Bleach Anime
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tréninkové prostranství

+37
Aki
Tora_naga
Naxther
Mini_Monster
Zuta
Metalcore
dead wind
DarkLezdgar
Stanci
Inaki
Seki
Tertaxka
Meiki Ookami
Sode
ondrab25
Natsumi
Smooky
passionpower
Yatö Chikara
Shark
Dawn de Diablo
Mina
joemandel
Bloodkick
Kawarasi
OuYee
Ranum
Suki
Kage
Mishkenzie
Myamoto Usagi
Firel
Krumla
Masahiro Hotake
Ichiro Gojo
Shizuka Hotake
Miss_Atlantis
41 posters

Strana 8 z 31 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 19 ... 31  Next

Goto down

Tréninkové prostranství - Stránka 8 Empty Re: Tréninkové prostranství

Příspěvek pro Masahiro Hotake Fri Jan 28, 2011 2:26 pm

Masahiro Hotake

Viděl jsem kostku. Bariéra? řekl jsem zaraženě. Zabrzdil jsem před bariérou. Všiml jsem jak bezvládné tělo mého bratra padá dolů. Rychle jsem shunpnul a potom ještě jednou a byl jsem s bratrem na zemi. Ale byl jsem unavený. Tohle je můj limit. Víc toho dneska nedokážu. brácha byl v bezvědomí. Koukl a jsem na podkapitána a nahlas jsem řekl. Fuku-taichou! Můžu bratra odnést na ošetřovnu?! vstal jsem bratra jsem si dal na záda. Byla to tíha, když je v bratr v bezvědomí zdal se mi těžší. A asi budu sním potřebovat pomoct. s úsměvem jsem řekl podkapitánovy.
Masahiro Hotake
Masahiro Hotake

Počet příspěvků : 91
Datum registrace : 05. 12. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Fri Jan 28, 2011 5:05 pm

Spoiler:
Firel
Rozpustil jsem bariéru a vyšel k bratrům. Vzal jsem toho vyčerpaného a vyrazil směr ošetřovna.
Vypadá to že výuka pro dnešek končí. Věčina ostatních už je na tom určitě podobně jako tihle dva.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Počet příspěvků : 1540
Datum registrace : 03. 06. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Masahiro Hotake Sun Jan 30, 2011 9:03 pm

Masahiro Hotake

Podkapitán vzal mého bratra. Takže už je konec. Budou výsledky ve sborovně? zeptal jsem se. Byl jsem hodně vyčerpaný, ale ne zase, jak můj bratr. Dal do toho dnes všechno. pomyslel jsem si a zasmál jsem se.
Masahiro Hotake
Masahiro Hotake

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Wed Feb 02, 2011 6:26 pm

Firel
Co se tohoto týče budete muset otravovat vašeho sensei. Já sotva vím jak to tu na akademii chodí. S těmito slovi jsem se podíval na Rin překvapeným pohledem.
Potom jsem jen pokračoval na ošetřovnu.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Fri Feb 04, 2011 11:32 am

Rin Hirosaki-sensei

Pomalu se zvedla, když odešel Firel se studntem na ošetřovnu. Oklepala si ze sebe špínu, dala si docela záležet a tak to trvalo. Poté pohledem přejela hlouček studentů, kteří ještě zůstali. Takže....jděte si ted odpočinout a nabrat, co nejvíce sil. Zítra v osum večer sraz přesně tady. A to platí pro všechny.....bez vyjímky! Po těchto slovech, pronesených sice potichu, ale s významem o to větším, zmizela shunpem pryč.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Počet příspěvků : 1207
Datum registrace : 12. 08. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Masahiro Hotake Fri Feb 04, 2011 4:38 pm

Masahiro Hotake

Koukal jsem se za podkapitánem, jak odnáší mého bratra na ošetřovnu. Potom promluvila Hirosaki-sensei. Zítra večer v osm. To už by měl být i bratr v pořádku. zamyslel jsem se a odešel jsem směrem na ubytovnu.
Masahiro Hotake
Masahiro Hotake

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Tue Feb 08, 2011 6:37 pm

Nikdo nepsal do 8 divize tak to zahrnu sem
Hikaku Kioshi
Vstal ze své postele a vyšel ven."Tak kudy se dám" řekl si sám pro sebe a vydal se směrem k akademii.Když už k ní došel nevěděl kam jít a tak se tedy rozhodl zajít si na tréninkové prostranství.Došel jsem na místo ale nikdo tady nebyl "zvlštní dneska nikdo netrénuje?" opět řekl sám pro sebe.Poté se vydal ke cvičnému panákovi vzal dřevěnou katanu která byla opodál a začal trénovat výpady.Po chvíli ho napadla nová taktika boje.Hodil katanu za hlavu a švihl svíma dlouhýma vlasama aby ji pevně omotal poté polořil obě ruce na zem a začal švihat hlavou tak aby katana mířila na panáka."Tohle by se dalo využít při vyvolání Isho no Kobushi mohl bych mít obě ruce v zemi a bránit se takhle" pomyslel si.Moc se mu nedařilo a asi deset krát během těch pár minut se pořádně uhodil do hlavy.(Při pohledu na něj by jste se dosti smáli)
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Počet příspěvků : 1534
Datum registrace : 24. 10. 10
Věk : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Wed Feb 09, 2011 9:36 pm

Kanashi

Rozhodl se jít podívat do akademie.
Po pár minutách tam došel a procházel se po ní.
Když se tak procházel tak začal vzpomínat na dobu kdy tu ještě byl.
Vzpomněl si na všechny ty pěkné holky co tu byly a dokonce si vzpomněl, která holka měla jaké kalhotky když je fotil.
A taky si vzpomněl na jedno pěkné hentai které sledoval s kamarády.
Přestal přemýšlet v té době kdy se mu vybavily myšlenky na to jak dostával na akdemii od holek pěkné bomby. Dokonce to začal i znova cítit.
Ani nevěděl jak a najednou už stál na tréninkovém prostranství akademie.
To tu někdy bylo? A jo! Už vím! Tady pořad trénovala ta holka s C prsama.
Myslím, že mám doma ještě její fotky a jednu když byla ve sprše.
Ne počkat! To jsem byl vlastně já...

Viděl jsem tam nějakého kluka (Mishkenzie) a zatím se na něj díval co to zkouší dělat. Napadlo mě jestli se nechce jít ostříhat.
Kage
Kage

Počet příspěvků : 300
Datum registrace : 27. 07. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Thu Feb 10, 2011 3:54 pm

Hikaku Kioshi
Po dvou hodinách tréninku jsem měl dosti omlácenou hlavu,ale teď už jsem se málokdy trefil do své vlastní hlavy nýbrž do hlavy panáka.Dal jsem si pauzu protože pak jsem chtěl trénovat boční seky.Všiml jsem si že někdo přišel a tak jsem se za ním vydal "Nazdar jak je?"
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Thu Feb 10, 2011 9:30 pm

Firel
Přišel jsem testovat svůj návrh, nebo dva, na obranu seireitei. Neočekával jsem že tady za takovou chvilku bude někdo jiný než ti studenti které jsem tu nechal.
Ahoj. Pozdravil jsem spíše abych nebyl úplný ignorant.
Dosti stranou jsem se pustil do bádání.
Tak jak to udělat aby to bylo co nejstálejší a stále schopné reagovat na reiatsu.....
Tlesknul jsem, chvíli se soustředil a pak vytvořil krychlovou bariéru o velikosti asi 20cm, kterou jsem nechal ve vzduchu před sebou.
A ted ta těší část.... Myslel jsem opět nahlas.
Hado no.31 Shakkaho Oběma rukama jsem si přidržoval malé Shakkaho které jsem pomalu pokládal do bariéry.
Pokud se to povede mám prototyp miny, pokud ne tak budu mít popálenou ruku.
S touto myšlenkou jsem "položil" shakkaho do bariéry.

Spoiler:
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Sat Feb 12, 2011 12:04 pm

Hikaku Kioshi
Přišel jsem k panákovy a znovu si dal ruce na zem.a švyhl havou do boku.katana letěla kolem mé hlyvy a zasáhla cíl,ale problém byl že to bylo tupou stranou,skusis jsem to znovu a opět to byla tupá strana.Tak jsem tam tedy stál na všech čtyřech a stále to zkoušel.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Sat Feb 12, 2011 1:13 pm

Firel-> Chvilku se nic nedělo. Vypadalo to, že se povedlo.
Pak se ovšem ozvala obrovská rána a explodovalo to.
Výbuch byl dosti velký a jeho síla tě odmrštila o kousek dál.

Naposledy upravil Myamoto Usagi dne Sun Feb 13, 2011 10:33 pm, celkově upraveno 1 krát
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Sat Feb 12, 2011 11:18 pm

Firel
Neočekával jsem nějaký velkolepý úspěch takže jsem byl na výbuch výceméně připraven. Ovšem něco takového by se dalo ve věčím množství celkem uplatnit.
Kdyby to vydrželo trochu dýl....
Rozhodl jsem se zkusit to znovu. Tlesknutím jsem vytvořil bariéru. Vložil do ní shakkaho. Před sebe postavil průhlednou bariéru a začal se soustředit. Šlo mi o spojení bariéry a shakkaha do jakési nálože která by už pro změnu nevybouchla.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Sun Feb 13, 2011 10:18 pm

Firel-> Nyní to vybouchlo, ještě o něco dříve, než před tím.
Vypadalo to, že za to může, přidání té průhledné bariéry.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Mon Feb 14, 2011 6:03 pm

Firel
Měl jsem ruce už celkem poškrábané, měl jsem štěstí že mi nějaká ze střepin bariéry nevletěla do oka.
Napadl mě opravdu velice sebevražedně šílený způsob jak vytvořit nové kido které by bylo jakýmsi hybrydem hada a bakuda.
Kdybych toto chtěl zkusit s normální zásobou reiatsu povedlo by se to možná tak desetkrát...bude to chtít trochu pomoc
Rychlím krokem jsem vyrazil do kasáren 12. divize.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Tue Feb 15, 2011 8:36 pm

Hikaku Kioshi
Nevnímal nic kolem sebe až do chvíle než se ozval výbuch směrem od Firela.Moc mě to nazajímalo a pokračoval jsem dále v tréningu dokonce už jsem dokázal zasáhnout cíl ostrou stranou.Pro snadnější ovládání mích vlasů jsem do nich nahnal Reiatsu čili jsem měl mírně zbrvené vlasy do zelena,ovládání bylo snažší v tom že jsem dokázal udělat i výpad dopředu tak že jsem mečem šel rovně na moji hlavu zezadu a pochvíli rychle uhnul.Stále jsem ale trénoval.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kage Wed Feb 16, 2011 3:16 pm

Kanashi

Asi to vypadalo, že ten chlapík s dlouhými vlasy mě šel pozdravit.
Já mu, ale neodpověděl, protože jsem byl zamyšleny a taky než jsem to stihl ten kluk byl už dávno pryč. Kdyby to byla holka to je něco jiného.
Tak jsem nad tím jenom pokrčil rameny a vydal se pryč z akademie.
Neměl jsem tu zrovna co dělat. Šel jsem tu jen abych zabil nějaký ten čas.
Měl jsem zrovna hlad, protože moje vaření se mi moc nepovedlo a já se tak vůbec vlastně nenajedl... To mě dost štvalo když jsem si na to vzpomněl, ale pak mě to hned přešlo.
Chtělo by to už nějakou holku sakra! Vykřikl jsem si v mysli.
Kage
Kage

Počet příspěvků : 300
Datum registrace : 27. 07. 10

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mishkenzie Thu Feb 17, 2011 8:28 pm

Hikaku Kioshi
Když už měl natrénované vše co potřeboval včetně toho že se jeho vlasy kolem jeho hlavy točili obrovskou rychlostí. a katana letěla kolem rovnoměrně rozhodl se odejít pryč nevěděl kam ho jeho nohy zavedou a tak prostě šel rovnou za nosem.
Mishkenzie
Mishkenzie
Kapitán 7. divize
Kapitán 7. divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Fri Feb 25, 2011 11:24 pm

Shizuka hotake

Přišel jsem na tréninkové prostranství. Našel jsem si pěkné místo, kde by mě jen tak někdo nerušil. Sedl jsem si do tureckého sedu a začal meditovat. Byl jsem opět ve svém vnitřním světě. Rozlehlá poušť se kolem mě rozprostírala. Na temném nebi svítil úplněk. A poté se zjevil. Ahoj, Tsuki no ha. Taky tě zdravím, co po mě chceš? A kdy mě hodláš povolat? O to tu právě jde. Víš dnes to bude poprvé co tě povolám. Už bylo taky načase. Tak jdeme na to Tsuki no ha!!! probudil jsem se z meditace uchopil své zanpakuto. Zhluboka jsem se nadechl a poté jsem promluvil. Oslň duši! Tsuki no ha!
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Počet příspěvků : 386
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ichiro Gojo Sun Feb 27, 2011 2:22 pm

Gojo Ichiro

Došel jsem znuděně na prostranství. Hmm co teď? Popíjet se mi nechce, takže alespoň nějaké to cvičeníčko?
Padl jsem před sebe přímo na napřežené ruce, čímž jsem pád spomalil a plynule přešel na kliky. Chtěl jsem se předvést co nejlépe, kdyby náhodou někdo přišel, takže jsem si začal počítat od 100.
100,101,102,103,144,156,168,199,200 Zvedl jsem se a rukávem si otřel čelo. Tvářil jsem se, jakobych právě udělal doopravdy 200 kliků a ne jen 9.
Tak co dál? Sklapovačky? Proč ne.
Vystřídal jsem ještě pár cviků stejným způsobem jako kliky a po té se jen tak posadil. Vytáhl zanpakto a jen tak ji začal leštit rukávem. Pozorně jsem ji sledoval, jestli se s ní nic nestane. Co kdyby se stalo to, co v tom příběhu o shinigamim, který lítal na koberci a našel zanpakuto, kterou když třel, tak se objevil takový chlápek. Jak jen se to...Kryn? Ne džin. Džin to byl. Takové divné jméno. Navíc to bude stejně povídačka pro děti....Ale člověk nikdy neví.
Zabrán do přemýšlení jsem se hezky řízl do ruky. Mmm, bezva, ještě se sám zabiju, než dodělám akademii.
Ichiro Gojo
Ichiro Gojo

Počet příspěvků : 119
Datum registrace : 18. 12. 10
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Sun Feb 27, 2011 2:40 pm

Shizuka Hotake-> Vedle tebe se najednou objevila Hirosaki-sensei a chytla čepel tvé zanpakuto. Zjevně s ní něco udělala, protože se shikai neaktivoval a nebo se ti to prostě nepovedlo. Víš, že je zakázáno aktivovat shikai bez dovolení? Zvedla jedno obočí, když se ti zadíval do očí. Ovšem pokračovala v řeči dál, aniž by čekala na tvou odpověd. Máš štěstí, normálně by se to řešilo, ale ted není čas...svolej sem okamžitě všechny, co tu byli včera na tréninku. Máš na to třicet minut. Domluvila a uvolnila čepel. Pak se posadila a čekala až se tu sejdou všichni.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Hotake Sun Feb 27, 2011 9:27 pm

Shizuka Hotake

Strašně jsem se vylekal. Omlouvám se sensei. pouhých 30 minut mám na to abych všechny našel. Dobře najdu je. vstal jsem a rozběhl jsem se přes celé tréninkové prostranství. Když v tom jsem potkal Ichira, jak něco nacvičuje asi kliky. A poté začal leštit zanpakuto. Ichiro? Nevíš, kde bych mohl najít všechny ostatní, kterí byli včera na přednášce o kido?
Shizuka Hotake
Shizuka Hotake
Člen 11. Divize

Počet příspěvků : 386
Věk : 31

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ichiro Gojo Mon Feb 28, 2011 5:26 pm

Gojo Ichiro

Už mi bylo jasné, proč jsem se řízl. Lekl jsem se Shizuky. Zrovna teď do mě musí někdo začít mluvit. To nemohl být někdo v té aule a tam na mě mluvit?
Podíval jsem se na Shizuku s vyčítavým pohledem. Protáhl jsem obličej. Hmm...Kde? To nevím. Jen vím, že v aule není nikdo. A tím myslím vůbec nikdo. A kdyby se tě někdo ptal, tak já tam taky nebyl. Uvědomil jsem si, co jsem provedl se stromkem, a tak jsem se to snažil nějak zakrýt.
Bezva Ichiro, to bylo "nenápadné", až to bolí.
Ichiro Gojo
Ichiro Gojo

Počet příspěvků : 119
Datum registrace : 18. 12. 10
Věk : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Firel Mon Feb 28, 2011 7:39 pm

Firel
Pomalou chůzí se zmírněným reiatsu na úroveň člena jsem dorazil na tréningové prostranctví, vyhlédl jsem si nějaké místo ze kterého výbuchy nezabijou všechny okolo.
Takže předtím to jednoduchá bariéra neudržela.... Skusíme kombinované kido.
Bakudo no. 8 Seki. Před sebou jsem vytvořil světle modrou kouly akorát do dlaně.
Hado no. 31 Shakkaho. V pravé ruce stejně velká červeně záříci celkem temperamentní koule připravéná trhat okolí.
Postavil jsem se tak abych měl světle modrou kouly v levé ruce, pravou jsem omalu přiládal k tomu. Chtěl jsem docílit splynutí obou dvou kido do jednoho.
Na pravé ruce jsem měl něco jako rukavici ze zelené bariéry, pro případ že by se shakkaho rozhodlo udělat další nevýtaný ohňostroj.
Firel
Firel
Člen 6. Divize

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Myamoto Usagi Mon Feb 28, 2011 8:03 pm

Firel-> Hado a Bakudo se začali pomalu spojovat v něco nového. Nejprve to vypadalo asi takto.
Spoiler:
Poté se ale více promýchali a začali být velice nestabilní. Obzvláště shakkaho bylo na pokraji výbuchu.
Spoiler:
A nakonec k explozi i opět došlo. Byl to mnohem větší výbuch, než předchozí, ale už si asi tušil, co je špatně. Rozhodně si tam musel mít víc Seki a udržet vevnitř ty dvě kida od sebe.
Myamoto Usagi
Myamoto Usagi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 8 z 31 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 19 ... 31  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: