl jsem smrtelně vážně. Kapitán... ničí a krade věci před očima studentů v akademii, to je novinka. Pak jsem se otočil na Raidena "A ty výrazy by jsi ale mohl prosím klidnit... " řekl jsem. Opravdu skvělé příklady pro studenty ... jeden krade, druhej nadává... bah...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sat Jul 20, 2013 9:52 pm

Haruka Kasumi

Tahle scéna jí začala vskutku znechucovat. Uměla si udržet chladnou hlavu, ale to nezvádal každý. Raiden začal vyhrožovat hlášením, což zrovna od něj moc nesedělo. Ovšem držel se chválihodně. Kasumi k němu přišla blíž, při čemž mu položila ruku na rameno a stoupla si vedle něj. Nechtěla, aby se přestal ovládat. A že k tomu pravděpodobně neměl daleko.
,,Kapitáne Ramperouge, jestli opravdu tak toužíte po setkání s vrchním kapitánem, existuje k tomu mnoho jiných cest, které nezahrnují likvidaci cizího majetku nebo vkrádání se do spisů, do kterých vám očividně vůbec nic není." Mluvila dost nahlas, takže i když mluvila směrem k Satoshimu, mohl tomu dost jasně rozumnět i Firel, na kterého též byla naštvaná. I když on se ještě k akci neměl, očividně se nechystal Satoshiho nijak zastavit, ba naopak.
,,Tohle není chování, které by měl předvádět kapitán. Očekávala bych něco takového od nováčků, ale vy, kapitáne Ramperouge, kapitáne Dakuraito, do této kategorie už dávno nespadáte. Seberte zbytek své kapitánské cti a odejděte. Nemá smysl to dělat horší."
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Počet příspěvků : 1981
Datum registrace : 28. 10. 09
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sun Jul 21, 2013 8:34 am

Satoshi
I když bylo velmi zábavné sledovat jak se tady 3 kapitáni marně snaží udržet svůj vztek, našel jsem záznam o té shinigami a potvrdil jsem si, že je opravdu z první divize a nevypadá, že by byla nějak prominentní před Izanagiho nástupem. A pokud jsem ji neznal, znamenalo to spíše, že nastoupila s Izanagim. Záznam jsem tedy odložil a vrátil se do místnosti s naštvanými kapitány. Předložil jsem před sekretářku formulář, který vždy nosím s sebou. Nese název SnS (Stížnosti na Satoshiho) Prosím o vyplnění. Zde dole je přídatný formulář na zjištění škod, které 12 divize má uhradit. během čekání na vyplnění jsem odpověděl na otázky svých kolegů Takže nejdříve ke kradení. Jelikož nevíš o co jde, neměl bys ihned předpokládat, že veškeré vloupání má za účel odebrání informací. vysvětlil jsem Razakimu a následně jsem se otočil na snoubenku, která se snažila uklidnit svého milého. Existuje, ale oficiální audience je za prvé nudná a za druhé za tohoto stavu dosti nepravděpodobně přijatelná. pak mě trochu pobavil poslední komentář Kapitánská čest? Pokud bych něco takového měl, nemohl bych tuhle pozici vykonávat tak dlouho. Jestli jim pořád nedochází, že tohle dělám jenom protože se snažím zjistit, co se tady děje, tak jim jejich vztek evidentně zaslepuje čisté uvažování a to není dobré... 
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sun Jul 21, 2013 9:51 am

Izumi Razaki

Neměl jsem vztek, byl jsem zklamán. Silně zklamáním tím, že kapitán jedné z 13. ti obranných jednotek se chová jako totální idiot. "Chápete mě špatně kapitáne... mě nejde o vaše pohnutky, jsem si jistý, že jste si to mimořádně skvěle ospravedlnil... to nic nemění na tom, že jste se dopustil krádeže a ničení majetku akademie před zraky 4 dalších kapitánů, sekretářky a několika studentů... a pokude jde o vaši práci, tak vás rovněž ujišťuju, že za tohle chování hodlám podat stížnost... a pokud se jí někdo ze zde přítomných kapitánů rozhodne podepsat, tak se bude brát seriozně..." řekl jsem. Ano... nečekal jsem zrovna, že se Satoshi sesype proto, že na něj podám stížnost, jak jsem ho znal bylo mu to naprosto a dokonale ukradený. Problém byl ten, že před studenty a navíc v akademii jsem z něj prostě nemohl vymlátit duši, ani mu vyhrožovat, musel jsem zachovat onu zmíněnou kapitánskou čest. Což ovšem neznamenalo, že tohle bude konec...
"Buďte si jistý, že tohle bude mít dohru..." dodal jsem ještě a bez jakéhokoliv dalšího zvyšování reiatsu jsem zmizel...
Nawaki
Nawaki
Kapitán 10. divize
Kapitán 10. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sun Jul 21, 2013 11:33 am

Firel
Povzdechl jsem si nahlas. Všichni prakticky mluví o tom, jak já se Satoshim ignorujeme ostatní.
Jenže zatím to vypadalo že všichni ignorují nás, a absolutně je nazajímá nic, co se jim řekne.
Jak tohle doháje může trojka tak bravurně zvládat. Mě už teď z veškerý tý argumentace začíná bolet hlava. Pomyslel jsem si před tím, než jsem chtěl zase začít mluvit.
Za moje reiatsu se omlouvám, ale vzhledem k tomu že mám sebou ten Izanagiho přiblblej artefakt, nemám nad svím reiatsu vůbec žádnou kontrolu. Poznamenal jsem k důvodu návštěvy dalších dvou kapitánů.
Jestli tomuto říkáte krádež, tak by mě zajímalo jak teď ospravedlníte první divizi za vloupání do archivů desítky. My jsme sem přišli pro informace, a napřed jsme se i celkem slušně zeptali. Pokusil jsem se ještě naposledy ospravedlnit naší přítomnost.
Bylo mi celkem líto, že si mě nevyslechl i Razaki. Měl jsem za tu chvíli připravenou odpověď i pro něj.
A na konec kapitánko Harumi. Se vší úctou k vám, se raději nebudu vyjadřovat ke kapitáncké cti.
Řekl jsem zatímco jsem se celkem nechápavým pohledem díval na Raidena.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sun Jul 21, 2013 2:02 pm

Haruka Kasumi

,,Ano, vždy je přijatelnější se někam vkrást, být chycen při činu a ještě předložit papíry o úhradě škod," povzdechla Kasumi a zavrtěla u toho hlavou.
,,To, že jste si tohoto problému s kontrolou svého reiatsu vědom, vás rozhodně neospravedlňuje, ba naopak. Sem by jste s tím neměl ani vkročit," snažila se dál vše řešit klidnou cestou. K tomu vloupání jedničky do cizích archívů se raději rozhodla nevyjadřovat. Stejně by to převrátila tak, že by nakonec ti špatní byli opět Firel a Satoshi. Což by ovšem nebylo tak daleko od pravdy vzhledem k tomu, že jako kapitáni by si neměli říkat: Když můžou oni, tak my taky. Navíc použít na svou obranu fakt, že se nejdříve zeptali, než bez povolení začali dál šmejdit, bylo opravdu chabé.
,,Jsem Haruka, kapitáne Dakuraito," dovolila si opravit Firelovo oslovení, které se vší pravděpodobností patřilo jí. ,,To jsem ráda, stějně by jste nejspíš neměl moc o čem mluvit," dopověděla myšlenku a vzhlédla k černovlasému kapitánovi vedle sebe. Její pohled jasně říkal, ať dovyřeší to, proč tu jsou, aby mohli následovat příkladu kapitána Izumiho a zmizet. Raidenovi samozřejmě muselo dojít, že teď nemá na mysli žádné šaškování s reiatsu, nýbrž onen artefakt.
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Satoshi Sun Jul 21, 2013 4:02 pm

Satoshi
Razaki se zachoval jako správný byrokrat a přešel do útoku. Pokud dohrou myslíš fyzický střet, rád pošlu pár svých klonů, aby ses mohl vyřádit. řekl jsem ještě předtím, než Razaki zmizel Firel se snažil objasnit důvod naší návštěvy, který jsem taktně chtěl držet v tajnosti, no co už. Mávl jsem rukou, aby dál nevysvětloval důvod naší návštěvy a otočil se na Kasumi. Z nějakého důvodu stále nevím z čeho jsme vinni. Za A) Vstup do akademie s reiatsu neberoucím ohledu na následky. za B) Samotný vstup do akademie. za C) Krádež, které jsme se nedopustili. za D) Zkoumání informací, které jsou za normální situace... veřejné...vyjádřil jsem možnosti, když vtom mi došlo, co jsem řekl Za normální situace... Pokud je uvaleno informační embargo na informace, které normálně jsou dostupné, musí mít Izanagi něco za lubem... sebral jsem papír od sekretářky a vystřelil jsem z akademie jako Dr. House, když mu dojde diagnóza pacienta.

Ještě všichni mohli slyšet Kdyby ještě něco bylo, řekněte to Firelovi.

>>>>>>1.divize
Satoshi
Satoshi
Kapitán 12. divize
Kapitán 12. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiden Sun Jul 21, 2013 8:33 pm

Tomisura Raiden

Když mu Kasumi položila ruku na rameno, uklidnil se opět úplně, ale tak jako tak toho už měl tady plné zuby. Satoshi a Firel to všechno překroutili až na půdu, ale co se dalo dělat, každý si řekl své. Když všichni dodebatovali a začali mizet, trochu si povzdechl. "Nemá to smysl, ti dva nemají absolutně žádnou čest," řekl tichým hlasem ke Kasumi a k sobě si sám dodal: A pro mě to jsou další kapitáni nehodní jakékoliv úcty.
"Půjdeme, drahá?" zeptal se Kasumi a rozloučil se s přítomnými studenty a sekretářkou. Odedveří vzal svojí zanpakuto a pak objal Kasumi opět kolem pasu, aby mohl po jejím boku vyrazit do neznámých končin. Svojí fajfku samozřejmě uhasil a uklidil zpět do záhybů oděvu. "Náš další cíl vyber ty," požádal jí tichým hlasem.

MH: Mimochodem, ta koule neruší tvojí schopnost kontrolovat Reiatsu, ale anuluje veškeré Reiatsu osoby, která jí drží, čímž mu znemožňuje používat jakékoliv schopnosti s tím spojené. Tudíž, momentálně by tě mělo ohrožovat i Satoshiho nekontrolovatelné Reiatsu a tvá úroveň je pod úrovní studentů. Tak jsem to pochopil alespoň já a nejsem nejspíše jedinej.
Raiden
Raiden
Kapitán 8. divize
Kapitán 8. divize

Počet příspěvků : 2591
Datum registrace : 25. 01. 10
Věk : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sode Sun Jul 21, 2013 10:03 pm

Haruka Kasumi

Nerozumněla tomu, na co se Satoshi ptal, když si vlastně vcelku správně i odpověděl. Jistě, on je teď tvůj posel? pomyslela si, když Satoshi zmizel ne jen ze sborovny.
,,Já vím," hlesla s povzdechem stranou k Raidenovi a přikývla. Jen pokynutím se rozloučila se zdejší odpovědnou osobou a když procházela kolem, dodala: ,,Za způsobené problémy se omlouváme," na čež spolu se svým snoubencem opustila prostory akademie.

>>> Kavárna UVA (Raiden, Kasumi)
Sode
Sode
Kapitán 4. divize
Kapitán 4. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Mon Jul 22, 2013 12:27 am

Firel
Potom, co Satoshi opustil místnost a nechal veškeré zbylé vyřizování zde na mě, jsem tedy čekal.
Kupodivu se Satoshiho odchodem odešlo úplně všechno, nebo to tak aspoň vypadalo.
A ty snad nějakou máš? Raidene? Zeptal jsem se spíše sám sebe, ignorujíc další dvě osoby v místnosti.
Když jsem tě viděl poprvé, tak jsi mě a další dva studenty opravdu málem úmyslně zabil vlastním bankaiem... Dodal jsem ještě k sobě a poté se otočil na sekretářku.
Omlouvám se za rušný den, celé seireitei je na nohách a my se snažili zjistit s čím to vlastně hrajeme.
Když jsem odcházel ještě jsem se podíval na ty dva studenty a se smutným výrazem jim pravil.
Co se týče vás dvou, máte celkem kliku.
S tímto jsem za sebou zavřel dveře a vyrazil za Izanagim.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Fri Aug 16, 2013 11:30 pm

Izanagi (from)

Cestoval různými uličkami, kterými cestuje většinou pouze on, protože nejsou vhodné pro někoho, kdo používá shunpo pro cestování. Izanagi tedy došel k prostranství akademie. Jeho reiatsu nemohlo být cítit, protože bylo chráněné pečetí, takže nemusel podnikat žádné kroky před vstupem do akademie. Po průchodu pustými chodbami akademie mířil rovnou do sborovny učitelů akademie. Chtěl si je vyslechnout sám a ujistit je, že se podobný útok na půdě akademie nebude opakovat.

dead wind
dead wind
Zástupce kapitána 1. divize

Počet příspěvků : 1585
Datum registrace : 15. 06. 10

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Tue Aug 20, 2013 9:13 pm

Izanagi -> Chodby byly tiché a klidné. Ať to tu probíhalo jakkoli, bylo to již minulostí a řád Akademie se vrátil do původních kolejí. Dveře do sborovny byly otevřeny dokořán, zřejmě si uvnitř dělali průvan pro osvěžení.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dead wind Wed Aug 21, 2013 11:33 pm

Izanagi

Nechtěl nějakým způsobem narušovat klid v akademii, na druhou stranu měl povinnosti. Vešel do místnosti, s přesvědčením, že musí mluvit s profesory. Neměl náladu na příliš přátelský pokec, chtěl vyřídit formality, zkontrolovat archiv a zmizet zpět do první, kde měl na papíře připravené další povinnosti.
dead wind
dead wind

Počet příspěvků : 1585
Datum registrace : 15. 06. 10

http://www.bleach.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Miss_Atlantis Fri Aug 23, 2013 2:45 pm

Izanagi -> Ve sborovně byla sekretářka a dva starší profesoři, kteří o něčem debatovali u okna a nevšimli si tvého příchodu. Sekretářka zvedla oči a pak i vyskočila, když uviděla, kdo ji poctil návštěvou.
"Do - dobrý den, soutaichou!" vyjekla. Na stole si rychle něco uklízela, neboť to vypadalo, že před tvým příchodem si dělala jakési nákresy něčeho.
Miss_Atlantis
Miss_Atlantis
Kapitán 6. divize
Kapitán 6. divize

Počet příspěvků : 7164
Datum registrace : 05. 02. 10
Věk : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 7 z 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: